• 2013-03-27, 23:50
  • 23

Yes! Nu har han fått ( KÖPT) nycklar och burit in första lådorna, vi har beställt en hel del och idag kom första leveransen, alla fina lampor från Tine K och överkast mm från inreda.com. Tack snälla för att allt kom så snabbt…

Mina tjejer frågade ikväll hur man ska gå till lägenheten eftersom dom ev kommer ner på lördag och det är verkligen så skönt att dom bara kan knalla dit enkelt själva utan att behöva ta spårvagn. Dom är så glada för att Janne ska flytta dit, vilket läge-Vägen dit är belyst, alltid folk och grymt bra med nära till centralen. Framförallt väldigt mysigt område vid vattnet. Kunde inte bli bättre när vi har tjejer som ska kunna ta sig själva med enbart några minuters promenad. Vi bor mitt i centrum även i Skövde, hade vi haft småbarn är ju landet bättre men det händer skit även där så jag föredrar city där det är folk runtomkring. Så bra för alla oss andra som pendlar hehe…  =) Längtar tills vi kan gå över med tjejerna i slänten vid trädgårdsföreningen och ligga i gräset och ha picknick, eller cykla… det är ju underbart vackert i Göteborg. Rätt tid att flytta nu ;)

Min fining idag!

Taddaaaaaaa!!!! Äntligen är snart Victorias secret här! Jag fick inbjudan idag till premiären ute på Arlanda. Lätt att jag ska gå på den premiären…. :) Bästa underkläderna…Tur att Janne flyger mycket annars blir det svårt att handla.

En utav mina goa kunder idag, när Jenny kommer får jag alltid göra vad jag vill. Den här gången lade jag i röda nyanser på redan det som var blekt på längderna och sim salabim fick vi en ny ombre utan att slita eller bleka på håret.  Mörk botten lade jag också i.

Onsdagar skriver jag krönika,

Yes, så tycker jag. Barnen blir bortskämda och odrägliga om dom får vad dom pekar på och inte hjälpa till….

Nu ska jag bara svara på några mail, sen blir det natti. Snart påsk!!!

 

Kommentarer

Katrin 7 år sen

Bästa Johanna, tack för en toppenblogg! En fråga, jag minns förut att du skrev ett inlägg om lite av de tillskott du drack efter träning mm, men jag har svårt att hitta inlägget. Vill bara få lite tips då jag själv känner att jag är i behov av någon form av tillskott efter min träning men det känns som en djungel om vad man ska välja. Vad kör du på? Eller kanske vore skoj med ett inlägg igen om hur dina vanor med lite extra tillskott ser ut :) Kramar.

Ida 7 år sen

Hej Johanna!
Tack för en underbart inspirerande blogg. Jag undrar om du nu kommer flytta ifrån Skövde genom lägenhetsköpet? Är inte du Skövdes småstadsdrottning haha
Mvh Ida

Alexandra 7 år sen

Glad Påsk till dig barnen och Janne .Lycka till med flytt och inredning❤

Camilla 7 år sen

Lyckans ost en inbjudan till Vickan!
Tur är också att det har öppnat en stor shop på New Bond St, London och en vid Stanstead flygplats.
Glad Påsk!
Camilla

romladolcevita 7 år sen

Glad påsk från Italien

Kattis 7 år sen

Stort Grattis till Janne och dej ! KANONOMRÅDE..helt fantastiskt att bo där, mitt ex bodde där ..och underbart för barnen helt klart!!! Lycka till är säker på att det kommer att bli grymt bra!

Anna 7 år sen

Hmm.. Slänten vid Trädgårdsföreningen brukar ju inte vara fräsch precis…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Suck ….

AnnaE 7 år sen

Eeh…Dom ska väl inte bo i slänten eller….

Anna 7 år sen

Ska dom inte?!!

Johanna Toftby 7 år sen

Ja det är roligt ;) tack! kram Johanna

jenny 7 år sen

Så roligt att inreda en ny lägenhet!! Snällt av honom att du får så mycket att säga till om! :)
Bra krönika!
kram

Ingela 7 år sen

Att göra en björntjänst, är inte det att göra en otjänst mot någon, när man egentligen försöker att vara snäll? Får inte ihop texten riktigt med din mamma som inte gör dig någon björntjänst…lannars håller jag med dig, barn ska hjälpa till!
Men men, härligt att han fått lägenheten! Vi har kontor där i närheten , och det är ju supermysigt där! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Lite listigt slut menar du?;))

Min mamma gjorde mig en björntjänst när jag var liten och fick lära mig att hjälpa till.
Men idag ger hon mins barn betydligt mer pengar när dom hjälper till. ;)

Johanna Toftby 7 år sen

Ja visst är det mysigt läge !!!!
Kommer bli underbart :)

Ingela 7 år sen

Hehe, jaja, äsch … vi menar nog samma sak :)
Hade önskat du kunde jobba som frisör i Göteborg några dagar då och då också, hade gärna blivit klippt av dig! Du kan nog mitt hår, eftersom du själv har självfall/lockigt.

Helena 7 år sen

Jag tycker man ska lära sig att hjälpa till utan att få betalt varenda gång! Min son är 4 och han städar sitt eget rum och gör det bra också. Vi har lärt honom från början att hjälpa till. Att det sedan sker utan betalning lider ju inte han av, han blir bara stolt över det han gjort och när man säger att han är duktig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Det är väl självklart att barnen hjälper till även utan betalt :) jag skulle blivit väldigt fattig annars haha ;)

Caroline 7 år sen

Nu förstår jag inte riktigt. Trodde NI skulle flytta ihop. Inte bara Janne.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Har nog svarat på den här frågan hundra ggr ;)
Jag kan ju inte flytta 100% eftersom jag har tonåringar här :)

Monika 7 år sen

Jag förstår vad du menar i din krönika men jag håller inte med dig helt. Vi har två tonårsgrabbar 16 & 18 år. I vår familj måste alla hjälpa till och det utan betalning. Vi bor under samma tak och för oss handlar det om att hjälpas åt. Vi har olika ansvarsområden i och utanför huset, sedan vet jag att killarna förhandlar mellan varann i bland men löser det alltid. Det här gör att vi alltid har tid att skjutsa till alla hockeyträningar och matcher, vilket är en lön i sig.

Ramona 7 år sen

Godmorgon <3
Wow vilken känsla, äntligen kan ni börja piffandet av lägenheten. Har bara varit i Göteborg en gång och det var riktigt vackert, kan tro att det finns riktiga smultron ställen.
Hoppas du får en härlig dag <3 Kramen

Lotte 7 år sen

Jag håller med dig i din krönika, men jag måste själv bli bättre på att släppa “för det går ju så mycket fortare om jag gör det själv”….
Men jag kände knappt igen dig på din bild på krönikan ;-)

Läste om Marcel, vilken häääärlig kille det verkar vara!! Tur han blev bättre!!
Stor kram till honom

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg