ANNONS

Möbeldag!

/

God morgon! Skönt med söndag och kunna sova ut, även om vi vaknade före 8 så är det underbart att slippa gå upp. Igår var det en fantastisk vårdag här nere och vi fick mycket gjort, nu är det inte något som ska ”fixas” i lägenheten direkt, nu är det full fokus på att beställa alla möbler och inredning. Är så glad att han vill att jag är med och väljer ut, det känns mer som ”vi” och jag håller på att vänja mig vid ”växelvis boende” 🙂Fick mumsig omelett och bacon som vanligt till frukost, gott med brie på…. han är grym på omelett!


Vi åkte bort till Boconcept, lilla soffbutiken och även STORE.  Nu har vi snart sett allt som finns men fastnat för en del och ska idag bestämma och beställa.Snyggt soffbord som finns även vitt eller svart. Perfekt här eftersom barbordet inte alla gånger räcker till och då kan man enkelt snurra på skivan  och sedan hissa upp det till ett snyggt matbord. SKITSNYGGT.
Stilrent och jättefint även som matbord. Tänk vad praktiskt om man bli många!  Vi ska dock inte ha valnöt då det inte passar lika bra till golvet- svart kommer det att bli!  Detta finns på

boconcept. 

Han ska även beställa sidebord och något till Tvn därifrån.SJUKT snygg gigantisk spegel som jag hoppas på 😉 Hallen är ganska smal och den här gör rummet större. Sen var den jättecool. Dansk design är fina grejer.
Sedan gick vi rakt över gatan till

MM sport!

WOW kolla hyllorna med protein… vi fick så mycket hjälp av en grym säljare. Vi behövde

proteinpulver

och även lite annat som vi ska ha hos Janne i hans lägenhet.


Diet meal

tar jag ex som mellanmål,

protein meal

tex efter träning eller om man ska träna och hinner inte äta eller tex är liite för hungrig men kan inte äta en hel måltid innan ett pass. Tänk på hur viktigt det är med mat direkt efteråt.Den ena whey delite tar jag direkt efter träning eller som mellanmål, funkar även om man vill ta till frukost om man vill ha i sig mer protein.


Jag byter alltså inte ut någon mål förutom om jag tar detta som mellamål.


Body Science Whey Delite – marknadens förmodligen godaste och krämigaste protein!


Whey Delite passar bra till mellanmål, direkt efter träningen eller som ett kompletterande protein till dina måltider. Blandningen av snabbt och långsamt protein stimulerar proteinsyntesen samtidigt som blandningen gör att musklerna får ett konstant tillskott av aminosyror under en längre tidsperiod så att återhämtningen maximeras.


Den svarta mindre burken nedan ska vara riktigt grym: jag har dock enbart tagit en liten text från hemsidan, klicka på länkarna så kommer ni direkt till produkterna och all info.


Fördelar med Body Science BCAA-XX:


  • 4:1:1-förhållande.Kan påskynda återhämtningen under och efter träningen.Kan öka proteinsyntesen och minska känslan av mental trötthet vid intensiv träning.Hela 97% högkvalitativa aminosyror.Förmodligen marknadens bästa och godaste BCAA-produkt.

Casein proteinet kan man ta som mellanmål eller på kvällen…. supergott! jag gillar chokladen.


Fördelen med ett långsamt blandprotein är att det lämpar sig för många användningsområden – som till exempel mellanmål för de som vill gå ner i vikt, som ett alternativ till nyttiga kvällsmål och som proteinkälla efter träningen för att stimulera muskeltillväxten samt motverka muskelnedbrytningen.


En annan stor fördel med Body Science Casein är att det är en blandning av både snabbt och långsamt protein. Det snabba vassleproteinet går fort ut i kroppen och startar proteinsyntesen, efter det tar kaseinets unika egenskaper vid som långsamt portionerar ut aminosyror till kroppen vilket håller dig mätt och stabiliserar blodsockret under en längre tid. Detta förhindrar mycket effektivt muskelnedbrytning, så att du hela tiden har goda förutsättningar för muskeltillväxt!


Ett besök på Lilla soffbutiken, tror vi varit där 6 ggr snart men nu börjar nog allt falla på plats vad han ska beställa.
Min goding <3Jag hade pleasebrallorna och en vit Ester elenora blus med guldnitar på kan man säga på kragen. Fanns på

ejes,

creative lounge

eller

isacouture

tror jag. Även jackan är Ester elenora och finns på samma webbshop:)Har ni varit på

Lilla soffbutiken

? Ligger uppe på linne… jättemysigt och man får en del inspiration.


Kolla även

inreda.com,

det finns ofta erbjudanden och roliga grejer! Såg massa fint som är fint på balkongen eller på altanen… Är ju helt kär i deras Tine K grejer…….


Vi hörs lite senare


puss
Min lilla italienare ville äta italienskt och jag backar inte =) Hade hemskt ont i halsen och botar det nog med en peroni 😉

48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00