• 2013-07-02, 23:28
  • 5

Tack subito för en trevlig premiär! Alltid lika festligt när man som gäst känner sig extra välkommen. Jag och Janne åkte ut till Terece Mamma som tog emot oss i Love forevers lokaler i hjorthagen. Underbara Monalisa hade förberett lite grejer, jag valde en fantastisk moccaklänning som satt perfekt och passade in allt annat jag hade tagit med. Jag älskar att subito som ordnade den här premiären hade “klädsel” Indian och Cowboy. Då får man passa på, det är ju hur roligt som helst att få göra sig extra snygg!

Vi bodde på Kung Carl som ligger vid stureplan, Janne var även uppe på jobb och han bor alltid på Best western, den här gången fick vi så fint och mysigt rum!

Ett litet torn :) Visst är det spännande att sätta i nyckeln till rummet och så glad man blir när det är extra fint.

Här sov vi gott….

Och så här blev vår outfit :)

Älskar kläderna och har alltid gillat indianer <3 Tack gulliga Linda som lånade ut sina svarta LdiR med fransar. Skärpet är också Love forever samt armbandet med turkos.

Jiiiihaaaaaaaa! SÅ jäkla cool outfit med riktiga grejer från Texas! Jannes kusin Ubbe åker dit varje år och har under några år samlat på sig äkta cowboyutstyr. Jag fick även låna lite fjädrar av hans sambo Tina. Tack för lånet. Bootsen är ju hur snygga som helst, jannes kompis Magnus som lånade ut dom. Kicken som vi träffade igår var mäkta imponerad haha ;)

Sedan var det dags att knalla upp till Rigoletto för att möta alla våra vänner med respektive.

Till mina goa tjejer,

Här har vi hela gänget! Åh så roligt det var att umgås med tjejerna igen! Åza, Tiina Michela. TACK för en fantastisk kväll! SÅÅÅÅÅ mycket skratt! Nu förstår vi faktiskt varför vi var utvalda… vi är nämligen ganska lika på många sätt. =) men också väldigt olika. Vi delar mycket och jag hoppas det inte dröjer länge tills nästa gång vi ses, att även våra män har roligt ihop kändes extra kul.

Tiina, du har ett hjärta av guld och är vår starka mami som tar hand om alla. Mycket skratt och sjukt rolig humor, du är den som fångar allas hjärtan och vill gärna kramas, <3 sedan delar vi ju samma yrke och är samma skrot och korn. Åza du står för den lite mer sansade och lugna, men bakom fasaden gömmer sig en stor portion humor och den överrraskningen du gjorde på min fest går inte att beskriva. Du har även koll på saker och är den som fixar och styr upp. Vi delar schlager och sitter gärna uppe halva nätterna och sjunger till fläktar och fönar. Michela du ger så mycket värme och kärlek till alla, är rak och ärlig och säger vad du tycker. Du gillar inte orättvisa och vi delar även mycket när det kommer till värderingar, sedan tycker jag nog att du snart ska skaffa dig en rikig cowboyman från Texas ;) DU är värd den bäste.

Filmen var 2,30 lång och jag tyckte den var så där, men heller inte dålig. Det var fina bilder och vyer och massa humor. Vi trodde nog att det var en äkta western men den är helt klart sevärd med tanke på skådespelarna……;)

Våra fina killar! Tiinas Patrick, Åzas danne och min Janne bredvid Michelas sällskap för kvällen.

Snart börjar det….!

Det bjöds på massa s

Mina fina puddingar!

Gillar den här bilden! Fick låna jackan av Tiina, det var hennes dotters jacka. Så snygg!

Jihaaaaa! Så snygga!

Träffade även söta sarah som också är Love forevers modell. I augusti ska vi jobba ihop igen på formexmässan.

Berättar mer om efterfesten i ett annat inlägg i morgon så blir det inte så långt.

Turturduvor!

 

Pussas med hatt är en konst =)

Nu är det God natt här, jag har jobbat och sover hos janne ikväll. Bästa som finns är att sova ihop…

Natti natti natti

läs gärna Michelas inlägg om kommentarer. Intressant……..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20130703-074433.jpg

2013-07-02 Mitt liv

Kommentarer

Veronica 7 år sen

Jag vill också lära mig pluta sådär med munnen!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Varför har du olika namn på dina kommentarer? :-)

Vivvi 7 år sen

Aaaa ni är sååå snygga allihop. Helt perfekta outfits. Du och Janne är ett sååå otroligt fint par :)
Vad underbart att hitta såna vänner. Har fortfarande inte sett småstadsdrottningar men måste nog leta upp alla avsnitt och se i efterhand tror jag :)
Kram
/Vivvi

Lotta 7 år sen

Hej Johanna! Jag är en tjej på 24 år och du är en stor inspiration för mig i allt från stil till ditt jävlarenamma med träningen! Jag har en fråga. Kan inte du tipsa om någon bra ekologisk och fairtrade hårolja som är bra. Just nu använder jag moroccanoil, och tycker att håret blir väldigt fint av den, men jag tycker att det är viktigt att även produktionen av produkten går rätt till och att den ej är skadlig för miljön. Jag har försökt leta själv, men det är så svårt att veta vilka märken som är bra. Tack för en toppenblogg! Kram L

Linda 7 år sen

Det var så lite så <3 och en självklarhet ! ..vad fina ni är :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg