• 2013-03-27, 10:20
  • 15

Vilken dag! Finns ingen bättre start. Härlig rask PW före jobbet. Jag är mör i kroppen efter en grym helkroppsmassage Igår kväll, men det var ljuvligt. Tänk för några år sedan kunde jag inte lägga mig på en massagebänk utan att ta en betablockerare före, annars fick jag hjärtrusning och panik om jag var tvungen att rusa upp…
Fattar ni vad stress, övervikt och skit kan ställa till och bli som ett handikapp…
Nu mår jag fantastiskt bra och njuter lugnt i en timme på britsen.
Underbart.

20130327-101949.jpg

20130327-102025.jpg
Hoppas ni mår bra! Idag är en stor dag för Janne, just nu skriver han köpet på lägenheten!! Grattis darling !!!!!!

2013-03-27 Hälsa

Kommentarer

Karin 7 år sen

Åhh vill ha en sån jacka som du har! Var är det köpt och vad kostar den? :-)
Kram Karin!!

marie 7 år sen

fy vad urtråkiga alla bloggar har blivit! för var det kul o läsa ,kolla inredning vardagsliv nu bara hur mycket alla tränar , alla dieter laga lchf-mat mmmm synd! inget avkopplande eller intressant längre

Viktoria 7 år sen

Hej!
Jag undrar hur mycket du tränar och vad? Har du bestämt 2 styrka pass i veckan, 2 pass med dvd och resten PW eller kör du från dag till dag?

Lotta Ohlson 7 år sen

Hej! Du ser underbart fräsch och vältränad ut! Du har säkert skrivit om det förrut men jag frågar i alla fall. Hur många PW gör du per vecka och hur länge/långt går du? Jag siktar själv på att gå ner 10 kg, och behöver förbränningsträning.

Alexandra 7 år sen

Grattis till Janne och nya lägenheten. Det kommer bli super. Jag är också så himla nyfiken hur ni ska inreda;) så rätt du har Johanna. Övervikt kan göra mycket skit med kroppen. Jag fick en massa skit av min bl.a.inre stress, panikångest, fobier mm.mm som resulterade i att jag inte kunde gå utanför dörrarna på över ett år. I dag har jag gått ner 45 kg och mår prima. Livet är härligt igen. Nu tränar jag 4 ggr. I veckan MINST ;)) och det tackar jag dig för Johanna. Jag skulle vilja ge dig en stor bamsekram. Ha en underbar dag❤

Sara 7 år sen

Men sluta, du har väl aldrig varit överviktig? Förstår du vad du bidrar till för ideal genom att skriva så? Jag väger 73 kg och är 175 cm lång, enligt dig är jag då alltså överviktig, skrämmande… För jag har för mig att du skrivit tidigare att du är 168 cm lång och vägde som mest runt 70 kg. Visst att du inte trivdes i din kropp är en sak men överviktig var du verkligen inte, sluta sprida osunda ideal !!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Vad vet du om hur jag såg ut och vägde för 7 årsedan???

stina 7 år sen

Johanna är otroligt inspirerande och peppar oss alla till träning och bra kost. Jag har aldrig mått bättre! Heja dig johanna!

Tina 7 år sen

Ja Johanna, det kvittar hur du skriver eller formulerar dig, så hugger spottkobrorna direkt….. Men fortsätt skriv som du gör, de flesta av oss förstår hur du menar….
Kram från Falun
P.S jag har gråtit hela natten för fadäsen med mail ang nummer 9… =)

Caroline 7 år sen

Hur mycket vägde du Johanna när du va överviktig då?

Matilda 7 år sen

Jag är så nyfiken på hur inredningen i hans lägenhet ska blr så jag kan knappt vänta :) Älskar inredning och ni båda har bra smak. Man var jämt panikslagen och ihjälstressad som överviktig. Man riktigt rusade förbi folk, tittade dom knappt i ögonen, tror det berodde på att man skämdes så.. Jag kunde inte ens sitta kvar i ett samtal och prata i mer än några minuter sen fick jag svår panik och var tvungen att rusa. Usch så hämmad man blir av övervikt och att må dåligt.

Malin 7 år sen

Hej Johanna!

Tack för all inspiration, du är grym! Har du nåt tips för hur man minskar runt låren? Jag äter rätt och tränar 4-5 gångeri veckan. Hade varit roligt om du hade nåt tips :)

Kram

Jeanette 7 år sen

Åhh, vilken spännande helg ni har framför er med flytten. Och Götet är ju underbart, framför allt nu när våren börjar komma!

Vill också bara tacka för din inspiration, tyvärr har jag varit en massa sjuk nu i vinter och inte lyckats få till träningen som jag vill. Men maten är perfekt, är på god väg att tappa mitt “godishoreri” efter en månad med lchf.
Fortsätt vara du, hoppas du kan borsta av dig den negativa feedbacken som du får här och i stället ta till dig och njuta av allt det positiva (som är många gånger mer).

Kram o ha en fin onsdag

Katja 7 år sen

Härligt!

Sara 7 år sen

Känner så väl igen mig i att vara så uppstressad (utbränd)att man inte kan ligga still och koppla av men är precis som du verkar vara på god väg bort från det nu.
Tack för inspirationen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Så kom svaret från mammografin! Inga tecken till cancer, tydligt understruket också. Vilken lättnad! Alla som tar prover eller gör undersökningar känner nog av det där lilla jobbiga obehaget precis när man…

När jag var ute på min morgonrunda i dag så kände jag något nytt i kroppen. Jag hade energi igen! Jag kände mig piggare och kunde pressa på utan att känna mig svimfärdig,…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…