• 2013-04-12, 23:17
  • 22

Kvällen hos oss är lugn och skön, jag var hemma vid halv sju och har grejat och fixat lite, fredagar gillar jag att bara softa. Marilyn är uppe i Karlstad och är på fotbollscup, hoppas det går bra för dom! Lisa-Marie är hemma med sina tjejkompisar, så ruskigt glad är jag att dom vill vara här hemma.

Dom har bakat kladdkaka och det är härliga skratt från köket. Min Marilyn är så gullig, hon skickade sms och skrev massa hjärtan, “Hälsa L-M” …. dom är så tighta och alltid vänner.  Så glad att dom är så nära varann,  det är riktig syskonkärlek.

Ska visa er några outfit jag tycker mycket om, och kan ni tänka er! Jag fick L-M ställa upp att snabbt fota med systemkameran så slipper ni spegelbilderna…

Vad tycker ni om detta?  Jag blev helt käääääär i dom randiga…. sisters point från Clarks. Sitter också grymt bra, randigt är bäst på längden, bredden inte lika fördelaktigt. På mig iaf… =)

T-shirt 5preview, jag gillar verkligen det märket! Finns på Isacouture, vet att många undrat.


Vita byxor från Clarks, bra pris och sitter bra. En virkad tröja i en varm beige, jag älskar den färgen! Fint med favorit sneakers ASH i guld från Greta och Anna. Älskar att blanda märken och plagg. Vet inte om plaggen finns på webbshopen, kolla annars HÄR. 

I ryggen är det ett annat material.

Tips på sköna och billiga bredare bandeau finns på Gina… hur bra som helst när man inte vill ha en BH. Jag tycker det är snyggt med en bred bandeau istället för tunn BH under ett sånt här plagg. Eller inget alls kanske? Man väljer själv ;)

GLAD för dessa plagg!

Såg ni Lets Dance? Jag har gråtit floder, fick hämta hela hushållsrullen! Så känslosamt och rörande ikväll, tror inte ett öga var torrt….

I morgon fm kommer min älskade fining och hämtar mig, ikväll är dom på galej på mässan och i morgon kör han över Skövde och ner mot Göteborg. Vi har en del att greja med och jag ska iväg på en liten grej.

Snart blir det natti, hoppas ni har en mysig fredagkväll!

Puss

 

 

 

 

 

 

 

2013-04-12 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Karolin 8 år sen

Hej.
Din blogg inspirerar mig, både till ett hälsosammare liv och med inredning. Jag undrar vart du har köpt zinkfatet till mina ljus i vardagsrummet samt vad de vita tallrikarna heter som du brukar äta på? de är jätte fina! har du tips på bra inredningsbutiker på nätet? Tack för en inspirerande blogg. Kram

marta 8 år sen

hej jag är din trogen läsare och undrar bara om det finns en möjlighet att tävla om en klippning hos dig. jag drömmer om att besöka dig men har inte riktigt råd med. jag bor nära Skövde, i Götene kommun och är gravid nu, känner mig inte så fint just nu, lite obekvämt med min egen kropp…men men läser din fina blogg och beundrar dig. kram

Berith 8 år sen

Såg att du skulle gå modell för Pernilla Wahlgren klänningar i Borås! Jag är säker på att du blir supersnygg i hennes klänningar! Jag har precis börjat lägga in dem i min webshop!! De kommer i min butik slutet på April d v s snart!!!!
http://www.prettyhomeblog.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack, ja det ska bli jätteroligt
!!
Kram

Petra Nymans Dagbok 8 år sen

Alltid så snygga kläder! Men jag undrar vart du fått tag på häst tavlan! Den är så fin! Hoppas det går bra för din dotters lag! Här i Karlstad är det kallt o snöigt! Trevlig helg! /Petra

Susanne 8 år sen

Hej
Instämmer med många andra här, de vita byxorna var otroligt snygga! Så bra när du ger dina klädtips, uppskattas mycket från min sida :-)
Fortsatt trevlig lördag :-)
Kram

