• 2013-03-25, 08:46
  • 0

Härliga måndag och jetlag ;) Men börjar med en grym tävling och den här tror jag ni gillar extra mycket. Det gör jag iaf, dessa bars är hur goda som helst och finns på mmsport. Vi tävlar ut 100 stycken, 2o i varje låda! Det finns två olika varianter, antingen proteinmeal som jag tar ibland efter träning eller också dietmeal som innehåller mindre kolhydrater som jag tar som mellanmål. Båda är jättegoda och jag tycker absolut dessa är bäst bland alla jag provat.

5 stycken vinner alltså varsin låda med 20 stycken bars, klicka på länkarna ovan och välj vilken sort och smak. De 20 måste dock vara en och samma smak. Min favvo är cocos-ckoklad i diet meal och jordgubb-lemon, hallon -lakrits  i proteinmeal men där finns det massa goda smaker att välja på. :)

Gör så här:

Lägg en kommentar med namn i kommentarsfältet nedan, skriv vilken smak du önskar vinna! Klicka in ett likes på MMsports fb och tävlingen avslutas torsdag kl 21 där jag presenterar dom 5 som vunnit!

LYCKA TILL!!

 

 

2013-03-25 Mitt liv , ,

Kommentarer

Roger Nilsson 7 år sen

cocos-choklad diet låter som en höjdare precis som din blogg!

isabelle liljekvist 7 år sen

Jag hade velat vinna diet bars i smaken Coconut/Chocolate.

Evelina 7 år sen

Allt började med ett gallanfall som sedan blev fler och fler. Efter mycket lidande vart det gall operation och mycket smärta. Trodde allt skulle bli efter det men tvärtom. Efter flera månaders sjukskrivning och massa undersökningar visade det sig att jag 23 år gammal har kronisk magkatarr och lider av IBS, irriterad mage & tarm. Skulle bli så oerhört glad om jag skulle vinna, då det är praktiskt att ha som mellanmål. Skulle aldrig ha råd att köpa annars, då sjukersättningen går till mediciner och diverse läkarbesök! Tack för en inspirerande blogg!
Skulle önska proteinmeal i hallon/ lakrits.

Sandra 7 år sen

Jag skulle jättegärna vilja ha chocolate/hazelnut :)

Emma Emser Eriksson 7 år sen

En LCHF-vänlig bar vore underbar – när orken plötsligt inte finns kvar. En låda dietbars med kokos och choklad skulle verkligen göra mig glad!

Mvh Emma

Milla Barsk 7 år sen

Hade ju suttit fint när jag imorgon ska köpa gymkort! Då jag går på LCHF väljer jag Diet meal – cocos-ckoklad :)

Susanne Hellemar 7 år sen

Precis börjat läsa din blogg! Vi har samma intressen LCHF och träning :) hallon lakrits låter som en ljuvlig kombo!

Pernilla Davidsson 7 år sen

Efter månader av sjukskrivning och olika mediciner är jag snart på banan igen. Men tyvärr med lite olika kroppsform än innan. Medicinerna och sjukdomen har gjprt mig trött och orkeslös. Behöver en spark i rumpan. Och vad passar inte bättre än low calories bars med cocos- choklad smak? Kramar Pernilla

Malin 7 år sen

Jag skulle så gärna vinna proteinbars med lemon & jordgubbsmak!
Ha en undebar helg!

Carro johansson 7 år sen

Har tränat en vecka nu efter inspiration från dig och din blogg. Äntligen! Efter månader i soffan!
Vinner jag så vill jag ha kokoschoklad smaken, dietmeal, som du rekommenderar.
Tack för att du delar med dig och inspirerar!!
//Carro

Gabriella Sjölund 7 år sen

Nu har jag “gillat” och håller tummarna för att det är min tur att ha tur :)
Om jag vinner vill jag ha Diet meal med apelsin och chokladsmak. Jag älskar den kombon.

Gitte Svensson 7 år sen

Detta vore kanon att ha hemma i mitt kök när jag kommer hem från jobbet på kvällen alldeles för sent för att med att både träna och fixa käk med mera, jag älskar kokos, så jag skulle vilja ha smaken med kokos/choklad diet meal liggande i mitt kök i en vacker burk som du Johanna har, och tack för en mycket inspirerande blogg!

Emma S 7 år sen

Hej Johanna! Nu ska jag äntligen komma igång ordentligt med träningen efter att ha fått barn, amningstiden är över så nu kör vi! Skulle jag vinna så önskar jag proteinbars med strawberry/lemon smak. Keep up the good work!

Maria 7 år sen

Skulle vara superkul om jag vann Diet Meal – kokos/choklad :-) Skulle passa mig bra!

louise 7 år sen

Underbar tävling! Har precis skaffat gymkort för att bygga upp min kropp och hållning. Ett enkelt litet snacks skulle vara perfekt med diet meal med choklad/kokos.

therese walter 7 år sen

Å detta hade varit underbart att vinna. Då jag äntligen får komma igång med min träning igen plus att b jag v kunde överraska min underbara sambo oxå med lite gotti gott:)

Anna 7 år sen

Vill komma igång med träningen “på riktigt” igen. Tror att
Diet meal med smak av kokos/choklad hade passat bra med mig och min träning!

Kristin 7 år sen

Oh vill gärna vara med och tävla och vinner gärna de som innehåller mindre kolhydrater då jag äter enligt LCHF, pga migrän och huvudvärk, nu har jag ett liv vilket jag inte hade innan,kan inte fatta att man får må så här bra.Smak litar jag på att du väljer något som är gott.
Tack för en rolig,underbar och inspirerande blogg.
Nu hoppas jag på tur!

Emelie 7 år sen

Tycker att cocos-choklad låter riktigt gott & perfekt för en jobbande mamma som försöker komma i form : )

Cecilia 7 år sen

Om jag vinner önskar jag de smaker som du rekommenderar då jag vet att du har bra smak. Kram C

Cecilia 7 år sen

Om jag vinner önskar jag samma smaker som du gillar då jag vet att du har bra smak.

