• 2013-02-27, 10:12
  • 30

Onsdag = ledig dag från salongen men har istället en fullspäckad dag med annat som ska göras. Mailhögen tar jag alltid hand om onsdagar och svarar så mycket jag kan och hinner. Kommer även gå till underbara Andrea som gör min naglar så fina! Hon är helt klart bäst, så grym!  Dom håller och då är jag mycket i vatten dagarna i ända.

Visst är dom fina?

Kvinnligt med fina naglar och detta är för mig att “unna sig”. Unna sig för mig förra året var någon fet kaka eller en stor godispåse. Men är det verkligen att “unna sig”?  Känns fel och inte alls bra. Men även där tänker vi olika.

Är ni sugna på att göra er fina till våren? Create by Andrea kör ett erbjudande just för er bloggläsare, ni får 15 % på första gången och erbjudandet gäller hela mars! Andrea finns på Erika K på 0500-413130 Hälsa från mig =)

Ni kommer även få 15 % rabatt på grymma Creative Lounge från och med nu! Detta gäller 1 dygn och hoppas ni hittar något ni kanske spanat på. Uppge JTCL15 vid kassan så dras rabatten av på hela köpet. Jag har precis provat en underbar vit kostym från Day som kommer från Creative lounge. Älskar den!  Har länge velat ha en vit men inte riktigt hittat en som sitter bra. Day har kvalite och jag gillar det rena och enkla och dragkedjorna i fram kändes coolt.  Mina malene by birger pumps blev pricken över i. Lite bling bling är snyggt. Den här ska jag ha på en kommande fest!

Dags att ta tag i onsdag, en powerwalk i solen känns också som ett måste idag. Härlig dag!

Puss

 

 

 

2013-02-27 Mode / Skönhet

Kommentarer

Nailshop 4 år sen

Fina naglar!

J 8 år sen

Kul att du går hos Andrea! Inte undra på att hon är så bra som hon är, när hon har gått hos den bästa läraren – Eva på Country Nails ute i Borgunda! Rekommenderas starkt!!

Petra 8 år sen

Hej och tack för en bra blogg!
Dock vill jag påpeka att det här med bristningar är hormonellt och genetiskt. Jag har också varit gravid 3 gånger och haft ganska små magar, gått upp 12 kilo. Trots ihärdigt smörjande så blev det bristningar GRANDE! Det gör mig oerhört ledsen ibland med alla dessa bristningar. Man tränar och får en tajt kropp men bristningarna de finns alltid där. Många säger att man skall vara stolt och tänka på att man burit sina barn. Det är liksom lite fult att vilja se bra ut och göra något åt det! Tycker nog att alla får göra som de vill och det är du bra på Johanna! Keep going!

Eva 8 år sen

Hej :)
Kör också en hel del löpning. Måste fråga vilken lutning du har? Kram Eva
Ps har beställt Annikas båda DVD ds

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Oftast ingen lutning när jag kör så högt tempo. När man springer ute sen när snön är borta kommer jag köra kuperat och lite mer backar. :)

Louise Pettersson 8 år sen

Skönhet är det absolut roligaste som finns. Vem blir inte glad av att se sig i spegeln när man är fin och fräsch? Dina naglar var otroligt fräscha och snygga. Jag blev så sugen på en förlängning med fransk manikyr att jag faktiskt beställde en tid hemma i hemstaden till på Måndag nästa vecka, haha. Jag brukar alltid ha välfilade målade naglar då jag blir uppiggad och tycker det är viktigt med vackra händer.
Avbitna naglar med smuts och skavanker är inget vidare.
Dessutom ska jag förlänga håret denna månaden oxå så nu blir det mycket fejk, men snyggt förhoppningsvis.
Detta unnar jag mig fastän jag trycker i mig onyttigt ganska ofta, haha. ;)

Karin 8 år sen

Snygg kostym och fina naglar.
Tycker kostymen såg lite stor ut kanske en mindre storlek passar bättre.Snygga skor.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack snälla :)
Har faktiskt beställt hem en 34 på byxan som kommer i morgon så får jag jämföra…
Den ska dock vara “lite hängig” men den är gränsfall. Ska testa k morgon :))

Kram !

karin 8 år sen

Tror att du skulle kunna 34 i överdelen också ser lite långt ut i armarna.
Men så snygg kostym.

