• 2013-07-03, 16:07
  • 81

Att börja dagen med en joggingrunda är bästa starten! Direkt efter- äggfrukost och tillbaka mot Skövde för jobb till 21.

Jag hade en kasse med nya träningskläder från mmsport,  dessa kompressionskläder ger bättre resultat, minimerar skador och du får även snabbare återhämtning. Funkar verkligen då jag hade vinterstället. Dom sitter svintight så lägg dig ner och dra på dom haha…. men jäklar i min låda vad det kändes skönt att springa med dessa! HÄR finns mer info och bilder.

Älskar färgen!

Miljön är lika viktig…. visst är känslan magisk efteråt! en del frågar hur långt jag springer osv men jag varierar alltid. Vill man förbränna är intervaller grymt plus att du får en bättre kondition snabbare. Jag springer oftast 30-40 min för sedan har jag inte mer tid på morgonen. Ibland går jag PW och det ger också bra resultat. Variation är viktigt…. nu har jag ett nytt gymkort nere i Göteborg så det kommer bli mer styrka framöver och jag kommer lägga mer tid på träningen när jag är ledig.

Hur går det för er träning? Heja heja!

 

 

 

 

2013-07-03 Hälsa ,

Kommentarer

Karn 7 år sen

Men varför så bara när det blir hett undrar jag då, när det gäller familjen. Johanna har väl all rätt till det då det är hennes blogg. Tycker som sagt helt personligt att det ser jättekonstigt och överdrivet ut.

Svar på kommentaren:
Linnea Toftby 7 år sen

Precis lika naturligt som det är för er att skriva så som ni tycker och tänker, lika naturligt är det för mig att skriva vad JAG tycker och tänker. Oavsett om jag är familj eller inte! :-)

PSW 7 år sen

OMG!! vad Johannas kläder, kropp och träning provocerar folk. Herregud tjejen har tränat sig till den kroppen, den har hon inte fått på en eftermiddag. Prova vetja ni kanske blir lite mer positiva till träning och positiva till livet över lag. Hennes kläder, vem fan bryr sig om det är reklam? snygga kläder och tips på var de finns att köpa, vad är det för fel med det? Sen stör ni er på att hon har en snygg karl vid sin sida som tydligen är väldigt förtjust i henne. Vad är det för fel på kärlek mellan två männsikor? Kanon bra blogg men bra tips på mode och träning. Reklam eller inte… I don´t care….

AnnP 7 år sen

Tycker också det ser jättekonstigt ut att familjen går in och skriver här lite fånig faktiskt. Tror inte helt på att man kan mäta en bloggs populäritet på antal kommentarer finns nog många olika anledningar til dessa.

Maria 7 år sen

Alltså först Janne, sen mormor och nu syrran som kommer till undansättning
Börja bli komisk, Johanna har väl också åsikter och svar till sina troll läsare eller?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Mormor?? Hon har inte ens dator så nej min mormor har inte skrivt här. Alla är välkomna här, självklart även min familj!
Ni andra som ljuger påhittade namn och skriver er skit som flera personer fast ni är en…
Sånt är inte välkommet här.

Karin 7 år sen

Tycker att kommentarerna till största delen består av frågor gällande det som visas upp och hänvisas till och det ska man väl få. Förstår att du till 100% står på din systers sida skulle så klart göra samma sak, men tycker det är lite fel forum att göra det i att familjen går i försvarsposition här ser bara märkligt ut i mina ögon.

Linda 7 år sen

Jäkligt trist att se att det finns sådana människor som beter sig så fruktansvärt barnsligt och illa, vad har Johanna gjort för att förtjäna det ?? ..hon kämpar och sliter i sin vardag så som andra gör, hon är en väldigt driven person , har många järn i elden, dessutom är hon en väldigt generös och snäll och hjälpsam person …jag tycker att hon är enastående med det hon gör ..och vi får ta del av det i den här bloggen ..mkt inspiration ..hon vill er bloggare väl , ge människor tips och råd med allt från mat , hälsa -träning – skönhet-mode! att visa att alla kan kämpa för att få det dom vill, att ingen är mindre än ngn annan! Jag ser avundsjuka , bitterhet från människor som faktiskt borde ta tag i sina egna liv, en frisk vuxen sund människa beter sig inte så här fanatiskt hysteriskt barnsligt illa. Hoppas ni som beter er illa tänker till, till er andra ha en underbar dag i solen / Linda.