,martin 7 år sen

MM sports bars är de bästa tycker jag! speciellt apelsin choklad. lycka till mig-

Sandra 7 år sen

Minns att du skrev för ett tagsen att du skulle ha en tävling där du lottade ut dessa och nu äntlingen kan jag vara med och tävla om dessa godingar. Jag skulle jätte gärna ha chocolate/hazelnut! :)

Jessica 7 år sen

Älskar proteinbars och pulver och tycker det underlättar när man är stressad men tyvärr gör priset att jag sällan har det hemma . vore ju perfa om man kunde vinna sig ett par stycken istället Jag skulle vilja vinnan diet meal i smaken kokos/choklad.

Emma 7 år sen

Hej Johanna!! Jag är en tjej på 24 år som alltid har haft problem med min vikt! Sedan två år tillbaka har jag tränat aktivt och äter stabil och nyttig kost för att uppnå bästa möjliga resultat. Detta har gjort att jag tappat från 92 kg till 68 och jag är superlycklig över detta!!. MEN nu studerar jag och har över två timmars pendelväg till och från skolan. Detta gör att väntetiden innan hemkosten är lång och man kan bli väldigt hungrig ibland och skulle därför behöva en måltidsersättning!. Därför önskar jag mig diet meal cocos choklad som du rekommenderade!! Hade varit super att ha detta i väskan som extra tillskott :)) kramar Emma

Josefine 7 år sen

Hej! Med tanke på att jag försöker gå ner i vikt nu och har inte riktigt hittat något som hjälper mot sötsuget så deltar jag gärna i din tävling och hoppas på vinst. Vinner jag så vill jag ha hallon-lakrits, min absoluta favoritkombination.

Anneli 7 år sen

yes vilken perfekt grej att lägga i min älskade sambos påskägg till helgen. Om jag har tur kanske han vill bjuda sitt lilla hjärta (mig)på en bar. Tror han helst skulle gilla den dietbarsen med choklad/apelsin. Tack för grymt bra blogg, läser i stort sett varje dag. Glad Påsk!!

Isabell 7 år sen

Hej!!

Jag tycker att smaken cocos/choklad låter mycket god!!
Kraaam!

Alvina 7 år sen

Roligt med tävling och jag tävlar och tävlar men aldrig att jag vinner…

Skulle jag dock vinna den här gången så väljer jag Diet Meal med smaken cocos-choklad!

Misan 7 år sen

Åh hoppas på turen att vinna. Har beställt dessa innan och de är sååå goda! Strawberry-Lemon är min favorit och håller tummarna för att vinna dessa! :-)
Tack för en bra och inspirerande blogg! Mammor kan!

Annika 7 år sen

MM sports bars är de bästa tycker jag! Grymt bra som mellis. Apelsin/choklad vill jag ha om jag har lyckan o vinna denna gången. Tack för bra blogg Johanna!

Annika 7 år sen

MM sport har de bästa mellisarna iform av bars. Om jag vinner så är favoriten apelsin/choklad. Tack för bra blogg Johanna!

Annika 7 år sen

Härlig blogg du har Johanna, är glad att du delar med dig av dina tips, bilder och är en sån go inspirationskälla. Du gör skillnad :-) När man är mitt i livet och ska få ihop allt med träning och kost så är det grymt med snabba och bra mellisar. Apelsin/Choklad skulle sitta fint! Tack för bra blogg!

Anna S 7 år sen

Low Card coccos-choklad är super, hoppas jag vinner denna gång.

Therese Tärnfors 7 år sen

Hade blivit överlycklig om jag vunnit! Befinner mig just nu i en jobbig period i mitt liv efter separation och nybliven ensamstående mamma. Low carb, choklad-apelsin hade jag velat vinna! Tack för en bra blogg Johanna! Strunta i alla tråkiga kommentarer. Du är helt perfekt som du är!

Susanne 7 år sen

Vilken härlig inspiration du ger i din blogg. Det smittar verkligen av sig. Kul tävling! Chocklad-hasselnöt låter gott.

Therese Tärnfors 7 år sen

Hade blivit överlycklig om jag vunnit! Befinner mig just nu i en jobbig period i mitt liv efter separation och nybliven ensamstående mamma. Low carb, choklad-apelsin hade jag velat vinna! Tack för en super bra blogg Johanna!! Strunta i alla tråkiga kommentarer. Du är helt perfekt som du är!

Kajsa 7 år sen

Tack för att du inspirerar så många av oss till att äta bättre och träna mer! Jag blir alltid motiverad att köra ett extra träningspass när jag läser din blogg och det känns så otroligt mycket bättre nu när jag kommit igång och det känns både i kroppen och på kläderna :)
Jag skulle gärna vilja prova dietmeal coconut/chocolate, så kan jag också få äta något gott men nyttigt till kaffet ibland :)
Kram till dig!

Martina 7 år sen

Var inne på deras hemsida häromveckan och köpte proteinpulver och blev jäkligt sugen på dessa bars men köpte dom aldrig ;-) Nu blev jag påminnd och vill ha dom igen! Hallon/lakrits såklart!! Tack för en grymt inspirerande blogg :-)

Rosie 7 år sen

På mitt inlägg blev det pussa när jag menade pusha:):):) men ni kan pussas också :):)

Rosie 7 år sen

Har precis kommit i gång med min viktnedgång, kör GI som funkar bra för mig. Har ännu inte hittat något bra snabbt mellanmål så det vore kanon att vinna dessa Dietbars. Önskar i så fall /choklad/orangesmak. Tack för en riktigt bra o inspirerande blogg. Håller med dig om att vi ska sluta gnälla på varandra utan stötta och pussa istället. Kram

Monat 7 år sen

Så många har deltagit,men jag chansar ändå man vet aldrig om man inte är med ,Johanna du brukar skriva.Tack för allt du skriver.Jag skulle vilja gärna testa cocos-chocolate om jag vinner.Jag fyller år nästa vecka så det skulle vara en glädje present,jag som inte gillar när jag fyller år.Du är bäst Johanna.

Åsa 7 år sen

cocos-chocolate låter gott.

Sofia 7 år sen

Kul med tävling! Cocos-choklad diet meal låter gott!

Jenny från Lidköping 7 år sen

Villa gärna vara med och vinna då jag börjar komma i form med min träning och har jag nu turen skulle jag mer än gärna vilja testa:
cocos-chocolate diet meal
Kram!

