• 2013-04-07, 13:23
  • 48

God morgon! Skönt med söndag och kunna sova ut, även om vi vaknade före 8 så är det underbart att slippa gå upp. Igår var det en fantastisk vårdag här nere och vi fick mycket gjort, nu är det inte något som ska “fixas” i lägenheten direkt, nu är det full fokus på att beställa alla möbler och inredning. Är så glad att han vill att jag är med och väljer ut, det känns mer som “vi” och jag håller på att vänja mig vid “växelvis boende” :)

Fick mumsig omelett och bacon som vanligt till frukost, gott med brie på…. han är grym på omelett!

Vi åkte bort till Boconcept, lilla soffbutiken och även STORE.  Nu har vi snart sett allt som finns men fastnat för en del och ska idag bestämma och beställa.

Snyggt soffbord som finns även vitt eller svart. Perfekt här eftersom barbordet inte alla gånger räcker till och då kan man enkelt snurra på skivan  och sedan hissa upp det till ett snyggt matbord. SKITSNYGGT.

Stilrent och jättefint även som matbord. Tänk vad praktiskt om man bli många!  Vi ska dock inte ha valnöt då det inte passar lika bra till golvet- svart kommer det att bli!  Detta finns på boconcept. Han ska även beställa sidebord och något till Tvn därifrån.

SJUKT snygg gigantisk spegel som jag hoppas på ;) Hallen är ganska smal och den här gör rummet större. Sen var den jättecool. Dansk design är fina grejer.

Sedan gick vi rakt över gatan till MM sport! WOW kolla hyllorna med protein… vi fick så mycket hjälp av en grym säljare. Vi behövde proteinpulver och även lite annat som vi ska ha hos Janne i hans lägenhet.

Diet meal tar jag ex som mellanmål, protein meal tex efter träning eller om man ska träna och hinner inte äta eller tex är liite för hungrig men kan inte äta en hel måltid innan ett pass. Tänk på hur viktigt det är med mat direkt efteråt.

Den ena whey delite tar jag direkt efter träning eller som mellanmål, funkar även om man vill ta till frukost om man vill ha i sig mer protein.

Jag byter alltså inte ut någon mål förutom om jag tar detta som mellamål.

Body Science Whey Delite – marknadens förmodligen godaste och krämigaste protein!
Whey Delite passar bra till mellanmål, direkt efter träningen eller som ett kompletterande protein till dina måltider. Blandningen av snabbt och långsamt protein stimulerar proteinsyntesen samtidigt som blandningen gör att musklerna får ett konstant tillskott av aminosyror under en längre tidsperiod så att återhämtningen maximeras.

Den svarta mindre burken nedan ska vara riktigt grym: jag har dock enbart tagit en liten text från hemsidan, klicka på länkarna så kommer ni direkt till produkterna och all info.

Fördelar med Body Science BCAA-XX:

 

  • 4:1:1-förhållande.
  • Kan påskynda återhämtningen under och efter träningen.
  • Kan öka proteinsyntesen och minska känslan av mental trötthet vid intensiv träning.
  • Hela 97% högkvalitativa aminosyror.
  • Förmodligen marknadens bästa och godaste BCAA-produkt.

Casein proteinet kan man ta som mellanmål eller på kvällen…. supergott! jag gillar chokladen.

Fördelen med ett långsamt blandprotein är att det lämpar sig för många användningsområden – som till exempel mellanmål för de som vill gå ner i vikt, som ett alternativ till nyttiga kvällsmål och som proteinkälla efter träningen för att stimulera muskeltillväxten samt motverka muskelnedbrytningen.

En annan stor fördel med Body Science Casein är att det är en blandning av både snabbt och långsamt protein. Det snabba vassleproteinet går fort ut i kroppen och startar proteinsyntesen, efter det tar kaseinets unika egenskaper vid som långsamt portionerar ut aminosyror till kroppen vilket håller dig mätt och stabiliserar blodsockret under en längre tid. Detta förhindrar mycket effektivt muskelnedbrytning, så att du hela tiden har goda förutsättningar för muskeltillväxt!

Ett besök på Lilla soffbutiken, tror vi varit där 6 ggr snart men nu börjar nog allt falla på plats vad han ska beställa.

