• 2013-05-14, 13:55
  • 15

Åh vad detta ska bli roligt! Nu ska jag berätta för er var jag ska jobba i Göteborg framöver. Jag kommer självklart vara kvar i skövde och jobba mycket här men eftersom jag har en del kunder redan i Göteborg som åker till Skövde känns det fantastiskt roligt att även kunna erbjuda tider där nere och för nya också förstås.

Jag känner också att detta är lite extra kul just för att jag kan bo med Janne några dagar i slutet av veckan då jag inte har tjejerna och samtidigt jobba där. Vi får då lite mer “vardagskänsla” även om helgerna är mysigt att ses så kan vi bo ihop några dagar iaf. Perfekt lösning tycker vi båda.

Jag kom i kontakt med dessa underbara tjejer via en leverantör som kopplade ihop oss för ett tag sedan, salongen ligger i Vasastan på Götabergsgatan 7b. Salongen heter Main hair och är så fantastiskt läcker! Tjejerna har gjort ett jättejobb för att få fram den där mysiga känslan, det känns som man är utomlands och jag gillade den på en gång när jag var där första gången.

Jag tog lite bilder när jag var där sist, visst är det läckert!

Mysigt och injudande, detta känns jätteskoj!

Första dagen på salong Main är onsdagen den 22 maj och ni hittar tider som ni kan boka online HÄR. Där hittar ni även lite annan info om salongen. Vill ni fråga mig något ring salongen i Skövde, 0500-489511 annars är det bara att boka på!

Eftersom det är en hektisk tid just nu ska jag se över vilka dagar jag hittar att vara där nere, ev någon eller ett par dagar till innan semestern men det återkommer jag till.

Mina tider i Skövde börjar ryka och har bara ett fåtal före midsommar, vill ni boka kan ni också göra det på hemsidan Storgatan26.se 

Här ska jag visa en bild från igår då jag klippt en bloggläsare, så gullig tjej! Det var jättekul att ha dig här!

Vi klippte ganska mycket så ansiktet kom fram och hon fick även en lite busigare frisyr. Piggt och fräscht.

Efter en skön powerwalk i morse och utvecklingssamtal med Marilyn går det i ett… men man får vara effektiv. Får jag röra på mig släpper stress och jag orkar med en lång dag på jobbet.

Äggfrukost och kaffe men även en proteindrink, fitline ger mig en bra start.

Nu måste jag jobba och skölja ur en ljusfärg.

Välkommen att boka så ses vi!

Puss 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Jeanette 7 år sen

Hej,
Jag har en page på utväxt just nu men är sugen på att klippa kort. Kan inte du visa lite bilder på korta frisyrer i något reportage, ev före- efterbilder?
Jag undrar också om man på något sätt kan “fuska” med hårtvätt. Jag är lite lat av mig och tycker att det är såå tråkigt att fixa och dona med håret efter tvätt. Och om jag tränar varje dag så måste jag ju styla varje dag… Funkar torrshampo? I så fall, något du rekommenderar?
Kram o lycka till med klippandet i Göteborg!

Tina 7 år sen

Hej fina Johanna. Men va tiden går fort……snart ligger jag på en strand i Turkiet…
Vilken salong du ska vara på, och så snygg som tjejen blev i håret på senaste fotot, ja då skulle du behöva rufsa runt i mitt hår…..vi får väl se till sommaren och semestern om du jobbar och om det finns tid. Västkusten”Bästkusten” är ett måste under semestern.
Måste bara säga oxå att gud va fina dina döttrar är, och vilken god smak vad gäller klänningarna. Även om det är du som ska vara festens drottning när det beger sig, så är det nog tjejerna som kommer att ta andan ur gästerna….<3
Kram från Falun

Josefine 7 år sen

Hallå där! Vilken underbar blogg du har! Full av positiv energi som verkligen smittar av sig!!
Undrade lite över proteindrink? Har samma typ (den gröna), blandar du den bara med vatten eller har du den även i smooties eller liknande?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack snälla :)
Jag blandar med vatten. Grym drink med mycket protein.
Kram

Madde 7 år sen

Vad består din äggfrukost av? 2kokta ägg? Hur många mål om dagen äter du?

Jessika 7 år sen

Åh tack Johanna för att du hjälpte mig hitta min gamla frisör Hanna :)! Som jag hade under några år då hon arbetade i Kungälv. Hon är gymt duktig och en otroligt varm och härlig person. Hälsa henne från Jessika i Kärra så får vi se om hon kommer ihåg mig :). Lycka till på salongen.

Ingela 7 år sen

Kul för dig att du ska jobba lite i Göteborg också, men inredningen nja, inte är det lika fint som på eran i skövde, alldeles för plottrig stil. Tack för din inspirerande blogg!! Kollar flera gånger varje dag:) Kram!!

AnnaE 7 år sen

Vilken mysig salong! Kul! :)

Ingela 7 år sen

Ser jättemysigt ut! Tänkte kolla om det fanns några tider, men man får nog vänta till jul, hehe :)

Terese Lec-alsén 7 år sen

Grattis vad roligt för dej / er , lycka till med allt ! Kram Terese

Lotte 7 år sen

Vilken cool inredning☺

Jenny 7 år sen

Vad roligt att du ska jobba på min barndomsvän Valentinas salong !!
Hoppas man får se dig där nån dag då. Jag går ju där och klipper mig. Det är en sån underbart härlig salong och goa tjejer.
Ha det bäst Johanna, kram

Heléne 7 år sen

Så roligt! Grattis! Kram Heléne

Martina 7 år sen

Gud va kul att du kommer jobba i Göteborg. Tyvärr fanns det inga tider kvar för mig den 22:e :-( mitt tjocka långa hår skulle vara perfekt för dig att ta dig an ;-) Får bli efter semestern istället kanske.
Ha de gott!

cia 7 år sen

Hej hej! Ville bara fråga dig om dina Please jeans är slim fit modell? Ha en bra dag!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Här kommer bilderna, det är Cecilia Engvall som tagit dom, (inte dom halvsuddiga i mitten, det är min iphone ;) det lustiga var att hon och jag även gått paralellklass på högstadiet men…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…