Marie 7 år sen

Choklad/mint låter smarrigt

Pillan 7 år sen

Hej! Vill gärna vara med och tävla. Har jag turen så skulle jag vilja prova Protein Meal smaken coconut/chocolate.

Therese Lindqvist 7 år sen

Skulle vilja vinna kokos/ choklad diet meal, till min pojkvän som så duktigt redan har tappat 7 kg med LCHF. Kram från oss

Alexandra 7 år sen

Skulle verkligen vilja testa dem:) jordgubb-lime och cocos- choklad:)hoppas jag har tur nu:)kram

Marie Nilsson 7 år sen

Kokos/choklad låter som en god kombination. Passar mig perfekt med ett nyttigt mellanmål, har äntligen kommit ifrån kakorna. Tack för en Klok blogg.
Kram Marie

Jessica 7 år sen

Kokos och choklad låter som en god blandning.

Pernilla 7 år sen

Jajamen här svettas man och kämpar på! Lchf och gym har blivit min melodi! Har gått ner en del och har en hel del kvar! Lite motivations-energy-bars vore fint nu! Choklad/hasselnöt låter smaskens! Tack för mig!

Madeleine 7 år sen

Jätte nyfiken på dessa bars. Jordgubb-lime eller cocos-choklad låter gott om turen är på min sida. Svårt att hitta goda bars. Ha en bra kväll/Madeleine

Matilda 7 år sen

Åh jag skulle gärna vilja testa dessa!! Diet meal kokos/choklad låter grymt gott! :)
Tack för en grym blogg!

Susanna Gustavsson 7 år sen

Vilken bra tävling!Har letat efter goda mellanmål så det vore kul att prova dessa.Proteinmeal,Coconut/choklad låter gott.Tack för en inspirerandeblogg!kram Susanna

Helena Bengtsson 7 år sen

Roligt med utlottningar! Skulle önska cocos-choklad dietbars om jag vinner. Tänkte mig dem som mellanmål ibland och kommit igång med pw:s sista månaderna. Pigghet & glädje!

Härlig blogg du har! Glad vår!

Susanna Gustavsson 7 år sen

Vilken bra tävling!Har letat efter goda mellanmål så det vore kul att prova dessa.Coconut/choklad låter gott.Tack för en inspirerande blogg!kram

Barbro 7 år sen

Jag vill gärna vinna kokos/choklad dietbar! Har precis gillat på fb.
Nu håller jag tummarna.
/Barbro

Anna 7 år sen

Skulle så gärna vilja vinna en låda med proteinbars, hallon/lakrits vore supergott! Jag löptränar ganska mycket och för att inte bli för tunn och för att bygga upp kroppen istället för att bryta ner den behövs protein efter träning! Hoppas hoppas på en låda!

Mirjam 7 år sen

Vill gärna vinna och prova dessa bars. Har provat en uppsjö av olika bars, tycker många smakar kemikalier. Hopas dessa är goda. Testar gärna cocos-choklad. // Mirjam

Cecilia Engdahl 7 år sen

Hej! Hoppas på turen att vinna dessa bars till min älskade dotter Sanne, som nu har bestämt sig för att bli av med några “extra-kilon”. Tror detta hade varit en bra hjälp för henne. Skulle gärna vilja testa dietbaren choklad / orange. Ska genast gå in och gilla mmsports . Kram / Cilla

Therese 7 år sen

Jobbar på för att få en sundare livsstil och lchf är grejen för mig kombinerat med träning. Bars med smak av jordgubb/lime låter fräscht och gott tycker jag!

:-)
Therese

Regina 7 år sen

cocos-ckoklad i diet meal skulle jag vilja ha om jag vann, jag brukar ta liknade till mellanmål när jag är på språng eller sitter och pluggar

Cissi J 7 år sen

Hej Gillar redan på fb. Skulle vilja vinna hallon-lakrits. Skulle va ett bra påskägg åt mig själv för det är ju alltid bara barnen som får påskägg hahaha :)
kram

Marre 7 år sen

Hej…
Kul med tävlingar, har en tävling på jobbet som går ut på att minska mest i vikt som mäts i procent så alla tävlar på samma villkor till i maj med slutmål att springa blodomloppet just nu har jag gått ner 6 kg å ska ner 8 kg till å då skulle dietbars passa bra som ett kompliment å lycklig skulle jag bliå få vinna choklad/cocos

Tack för en inspirerande blogg

SusanneS 7 år sen

Hej Johanna
Detta skulle inte vara tokigt att vinna.
Har gillat på FB.
Min favvokombo är Hallon/Lakrits så det vore inte helt fel att få smaka en proteinmeal med denna smak.

Tack för inspiration du bjuder på :-)
Kramar Susanne

Sandra Öhman 7 år sen

Vilken rolig tävling!:) Jag tycker proteinmeal med smaken hallon-lakrits låter spännade och god!
Tack för en inspirerande blogg:)
Kram

Helena 7 år sen

Jaha…vad ska jag skriva då…har inte turen på min sida att vinna på utlottningar…men skam den som ger sig..så finns tur nissen runt hörnet…så önskar jag mig proteimeal med hallon/lakrits smak…Mvh Helena

Catharina 7 år sen

Hej Johanna!
Precis som dig och dina döttrar så älskar jag och mina tvillinggrabbar att träna. skulle jättegärna vilja vinna dietbar
choklad/kokos.
Glad Påsk på er alla!
Kram Catharina

Helena 7 år sen

Jaha..va ska jag skriva då…att jag aldrig har tur i lottningar…för det e ju sant…men försöker man inte då har man absolut ingen chans…så om lilla tur nissen finns så önskar jag mig proteinbar/hallon-lakrits…MVH Helena

Anna 7 år sen

Åh vilken passande tävling!