Linda 7 år sen

Bra Linnea <3 <3

anneli 7 år sen

LINNEA TOFTBY, eftersom du var så snäll och lämnade din mening om klagomålen härinne, så skulle jag vara tacksam om du som verkar vara insatt i detta med bloggen, kunde svara på varför Johanna inte skriver och berättar när ett inlägg handlar om reklam ? Det är nämligen om detta som många klagomål handlar om och vi alla väntar på svar helt enkelt. Jag gick t.ex på detta med de där Energi baren, köpte 20 st och kände mig skitlurad eftersom det är rena sockerbomberna ! Märkligt att Johanna hyllar dessa så mycket, men säger samtidigt att socker inte är bra, att det ska undvikas !! Nu vill jag veta varför dessa träningskläder skulle vara bättre än andra, vadå ger bättre resultat ?? Och jag skulle önska att svaren inte var så tykna som de är när Johanna svarar. Är det någon av er i familjen som vågar ge oss ett ärligt svar på frågorna ?

Svar på kommentaren:
Linnea Toftby 7 år sen

Kära Anneli,
När jag kommenterar här inne så kan jag bara ge MIN åsikt om saker och ting. Vad Johanna väljer att skriva i sina inlägg är upp till henne själv, det är hennes blogg och inte min. Alltså kan inte jag styra över vad hon skriver :-)
Det är det ärligaste svaret jag kan ge dig!
Hoppas du har en strålande söndag :-)

J 7 år sen

Hej Johanna,
Jag tycker mycket om din blogg. Kan dock förstå många av de kommentarer som berör smygreklam. Jag är glad att det går bra för dig och vem skulle inte vilja ha gratis kläder, rabatter och prylar till sin killes lägenhet? ;) MEN det blir som läsare tröttsamt i längden, eftersom denna blogg såväl som flera andra framgångsrika bloggar, tillslut upplevs (enligt min egna mening) icke trovärdig. Jag är förstås bara en enda kund i mängden hos företagen, men personligen får bloggares (uppenbart) sponsrade inlägg motsatt effekt numera. Man tröttnar och det sista jag köper är något som hyllas i diverse bloggar i tid och otid. Ofta ser man ju att samma kläder förekommer i flera olika bloggar vid samma tidpunkt. Dessa kompressionskläder är ett sådant exempel.
Med det sagt så menar jag inget ont mot dig. Förstår att du tar emot det som du får och att det är sjyst med gratis saker – säkert också sådant som du ändå skulle köpt om du inte fått dem gratis. Men, som sagt, när bloggare gör reklam i vart och vartannat inlägg försvinner trovärdigheten.
Allt gott till dig och hoppas du förstår min tanke.
Tack i alla fall för alla träningsinlägg. Du har inspirerat mig massor vad gäller den biten! Heja! :)

Christina 7 år sen

Varför är Jannes kommentar bortraderad ? Problem med Amelia, eller?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Inga problem alls. Snarare den tråkiga tråden som skrevs som påhopp från början.
Ett företag sitter med alla bloggar inom bonnier och har hand om kommentarer.
Jag har ringt och talat om att allt ska tillbaka, jag vill att dom ska synas.

Johanna

Maria 7 år sen

Även om man raderar läsarnas åsikter bara för att det inte passar Johanna finns ändå en sanningen i det.
Stil klass finess kan inte köpas eller skapas bara för att man lever i en fantasi värld med champagne, behandlingar, plastik operationer, med mera.
Det konstiga är att om man kikar i andras bloggar som Laila Bagge, Carolina Gynning, Pernilla W till och med Foki förekommer inte denna typ av total kaos så det resultera att deras pojkvänner måste rycka in och hotas, som Janne gjorde sig skyldig.
Som sagt klass, finnes och stil det föds man med.

Tina 7 år sen

Vad tar du som hot i Jannes inlägg? Klart han måste ha rätten att kommentera när han ser hur detta spårat ur…

Svar på kommentaren:
Maria 7 år sen

Snälla Tina. Läs innan du kommenterar.