Annette 8 år sen

Jäklar vilken snygg kostym! Har själv varit tre efter en, men vill ha en svart helst. Måste berätta att idag kom en efterlängtad grej hem i brevlådan. Träningsvideon som varit slut så länge är äntligen hos mig! Nu SKA jag komma igång så jag får upp min kondition och tappar mina sista kilon som jag gärna vill bli av med! Tack för din inspiration både vad gäller träning och snygga kläder! Önskar dig allt gott! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Härligt!!! Kör hårt :)) Du kommer gilla dvdn. kram och tack <3

Lotta 8 år sen

Hej. Wow vilken snygg kostym!!! Sådan MÅSTE jag köpa när mina 4 extra kilo är borta. När du tränar, kollar du aldrig hur många kalorier du gör av med på ett pass ? När man kör intervaller blir det ju inte så många kalorier men det är ju ack så tufft ändå. Kram Lotta

Tanten 8 år sen

Urläcker kostym.

Annis 8 år sen

Jättefint! :-) Har tidigare ställt en fråga som jag jättegärna vill ha svar på.. Vet du vad dina tapeter i sovrummet heter? “Märke”? Jättetacksam för svar, de är sååå fina!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej, jag vet knappt… längesen :/ Men vet iaf att det är Boråstapeter… ska försöka kolla upp!! kram

Annis 8 år sen

TACK för svar! Men nu har jag letat ihjäl mig på Boråstapeters hemsida…hittar de ej..:-( Hoppas att jag bara missat de & att de ej utgått..?! Jättetacksam för om/när du ev. hinner/kan ta reda på vad de heter.. Din blogg är super! :-) Kram

jannice 8 år sen

oj så snygga kläder å älskar dina marlene birger skor! :) så snygga så! Riktigt fint. Härliga vårkläder du :) Var kommer din clutch ifrån? Kram

Maria 8 år sen

Ja det är skillnad på vad man tycker “unna sig” är. Tycker det är roligt att se hur olika man tänker när man väl kommit igång med sin träning och allt vad det innebär. Att det finns så mycker mer än socker här i världen :P
Själv unnade jag mig ett trevligt besök hos frisören och resultatet blev en ny frisyr och en ny färg :)
Trevlig onsdag
//Maria

Pernilla Jensen 8 år sen

Jisses vilken fin kostym!! Å skorna sen… MÅSTE HA.
:-)

Ha en härlig dag!

Anna 8 år sen

Vilket härligt inlägg, underbart med “vårig” inspiration när solen skiner! Underbar kostym, grymma pumps och super fina naglar!! Tack för en härlig läsning

Kramar http://annaheltenkelt.blogg.se från Sofias Änglar

Weronica 8 år sen

Hej Johanna!Du är grym tjejen:-))Gör du gelé el.akryl naglar?Fyller du på naglarna efter nån vecka eller gör du helt nya?Kram Weronica

Alexandra 8 år sen

Hej igen . Jag har också en ledig dag idag som jag tyvärr fick lägga på lite städ och tvätt. Men nu så ska jag också bege mig ut på en PW i det underbara vädret. Man kan inte bli annat än glad och ännu gladare blir jag när jag tittar in här till dig J . Massor med pepp och snygga outfits gör att man får massor med inspiriation. Älskar att följa dig och få vara med på ett hörn i ditt spännande liv. Ha en fortsatt fin dag. Puss o kram

Alexandra 8 år sen

Wow Johanna så snygg kostym och vilka superläckra skor. Du kommer garanterat bli snyggaste tjejen på festen. Vilken snygg blivande 40- åring. Du ser faktiskt inte ut och vara en dag över 30

AnnaE 8 år sen

Jättesnyggt! Testa med bling bling bh:n under :)

Kram kram

Josefin 8 år sen

“Fel” inlägg, men undrar om intervallerna. Kör du varje hastighet 10 ggr?
Eller sammanlagt 10 ggr, vilket då om jag fattar det rätt borde innebära varje nivå ggr 2

För övrigt så tackar jag för tipset att man kan ställa in 2 olika nivåer, kungligt :) Orkade inte så många, men alla är vi nybörjare och det kan väl bara bli bättre!

Lotte 8 år sen

Naglarna är grymt snygga!!

Petra 8 år sen

Hej! Har du ngt tips på hur man får bort sin “mamma” mage? Den ser ju ut som ett skrumpet päron=)

Petra 8 år sen

Hej! Jag har en fråga, jag är 29 år och har fött tre barn. Har börjat komma igång med träningen nu. Men nu till det roliga=) När jag gör typ plankan och kollar ner på min mage så ser den ut som ett skrumpet päron som hänger=) Har du något bra tips för att träna upp “mamma” magen?

Carina 8 år sen

Jädrans va snygg den vita var! Kanon fint!! Med den på kan du inte annat än att få super kul på festen!!

Linn 8 år sen

Hej Johanna
Vill bara säga att du har en grymt skön stil i bloggen. Så mycket pepp, goda recept och träninginspiration.
Kostymen på dig är bara så läcker!!!
Längtar efter min egen träning men just nu är det rehabilitering gäller efter en diskbråcksoperstion. Sedan när jag är igång ska jag unna mig, unna mig att träna och må bra.
Kram Linn

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…