Skulle önska att jag vann dietmål med smak av cocoa/choklad

Håller nu tummar och tår att jag dessa barer får :)
Kramiz

Anna 7 år sen

Nu har jag “likeat” på facebook! Jag skulle vilja vinna cocos/choklad dietmeal! Tack för en inspirerande blogg då jag kämpar för fullt med viktnedgång. / Anna

Sara Lundberg 7 år sen

MMsports fick ett “like” av mig och är turen på min sida så väljer jag dietmeal i smaken cocos/choklad :)
Kram Sara

Lo-Lo 7 år sen

Åh va det skulle va gott med Chocolate/Orange Dietmeal som variation till mellanmål!
Håller som bäst på med min “tränings- vikt- måbättre-resa” och att följa ditt liv/vardag med träning och allt som hör till gör mig inspirerad!

Petra Holm 7 år sen

Hej, har följt din blogg ganska länge och blivit otroligt insprerad av dig och din träning ihop med vad du äter. Jag är 43 år (ung) :) och har provat det mesta i gå ner i vikt väg. Sedan januari kör jag på med träning och äter enligt LCHF och mår så himla bra. Har testat olika bars och skulle gärna testa MMsports bars. Hallon/lakrits låter gott! MVH Petra

Therése Axelsson 7 år sen

Vilken rolig tävling! Eftersom jag löptränar ganska mycket skulle det var perfekt att vinna proteinbars. Snabbt och enkelt att ta efter löpturen! Jag skulle vilja vinna hallon/lakrits! Tack för en inspirerande blogg!

Carina Olsson 7 år sen

Bars med mindre kolhydrater gillas,
Chocolate/Hazelnut låter gott tycker jag.

Har nyss hittat till din blogg och du ger mig massor med den energi jag så väl behöver för att komma igång :)
Hälsar Carina

Åsa Fredriksson 7 år sen

Skulle så gärna vilja vinna proteinbars i smak hallon-lakrits nu när jag kommit igång med träningen genom Annika Sjöö och din PT:s träningsdvd.

Anna Thelin 7 år sen

Hej!!! Vilket bra tillfälle att prova något nytt :)
Om jag skulle vinna, vill jag ha protein meal choklad/mint.
Tack för en inspirerande blogg!!

Rina 7 år sen

Skulle vilja vinna protein bars hallon/choklad
Hoppas dom är lika goda som dom ser ut:-)

sanna 7 år sen

Tjäna!! Vilken kul tävling. :-D Jag skulle vilja prova dietmeal med choklad å kokos som smak. // sanna

Petra 7 år sen

Åh hade gärna provat hallon/lakrits :) Perfekt nu inför sommaren!! Och dessutom har jag nyligen, efter velande, börjat med LCHF

Emelie 7 år sen

Hej Johanna! Är kanske din yngsta läsare på endast 17 år men din träning inspirerar mig och dina döttrar är även dem inspirerande och gulliga. Jag skulle önska dietbaren kokos/choklad, passar mig perfekt då jag inte hinner med mellanmål mellan alla aktiviteter. Kramar!

Theresia Thernzon 7 år sen

Hej!
Tack för en underbar blogg, man blir så glad o inspirerad :))
Om jag får chansen till vinst skulle jag välja dietmeal, cocos-choklad :)
Hoppas du tur ;)
Ha det bra!
Mvh Tessan

Marlene 7 år sen

Jag är “beroende” av choklad och skulle bli jätteglad om jag kunde vinna dessa i nyttig form, Choklatehazelnut låter god.
Tack för en blogg helt i min smak!

Johanna Forsbrrg 7 år sen

Hej!
Tack för en inspirerande och bra blogg! Läser den varje dag förr att få lite extra pepp i vardagen!
Om jag vinner önskar jag mig Diet Meal, hallon – lakrits smak.

Ha en fortsatt fin kväll!

Jessica Hellström 7 år sen

Proteinbars i smaken Hallon/Lakrits skulle verkligen var toppen att äta i bilen på väg hem från jobbet, det är där jag oftast stoppar något onyttigt i munnen..

Johanna Forsbrrg 7 år sen

Hej!

Tack för en inspererande blogg, läser den varje dag för att få pepp! :)
Om jag skulle vinna så önskar jag Diet meal, Hallon-Lakrits. Det låter himla gott!

Ha en fin kväll! :)

Emelie 7 år sen

Riktigt grym tävling!
Då min bror ständigt lägger sin månadspeng på proteinbarsen, skulle jag vilja överraska honom med diet meal coconut! Från att väga 40 kg, har han tränat sig på 2 år till ca 90 kg! En överraskning för ett grymt bra jobb då ja vet att han älskar bars! :)

Paulina Söderström 7 år sen

Jättefin blogg. Har följt er i Thailand och kommer att fortsätta

Sofie 7 år sen

Hej

Om jag vinner önskar jag proteinbars i smaken hallon-lakrits.
Tack och hej!

Med vänlig hälsning
Sofie

Anna Flodin 7 år sen

Hej!
Jag vill ju naturligtvis också vinna såklart:)
Blev sugen på att prova dietmeal cocos-choklad
Ha en fortsatt trevlig dag… eller kväll som det faktiskt är redan…hjälp vad fort tiden gick nu.
Bäst att fortsätta med maten;)
Med vänlig hälsning Anna

Hanna Dahlin 7 år sen

Åh vilken underbar tävling! Jag har aldrig vunnit någon tävling på nätet, men helt klart värt ett försök :) Skulle jag vinna skulle jag gärna cocos-choklad :) Sidan är nu gillad på Facebook! Tack för att du alltid inspirerar Johanna! Kram

Anna Hallberg 7 år sen

Fantastiskt inspirerande blogg som jag följer slaviskt! :-). Önskar gärna hallon/lakrits som smak på proteinmeal. Kram Anna

Emma 7 år sen

HEJ !! Jag måsta bara få smaka på Chocolate/Hazelnut proteinbar dom låter så goda så man nästan börjar dregla … Tack för en trevlig inblick i din blogg ! Vh Emma

Elisabeth 7 år sen

Jag vill gärna prova choklad-hasselnöt. Ha en fin dag!

Linda H 7 år sen

Hej!
Eftersom min favvissmak är hallon/lakrids så hoppas jag att jag har turen att vinna den smaken och få pröva denna kombon i en proteinbar.

ha det gott/ Linda

Johanna Olsson 7 år sen

Åh, jag hoppas verkligen att jag vinner! Ha gillat MMsports på facebook och om jag vinner skulle jag gärna vilja ha dietmeal med smaken cocos-choklad, låter hur gott som helst! Tack för en superbra blogg!

