• 2013-04-16, 20:09
  • 20

OJ vilken sommarvärme idag, man tror ju knappt det är sant! Jag gick ett ärende och en promenad på min lunch, hur skönt som helst. Jobbade bara till 18 idag, var hemma halv sju och har suttit med en krönika så den är klar nu. Marilyn tränar och Lisa-Marie sitter med läxor, hon har mycket i skolan den sista terminen innan dom slutar nian. Och börjar gymnasiet….. hjälp. 

skumt att bara gå med tröja…

Outfit idag, skönt med lite ljusare färger… älskade please i gult från Greta och Anna, jag mailar och messar en del med Michaela och vi skrattar ofta åt våra sena blogginlägg, det är alltid vi två som är vakna på nätterna och sitter uppe och bloggar. Vi är effektiva med många bollar i luften men sömnen blir ofta lidande vilket kanske inte är så bra alltid. I morgon ska jag visa en riktigt grym tröja från AJ117 och ni kommer få bra rabatt hos Greta och Anna. Kolla inlägg i morgon. :) Vill ni titta runt på massa ögongodis, kolla deras facebook och gilla HÄR. Blir helt sjuk av allt dom lägger upp, vill man bli fattig klickar man hem allt man ser annars kan man alltid surfa runt och få inspiration.

Tunika clarks men den har ni sett förut, jackan är Kenza och idag var den till och med för varm. (!)

Om några veckor ska jag samarbeta med clarks och medverka på deras stora modevisning. Vad kul det ska bli! Ni minns säkert förra årets som var med i avsnitt nummer 2 va? Då jag nästan ville hänga mig när jag fick se hur hårt klippt jag var och det såg ut som jag var en riktig bitch när jag “ryckte micken från Susanne”. Hjälp. Medias baksida men nu skrattar jag åt det. Det gjorde jag inte då kan jag säga när jag ringde upp kära producenten. Stackars Janne den veckan, han fick all skit ;)

Väskan är från Ejes väskor och det var så roligt att ha med dom i modereportaget (inte ute än) som jag gjorde för tidningen SLA, dom har så mycket fint och nytt, alltså inte bara väskor. Kanske denna eller något annat snyggt kan bli din när vi ska ha en facebook tävling efter helgen? Missa inte =)

Nu blir det träning, lite lättare för kolla här vad jag äntligen ska göra i morgon! 14.30 i Göteborg. UNDERBART, är så peppad! Och vilken sjukt snygg hemsida som blivit klar. Innan det ska jag äntligen träffa min bästa vän Hanna, jag ska fixa hennes hår och då hinner vi prata samtidigt och ta en lunch efter. Mysigt att ses!

KRAM och puss på er

 

 

 

 

2013-04-16 Hälsa, Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Birgitta 7 år sen

Hej, inspirerande outfit som vanligt! Du har i något inlägg skrivit att du tränar hemma till en träningsvideo med Annika Sjöö – vilken video är det?
Jag är också intresserad av att höra hur din matordning ser ut vad gäller frukost, lunch, middag.
Verkligen snygga väskor de har på Ejes – skulle vilja ha!

Sanna 7 år sen

Hej fina Johanna:)
Du som gillar smycken,jag har ett tips:)Gå in via instagram och sök lo_ika,du kommer smälla av:)Det gjorde jag!!!döskallar,peace och läder blandat,å vilka väskor sen!!Precis din stil tror jag,jag har handlat ihjäl mig!!!Kram Sanna

A 7 år sen

Hej, snygga Johanna! Oj, jag skulle så önska att du lade upp en före och efter bild! Du har alltid varit så snygg men nu är du grym!!! Kram!

Susanna 7 år sen

Hej Johanna:)
Du som älskar smycken precis som jag:)Du ska få ett tips,gå in på instagram och sök på lo_ika
Du kommer smälla av:)döskallar,peace och läder blandat:)Känns som din stil;)Kram Sanna

Anso 7 år sen

Hej fina Johanna. Du är grymt fin och vältränad. Jättefin stil, gillar din klädstil. Nu till saken:) har letat och letat efter ditt iPhone skal som du har. Hittar det inte nånstans. Vart har du köpt det?
Tacksam för svar:) ha det gott

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Men oj, tack snälla du…. :) Tack!
Det är ett märke som egentligen inte finns ännu tyvärr, men jag lovar skriva när det blir klart!!
kram

Alexandra 7 år sen

God onsdag fina du. Du har så jäkla snygga kläder så jag tror jag dööör;)) väskan är grymt fin. Här ska det tävlas i helgen. Älskar när du har tävlingar;) jag har precis varit ute och gått en lång tur i det vackra näst intill sommarvädret. Visst är det härligt. Äntligen kom den efterlängtade Våren. Jag hoppas kunna börja träna nästa vecka igen efter en månads ont i rygge. Längtar;) lycka till med din träning idag. Kram kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Härligt det låter!

Ja missa inte tävlingen ;) kramar JOhanna

jannice lindell 7 år sen

snygga kläder du har på dig johanna! många kramar jannice
http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com

Ramona 7 år sen

Godmorgon =)
Visst är det härligt med värme. Tog en runda på en mil runt sjön igår och hade tagit på mig bra, men blev alldeles för varmt. Älskar de ljusa brallorna du har på dig. Grymt snygga. Och du är så otroligt fin tycker jag. Kram och ha en toppen dag <3 Just det, en fråga, jag har riktigt mörkt bruna ögon och vill färga håret, vad passar man i för färg då tro? Vad skulle du tipsa om?

Helene 7 år sen

Varför ryckte du micken ifrån henne ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Du läste inte vad jag skrev? ;)

Jag ryckte aldrig micken, det var ju produktionen som klippte ihop det och tog bort allting som Susanne sa… hon pratade länge. :)
Och vipps såg det alltså ut som om jag ryckte micken.

TVs baksida…
Hälsningar Johanna

Helene 7 år sen

ok men herregud vad hemskt. Tack för förklaringen :))

amandaolzon 7 år sen

Hoppas man blir så snygg som du när man är i din ålder! SHIT ALLTSÅ!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Men tack söta rara…. det var en fin komplimang ;) kram

Tove 7 år sen

Toksnygg väska! Vad är det för märke?

Svar på kommentaren:
Lotte 7 år sen

Visst har det varit ljuvligt väder idag! Jag har sett det inifrån mest för jag har hjälpt min farmor städa. Å sen beställt vigselringar så nu ska jag kolla ditt arkiv efter bröllopsfrisyrer :-)
Kram lotte

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Wow !! Grattis <3
Åh så roligt !!!

Monat 7 år sen

Hej Johanna lika snygg som alltid. du strålar verkligen.Jag hade inte tränat på nästan fyra veckor men nu ska jag ta tag i. Jag har gått upp alla tre kilo som jag hade gått ner. Sedan för 3 dagar sen gick jag ner 1 kilo nu sen igår upp igen. Jag tappar motivationen varför håller på så där min vikt blir galen. Är så beroende av våg.Har du nån tips.
Jag ville fråga om dina snygga solglasögon var kan man få tag i dem.
Monat

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…