Min goding <3

Jag hade pleasebrallorna och en vit Ester elenora blus med guldnitar på kan man säga på kragen. Fanns på ejes, creative lounge eller isacouture tror jag. Även jackan är Ester elenora och finns på samma webbshop:)

Har ni varit på Lilla soffbutiken? Ligger uppe på linne… jättemysigt och man får en del inspiration.

Kolla även inreda.com, det finns ofta erbjudanden och roliga grejer! Såg massa fint som är fint på balkongen eller på altanen… Är ju helt kär i deras Tine K grejer…….

Vi hörs lite senare

puss

Min lilla italienare ville äta italienskt och jag backar inte =) Hade hemskt ont i halsen och botar det nog med en peroni ;)

 

 

 

 

Kommentarer

Maria 7 år sen

Visst är det underbart med inredning, älskar det och det blir ju extra roligt när alla är delaktiga. Tycker det är fantastiskt roligt att titta in här och se hur fin det blir. Tack också för alla tips om inredningsbutiker och webbshopar,Perfekt när man är ute efter lite nytt själv också..
Stor kram och trevlig tisdag
// Maria

Eva 7 år sen

Har en undran ..i går tittade jag efter nytt inlägg hela dagen. Inget fanns förrän kl åtta på kvällen och det var skrivet ca 1336 . Varför fördröjning ? Är det så för alla eller ngt som är knas för mig o min telefon? Vill inte det skall vara så vid nästa bloppis tex är det ngn som vet?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tror det bara är wordpress som fått spelet…
jag lovar att jag förvarnar innan bloppis!!

kram

Eva 7 år sen

TACK för svar Johanna! Hoppas det inte är försenat när det gäller! Ha d gott!

Karin 7 år sen

Ville bara tacka för en kul och inspirerande blogg! Får alltid en liten extra kick av att “titta in” till dig. Du är en fantastiskt fin förebild för oss tjejer då du som en engagerad ensamstående mamma och egenföretagare ändå alltid ser till att få din egen tid till omtanke om kropp och själ. Härligt!!!

Skit i alla idioter som vräker ur sig de mest idiotiska kommentarer! Det är ju så att man skäms å deras vägnar.

Nej, vi borde ägna mer tid åt att klappa varandra i ryggen och inspirera varandra istället, så som du gör! Fortsätt så! :-)

Tack för en fin blogg! Kram

Helena 7 år sen

Visst är det kul att handla ny inredning.När vi byggde vårt hus för några år sedan köpte vi också nya möbler till hela huset.Det enda vi behöll av det gamla var vårt köksbord. Jag har en fråga till dig Johanna…vilken storlek har du på din Ullrika Dress från Love Forever ?Jag funderar på att beställa en sådan och vill höra hur den är i storlek…Ha en toppendag.Kram

Annis 7 år sen

Jättekul att läsa om er inredning! Vill inte vara tjatig, men jag har mailat dig om dina sovrumstapeter…du råkar inte ha någon rulle över som jag kan få köpa?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack :)
Jag har så otroligt mycket mail
men läste ett i helgen där det var något om tapeter?
Jag har faktiskt en rulle kvar :)
Men svårt att få iväg den till dig.
Vi kan kolla upp hur enklaste sättet är :)

Alexandra 7 år sen

Usch och fy så ledsen jag blev nu när jag tittade in här. Finns inga ord för så mycket avundsjuka människor det finns i vårt avlånga land ;( Förstår att ni bloggare blir less på skiten. Trist för oss andra som älskar din blogg Johanna och jag är en utav dom. Jag önskar dig en underbar Måndag och hoppas verkligen du skakat av dig skiten. Hälsa Janne att jag glädjs med er och ert liv och er stora kärlek. Puss och kram.