Anna larsson 7 år sen

Coklad/hasselnöt och choklad/apelsin tror jag blir mina favvisar <3

Emelie Lyrefors 7 år sen

Vilken rolig tävling! Jag har gillat MMsports på Facebook och skulle gärna vilja vinna proteinmeal chokolate/ hazelnut.
Tack för att du är så duktig och inspirerande :-)
Mvh Emelie

Malin 7 år sen

Hej!
Tack för en inspirerande blogg, följer den varje dag! Om jag skulle vinna, väljer jag Orange Chocolate, låter gott! :)

Mikaela Bolin 7 år sen

Jag skulle vilja vinna diet-meal cocos-ckoklad!
Jag har även gillat på facebook och där heter jag Mikaela Bolin!
Kram! :-)

Malin 7 år sen

Hej! Om jag skulle vinna, skulle jag välja Orange Chocolate. Låter supergott! Tack för en inspirerande blogg! :)

Louise D 7 år sen

Hej ! Chocolate/banane i Proteinbar skulle jag önska .
Ha en fortsatt bra dag :)

Catarina Göranson 7 år sen

Hej Johanna!
Tack för en trevlig och inspirerande blogg! Jag skulle gärna vilja vinna cocos-choklad i diet meal. Håller på att träna upp mig inför Göteborgsvarvet, hade varit bra att prova dessa som mellanmål :) kram Catarina

Elin Nilsson 7 år sen

Hej!

Chocolate/Hazelnut i Proteinbar önskar jag! =)

Ha en fin kväll.

Elin Nilsson 7 år sen

Hej.

Chocolate/Hazelnut i Proteinbars önskar jag! =)

Ha en fin kväll!

Emelie Nyström 7 år sen

Hej! Jag kör låg kolhydratkost sedan i september 2012 och mår hur bra som helst. Målet är magrutor till sommaren och jag är på god väg. Jag tycker det är svårt att hitta bra mellanmål som jag kan äta på dagen och tycker därför det hade varit kul att testa om dessa fungerar. Protein meal i choklad/mint.

Lena 7 år sen

Kul med tävlingar

Johanna 7 år sen

Hej! Älskar choklad kokos proteinbar och skulle bli sååå glad och tacksam att få en låda. Stor kram och tusen tack för all pepp och inspiration du delar med dig utav. You Rock!!!!

Maria 7 år sen

Hej,
Jag skulle gärna vilja vinna kokos-choklad eller hallon-lakrits.
Började i år m boxning, LCHF samt “din” tränings-DVD, men det står still på vågen!
Kanske dessa barer kan putta över mig på rätt sida?

Mia 7 år sen

Hallon-lakrits låter ju super gott!!!! Skulle bli jätteglad då jag gör ALLT för att bli av med min stora drog socker/ choklad just nu, skulle behöva nåt som smakar ok som hjälp på traven!!! Kram

Malin 7 år sen

Hej Johanna och tack för en fin och inspirerande blogg!:) skulle så gärna vilja vinna dess bars, skulle passa mig prefekt med choklad/hasselnöt proteinbars, då träningen flyter på bra och det skulle vara som en belöning att vinna en låda! Kram

sarah 7 år sen

Hej Johanna,
Jag vill jättegärna vinna bars, helst choklad/hasselnöt. De är perfekta när jag på jobbet inte hinna äta lunch mellan mina möten och min lunchträning.
mvh sarah

Fru Blom 7 år sen

VIRRIG me.. glömde smaken..
cocos-ckoklad i diet meal

Fru Blom 7 år sen

Börjar varje måndag …….
Vilket ofta inte håller i sig mer än till tisdan i bästa fall.. Vill vinna så jag får lite nyttigt så kanske de går ända till torsdag ialla fall…
>Hoppas på tur…kram fru Blom

Pernilla 7 år sen

Skulle gärna vilja vinna dietmeal cocos choklad!
Med all den energi och glädje och inte tala om inspiration du sprider så vore detta bra till mitt nya liv att träna och må bra. Massa kramar till dig:-)

Linnea Sundberg 7 år sen

Hej! Jag skulle välja cocos-choklad på proteinmeal :) Kram på dig! / Linnéa

Eva 7 år sen

Hej Johanna, undras varför mina kommentarer inte kommer med..försöker igen. Dietbarsen i kokos-choklad är mumsiga, de vill jag vinna :-)

Radenka Nikola 7 år sen

Hej Johanna, tränar 3 gånger i väckan, tyvär kan inte låta bli snäcks, så dietmeal med choklad-cocos skulle vara mycket bättre alternativ…..
P.S. Super inspirerande blogg / träning, kost, style!!!

Eva 7 år sen

Hej Johanna, vad kul det skulle vara att vinna lite mumsiga bars, diet cocos-choklad är gott :-) Kram

Anna-Lena Mehlin 7 år sen

Hej Johanna
Jag önskar att jag vann proteinmeal i smak hallon/lakrits

Håller tummarna / Anna-Lena Mehlin

Sandra 7 år sen

Hej Johanna!Jag har nyligen kommit igång med träningen efter min graviditet,så det vore jätte kul att vinna bars,cococ-choklad verkar god,även lakrits. Mvh Sandra

Sandra 7 år sen

Hej Johanna! Jag har nyligen kommit igång med träningen efter min graviditet,det skulle vara jätte kul att få vinna dessa bars,smaken cocos-choklad verkar god,även lakritsen, Kramar Sandra

Emeli 7 år sen

Har precis kommit igång med kosten och träningen och skulle bli överlycklig om jag kunde gå diet meal orange att kombinera kosten med :) /emeli

Nanna 7 år sen

Försöker igen då mitt inlägg verkar ha försvunnit :(

Hej!!
En bars låter lite bättre än en chokladbit nu när jag ska sätta igån med träningen/äta rätt igen :-)
Tycker att choklad/hasselnöt lät gott i proteinmea!!
Ha det bäst :)
Kram Nanna

Nanna 7 år sen

Hej!!!

