• 2013-06-04, 11:35
  • 6

Nu är vi hemma och har så underbara minnen med oss hem. Jag kommer aldrig kunna glömma den där känslan på fredagsmorgonen ute på Landvetter, detta borde alla tjejer få vara med om. Att vilja överraska med att hålla allt hemligt in i det sista, bara det är fint. Att känna sig så omhändertagen och få så mycket romantik… det slår vad som helst. Sen att han hade valt Italien och Rom är ju som en dröm att få i födelsedagspresent och blivit bjuden på allting där nere…. tusen tusen Tack min fina… Du är underbar <3

Jag kan inte beskriva för er känslan, men jag tror ni fattar. :) Här kommer lite bilder men jag delar upp det i några inlägg då det är ganska många…

Vi bodde väldigt centralt och har gått många mil, det är allra bäst att ta sig till fots så man kan upptäcka och se sig omkring.

Mina underbara Ilse Jacobsen fick följa med och gå många steg….

Min vackra man! Vi gick förbi Colosseum flera ggr under våra promenader och det är så mäktigt och coolt…

 

 

Detta är en fin gata inte långt från Spanska trappan.. där hittade vi även en liten fin butik som vi köpte presenter till våra tjejer. <3

Självklart ett stopp hos Påven :)

Vilken väder på en födelsdag….här har vi precis gått runt två mil med några stopp förstås, så en kall öl ovanför spanska trappan var  fantastiskt och vilken utsikt….

Älskar den här bilden ….också vid spanska trappan..

Ni måste bara besöka parken Villa Borgesa, åh jag blev helt såld…. vi var här i flera timmar och Janne hade tagit med sig en Moet som vi öppnade upp med lite ost och kex… mer om födelsedagsfirandet i nästa inlägg :) Dom här timmarna var mysigast på hela dan……

 

 

Efter middagen i söndags gick vi förbi mysiga Fontana di Trevi! <3<3<3

Mer bilder kommer…

Svensk mark vid 22.30 igår… gissa om vi sov gott när vi kom hem. När vi gick upp i morse sken solen och kan man få en bättre start på veckan? Jag tog på mig joggingkläder direkt och gick ut. För skoj skull ställde jag mig på vågen och även om vikten inte spelar någon roll var det intressant att veta hur mycket jag gått upp efter dessa dagar av bara fross i läckerheter….

Men motionen gav mer än allt vi stoppat i oss, vågen visade -0,5 kg efter helgen och det bevisar vad det gör att röra på sig.=) Vi har gått flera mil och även om vi inte ens tänkt på vad vi stoppat i oss ( när jag är på semester äter jag vad jag känner för) har jag inte dragit på mig extra kilon… känsligt för många att prata om sånt här men håll med om att det ändå är ganska intressant.

öl, vin pasta i mängder och dessert…. rör man på sig ordentligt går det på ett ut ;) Sen är det ju aldrig bra att stoppa i sig socker men på resande fot bryr jag mig inte. Mat, sex, sömn och motion is the shit. ;)

Och svensk sommar är fantastiskt!

Puss

 

 

 

 

2013-06-04 Mitt liv

Kommentarer

missdalarna.se 7 år sen

Ni verkar ha haft det toppen :) Kul!!

Helena 7 år sen

Bara man rör på sig och äter det man vill, i normala mängder, så behövs inte all lchf eller vad det heter. Jag tror en italienare skulle dö om denne aldrig kunde äta pasta. Mat är en stor del av livets njutning, varför ge sig själv begränsningar… man lever bara en enda gång!!!!

Svar på kommentaren:
Linda 7 år sen

Håller med!!!!!

Åsa 7 år sen

Tyvärr Helena så fungerar det inte att röra på sig mer och äta mindre för alla, det finns inte en kroppstyp och den är mer komplicerad än så. Jag har tränat hårt på gym i säkert 20 år men gick stadigt uppåt trots att jag åt “som man skulle”, mycket sallad, frukt och fullkorn (som gjorde mig uppstoppad och gav mig IBS) har aldrig varit någon som småäter heller. Inte förrän jag skar ner på kolhydrater drastiskt så började kilona krypa nedåt och jag fick mer energi än någonsin tidigare, nu tränar jag 7-8 gånger på gym/vecka mot 3-4 gånger/vecka när jag “åt hälsosamt”. Men, om jag fuskar med kolhydrater så kryper vikten uppåt igen, trots samma träningsmängd.

Det är ju jättekul att du kan äta vad du vill utan begränsningar, det är inte många förunnat.

Christina 7 år sen

Du har helt rätt Helena, jag är gift med en italienare och han skulle aldrig drömma om att inte äta pasta, lchf existerar inte i Italien, och tack gode gud för det!

http://asitismarie.blogspot.se 7 år sen

Å vad nice!! Åker dit på torsdag med min kärlek, läängtar! : )

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…