Juliet 7 år sen

Vad kul ni verkar ha det tillsammans, tycker att du o Janne passar så bra ihop. Din kropp är verkligen skitsnygg Johanna! jag hoppar att jag ser lika bra ut när jag blir 40. jag inspireras massor av din blogg, recepten, träningen, shoppingen, trots att jag inte har råd med det du handlar så får jag massor av inspiration.
Sen fattar jag inte vad alla gnällkärringar gör i denna blogg, finns ju massor av andra bloggar att följa om man inte gillar att se snygga, hälsosamma och framgångsrika människor.
jag har gått ner 10 kg efter 3 täta graviditeter, med bra mat och träning, är nere på 53kg, vilket är min målvikt, jag brukar säga till folk kan jag så kan ni, jag är hemma med 3 småbarn och ändå finner jag tid för att träna. Inga ursäkter ;-)

Linda R 7 år sen

Här i Sverige råder jantelagen. Du får inte tro du är något, du får inte tjäna pengar, bo fint, sminka dig och träna.
Du ska gå i säckiga “fesbyxor”, har tantfrisyr med skarpklippt lugg efter 40, och noll smink.
Jag jobbar på en arbetsplats där jag ser denna avundsjuka bland kvinnor på nära håll.
Jag är snart 40, bryr mig om mitt utseende, min man och jag sliter hårt för våra pengar och jobbar extra utöver heltidsjobb.
Vi får alltid kommentarer även från våra närmsta släktingar som ska “pika”. Att hos oss kan man inte ha hunden för vi har så “jäkla perfekt hem” (även om vi aldrig sagt att hunden är förbjuden inomhus.)
Att maken jobbar mycket är en nagel i ögat för ALLA i vår omgivning. Det ska klagas över att han “jobbar för mycket”, och jämt gnällas över att han skulle vara “pengakåt”.
Hur vet dom hur vi har det? Inte ens våra närmsta begriper ju?
Vi har själv valt hur vi lever och hur vi jobbar, och att vi sen kan unna oss något för pengarna, är vi inte värda det??
Avundsjuka är vad svenska k-rringar är!! När ni inte själv kan ta er i kragen måste ni spy på andra som får framgång i livet.
Ryck upp er, gå till psykolog om det så behövs!

Förstår att du blir trött av såna här kommentarer Johanna, älskar din blogg! //Kramar Linda R.

Svar på kommentaren:
Tina 7 år sen

Härligt inlägg Linda R. Precis så är det, lite överallt tror jag. Så fort vi gör nått annat så haglar kommentarerna….tröttsamt är det.
Kram från Falun

Ramona 7 år sen

Här var det full fart i kommentars fältet. Vad ska man säga, är det verkligen så svårt att vara glad för någon annans skull =) Wow säger jag bara, tänk att ha den möjligheten att kunna köpa ett nytt hem, få det som man vill ha det. Klart man skulle göra det om man kunde, jag är superglad för eran skull. Tycker ni båda verkar vara härliga människor, vad spelar det för roll hur mycket man handlar, tränar, sminkar sig eller gör, det är väl hur man är som person och behandlar andra som spelar större roll, och där verkar ni båda ha hjärtat på rätta stället <3 Tack finaste Johanna för en otroligt inspirerande blogg, och för att ni delar med er till oss läsare från hem och livet. Uppskattas. Stor kram

Svar på kommentaren:
Susanne 7 år sen

Hej Ramona
Jag håller med dig till fullo.
Vi har alla olika förutsättningar här i livet.
Kram till dig och Johanna och ha en härlig dag :-)

Tina 7 år sen

Hej Ramona. Ja du här är värsta orkanen tror jag. Tänk vad människor kan reta sig på Johanna o Jannes liv. Att dom orkar. Och som du skriver, varför inte peppa och glädjas med dom…
Kram o ha en skön måndag
T/Falun

Caroline 7 år sen

Janne ser ut som en riktig stekare i sina solbrillor

Anna Emanuelsson 7 år sen

Måste bara tipsa om god variation av omelett-ingrediens. Brieost och sen klippa över några torkade aprikoser. Så ap-gott!! Tipsa Janne!! Tack för en bra blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack! Har du läst detta Janne? kanske ska testa=)
kram kram

AnnaE 7 år sen

Hej!
Smart och snyggt bord! :)

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Ja det är det verkligen!!! Idag köpte han det fast med svart skiva.
kram

Ingela 7 år sen

Låter som ni haft en busy helg, men antar att det är väldigt roligt att inreda :) Behåller han inget från sin gamla lägenhet? Eller passar de inte i stilen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Ja det kan man säga… Nej, han behåller nästan ingenting förutom hans Jensen sängar som är endast 2 år och riktigt bra. Han köper nytt till hela lägenheten men han köpte knappt något alls när han gick isär.. han hade redan planer på att flytta och ville inte köpa något nytt när han visste han inte skulle bo kvar :)