En bars är nog bättre än en chokladbit när man ska börja träna/äta rätt 1april :-)
Choklad/ hasselnöt lät gott i proteinmeal.
Ha det bäst!!!

Kram Nanna

Emma j 7 år sen

Åh vilken bra tävling!!!!
Jag skulle bli glad om jag vinner dietmeal i smak choklad/cocos :)

Pia 7 år sen

Diet meals choklad/coccos de lät smarrigt gott!!!
Håller alla mina tummar denna gång så ska jag bestämt sätta igång! Tack gulliga Johanna <3
MVH Pia!

Emelie H 7 år sen

Hallon-lakrits (vit choklad) låter jätte god! :)

Fanny 7 år sen

Tycker det kan vara svårt att både få med sig mat och flera små mellanmål till skolan då jag helst undviker frukt, de här barsen verkar vara toppen bra att stoppa väskan full utav! Om jag vinner så önskar jag mig helst de i lakrits/hallon smak :) Ha en fin dag och tack för all inspiration du står för! Kram

Marie Larsson, Örebro 7 år sen

Åh.. Jag beställde Celsius från MMsports igår & skulle även beställa proteinbars, men dom fanns inte? :( Nu hoppas jag på stor tur här :) Om jag vinner vill jag ha min favorit Hallon-lakrits! Hoppas hoppas :)

Sofia 7 år sen

Jag har precis kommit igång med min träning efter ett långt uppehåll och skulle bli superglad om jag vann “Proteinmeal” med smaken hallon/lakrits.

Hoppas, hoppas! =)

Tack för all inspiration till träning och
glad påsk!

Jenny 7 år sen

Hej! Vill gärna va med å tävla :) diet meal, cocos-choklad

Cecilia 7 år sen

Åh den där hallon-lakrits, kan det vara lika gott som det låter? Det är nog ett betydligt bättre atlernativ till mina cravings på Pingvinstången med samma smak…
Så hoppas att jag vinner =)
Keep up the good work =)
C

Elisabeth 7 år sen

Hej älskar din blogg❤jag har 4 barn och försöker hinna med träning och bra kost. Just nu sover min 1,5 åring inte alls på nätterna ( vaknade 8ggr inatt mellan 23-06) så har det varit i 42 dagar nu. Enl BVC är det övergående. Får hoppas det…. Så jag kämpar att orka med mig själv inte bara min stora familj. Cocos choklad diet lät ju som nåt för mig. Nåt att ta i samband med min löpträning. Jag håller i den iaf. Sömnbristen till trots. Kram

Anna L 7 år sen

Hej
Jag skulle så gärna vilja vinna proteinmeal med smak av jordgubb-lemon. Hoppas på tur :-)
Hälsningar Anna

Emma Larsson 7 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle bli superglad om jag vann dessa bars m cocos-choklad.
Tränar så ofta jag kan & har ofta gjort egna bars men när tiden är knapp vissa v så skulle dessa barer vara ett perfekt alternativ för mig.
Tack för en bra blogg

Mvh Emma

Marie 7 år sen

Är intresserad av att vinna Cocos /choklad i dietmeal
Hoppas på tur denna gång

Anna tunare 7 år sen

Åh dessa har jag velat prova länge! Protein meal choklad/mint:) Kram

Madde 7 år sen

Hej! Dessa skulle sitta fint mellan lektionerna på univeritetet. Behöver ett mellanmål mellan rasterna. Önskar cocos-ckoklad i dietmeal.

Camilla 7 år sen

Hej! Försöker komma igång med träningen, ska börja ut & springa nu när det blir lite goare väder. Hade varit toppen att rivstarta med lite bars. Choklad coccos lät gott! Hade varit kul att pröva dessa. Håller tummarna

marija 7 år sen

Hej! Om jag skulle ha sådan jätte tur och vinna så vill jag gärna smaka på coconut. Har aldrig smakat på bars.

Camilla Grafström 7 år sen

Hej Johanna

Skulle vara perfekt med proteinbars i smaken cocos/choklad. Kör stenhårt med intervaller så då passar goda bars som pricken över i!!!!!
/Camilla

Ewa Svensson 7 år sen

Hej Johanna!! Skulle jätte gärna vilja vinna en låda med dietmeal cocos/choklad. Ha en skön vecka /Ewa

Annette Nordin 7 år sen

Hej Johanna! Har kommit igång ordentligt med styrketräning nu och det skulle sitta perfekt med en låda av någon av dessa! Vill i så fall ha smaken “hallon/lakrits-vit choklad” om jag vinner “Protein meal”, annars coconut/chocolate om det är “Diet meal”. Hoppas, hoppas!!

Matilda 7 år sen

Har testat många olika dietmeal men inte dessa. Hade varit roligt att få chansen att vinna. Skulle gärna vilja ha dietmeal med smak av cocos och choklad, mina favorit smaker!
Din inspiration slår det mesta, tack för det! Kram :)

Sara My 7 år sen

Tjip!
En låda coco-choklad dietmeal hade gjort susen nästa vecka då jag ska ta mig an resten av sambokilona (5 avklarade, 8 kvar). Med daglig inspiration från bloggen och stark beslutsamhet (och en del svett) kommer jag lyckas… :) Kram

Sofia.L 7 år sen

Önskar så vinna dessa till min man! Han har nyligen börjat tränat o jag vill peppa o hjälpa han så mycket jag kan. Han har inte hållit på så länge än men redan är han gladare o piggare!Skulle vara mysigt med en överraskning till han. Choklad-kokos skulle han nog gärna äta!

Cecilia 7 år sen

Mumma med apelsin-choklad! Hoppas, hoppas det blir jag :) Kram från Huskvarna.

Jenny 7 år sen

Hej! Proteinbars är bäst!! Hallon/lakrits lät ju inte fel ;) om jag nu vinner önskar jag alltså de.
Lev väl!
//Jenny

Lotte 7 år sen

Klart jag vill vinna en låda Bars!! Helst i smaken choklad/hasselnöt. Jag kör på proteinshake idag efter mina träningspass men blir snurrig av dom… Å jag gillar mmsport på FB ☺
Ha en bra dag så håller jag tummar och tår för en låda♥
Kram Lotte

Hilde J 7 år sen

Hej!
Jag behöver verkligen ett bra alternativ som mellanmål! Det är så lätt att glömma bort, jag skulle bli jätteglad om jag fick testa dietmeal cocos/choklad!
Har provat så många olika som jag inte tycker om, nu håller jag tummarna för vinst och att jag älskar denna smak!

