• 2013-03-24, 09:26
  • 0

Snacka om jetlag! 05.18 vaknade jag-pigg och utsövd. Låg kvar en stund, svarade några mail och läste lite bloggar. Känns pensionär med kaffe vid sängen men också ganska mysigt.


Vid 07 gick jag ut på en powerwalk efter en proteindrink. Vilken kall och vacker morgon. Inte en enda ute…

20130324-082500.jpg

20130324-082522.jpg

20130324-082528.jpg
1,20 powerwalk före frukost är perfekt start. Nu blir det ägg och kaffe.
Ikväll kommer bloppis :)
Puss

Kommentarer

Monica Segerström 8 år sen

Hej Johanna, och välkommen hem från ett härligt Thailand!
Jag undrar bara var (bloppis) man kan köpa dina fina kläder…vilken sida? Kram Monica :)

Karin 8 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja veta om du gör någon sorts ansiktsbehandling?
Vilken i så fall? Om inte, fantastisk hud!! :)
Mvh Karin

Babsan 8 år sen

Pensionär det bästa i livet. Då är man uppe på nätterna som den nattugglan jag alltid varit och sover så länge jag vill och inte är jag uppe före 10, vänner om ni visste så bra jag har det. Se det Johanna skriver om pensionärer men en glimt i ögat. Det gör jag. Må gott Johanna.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Äntligen någon som fattar min humor. ;-)
Härligt med ledighet och “göra vad man vill”!

Kram

Caroline 8 år sen

Paxa den såklart menade jag! :)

Svar på kommentaren:
Tina 8 år sen

Ja tänk om hon lät oss paxa/första tjing på sakerna

Caroline 8 år sen

Åhh va kul med bloppis!! Om du säljer den mönstrade Lise Sandahl klänningen vill jag så gärna ha den!!! Får man packa den? :) jag har letat på nätet efter den men hittar den inte någonstans.. kram

Maria 8 år sen

Sådär ja, min pw fick bli nu i eftermiddag:). Jag var ute i 1.20h… Så skönt med solen i ansiktet:). En fråga Johanna, hur långt går du ungefär och på hur lång tid? Bara nyfiken…. För d känns som att jag går fort men det vore intressant att ha nåt att jämföra med. Tack för all inspiration förresten. Jag e i full gång nu sedan vecka 3, då enbart med kost men sedan vecka 5 med massa träning:).
Vågen visar minus 6,3 kg men d bästa av allt… Minus 13 cm i midjan:).
Kram

Linda 8 år sen

Hej Johanna !

Åh vad härligt ni ser ut att ha haft det där nere i Thailand.
Välkomna hem : )
Det gör ju att man längtar ännu mer till solen nu när det är på dagen 4 veckor innan vi åker iväg .

Kroppen mår ju så mycket bättre av värmen där nere i Thailand , vi funderar att åka dit nästa resa( ja för att träna såklart , måste ju damma av mina Thaiboxningshandskar känner jag )

Bloppisdags alltså, det hade ju faktiskt inte vart helt tokigt att ha inhandlat lite fint / “nytt” innan man åker till värmen kanske .
(Kan ju passa på att ses när vi båda befinner oss i Gbg samtidigt kanske ?)

Kram och ta hand om er ( ni är så fina ihop )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Linda ! Åh vilken resa … Vi har varit i paradiset … Helt fantastiskt!
Kul att ni ska åka iväg.. Bästa som finns! <3 även allt innan… Att se fram emot resan… <3

Klart vi ska ses! Kommer va mycket i Gbg ;)
Ja kolla in ikväll :))
Kram

Tina 8 år sen

Åååå ska du sälja lite kläder, den virkade naturfärgade toppen

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Yes! :)

Tina 8 år sen

Då gäller det att hålla sig vaken ikväll då, lite pensionärsvarning på mig =) somnar lite här o där…
Kram från Falun som äntligen haft sol o nån plusgrad idag (men tillbringat eft.middagen på akuten med min sjuka man, riktigt dunderförkyld med misst. Lunginfl)

Lena 8 år sen

Sprungit 1mil på 1,10, är grym nöjd!! Underbar söndag!
Våga uppmanna dig alltså för din egen skull.
Vårruset i Gbg, är ni med?
5, 10 km, gå eller sprina, du väljer sälj.