Svar på kommentaren:
Tina 7 år sen

Orka!!
Janne o Johanna, fortsätt att gå till botten med skiten som kastas på Johanna…

Sanna 7 år sen

Jag har inte läst bloggen särskilt länge men den är en av mina favoriter nu. Jag gillar tränings- och hälsotips, inlägg om hår och kläder, festbilder etc. Är man inte intresserad av det kan man ju sluta läsa. Svårare än så är det inte. :-)

Måste bara avsluta med att jag blir lite chockad och nedslagen av vuxenmobbingen här och på många andra bloggar. Vi förfäras över hur barn mobbar varandra men helt ärligt, vissa här är inte ett dugg bättre :-(

Anna-Karin 7 år sen

Jag ser inte dina inlägg som smygreklam utan som att du testat nåt och är nöjd och jag antar att hade du inte skrivit ut märken på produkterna så hade alla eller många frågat i alla fall så lika bra att skriva ut det från början kan jag tycka!
Sen att du tränar och är lycklig är ju kul för dig och alla som vill läsa din blogg hade du inte skrivit om detta hade det ju inte varit en blogg om ditt liv det är ju faktist det denna bloggen handlar om och vill man inte läsa om det så finns det ju miljoner andra bloggar man kan läsa.
Jag tycker om din blogg och blir inspirerad av vad du har för kläder och vill gärna veta märken och butiker om jag vill köpa det själv och att du tränar visar bara att man ska leva ett hälsosamt liv! Kram till dig och bry dig inte om alla bittra människor som skriver utan ta åt dig mer av de andra!

Johanna Toftby 7 år sen

Det är väl självklart att han inte bryr sig om åsikter men är ganska förbannad på falska läsare som utger sig vara flera personer och skriver hemska elaka påhopp. Lärare borde väl föregå med gott exempel eller?? En lärare som skriver tragiska elaka saker jag är jävligt trött på.
Varför står man inte för det?? Varför skriver man som något annat namn?? Jag fattar inte? Förhoppningsvis slutar den personen med sina påhopp annars kommer jag självklart berätta i bloggen vem det är. Jag tycker också något. Men står för det.
Trött på skit från personer som inte står för vem man är. Dom falska läsarna som med olika namn kan jag mer än gärna vara utan.

Svar på kommentaren:
??? 7 år sen

Varför svarar du inte på frågor? är det reklam du gör? är det påhopp tycker du? ärligt talat!!

Johanna Toftby 7 år sen

Maria och ni andra. Jag kommer självklart att lämna ut dessa falska människor som tror man kan bete sig, skriva rent ut sagt för jävliga påhopp.
Varför skulle jag Inte??
Igår fick vi fram samma ip nummer men med olika namn. Som dessutom verka “hålla med dessa olika läsare”trots det är samma människa. Så ni ska tro jag har många läsare som hatar mig.
Ganska falskt eller hur? Ännu värre är att det ip numret är med i tävlingar och skriver då gulligt och vill väldigt gärna jag ska dra den fina personen som vinnare. Vad säger det om en människas moral tex??

Svar på kommentaren:
Karin 7 år sen

Men ta då kontakt med de direkt Johanna istället för att skriva härinne. Tycker man att någon är feg eller gör fel så ska man väl inte göra på samma sätt själv?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Ta kontakt med en påhittad mail?
Sedan är det ju här allt skrivs? Då skriver jag ju här också?

Karin 7 år sen

Ta kontakt med personen / personerna i fråga istället när möjligheten finns. Du har alltid själv sagt att läsarna aldrig skulle säga vad de tycker direkt till dig, vad är då detta? Tycker inte att vi andra har något intresse av att veta vem / vilka dessa är.
(Inte meningen att denna ska komma två gånger ifall det händer men ser att många kommentarer var borttagna bl.a din pojkväns?)

Maria 7 år sen

Det är självklart inte juste och absolut inte ett godtagbart beteende. En sak ska man komma ihåg och det är att hot kommer man inte särskilt långt med. Som du ser har det bara gjort folk ännu mer förbannade.
Nu till ämnet som verkar ha kommit aningens i skymundan.
När tänker du svara på frågorna om enligt dig det exceptionellt bra träningskläderna???