Malin 7 år sen

Jättefin spegel!!
Och var hittar man din snygga jacka? Ute efter en lite ‘vårigare’ känsla nu :)

Önskar jag oxå hann/orkade ut på promenad på morronen. Borde ju ta vovven som bra anledning ;)
Trevlig kväll!
/ Malin
malinedlund.blogg.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack :) Jackan är Ester Elenora, finns på isacouture, creative lounge eller ejes väskor :)
ja PW gör hela dan! ;) kram

Ann 7 år sen

Låter som en härlig helg! Man kan ju nästan börja misstänka att Janne har gått och vunnit på Lotto;)

Monica 7 år sen

Spegla sig i “outfits”, hår, naglar – perfekt klädsel och vältränad…… TÄNK om du kunde förmedla att man duger som man är utan alla dessa MÅSTEN…? Tänk om vi kunde hjälpas åt att pumpa självförtroende i våra döttrar utan att man måste vara “snygg” och ha rätt hår, kläder och smink…. tänk om alla tjejer kunde få duga som de är…? UTAN att göra sig till, köpa saker, klä ut sig och tycka att de är vackra även i vilka kläder som helst och med vilka valkar som helst….TÄNK – vilken insats du hade gjort då! Fota dig gärna framför spegeln med en vacker KLÄDSEL och med perfekta naglar i en perfekt fettfri kropp med en matchande väska…..men tänk på vad du förmedlar med detta både till dina egna döttrar och till alla andra kvinnor utan självförtroende som tror att de inte duger om de inte “Ser vackra ut”…! Du kunde göra SÅÅÅ mycket bra för oss kvinnor – tänk en gång till och kom igen…eller? Är verkligen din livsstil det du vill förmedla till unga/gamla tjejer? Eller finns det något i livet som är viktigare??????

Svar på kommentaren:
Maria 7 år sen

Men herregud hur orkar du Monica?? Jag kommenterar sällan här, känner Johanna som är en underbar människa. Hon är hur snygg som helst o inredning är ju hur roligt som helst. Det viktigaste är ju att älska sig själv innan man kan älska andra, lägg din ilska ngn annanstans, trevlig kväll

AnnP 7 år sen

Måste säga att jag håller med dig Monica.

Anna 7 år sen

Tycker din kommentar var rätt konstig Maria. Hörde ju inte riktigt ihop med det som Monica skrev. Det är väl en otroligt viktig uppgift som vi alla har, att få våra barn och ungdomar att känna att dom är bra som dom är. Eller hur?

missdalarna 7 år sen

Hejsan Monica!

Jag har nyligen hittat hit till Johannas blogg och måste säga att jag gillar den skarpt. Här finns inspirerande recept, hon visar snygga outfits, massa träningspepp, blandat med roliga inredningsdetaljer och nu renoveringen :) sen är ju Johanna frisör och delar med sig av massa fina bilder på frisyrer, före och efter bilder och andra tips.

Jag kikar in här för att jag tycker hon ger massa inspiration och tips :)

Jag undrar lite varför du kikar in här?

Att älska sig själv och känna att man duger precis som man är, tycker jag är a och o.
Den viktigaste relationen man har anser jag är till sig själv! Att skaffa sig själv en bra självkänsla och ett bra självförtroende tycker jag är bland det viktigaste man kan göra.
Har man det, tror jag inte att man har behov av att försöka trycka ner någon annan, lämna elaka kommentarer eller säga till någon annan hur den borde vara eller göra!?

Att ge feedback, konstruktiv kritik och tycka olika anser jag är helt okej, för hur tråkigt skulle det inte vara om alla tänkte och tyckte precis lika ;)?

Jag har en dotter på 2 år och det jag vill ge henne är massor av kärlek. Jag tror att det är svårt att älska någon annan, om man inte älskar sig själv först.

Tänk om vi tillsammans kunde inspirera, stötta och peppa varandra till att bli den bästa versionen av oss själva :)

Kram

Lotta 7 år sen

Även jag håller med Monica. Har aldrig kommenterat något tidigare och från har varit en bra blogg så är allt bara så ytligt nu!
Så tack för mig!

