• 2013-06-04, 17:35
  • 9

Halva den här dagen hade jag avsatt till lämna in krönika, ta hand om en hög mail och fakturor samt ta mig till Skövde igen för att jobba. Underbara kunder och nu är jag inne i vardagen igen.
Janne var och hämtade ett paket från mmsport precis innan vi åkte, perfekt med massa bars att ha hemma plus ett par fina nya Nike till gymmet. Satt som ett smäck!
Jag gillar flera bars men älskar kokos och då passar proteinmeal kokos/choklad bra. Mellanmål har jag alltid med mig och dessa är grymma. Finns i många smaker och när vi beställer köper vi lådor då det blir mycket billigare. 9kr/st….

20130604-173418.jpg

Rosa Nike ska följa med på många träningspass.

20130604-173606.jpg

Märker fortfarande att många har problem med att kommentera…. pratade med Josefin som är webbredaktör på amelia och vi hoppas det snart  blir lättare, förut var det massor av kommentarer hela tiden men många hör av sig via mail att de inte riktigt förstår det nya systemet. Testa! Jag är dock ingen bra teknisk support dock ;) Fattar inte mycket av det tekniska.

Nu ska jag skölja min kund som sitter med färg. Vi hörs ikväll, jag ska rusa hem till mina tjejer och krama dom massor och ge present från Rom när jag slutar vid 19.

Nu kan ni förresten boka online även färgtider…ni hittar vår hemsida Här och även onlinebokning.

Puss på er

Puss

2013-06-04 Hälsa, Mode / Skönhet

Kommentarer

Anna 8 år sen

Har beställt ett gäng proteinbars. Står att man ej skall överskrida rekommenderad dos men det står ej hur mycket det är. Saknar även innehållsdeklaration. Hade ju vart bra att veta../Anna

Browneyedgirl 8 år sen

Godmorgon och välkommna hem =)
Vilken resa, och du tog oss med hela vägen dit och hem <3 Tack för alla fina bilder från vackra Italien. Svensk sommar är så vackert med eller hur. Och just idag ska det visst vara sol. Kram fina och ta hand om dig

Margret 8 år sen

Hej, dessa baren…du går ju på lchf diet men baren har ju mycket kolhydrater i sig. Hur går det ihop? Eller har du slutat med lchf?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

? Lchf diet? Sedan när då? :) Då skulle jag nog försvinna tror jag. Däremot mindre kollisar på veckorna och betydligt mer på helgen. Tränar jag mycket, äter jag ännu mer. Tränar man ingenting kanske någon sådan strikt diet funkar MEN skulle något vara alldeles perfekt skulle ju alla äta det. Man får anpassa efter sin kropp men vräka i sig kolhydrater kanske inte det jag rekomenderar men jag vräker heller inte i mig massor av pasta på veckorna. Man får hitta en bra balans helt enkelt. :) Bars är perfekt då det även ger energi. Men även där, lagom är bäst. Som med allting…

Svar på kommentaren:
Ingmarie 8 år sen

Hej!
Hur mycket socker är det i dessa bars? Hittar ingen förteckning över innehållet.

[email protected] 8 år sen

Gokväll! Underbar semester du verkar ha haft!! :)
Vet du några mera dagar du kommer o vara o jobba i Gbg??

Trevlig kväll!!
Mvh Tessan

Marie (sweetmary.blogg.se) 8 år sen

Åh, de skorna var ju riktigt snygga! Härligt med lite färg!

Louisefoto 8 år sen

Ha en fin dag Johanna.
Älskar din blogg , kikar här varje dag men kommentrar inte så ofta

Louisefoto 8 år sen

Din blogg är så underbar och läsa
Kikar in här varje dag men är dålig på att kommentra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Äntligen, nu funkar allting som det ska. Nu kan ni boka online! www.storgatan26.se Precis tagit min nattdrink, sover mycket bra då. God natt, sov gott! Skönt med fredag i morgon =)

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…