• 2013-03-11, 22:53
  • 0

Idag hade en utav mina stamkunder tid för att fixa färg och nya extensions och den här gången ville hon testa lite längre. Jag är noga med vilket märke jag arbetar med då det finns en hel del dåligt på marknaden och ska man ha en förlängning ska man vara kräsen annars ser det ofta bara billigt ut…. För ett par år sedan hade vi mycket från Be gorgeus, nu heter det Glorious och vet att dom har bra kvalite. Lite dyrare men som med allt annat får man vad man betalar för.

Hon har alltid extensions ca 120 microringar, då det INTE sliter alls och det sitter, tappar ni slingor är det inte rätt gjort. När du plockar ur microringar syns det inte någonstans att du haft extensions. Sliter inte det minsta och jag vet att om du ständigt sätter i vaxfästen sliter det. En eller två ggr med vax, men efter några ggr på raken blir det inge bra….

Nog om det, alla väljer vad man vill jobba med.

Min kund gör jag även snygg ljusfärg och färgar botten var 6e vecka, idag hade vi alltså megaprojekt då alla gamla extensions först skulle ur sedan lägga i färg och efter det var det dags för nya förlängningen.

En proteindrink som mellanmål från Mmsport choklad är mums. Outfit idag blev lauren moshi och please jeans. Skulle tränat på lunchen men har känningar i halsen. Gah. Extra noga med maten, försöker äta mer nyttiga kolhydrater som sötpotatis, rotfrukter och frukt. Tränar man måste Kh in men det ska självklart inte lägga sig på midjan för det utan bara för att stärka och ge energi.

Dags för extensions! Älskar mitt jobb och det bästa som finns är att göra kunder glada och snygga.

Före….

Första raden i.

Jag sätter ganska långt ner då hon har en bra längd innan. Ju kortare eget hår man har, ju längre upp måste man sätta så det går att klippa ihop allt utan det blir lock eller kant. Det är big no no.

Den här isättningen går också snabbt vilket är en fördel när det är flera behandlingar vi ska göra.

Både jag och Beatrice blev helt knockade över hur vackert det blev, det blev så snyggt. Wow!

Här har jag lockat det lätt med sylen och rört det med fingarna bara. Visst blev det vackert?!! Nöjd kund och visst är det kul mer förändringar.

Fina Beatrice!

Normallängd på extensions brukar vara runt 30-45. Den här extra biten gjorde mycket på längden.

Vill ni ha mer info kolla vår hemsida Storgatan26 eller maila mig så ska jag hjälpa er.

Måste sova, vi hörs i morgon. Jag har flera inlägg i utkast som kommer. :) Vår trevliga Gbgtripp och vinnare i tävlingen bland annat.

Puss

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Anna 6 år sen
Sanna 7 år sen

det där va helt otroligt vackert !
När ni lockade håret så blev det verkligen extra vackert och ett riktigt drömhår !
Kan du inte visa hur du gör sånna lockar..det skulle jag otroligt gärna vilja se

Jessica 7 år sen

Oj så snyggt. Bra du är! Går i tankar om att förlänga mitt. men jag har bara till typ hakan fram och så jag kan få upp en liten toffs därbak. Tror du det skulle funka att förlänga. Dessvärre har jag för lång till Borås…

Malin 7 år sen

Jättefint!
Jag har oxå gjort, men fick det inte isatt så där i rader. Tror jag ska testa nån annanstans nästa gång.
Titta gärna in på bloggen för att se resultatet.
Ha en fin dag!
/ Malin

Ann.b 7 år sen

Hej!
Super snyggt!
Jag undrar om man kan permanenta håret så att det blir typ sådana lockar som du gjort här på denna kund ?
Ha en fin dag!

Sara 7 år sen

Jättesnygga lockar, kan du inte visa hur man gör?! Har aldrig själv lockat med en syl.

Tack för en rolig blogg!

Jeanette 7 år sen

Sötpotatis?? Är det “bättre” kolhydrater än potatis, pasta o ris för en “liberal lchf-are” menar du? Eller missförstog jag ;-)
Jättesnygg förlängning btw!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Yes! Sötpotatis är en rotfrukt, en ört från början och inte någon potatis.
Hur bra som helst! Smakar sött men vad gör man inte…. KH är viktigt att få i sig.

Mycket bättre än ris och pasta vilket är big no no ;))
kram och Tack :)

Jeanette 7 år sen

Wow vad snyggt!
Exakt vad kostar denna förlängning med detta längre hår?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tusen tack!!

Beror helt på. Maila mig eller ring salongen- storgatan26.se eller 0500-489511

Alltid svårt att säga exakt pris, man kanske behöver 70, 80 eller 160..

shadaim12.wordpress.com/ 7 år sen

så jäkla snyggt!!!!

missdalarna 7 år sen

Åh så himla snyggt!! Vad duktig du är :)
Kram

Linda 7 år sen

Hej!
Så snyggt!! Blir också sugen…klippte av över en decimeter slitet hår i höstas, och även om det var nödvändigt så saknar jag längden…
Tycker dock att det är så dyrt med extensions, och är rädd att man blir beroende av dom… ;-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Det är dock ett bra sätt att “spara ut” sitt egna… Sim salabim så har ditt egna hår kommit ner en bra bit!
Så gjorde jag och efter 6 mån var det mycket bättre längd.
Kram

Linda 7 år sen

Man kan alltså ha dom i 6 månader? Nu blev jag ännu mer sugen… Ska nog ta och kolla upp exakt pris här där jag bor. Och kolla om de gör på det skonsamma sättet så mitt eget inte blir slitet! Tack för svaret!

Maria 7 år sen

Jätte snyggt :-) vilken storlek har du på sylen? Har en syl i
stl 3 men jag tycker att lockarna blir för små skulle vilja få till så där stora fina lockar :-)
Ha en bra dag!
Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

TACK :)
Jag använder nummer 4. Blir större lockar och vågor… kram kram

Jeanette 7 år sen

Åhh så snyggt det blev:)
Är det svårt om man har typ”page” att förlänga lite?
Och pris?
Önskar dig en härlig resa och ta hand om er<3

Lotta 7 år sen

Hej! snyggt! vad kostar det extensions och hur ofta måste jag byta?
önsakr dig en underbar resa
kram

Lotte 7 år sen

Wow, verkligen snyggt!!

Ramona 7 år sen

Det blev jättesnyggt tycker jag =)
Härligt att fu fixa sig hos frissan. Hoppas du håller dig frisk nu, ni ska ju resa snart <3 Härligt!
Ha nu en fin dag söta. Kramen

Katarina 7 år sen

Men sååå snyggt de blev! Se nu till och håll dej frisk när ni ska i väg på lååång resa.
Trevlig Resa önskar jag dej o Janne och njut av värmen! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…