Kram//Hilde
Har gillat på Fb med samma namn som i mailadressen:)

Linda S 7 år sen

Bästa och trevligaste bloggen.
Tack för bra pepping.
Vill gärna vinna dietmeal Cocos/choklad
Trevlig Påsk
Linda S

Josefine 7 år sen

Hej Johanna!
Vilken underbar start på denna veckan! Skulle bli superglad om jag vann en låda protein meal med smaken chocolate/hazelnut!
Dom är supergoda!
Tack för all din inspiration!

Annika Andersson 7 år sen

Hejsan! Du är min stora inspirationskälla vad gäller mat och träning, så det skulle vara kul att testa dietmeal med smak av orange-chocolate. Kram!

Carina 7 år sen

Hej Johanna! Dietmeal m apelsin smak vore ju toppen att vinna :) Håller tummarna :). Håller även tummarna för din systers son…..har själv en pojk som kör cross. Ha en bra dag! Kram Carina

Alexandra Bergström 7 år sen

Jag skulle gärna vinna Diet meal – Orange,chocolate!

Tanja 7 år sen

Ja,man blir lätt inspirerad av dig och din träning :-) o skulle jag vinna så låter dietmeal något för mig. Har inte fb så kan inte klicka nån likes där men chansar o vara med ändå :-)

Louise Borglin 7 år sen

Hej
Jag skulle gärna vilja prova proteinbars, hallon/ lakrits låter så himla gott.
Läser din blogg o följer dig på instagram varje dag. Du ger mig en stor inspiration när det gäller träning och mat.
Kram Louise

Carina 7 år sen

Hej Johanna! Dietmealen m apelsinsmak skulle ju vara toppen att vinna! Nu håller vi tummarna :). Håller även tummarna för din systers pojk…..har själv en pojk som kör cross o sånt här är ju värsta mardrömmen :(. Ha en bra dag! Kram Carina

Ulla 7 år sen

Om jag skulle ha turen att vinna. Så vill jag gärna protein meal smak choklad och hasselnötter.
Önskar dig en fin påsk med nära och kära.

Norrbotten 7 år sen

Hej Johanna!
Fyllde 40 år för en vecka sedan, ska nu försöka komma igång med träning o bättre kost, skulle därför bli super lycklig om jag vann dietmeal orange chocolate. Tack för en insirerande blogg!

hanna hellberg 7 år sen

Vilken bra tävling helt rätt i tiden för mig. Är nämligen på jakt efter goda bars med mindre kolhydrater. Önskar därför vinna dietmeal cocos/choklad, den låter riktigt god! Tack för härlig läsning!

Sara Alström 7 år sen

Hej Johanna! Åh… jag skulle bli jätteglad om jag vann ett gäng hallon-lakrits proteinbars. Skulle vara perfekt som kompliment så jag orkar (ännu) mer på min nya träningsform CrossFit! :) Kram

Anette 7 år sen

Jag önskar vinna Protein meal Hallon Lakrits låter fantastisk!

Alexandra 7 år sen

choklad /kokos önskar jag vinna. Det blir mitt Påsk godis i år;) Håller tummarna för vinst nu. Puss och påskkram från Alexandra

Susanne 7 år sen

Vad spännande! Jag vill gärna vinna Proteinbars choklad/hasselnöt. Ha en riktigt mysig påsk!

Maria Storm 7 år sen

Hej!
Om jag skulle vinna en låda bars så låter Orange chocolate som en god smak.
Tack för en underbar blogg/ Maria

Lena Lööv 7 år sen

Hej hopp! Tror på dej å skulle gärna vilja testa cocos-choklad. Känns som det kan vara bra när man är på språng : ) //Lena

Karin 7 år sen

Önskar vinna Protein meal Hallon Lakrits låter gött.

Fröken E 7 år sen

Tjingeling Johanna! jag vill fylla mitt påskägg med dietbars cocos-cocklad, eventuellt kan detta bli min påskamat ;-) P.s fröken Toftby, din blogg inspirerar! :) Glad Påsk önskar jag dig! Äggstra många hälsningar från mig!

Linda 7 år sen

Hej! Spännande..hade varit kul att få testa:-) Gärna då med choklad/cocos.Tack för en mycket trevlig och inspirerande blogg:-) kram

Caroline 7 år sen

Hej Johanna :) om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha dietmeal orange chocolate. Den lät väldigt god. Även för att jag har alltid svårt att veta vad man ska ta för mellanmål när magen går runt och är sugen , så då är ju den här perfekt :) så nu hoppas jag att de blir min tur. Kramar från soliga Göteborg

Mia 7 år sen

Diet Meal: Orange chocolate skulle jag gärna prova :)
Tack för en inspirerande blogg!

Jenni 7 år sen

Hej!

Vill gärna vinna en låda proteinmeal hallon/lemon :-) Tack för bra träningsinspiration!!!

/Jenni

Maria 7 år sen

Proteinmeal Chocolate/banana vore underbart efter träningen!
kram Maria

Pia 7 år sen

Hej!
Vår-solen e här o vad skulle inte smaka gott efter pass med protein-bars Hallon/lemon. Gärna sittandes i solen sen o smaka på denna goda “kaka”.. Hej hej :)

Rebecka 7 år sen

Hej hej! Underbart pris!:) Hallon/lakritssmak proteinmeal låter supergott, vill jag gärna prova! Kram

Sara Stenberg 7 år sen

Hej! Åå klart jag vill vinna!! Dietmeal choklad/kockos skulle passa bra! Vill tacka för en inspirerande blogg!!

Johanna R 7 år sen

Hej!

Fick mitt första barn för 4 månader sedan och är nu i full fart att komma i form din blogg är sån inspiration, jag kan jag vill och ska klara det. Vore toppen med nyttiga protein bars efter träningen i smaken choklad hasselnöt!