Agneta 7 år sen

Håller med dig Monica! Vilka fantasisummor Johanna och “Snubben” konsumerar på allt mellan himmel och jord. Det kallas storhetsvansinne och smittar säkert av sig på deras ungdomar. Och vad beträffar Johanna så har hon ju tydlig åldersnoja. Och hon har mycket jobb framför sig om hon ska kunna dölja sin ålder och behålla “Snubben”….Tjingeling!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Brukar inte svara gnällkärringar egentligen, känner igen din kommentar och du lämnar alltid bara skit och elakt- “Agneta” vad vet du om varför Janne köper grejer till sin lägenhet? Varför uttrycker du dig så? Tänk att det ska bli ett jävla liv om man inte skriver något som är jobbigt, gnälligt eller om jag kanske skulle skriva jag var såååååååå sjuk idag hade nog varit bättre va? Ont i huvet, var finnig och 30 kilo överviktig. Då minsann hade ni klappat mig på kinden och tyckt det var MYCKET roligare att läsa. För då mår ni ju lite bättre eller hur?

Du skrev även vidriga byxor och att jag är anorektiskt. Du har även skrivit mycket annan skit. Hur orkar ni? Mår ni bra av att kräka och bajsa ut lite illaluktande skit? Gör det er starkare?

Jag tycker ni ärligt talat ibland är för jävligt oförskämda (NEJ, det handlar inte om kritik-Att tycka och inte dela en åsikt klart man ska. Det gör jag. Men detta är GNÄLL, bittert och elakt.) och inte kommer fram på gatan istället och säger det face to face? Varför gör ingen det? Inte en enda gång? Är inte DET lite märkligt? Vad är skillnaden liksom? Har jag en åsikt säger jag det till personen direkt och inte som en anonym fegis …..
Nej, är man bloggare med mycket läsare ska man TA SKIT. Man får INTE svara och man får INTE säga ifrån.

In my as säger jag.

Snubben som heter Janne köper precis hur mycket grejer han vill, han har ju den möjligheten och varför ska jag förklara mig varför han kan det? Jag skulle vara sjukt glad om jag hade kunnat köpa ett helt nytt hem men jag lovar dig att våra ungdomar har redan ett starkt självförtroende och är bara glada för hans skull att det blir fint.
Självkänslan sitter inte riktigt där…..

“Att jag har mycket jobb framför mig för att dölja åldern” så jag behåller min kille?
Orkar inte ens kommentera.

För övrigt tycker jag ni bittra kärringar ska läsa Magdalena Graafs inlägg hon skrev ikväll. Bara en tanke….

God natt

Linda 7 år sen

Jag blir helt galen på avunsjuka missunsamma människor, vi skapar alla vårt egna liv och vad skulle du tycka om ngn kom till dej med en jäkla pekpinne..?? Janne handlar möbler.. OCH??? Han kanske arbetar ganska jävla hårt?? han kanske sparar? vad har DU med det att göra??
Sitter man på sin röv och gör ingenting ..då får man ingenting heller..inga stålar , inga möbler …inga kläder ! Vi väljer själva våra liv och vi kan få det mesta om vi själva vill.!! Johanna ser bra ut ..när blev det fel att äta hälsosamt och träna ..och nej hon är inte anorektiskt..hon är bara snygg och hon tar hand om sig ..vad är felet ??..kan man inte ge barnen självkänsla menar du om man är snygg? . mej veteligen är jag riktigt säker på att Johanna tar väl hand om sina barn..och noga med att uppfostra dom bra!!

Se till att uppfostra era barn själva med själförtroende …det är ju inte en bloggares uppgift! själv blir jag inspirerad av vad hon tar sig för …sluta va missunsam och patetisk..skaffa dej ett liv. Normen för människan är inte att vara halvfet och sjuk…och äta skräpmat…undrar när människan ska förstå det ??…och ja smink ..Johanna är en utav bloggarna som ofta fotar sig utan smink…hon duger ändå! skäms på dej ../ Linda.

Anna 7 år sen

Synd att det blev så mycket skitsnack efter Monicas kommentar när den i grunden har väldigt sunda värderingar..

