ANNONS

Löpning och recept!

/

Jag jobbade till halv åtta efter att städat salongen ordentligt, bara det är ett träningspass så jag var redan uppvärmd när jag kom hem. Hade egentligen tänkt mig ett träningspass på gymmet men när äntligen värmen har kommit ville jag ut och ändrade mig. Jag fick även med mig Marilyn och vi sprang i bra tempo ca 40 minuter. Så kul att springa ihop, hon har bra kondition och jag hängde på. Hon var till och med lite imponerad över mami tror jag 😉


Detta tog jag på mig, mxdc sport och det var underbart att slippa jackan!Äta före man springer blir inte bra men jag behövde lite energi…. tog en slurk av Jacked fuel som ger mig vingar 😉 energi iaf! Eftersom det är coffein tar jag inte mycket men lite grann gör att jag orkar utan att trycka i mig något annat. Mat äter jag en stund efter löpningen.
Här kör vi igång! Min fina duktiga tjej!Jag älskar att springa när det börjar bli vår, jag har min bästa träningsperiod vår-sommar. Vissa kanske får en svacka på våren när  det blir mer krav, men jag hävdar fortfarande att -UT i friska luften och ljuset och rör på er…. ni får endorfiner. Massor!Och när man har sprungit blir man så här glad och svettig…Endorfiner flödar!Nu ska jag visa vad jag fick idag. En kompis till mig lade upp ett Lchf ”bröd” på facebook och jag frågade vad det var. Hon kom sen in till mig på salongen med en skiva och recept. Jag älskade smaken och hade tänkt att baka det men hinner inte….


Därför frågade jag om Marie kunde tänka sig att baka åt mig och jag betalar istället vilket hon gjorde så gärna!


Så- idag kom hon in med 4 stora brödkakor, nybakade och doftade ljuvligt! Jag testade en skiva efter jag sprungit med en skiva ost på och jag var i himmelriket…. är man en smörgåsnisse som jag och har slutat helt med allt bröd förstår ni att jag njöt.


Detta var bland det godaste lchf jag ätit!! Blev proppmätt på en skiva? Jippie! Lade upp på instagram och ni skriker efter receptet. Klart att ni ska få det! Vill ni dock som jag, låta Marie baka så ni hinner med annat så kan hon ta beställningar om ni bor häromkring.


En plåt med västerbottenost ( Ni hör ju… gott va!) tar hon 180kr för.  Vill ni ha med keso istället 140-160kr (Jag kommer inte ihåg exakt pris.)


Recept Maries goda lchf bröd-


1 1/2 dl Hasselnötter


1 1/2 dl Mandel


2 dl sesamfrön


ca 4dl linfrö


Kör detta i en mixer.

100g smält smör
7 ägg
150 g riven västerbottenost (kan bytas ut mot 500gkeso)
1 liten burk vitlöksost
2 dl turkisk yoghurt
Blanda ihop detta.

1 1/2 dl fiberhusk
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
1 tsk örtsalt
Blanda ihop.

1. Mixa alla nötterna och lägg i en skål.
2. Blanda ner saltet, bakpulvret och fiberhusket.
3. Blanda sen ner äggblandningen
4. Bred ut på en långpanna med bakplåtspapper näst längst ner i ugnen på 175 grader. 50-55 minuter.

Man kan även lägga i tex oliver, det finns ju massa gott man kan blanda ner… solt tomater kanske?


Tack snälla Marie!


Jag hoppas ni gillar detta, nötterna i brödet gör dig verkligen mätt och det känns inte så där svullet och äckligt i magen efter man ätit en macka som innehåller mjöl. Perfekt på morgonen så står man sig länge.  Ni som vill ha brödet men inte hinner baka, maila mig så ska jag vb till Marie!


Nu kommer jag sova gott, i morgon börjar jag redan kl 8 så bäst att sova.


PussGOTT GOTT GOTT!

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00