• 2013-04-13, 19:36
  • 11

Hur har ni det? Bästa dagen i veckan är lördag, jag älskar lördagar! Ledigt, även fast jag älskar mina jobb är det skönt med en slappardag och kunna göra vad man vill. När jag var liten åkte vi alltid in till stan, sedan lagade vi god mat och kanske hade gäster. Det var så roligt! Jag känner likadant idag, mysigt med lite extra festkänsla även fast man kanske inte ska ha fest. =) Man handlar lite extra gott att äta och dukar lite fint.  Även om man “bara är två hemma” förgyller det relationen…. tänd ljus och mys lite extra.

Outfit idag är nya please jeans från en söt butik, modesto.se  i Karlsborg, nära Skövde. Dessa please sitter inte så slappt och dom är lite mer slim. “Janne gillar dom  mer” hehe….. även fast han börjar vänja sig mer och mer att jag gillar det slappa coola.

Modesto heter butiken. Jag har S på mina istället för XS på dom andra please….

Armandet är Hipanema, modesto.

På instagram ville ni se hur dom satt i bak. Svårt att fota själv =) Men Janne fixar ;)

Ester Elenorajackan idag. Janne kom och hämtade mig vid 11 och sedan raka vägen ner till Göteborg! Dags för badrumsmöbler…. han ska byta ut det som finns nu och detta har vi bland annat tittat på idag.

Snygg dusch, fyrkantig kommer det bli.

Rent, enkelt och skitsnyggt.

Efter det hann vi med att kolla solskydd och mörkläggningsgardiner på den fina butiken “Solsken” vid Linné-Vilket trevligt och proffsigt bemötande vi fick! I morgon kommer en kille och mäter och kollar vad som blir bäst.

….och sist men inte minst… äntligen åkte vi och köpte den snygga champagneskålen. Lilla soffbutiken.

Måååånga moet får plats där hehe… eller massa kalla öl och is när gäster kommer. Sjukt snygg!

Efter allt fix gick vi till saluhallen, köpte lite skaldjur vi ska äta ikväll, sen var det skönt att bara vara hemma. Han har varit på möten, jobb och mässa hela veckan så det är en hemmakär Janne just nu. Strax ska vi ut och gå en sväng, det är helt underbart att bo i stan. Hoppas ni får en mysig lördag, nästa inlägg som jag hoppas få iväg ikväll gäller en tävling! Snyggaste sommarklänningen från Love forever på in fb. Gilla och dela, men allt kommer först här på bloggen!

Puss och kram

 

 

 

 

 

 

2013-04-13 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Emma 8 år sen

Vad heter modellen på please jeansen?? :)
Dom var skit snygga!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack!
Dark Slim :)
Kram

Alexandra 8 år sen

Chris du behöver inte vara orolig. Jag tror Janne har check på både sina pengar och sitt liv. Förlåt Johanna men ibland kan jag inte låta bli och kommentera dumma frågor.

Svar på kommentaren:
chris 8 år sen

Oj trampade jag på ömma tår? Förlåt så mycket. Avundsjuk nä knappast konsumera på ni som vill det och har det som er drömtillvaro. Aldrig förr har sopberget varit större än nu och man kan ju fundera över varför. Om det var en dum fråga? Ja i Sverige iallafall tydligen.

Anna 8 år sen

Det är väl ingen som missar Stora klädbytardagen den 20e? Allt fler kommer på den dagen så det verkar som många börjar förstå vart vi är på väg.

chris 8 år sen

Är J mångmiljonär? Helt otroligt vad det handlas må jag säga. Köpa lägenhet i gbg:s innerstadär ju inte billigt direkt. Verkar jag som en glädjedödare som frågar kanske. Önskar er allt gott men blir bekymrad över alla som konsumerar ideligen, förlåt en orolig själ.

Svar på kommentaren:
Marie D 8 år sen

Är du orolig över deras ekonomi? Haha knappast va?! Låter mer som lite avundsjuka hihi. Låt Janne handla vad han vill, hade du följt bloggen hade du vetat att Janne sen länge planerat köpa nytt när han flyttade in till stan. Precis så tänker jag med, håller på o sparar för fullt till både insats o möbler mm när min dröm om lägenhet i stan blir verklighet. Jag tycker det är skitkul o följa Janne o Johanna o gläds åt att de lever sin dröm, kul o se allt snyggt som inhandlas :) Bra smak är bara förnamnet :) /Marie D

Anna 8 år sen

Jag undrar ofta varför en del hela tiden tar upp ordet avundsjuka så fort någon kommenterar konsumtion. Varför skulle man vara avundsjuk på att någon köpt nya möbler eller kläder? Finns viktigare saker i livet. Man kan faktiskt tycka att det konsumeras för mycket av olika anledningar.

Marie D 8 år sen

Anna, jag ser avundsjukan i första meningen Chris skrev, varför lägga sig i hur folk har det ekonomiskt? Finns ju betydligt trevligare sätt att uttrycka sig än att ifrågasätta hur mycket pengar någon har.Och läs andra bloggar då om du/ni inte gillar att läsa om shopping o konsumtion.

Anna 8 år sen

Marie D, återigen är det en tolkningsfråga. Hur du läser en text och vad du VILL hitta där. Och var skrev jag att jag inte gillade att läsa om shopping och konsumtion? Skrev att det finns viktigare saker i livet, inte nåt annat. Är det så att du vill sätta igång och tjafsa så kanske du lika gärna ska byta blogg.

AnnP 8 år sen

Bra sagt Anna och Marie D du behöver inte kommentera allt så fort du inte är enig.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…