Tina 7 år sen

Här råder orkanstyrka läser jag.
Om du Monica verkligen följt Johannas blogg, så kan du där läsa hur hon förmedlar självkänsla och självförtroende till sina döttrar på ett “naturligt” sätt, och även till alla andra människor, men förmodligen väljer du endast att sätta fyr på bloggskrivning där din egen avundsjuka etsas fast.
Jag tycker inte alltid som Johanna, men jag vräker inte ur mig bitterhet o elaka kommentarer för det, man får tycka olika, men kan säga/skriva det på ett vuxet sätt.
Och ni andra som spydigt vräker ur er om Johanna o “Snubben”, vad dom handlar och inte, LÄGG NER.
Vi som kan föra oss, hoppsan nu får jag yberskit, låt oss fortsätta läsa o kommentera här hos Johanna utan era bitska avundsjuka meningar.
Vi har alla olika förutsättningar och intressen för shopping!!

Och vad gäller att Johanna “ska kunna behålla snubben”, visar bara på en otroligt korkad människas hjärna!

Johanna och Janne, you keep going <3
Kram från Falun

Marie 7 år sen

Monica ; jag har väldigt svårt att förstå vad du menar med ditt nippriga inlägg! Menar du att Johanna är en dålig förebild för att hon 1. Tränar 2. Äter sunt 3. Har en hälsosam kropp 4. Är modeintresserad 5. har en bra karriär sist men inte minst hon är dessutom snygg ! Ve o fasa ! Vilken dålig förebild hon är! Denna blogg hade varit vääääldigt tråkig o följa om den hade levt upp till dina kriterier . Johanna är en grym förebild o inspiration för många även mig! :) Kram till dig Johanna !!/ Marie

Ingela 7 år sen

Tänk att det inte är ungdomarna som skriver och gnäller och klagar på att Johanna är en “dålig” förebild som tränar (vilket ÄR bra), är lycklig i ett förhållande, tycker om kläder och uppenbarligen mår väldigt bra nu. Nej, det är vissa äldre bittra kvinnor som känner sig förolämpade för att Johanna inte längre är “en av dem”, tycker hon slog huvudet på spiken med sin kommentar att ni hade tyckt bättre om henne när hon var överviktig “För då mår ni ju lite bättre…”
Typiskt fall av avundsjuka, men försök lär er att inte snegla på vad “grannen” gör, hur hon klär sig osv. Koncentrera er på er själva, finns uppenbarligen mycket ni kan göra där. Ta tag i ert liv, försök göra förändringar så att ni blir nöjda med er själva. DET är väl bättre att visa tonåringarna- istället för att visa dem bitterhet och avundsjuka för att andra är lyckliga?

Marian 7 år sen

Har själv tänkt på att det nuför tiden är otroligt mycket produktplacering känns som rena reklambladet härinne.

stina 7 år sen

Herregud!! Ni måste må riktigt dåligt som slänger ur er helt vrickade och elaka kommentarer om Johanna. Kliv ur sandlådan och skärp er!!!

Tina 7 år sen

Så mycket snyggt ni kikar på, praktiskt soffbord. Här har det ömsom snöat, o sen blå himmel o sol. Vi har varit hos våra bäst vänner, eller sambon vars man avled förra fredagen. Vi har pratat begravning, usch det är tungt att genomföra…. Men nu slipper han lida.
Kram o ha en skön söndag
T/Falun

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Åååå så tråkigt med snö men snart kommer våren!!!!! :)
kramar

Johanna Toftby 7 år sen

Ledsen för din väns skull, så fruktansvärt tungt tungt tungt sånt men det är också fruktanvärt att se någon lida…. usch :(
Stor kram på dig.

Caroline 7 år sen

Johanna läste du vad hon skrev i sin kommentaren??? Det tråkiga va väl inte snön utan vännen som gått bort?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Oj oj oj…. ska jag orka kommentera? skulle kunna bli sittandes här i soffan i timmar….. ;)
Jag har hur mkt kommentarer som helst, som jag själv heller inte godkänner ibland, jag svarade fast två svar och ibland blir tekniken galen.
Så vet du :)

Caroline 7 år sen

Hoppas du inte tog ut dig Johanna när du orkade svara, men det va väl inte så konstigt att man reagera

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Blev helt slut ;)

Tina 7 år sen

Finaste Johanna. Tack för din omtanke.
Vad gäller resten av kommentarerna orkar jag inte ens skriva om!!
Ha en skön vecka
Kram T/Falun

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…