• 2013-03-21, 17:34
  • 0

Solnedgången igår….

Igår satt vi länge vid stranden på eftermiddagen, det är en skön tid som vi båda gillar att bara sitta och titta på när solen går ner…. det är riktigt vackert och värmen är inte så tryckande som det annars är på dan. Många hemma i Sverige sa innan vi åkte att det skulle regna den här perioden- vart då?? Vi har inte sett ett enda moln och vädret har varit sjukt underbart varmt och gott. 35 grader i skuggan och det konstiga är, nästan lika varmt i havet. Har vi velat svalka oss får man doppa sig i poolen för att kyla av sig. ;)

Vi beställde en flaska rose, så mysig kväll…

Vid 18-tiden ser det ut så här…magiskt.

Vårt älskade fina hotell…

Efter en stund gjorde vi ordning oss, jag hade en ny fin klänning från provrummet. Väska fab…Hotellet JW marriot som vi bor på ligger ca 5 km från Khao lak centrum så vi tog en tuk tuk ner för att leta lite grejer till tjejerna där hemma. Kul att gå och strosa lite…

Det går undan med dom där flaken haha!

Mycket krims krams finns det men också mycket kul…. vi är inga storshoppare när vi är på semester. Vi ligger hellre vid havet eller går på SPA eller äter grym mat ;) Men det hör ju till att hitta lite billigt som man har prutat ner ordentligt så man känner sig som en riktigt svennebanan =))

Helt plötsligt sprang vi på fiskarna!

Klart vi skulle testa att doppa fossingarna ner i detta! Som jag egentligen alltid tyckt verkat vara ASLÄSKIGT!!!!

Har ni gjort det? Första reaktionen såg ut så här… jag bara skrek.

Huuuuuuuuuuu :/

För att göra det lite trevligare beställde vi in en kall öl.

Här sitter vi och dinglar med benen i ett akvarium där fiskar äter upp huden? eh hur sjukt är det inte egentligen? Men jag lovar er…. det var GRYMT! Efter 20 minuter var vi nöjda och fötterna lena som bebisrumpor.

Jag kan nog inte skratta med någon så mycket som jag gör med Janne… vi har lika sjuk humor.

Min goa plutt och jag vid hotellet… åh vilken fin semester vi har haft……. helt galet. Det vi är helt överrens om är att hotellet slår det mesta. Vi har inte behövt något annat, idag träffade vi några norrmän och dom sa samma sak. Det är ovanligt med ett sådant behagligt lugn över ett så pass stor anläggning.

Vilka friska och nya människor vi kommer hem som nu hehe….. janne är den som tänker realistiskt och jag är den som BAAAAARA vill åka igen…  (Vilken tur att han vill bjuda mig igen ;)) men man får ju leva på dom här fina dagarna, dom ligger på näthinnan…

PUSS där hemma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

mona 8 år sen

Fina Johanna hoppas resan hem gick bra.Jag blev sugen på åka dit ,hoppas nån gång har vi råd med det.Fina bilder och ni är så vackra.När man läser din blogg den är så levande att man känner dig i flera år.Stort tack
Men en viktig fråga:snälla svara den
Jag har alltid haft problem med min vikt,mina lår är jätte stora och de senaste åren är magen med.Så jag vet att man inte kan punktträna.Men en viktig fråga, tack vare din blogg började jag träna igen, jag är periodare, några månader kör flera gånger i veckan sen slutar jag.För två veckor sen fick jag jätte ont på högra sidan av magen.Först tänkte jag om det är nån muskel som är öm, det gick inte över.Till sist kunde jag inte träna,nu i två veckor.De 3 kilon som jag hade gått ner sen i höstas kom tillbaka.Jag äter jämt,kan äta mat och direkt efteråt kakor,chokald allt.Är hungrig hela tiden.Snälla hjälp mig ge några tips.Har köpa bägge dvd för 4 veckor sen Men har inte börjat än.Har tittat på den och älskar den men jag vet inte varför….
snälla ge några tips ,jag vet du har mycket göra just nu men jag är gråtfärdigt..
Den recepten på brödet kan du skriva ner, jag hade frågat tidigare om den.
många kramar
Monat

Pernilla 8 år sen

Vilken trevlig resa , är bara lite avis . Angående fiskarna så har jag snorklat i underjordiska grottor i Mexico med sådana fiskar och dom var inte intresserade av oss som var i vattnet .

Tina 8 år sen

Vad var det för speciellt ni skulle göra där nere som du inte avslöjande innan!? Nyfiken ju!;0 har lusläst varje dag för att få en hint men fattar inte!

Anna 8 år sen

Hej! Super fin klänning, jag funderar på beställa den själv men undrar vilken storlek du har? Tacksam för svar!

Heléne 8 år sen

Åh, vad kul att du använder ditt fina SHE Buddha halsband! Är det fler som vill beställa så finns de här http://www.studiohelene.se .
Njut din semester!! Kram Heléne

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Så fint !! Tack !!

Jeanette 8 år sen

Ni har verkligen haft en underbar semester som ni kan leva läänge på!
Visst är det härligt att skratta ihop med sin älskade, vi gör allt från fnissande till stora asgarv ihop och det är så gött!!
Kram och njut nu in i det sista

Louise Pettersson 8 år sen

hej johanna. vad underbart allt ser ut, är inte alls avis :) angående fisk-fots-peelingen, jag har alltid velat testa men efter att jag hörde att hygienen är allt annat än fräsch i de akvarium, så kommer jag nog inte våga testa. fiskarna svälts nämligen för att äta på fötterna, de äter ibland hektiskt vilket kan göra att de startar att blöda på fötterna som då läcker ut i vattnet. om man inte byter vatten kan därför infektioner finnas kvar som HIV och mycket annat (vad jag läst) som kan smittas till den “nya” kunden efter. och sen hatar jag djurplågeri, stackarna som svälts :( nu menar jag inget illa med detta inlägg bara säga vad jag hört, kanske de är bättre på vissa ställen men tror knappast ett “stånd” i thailand har så hör standard.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Dom var “faktiskt” väldigt noggranna med hygien … Men säkert olika …

Anna 8 år sen

Byter dom vatten efter varje kund?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…