Jenny 8 år sen

Hej, började följa din blogg o på instagram för några veckor sen och vill bara skicka ett litet tack för man blir verkligen inspirerad att börja träna när man ser alla bilder på dig. Efter att ha haft en period sen i höstas med varken ork eller lust att träna känner jag att den börjar komma tillbaka lite mer för varje inlägg eller bild som handlar om träning, så tack. Nu ska jag dra på mig träningskläderna och sätta mig på spinningcyklen. Ha en bra dag:)

Elisabeth Lisa Boman 8 år sen

Härligt med glada pigga människor ;) Jag kör några sving med kettlebellen i stället för att gå ut i snön :) :)

Pensionärsliv är säkert härligt, inga måsten, bara nöjen…hihihi :) :) :)

Kram Johanna ;)

Alexandra 8 år sen

God Morgon fina du. Här är minsann en till som varit duktig på morgonkvisten ;) En PW på en timme och 10 minuter blev det här.Nu blir det frukost och sedan en vända ner till gymmet på TRX kurs.Härlig Söndag här nere också sol och vindstilla och bara 2 gr. Det gillas. Kanske vi kan få lite Vår snart ;) Snart Påsk och långledigt lääääängtar ;)) Jag ser fram emot Bloppisen det ska bli spännande. Ha en fin Söndag. Puss o kram till dig Johanna.

Svar på kommentaren:
Alexandra 8 år sen

Jag vet att jag är fixerad vid talet på vågen;) men jag tycker du är sååå fin Johanna.Är du under 60 kg nu ? Du behöver inte svara men jag frågar bara lite försiktigt ;))

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Nej jag är över 60 :/ ;) men innan jag var sjuk och Thailand 58 kg.
Så vet du :)
2 kg ner strax men muskler väger mer än fett så vågen kommer gå uppåt men det går inte lika fort som fett tyvärr …
Kram johanna

Nettan 8 år sen

Hej

Välkommen hem

Tack för en bra blogg
Jag brukar PW eller jogga på morgonen…underbart…du skrev att du tog en proteindrink innan….

Vad heter den ? Och vad hittar jag såna att köpa?

Ha en bra söndag
Kram Nettan

Annika 8 år sen

Vilken härlig start på dagen :-) jag önskar jag också led av lite jet lag ;-) men nu ska jag ut efter en kopp kaffe.

Camilla 8 år sen

Du inspirerar mig! Tack! Efter flera år med värk i leder har jag nu börjat träna och lägga om min kost (inget mjöl och socker). Jag har aldrig mått bättre! Kram

Camilla 8 år sen

Det var värst vad du klankar på pensionärerna i det ena inlägget efter det andra, har du inget bättre att skriva om.
Du tror dig veta när dom går upp och när dom lägger sig, vilket du verkligen inte har.

Svar på kommentaren:
Tina 8 år sen

När man är en glad pensionär…. Ja nu är ju inte jag det, men jag hoppas jag är uppe i ottan då, o lägger mig efter Bolibompa… Att jag sitter innanför dörren o väntar på morrontidningen, att jag kräver att få sitta på bussen, att jag kan reta så många som möjligt…Ha ha ha
T/Falun

Elisabeth Lisa Boman 8 år sen

Pensjonärslivet måste vara härligt, inga måsten, bara nöjen…. ;)
Hoppas du du njuter ändå, Camilla :)

Camilla 8 år sen

Jag är inte pensionär Elisabeth men Johanna tar ju upp detta ideligen i sina inlägg om hur deras tider ser ut för dagen.
Man behöver inte vara pensionär för att gå upp tidigt eller lägga sig tidigt, men det tror ju hon.

Tina 8 år sen

Camilla, nu är du väl ute o cyklar… Johanna använder uttrycket “som en pensionär” som många andra gör tror jag. Hon skriver väl om bra mycket annat än det. Kan du inte se det/läsa det med glimten i ögat??
T/Falun

Ingela 8 år sen

Jisses, om du tog illa upp å alla pensionärers vägnar för ett inlägg som handlade om att gå upp tidigt – ja, då kan du inte ha det lätt… Det var ju inte negativt på något sätt? Chilla ner en smula och försök vara mer positiv :)

Camilla 8 år sen

Jo tack, till er alla som alltid måste rikta kritik så fort någon inte håller med vad Johanna skriver, ni samlas här allihopa och tror att ni är så smarta bara ni gullar med Johanna och gillar allt vad hon skriver, förstår ni inte hur löjliga ni är.
Humor, trist humor i så fall om ni inte har något roligare att skämta om.

Maria 8 år sen

Jodå, och ett distanspass löpning avklarat :-) Bra söndagsmorgon vi har!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

GRYMT!!!!
Duktig :))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon på er! Stekhet morgon här i Göteborg men jag envisades med att ge mig ut på en joggingtur. Det är lika ljuvligt varje gång att flyga fram på rundan. Tänk…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…