Petra 7 år sen

Fina Johanna, hoppas du inte tar åt dig av de trista kommentarerna. Bittra människor ska man inte offra tid och energi på. De läser ju uppenbart din blogg så du måste ju intressera dem på nåt sätt:) Jag har läst din blogg i alla år och det är lika kul då som nu att få ta del av ditt liv fastän livet tar nya vägar. Sänder dig en energikram från mig!

Sara 7 år sen

Nej, den här bloggen är inte rolig längre tyvärr. Tack för mej!

Janne 7 år sen

Hej a (eller skall vi säga Monica), obs menar ej du som kallar dig A

Detta är Janne, Johannas pojkvän som kommer med lite info till DIG!

Jag vet vem DU är, du är lärare i Lerumskommun och jag har både ditt namn och nummer… Väljer du att fortsätta att trakassera min flickvän så kommer jag att publicera allt om dig.

Välj själv, för nu får det vara bra med påhopp. Jag kommer efter med publiceringsvarning till alla som fortsätter med påhopp. Vet vilka ni är, även om ni använder olika alias.

Till alla er andra så önskar jag en fantastisk kväll :)

Kram Janne

Svar på kommentaren:
Linda 7 år sen

Bra gjort ! Publicera de där fega krakarna direkt i stället :) vuxna människor att bete sig så satans illa.

AnnP 7 år sen

Vore det inte bättre att ta detta direkt med personen i fråga i sådana fall istället för att skriva det här, rätt ointressant information för oss andra läsare tycker jag.

Sarah W 7 år sen

Heja, lämna ut dem bara.. Helt rätt. Jag gillar er Johanna och Janne!

Hanna 7 år sen

Johannas läsare är nog de värsta av alla bloggares. De som tror de är på hennes sida skulle mer än gärna slita de personer som inte håller med henne i stycken (tex Sarah W och Linda) och de som inte är på hennes sida kommer med påhopp.

Hursomhaver så är det ju inte ok att “hänga ut” eller hota någon heller, allt är faktiskt inte ok att göra på internet, då det räknas som kränkande och då även Janne skulle hamna i trubbel.

Thina 7 år sen

Detdär var inte lite fräkt av dig Janne!!!!
Hotar och kränker gör du ju själv!!
Som Hanna sa..du kan själv hamna i trubbel med sånadär komentarer och påhopp på a…säger INTE jag håller med henne, men dedär var för mycket, även av dig! Hoppas du inte hamnar stå för det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Här inne är man välkommen om man står för det man säger . Kritik åsikter… Men varför skriva i andra namn och då även spetsa till det en del ganska elakt minst sagt.
Tycker du det är ok??
Att skriva skit i olika namn så det verkar som jag är hatad av många fast det en och samma person….
Är inte det ganska knäppt?

Annna 7 år sen

Defiera gärna påhopp. Är det när man tycker olika? Måste man tycka på samma sätt som Johanna? Är det ok att hota någon på det sättet du gör?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hota vad???? Att hänga ut en läsare som skriver rent ut sagt elakt men inte vågar stå för sitt namn?? Varför är man så feg??? Janne behöver inte göra det det för det kommer jag göra i bloggen om den personen inte ger sig.

Tina 7 år sen

Wow, Janne tack för att du tar bladet från munnen. Nu räcker det med påhopp för Johanna. Skönt att du visar ditt stöd här. Och ja helt rätt att ta reda vilka det är, och driva det vidare med publisheransvarig på Amelia.
Sen finns det andra åtgärder att ta till, polisanmäla för trakasserier, förtal, m.m.
Kram till er

Tina 7 år sen

Tänk vad nån liten mening får folk att gå i taket… O jag fick precis den reaktion jag ville, o som det var riktat till! Härligt…
Men nu är jag så trött på denna “sandlådefajt” så fort J skriver på bloggen, så jag ska ägna mig åt annat som ger positiv energi…

Svar på kommentaren:
Helena 7 år sen

Haha…du e bara för naiv :))
Jag tror bestämt att det är du själv som hör i sandlådan…och bäst du går o lägger dig så du orkar följa denna blogg igen imorgon bitti. För du är ju jämt här och barnsligt nog tror att du är sååå god vän med J.