Christina 8 år sen

Hej Johanna! Jag blir så imponerad av din träning! Jag undrar hur mycket du gått ner i vikt? Före vikt minskningen och nu varande vikt? Hur lång tid tog det? Kramar Christina

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej, tack snälla! Jag tror det är mellan 12-15 kilo…. kram

Liten 8 år sen

Hej Johanna,
Måste bara berätta för dig att jag började läsa din blogg när jag skulle ta tag i min vikt. Du har verkligen inspirerat mig och nu är jag i mål och har gått ner 9 kg sedan januari :) Känner mig glad, stark och lycklig! Träningen kommer jag att fortsätta med och ha en unnardag på lördagar. Under själva viktminskningen har jag avstått i princip allt, godis, vin etc. Du har även startat upp mitt gamla klädintresse som jag inte alls brydde mig om när jag var kraftig! Fortsätt med dina inspirerande bilder på både kläder, träning och kost. TACK!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Men wow!!!!! Grattis!!!! Vad kul :)Visst är det helt underbart….! Lycka till och fortsätt njuta av ett härligt liv :)) kram

Ingela 8 år sen

Fin du är :)
Undrar om de också har Ash virgin sneaker, de med spännen…
Och den där 5-preview tröjan har ju jag med, har för mig du sa du hade xs i den, hihi. Jag tog nämligen samma storlek för du sa den var rymlig.
Ha en bra dag!

Tina 8 år sen

Tjing i Skövde.
Så snyggt det var med de vita jeansen o den stickade tröjan. Tröjans märke är?
Här regnar det o jag som aldrig gillat regn tycker det är riktigt skönt….kan vara för det känns som vår!
Ha en fortsatt skön helg.

Kram från Falun

Svar på kommentaren:
Jeanette 8 år sen

Snygga kläder på snygg tjej!
Underbart med döttrar som är vänner, våra är -96 och -98 och bråkar jämt. Det finns ingen ände på eländet. Hade de vågat så hade de nog slagit ihjäl varandra..
Ha en fin helg /kram

Lotte 8 år sen

Jag gillade den lösa t-shirten :-)
Ha en underbar helg!

Christina 8 år sen

Hej Johanna! Jag undrar vilken storlek du har på dina please jeans, preview tröjan och skorna? Tack för en härlig blogg. Kram Christina

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Dessa är inte please- dom här kommer från Clarks.nu
Jag har S …
Skorna 38
Tishan S tror jag ;) hittar inget lapp just nu?

Mina please har jag XS..

Kram

Ramona 8 år sen

Dom vita byxorna fastnade jag för =) Vad härligt med en lugn och skön fredag, hade vi med. Idag blir det jobb och sen lördags mys, men ute snö regnar det. Fast imorgon hoppas vi på sol. Ha en toppen dag! Kramen <3

Camilla 8 år sen

Tavk för en fin och intressant blogg med massa fina bilder:)
Dom vita byxorna är ju kanon fina, men hur är dom
I storlekarna?
Kram Camilla i Göteborg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack :)
Jag har S i dom men funderar om jag ska prova XS…
Dom ska va slappa dock men töjer sig nog lite. Gå ner en storlek kanske…?

Skitsnygga!!!!!
Kram

Tina 8 år sen

Fina Johanna! Har precis börjat följa din blogg och jag bara älskar den. Tack för fina tränings- mat och klädtips! Du verkar så jordnära och härlig att man inte annat än kan tycka om dig! Ha en härlig helg! Kram

Anna 8 år sen

Jätte fina kläder, så snygg Johanna. Visst är det härligt när barnen är vänner, mina känns fortfarande små, 13 och 8 år, jag hoppas innerligt att det ska fortsätta vara vänner livet ut.

KRAM http://annaheltenkelt.blogg.se/ från Sofias Änglar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…