• 2013-06-11, 22:12
  • 11

Måste visa min snygga kund Helenas nya färg jag gjorde idag! För några månader sedan klippte jag av en bit och även klippte upp det lite. Hon frågade mig om avfärgning och hon önskade bli ljusare än sitt svarta hon haft länge. Hon ville ge sig själv en belöningspresent efter att gått ner över 30 kilo i vikt…. fattar ni- 30 kilo!!!! Hon berättade att hon fick inspiration genom mina träningsinlägg och hade börjat lägga om kosten och började springa. Idag var hon snyggare än någonsin och var så fin i kroppen! Hon berättade att hon springer, går och kör något pass på gymmet i veckan. Gud så duktig du är Helena!

Så- idag var det alltså dags för belöningen, hon ville ge sig själv en present för sin resa hon gjort. Från början hade hon svart, kolsvarta längder och jag föreslog lite mjukare brun färg då det skulle bli lite mjukare mot ansiktet. Har man färgat själv hemma kan det vara svårt att få bort då det oftast sitter ganska mycket pigment men hon har varit duktig  på att försöka färga enbart botten varje gång, det underlättade lite mitt jobb. Men jag ska faktiskt säga ödmjukt att man måste veta vad man sysslar med när man avfärgar för det ÄR galet mycket jobb. Massa färger kommer fram och botten blir gul och sedan måste man självklart blanda till rätta färger för att dämpa och få fram den rätta nyansen kunden är ute efter.

Detta är en bild från februari.

Snacka om att det har växt…. :-) Bilden nedan är från idag…..

 

Och så här blev resultatet! Jag avfärgade i stegvis med svag blekning för att spara på kvaliten, sedan torkade jag för att se nyansen så jag kan bestämma vilka färger jag måste blanda för att dämpa. Tre olika färger nyanserade jag sedan in,  allt från rött till gult kommer fram och tur man vet vad man ska lägga för ton för  pippigul och lejonman är inget kul! Men sen så…… kommer den grymma färgen vi va ute efter!

Tadaaaaa! Åh vi var så nöjda och hon blev jättefin med den nya mjuka bruna nyansen.

Älskar färgen och hon var så glad! Jag tycker det är häftig och roligt när man gör detta för sig själv och belönar sig efter en sån stor resa hon har gjort. Det motiverar!

 

 

2013-06-11 Mode / Skönhet

Kommentarer

anna 7 år sen

var har du köpt den snygga toppen med händer på? :)

Helena 7 år sen

Ska du gifta dig på lördag??

Pillan 7 år sen

Super snyggt! Varm färg med fina nyanser

Lotte 7 år sen

Så fint håret blev och Helena passar superbra i den färgen :-) Å grattis till din viktresa!!
http://www.lotte4.blogspot.com

Tina 7 år sen

Wow, vilken kvinna. Skulle velat se en före-bild, innan hennes resa började. Grattis tjejen till ditt “nya liv”. O vilket hårsvall människan har….avundsjuk, jag e så avundsjuk =)
Ha en go dag och snart är det midsommar
Kram från Falun

Browneyedgirl 7 år sen

Wow vad fint =) Och hon strålar. Snyggt jobbat. Hoppas du får en härlig dag fina <3
Kramen

Linda 7 år sen

Så snyggt! Imponerande viktnedgång och otroligt inspirerande för mig som precis börjat 5-2 dieten!:)

Kicki 7 år sen

Kul! Hon blev jättefin i håret! Bra gjort att gå ner 30kg! Inspiration sprider glädje!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack :)
Ja visst gör det!!!!!

Alexandra 7 år sen

Grattis Helena så duktig du är och så jäkla fin du blev i håret. Jag minns dig från Februari när J la ut bilden på dig. Heja dig

Veronica 7 år sen

Kan du inte visa hur man gör fina lockar med plattången? Och hur man får dom att hålla. Väntar också på visningen hur man gör med borsten från Ghd som du tipsade om.
Håret blev jätte fint och vad duktig hon har varit, imponerande!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Tusen tusen tack för alla fina Grattishälsningar, vad gulliga ni är. Underbart med kärlek… Idag var det massor på jobbet, sista kunden var min systerdotter som färgat håret svart flera år och…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…