Fortsätt din grymma inspiration! Kram kram

Ewa 7 år sen

Hej kanske är choklad/cocos som får mej att ta tag i mina 10 kg som hakat sej fast! Vill gärna vinna!! Kram!

Anneli Kåhre 7 år sen

Hej!
Skulle gärna vilja ha en låda, tycker att det är svårt att veta vilken sorts bars man ska välja. Vill inte ha för mycket kolhydrater i. Så dielmeal med cocos/choklad skulle göra mig glad! Gillar ditt blogg starkt!
Mvh Anneli

Anneli C 7 år sen

Åh, vilket bra pris. Vill gärna prova dessa!
Proteinmeal choklad/ cocos.

// Anneli

Annette Nord 7 år sen

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna, choklad/cocos eller choklad/mint. Är så himla dålig på att stoppa i mig något efter träning så det här vore kul att testa. Tack för en peppande blogg!!! Heja dig och skit i alla som klagar, de är bara avundsjuka! Kram!

Ulrika 7 år sen

Hej Johanna och tack för en fantastisk inspirerande blogg!!!

Skulle bli glad om jag vann, min son som har diabetes, ännu gladare. Det är svårt att hitta nya, bra, goda bars och mellanmål då han snabbt tröttnar men dock måste äta både före och efter varje träning. Dessutom tränar han eller spelar match nästan varje dag.
Känns som dessa skullenpassa honom, och även någon till mig dom precis orkat ta tagit träningen igen,
Om jag vinner vill jag ha proteinmeal med choklad/ hazelnut.
Ha det gott Ulrika

Emma Sundqvist 7 år sen

Håller tummarna och även tårna:)
Vill jätte gärna vinna detta!
Smaker Dietmeal Cocos

Anna 7 år sen

Hej

Proteinmeal jordgubb/lemon

Nu håller jag tummarna:)

Tessan 7 år sen

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna. Har så problem att få i mig mellanmål på dagarna och detta skulle vara perfekt :) jag vill testa på hallon/lakrits proteinmel.

Kram Tessan

Linn Pettersson 7 år sen

Hej!

Du har blivit min inspiratör till att ta hand om mig igen.

Gärna en låda med proteinmeal choklad/cocos.

Linn

Jessica F 7 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag velat ha dem jättelänge! Jag skulle bli så glad.
Önskar protein meal med smaken choklad/mint!

Oerhört bra blogg, läser varenda dag. Hoppas allt går bra med flytten och att jetlagen lägger sig!
Kram!

jenny 7 år sen

Äntligen dök tävlingen upp!! :) Jag hoppas på att få vinna DietMeals med smak av cocos-choklad. Skulle underlätta ordentligt i min vardag nu när jag är på G med min viktminskning. Inte alltid så enkelt att ta med sig en proteindrink i handväskan… ;) Har inte fb men hoppas att jag har lika stor chans att vinna ändå!
kram jenny

Jessica F 7 år sen

Jag skulle jättegärna vinna! Skulle bli så himla glad, då jag velat ha dem länge!
Jag skulle jättegärna vilja ha protein meal med choklad/mint.

Oerhört bra blogg och du peppar väldigt mycket. Kram på dig Johanna!

Johanna C 7 år sen

Choklad-kokos

Claudia 7 år sen

Hej J!
Jag tränar 4 dagar/veckan och har inte testat nåt tillskott av nåt slag för att jag inte riktigt vet VAD jag ska börja..Skulle gärna vilja testa proteinbarsen och gärna hallon/lakrits!! Tack för en superbra blogg!!!

Fanny 7 år sen

Åååh vad jag gärna skulle vilja vinna. Har tänkt köpa sånna länge men har aldrig riktigt kommit till skott! Jag skulle bli så glad!
Väljer smaken diet meal med choklad/orange

Kram

Johanna 7 år sen

Hallon/Lakritssmak av Proteinmeal

Kramis till er

annica 7 år sen

Hej, önskar till min 16åriga son som börjat träna styrketräning hårt :D Hallon lakrits och jorgubb melon. Vore skönt för honom efter lång dag på gymnasiet och direkt på träning, som extra energi.
Tack för en inspirerande blogg :D
Kram Annica

Linda 7 år sen

Hej! Jag skulle gärna vilja prova cocos-choklad

Petra 7 år sen

Hej snygging!
Har aldrig provat sådana, skulle vara kul då jag nu kämpar med lchf men det går framåt,sååå roligt när man ser resultat=) Jag önskar kokos/choklad.

Lotta 7 år sen

Hej! Vinner jag så vill jag ha proteinmeal med hallon/lakritssmak:)

Maria 7 år sen

Hej Johanna!

Tränar också mycket och dessa skulle vara toppen att testa när man ibland inte hinner med sina mellanmål :)

Smaker Dietmeal Cocos – Choklad & Protenmeal Mint-choklad.

Tack för en fin & inspirerande blogg med massor av bra tips.

Kram Maria

Ingmarie Carlsson 7 år sen

Ååå det här passar mig perfekt. :)
Har börjat träna och språng är man ju ibland och då skulle behöva stoppa i sig något. Svårt att välja vilket jag helst skulle vilja vinna…
Men jag väljer isåfall protein meal med smak coconut/chocolate. Så har jag något att äta på efter ett pass med Annica Sjöö och hennes PT. ;)
Trevlig vecka…tjingeling! :)

Åsa Stureson 7 år sen

Hej Johanna! så härligt du bara inspirerar :) me likes
skulle jättegärna vinna bars som mellanmål….vill vinna dietmeal med apelsinsmaken// Åsa.

Katarina 7 år sen

Hej Johanna! Lakrits o Hallon är mina favoritsmaker så om jag vinner så skulle jag vilja ha dessa smaker! Hoppas det går bra med flytten och att du/ni kommer att trivas. Kram k

Carina 7 år sen

Hej Johanna! Vinner jag så vill jag ha proteinmeal med hallon/lakritssmak!

Ronja 7 år sen

Cocos choklad låter gott:))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu räcker det! Den galna kvinnan som låtsas vara svårt cancersjuk är tillbaka. Hon säger sig vara döende. Isolerad på sjukhus. Och jag har skrivit om det så många gånger, ändå lurar hon fler och fler…