• 2013-04-15, 16:28
  • 14

VÅR idag, underbart och jag hann med en promenad i morse. Har ni också fått värmen?

Lång dag på salongen men har iaf lunch så jag hinner hem och äta god mat,  min middag igår kväll och även idag. Nötfärsburgare goda kryddor, det bästa av allt- hemmagjord bluecheese dressing man kan bjuda en kung på. Jag älskar den! Blanda i creme fracihe och ädelost, salt peppar och en dutt honung. Blev så god och tjejerna gillade det mycket.

Sallad, tomat och banancharlottenlök som inte är lika stark. Idag tog jag även avocado. Herrejäflar vad gott.

Outfit idag, härliga 80tal! Skön tunika, kortare i fram. Clarks. Jeansen har ni sett förut, circle of trust också clarks.

Idag har jag missat mascara, jag målade mig i morse men glömde fransarna. Men det är ju lika iaf, en gång gjorde jag bara ett öga och gick så hela dan. =)

Det låg inte bara räkningar i brevlådan idag, det låg även detta underbara halsband.

Herregud vad snyggt! Min syster Linnea har det också, jag är väldigt svårflirtad när det gäller stora smycken runt halsen men detta var även lätt att bära. ÅH så snyggt till slitna jeans och en enkel top.

Halsbandet är second female.  

Tips om ni har kollat in inreda? 25 % off idag såg jag på fb!

 

 

Kund idag! Bloggläsare från Linköping, vad roligt att träffa dig! Hon hade sett många blonda nyanser jag visat upp och ville gärna få till en ny blond färg.  A och O är att frisören lyssnar på kunden men jag fattar inte varför många frisörer inte nyanserar efter blekning? (Om man väljer “bara bleka och inte färga) Det finns ju så otroligt mycket fina nyanser man kan lägga på efteråt så man får bort den “blekta” känslan.

Idag gjorde jag massor med folie, olika nyanser men lade också på en sandig fin toning på det efteråt. Glad kund och glad frisör!

Måste jobba! Jo, en sak till-Flera frågade efter min plånbok jag har i handen när jag och Janne är ute och går.. (bilderna igår) Det är en gammal plånbok/väska från frontrow living. Gillar den och den har hängt med. Kolla deras facebook, kanske den finns kvar?

Några timmars jobb, sedan blir det ett träningspass!

 

 

 

 

 

2013-04-15 Hälsa, Mode / Skönhet

Kommentarer

karin 7 år sen

Vilken snygg färg på håret.Kände igen kunden från linköping.
Funderar på att kanske boka tid hos dig.
Tänk att man aldrig blir nöjd med håret.Man visar bilder och förklarar och kommer ut som vet inte vad.
Bor iLjungsbro utanför Linköping.

maria t 7 år sen

Hej Johanna tack för din underbara blogg. En fråga du har ju ett par solglasögon som du haft dem på dig på några kort. Vad är det för märke och var köper man dem?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack :) kanske dom bruna som jag köpte i Thailand? billiga kopior…. ;)
Annars dom grå, blå är gucci… kram kram

Maria Petri 7 år sen

Supersnygga kläder som vanligt! Du inspirerar i alla delar av livet!
Här är ännu en bloggläsare från Linköping, som också länge önskat boka en klippning hos dig. Har du tider kvar nästa vecka? Hoppas annars vi ses närmre sommaren, och då ljusar upp håret med folieslingor.

Hoppas träningspasset gick bra, vad blev det i kväll?
kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack! Åh tyvärr :( Fullt flera veckor framöver… men ring salongen och fråga efter mig. 0500-489511
Ikväll sprang jag och Marilyn- underbart! Kunde inte låta bli att gå ut i det fina vårvädret… :)
kram

Mia 7 år sen

Ash skorna du hade i förra inlägget är ju skitsnygga, snyggt m jeans oh skinnjacka. Funderar om du kan visa lite mera bilder på outfit som de kan passa till, shorts/ klänning mm.. är sugen & köpa ett par men de är ju rätt dyra så jag skulle supergärna vilja se lite tips..Åh du Har ju stenkoll..
Hoppas du har lust//Tjiiiing

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Dom passar till ALLT!!! Har dom jätteofta- du kommer inte bli besviken….. Inte många som har dom heller;)

kram Johanna

Lotte 7 år sen

Vilket snyggt halsband, jag gillade tröjan med men hade önskat lite längre fram ;-) Lycka till på träningen

Maria F 7 år sen

Jäklar vilken snygg tröja!! =) Byxorna är ju också så himla snygga!! Och sist men inte minst – halsbandet, snyggt!! Vill ha!!!! =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Visst är det fint? LOVE IT ;)
kram

Josefina 7 år sen

Tack snälla Johanna för ett väldigt fint och proffsigt jobb med mitt hår. Såhär nöjd har jag aldrig varit förut när jag gått från frisören! Besöket hos dig var en kick ska du veta! Nu jäklar blir det promenader. ;) Allt gott till dig.

Svar på kommentaren:
Susanne 7 år sen

Helt fantastiskt vackert hår!
Förstår verkligen att du är nöjd Josefina!

Johanna Toftby 7 år sen

Tack själv fina du! Heja dig!!!
Det var roligt att träffa dig, kul att du gillade färgen.

kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…