• 2013-06-08, 01:19
  • 5

Hej fina bloggläsare hoppas ni haft en underbar dag i solen! Jag jobbade i ett sträck till 17 och sen gick jag hem för att byta om till joggingkläder… lite energidryck först sedan gav jag mig ut. Varmt men skönt att springa och svettas! Jag körde en del intervaller också, känner att jag behöver ha ett PT pass med Michael snart, vi har inte fått till en tid tyvärr på flera veckor…. men snart så!

SÅ svettigt men härligt….

Denna tog jag i morse, en söt Lise sandahl som är såååå skön! Kommer bli perfekt i sommar… finns på Creative lounge.  

Ikväll har jag faktiskt varit på After work i Skövde ( Tusen år sen….) med goa Beatrice och Linda, så härliga vänner. Beatrice är min kund som jag lärt känna mer och mer. Vi gick till Rådhuset bar och cafe och där sprang jag även på en annan vän, Pia. Förmodligen snyggaste kvinnan ever!

Vi hann byta några ord, hon är även med på min fest i Göteborg nästa helg, ska bli så kul! Nära nu….. därför kommer jag vara i Gbg fram och tillbaka en hel del. Har massor att fixa men och Janne hjälper mig men även min syster från Lidköping är gullig och kommer ner och hjälper mig dagen innan. Det blir 80 gäster så det är en del att fixa med hehe….. ;)

 

Vackra Pia och har alltid sjukt snygga kläder. Även Skövdes snyggaste hus…..

Jag valde mina Italienska Just R jeans med massa bling bling från Greta och Anna. Guldlinnet köpte jag i Spanien förra året.

Tack för ikväll och alla skratt!! Bästa med AW är att det blir tidigt….. före 23 var jag hemma för att möta tonåringar som var med kompisar. En timme senare dags att ringa in den andra…. puh. Får psykbryt när dom inte svarar när jag ringer men tack och lov ringer dom upp och nu är alla i säng. L-M har några kompisar här som sover och skönt att dom gillar att sova här tycker jag….

Måste säga att det var supermysigt inne på Råhusets bar och fantastiskt trevlig personal. Stort plus för det……

Tack för en trevlig spontan after work tjejer!

Nu blir det natti, bloppisen del 2 tog slut på en gång den här med! Kul att ni gillar det…. och det kommer mer så ni får hålla utkik.

Sov gott och

KRAM

 

 

 

 

2013-06-08 Mode / Skönhet

Kommentarer

L 7 år sen

Hej, kunde inte hitta klänningen. Kan du skicka länken. Hls L

Barbro 7 år sen

Vilken härlig dag du måste du ha haft med dina vännet på after work.
Kul att du har en syster i Lidköping då måste du komma hit nån gång så vi kan träffas.
Ha en fortsatt bra lördag.
Kram Barbro

Tina 7 år sen

Hej solstråle. Inget mail om bloppis= inte min tur denna gången “heller”???
Ha en skön helg

Lotte 7 år sen

Härligt med kompishäng!!
http://www.lotte4.blogspot.com

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon =)
Härligt med after work. Jobbade hela dagen igår och fick se att bloppis del 2 har vart. Skrattar. Jag som skulle vara duktig och hålla utkik efter den. Hoppas du får njuta av en härlig dag idag. Kram fina <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Trevlig Pingst! Vilket väder alla får som ska gifta sig idag, har sett flera på facebook som är på bröllop idag, vilken dag! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras 50% rabatt…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…