Svar på kommentaren:
Tina 7 år sen

Lilla lilla gumman… Vet inte hur gammal du är, men det verkar som du inte har någon livserfarenhet med tanke på det du skriver.
“Jag är här jämt och TROR jag är så god vän med Johanna”….. Jag gillar Johannas blogg, och hennes sätt att skriva, svårare än så är det inte. “Barnsligt nog tror jag är så god vän”, lilla gumman, det barnsliga får nog du stå för själv…

23-åringen 7 år sen

Jag förmodar att många som kommenterar här är vuxna människor, och det skrämmer mig lite. De kommentarerna som skrivs låter snarare som att de kommer från mellanstadiet, självklart skall man få ställa frågor, man kan ställa en rak fråga huruvida kläderna är sponsrade eller ej men att gå till personangrepp både på Johanna och ge sig på varandra här i kommentarsfältet är bara fel. Att ha en blogg innebär självklart att man blir en offentlig person men det ger samtidigt inte rätt till att klanka ner och kritisera hur Johanna lever sitt liv eller vad hon väljer att ha för kläder, det är hennes egna beslut, inte ert. Så snälla ge konstruktiv kritik och fråga innan antaganden görs, därefter kan det väl föras en diskussion. Så snälla kan vi inte lämna barnsligheterna bakom oss och bete oss som de vuxna människor vi ändå är (?).

Sabina 7 år sen

Skitsnygg e du Johanna & härligt med röda bra träningskläder! Finns inget skönare och bättre att träna i än kläder som sitter bra och varför inte en röd härlig färg på de :)
För mig är du en inspiration och jag läser din blogg dagligen och har för övrigt aldrig tränat så mycket som jag gjort det senaste året då jag börja läsa din blogg!
Kram Sabina

Berit 7 år sen

Läs inte bloggar som ni inte tycker om. Lägg energin på något annat istället för att sitta o klaga på människor. Vi är inte mer än människor o ingen är perfekt , thats life ! Tack Johanna för en fin blogg som ger inspiration :)

A 7 år sen

Hej! Jag blir så inspirerad av dina träningsinlägg… och din viktnedgång! Vad du varit duktig att kämpa! Kram A.

anneli 7 år sen

Johan skriver en kommentar om att vi som klagar troligtvis gör det för att spegeln visar fel, att vi är avundsjuka o.s.v, men om du läser noga i kommentarsfälten så kommer du att förstå att vi klagar för att Johanna gör reklam för träningskläderna utan att berätta detta i inlägget, plus att hon skriver att kläderna ger bättre resultat o.s.v. Jag själv tränar 5-6 ggr/vecka, har inga problem med min vikt eller mitt utseende, började läsa Johannas blogg för ca ett år sedan eftersom jag tyckte hon skrev så inspirerande och kul, men numera är det bara reklam, reklam och åter igen reklam ! Jag går in här lite då och då , tänker att kanske, kanske finns här ngt roligt inlägg, men blir ofta besviken :(

Johan 7 år sen

Det känns som om de som klagar mest är nog de som klagar på att spegeln visar fel.
Jag kan inte för mitt liv förstå varför folk sitter och är så elaka mot Johanna. Gillar ni inte hennes blogg. Sluta läs den. Eller är ni så missnöjda med ert egna liv så ni måste hacka på någon annan?
Vad säger ni Lisa, Cleo, Karin , Hanna mfl.??

Är ni någon slags blogg poliser? Låt henne vara och sluta irritera de som vill läsa hennes blogg. För det är det enda ni lyckas med. Skulle allt vilja se er bjuda upp till att visa en del av er vardag.

Svar på kommentaren:
TILL JOHAN! 7 år sen

Det här är Amelias BLOGG inte hennes!!!!

Karin 7 år sen

Skulle egentilgen inte svara men kan inte låta bli sorry. Jag ifrågasätter kläderna och deras funktion ok inget annat och visar man upp saker så måste väl läsarna få ställa frågor eller? Gör man reklam för något så måste man väl också kunna svara på de frågor som kommer på produkterna. Sen att det är mycket reklam härinne jämfört med många andra bloggar står jag fast och NEJ jag är inte missnöjd med mitt eget liv hänger liksom inte alls ihop med det jag frågar, arbetar heller inte som bloggpolis så nu vet du men tycker och tänker ja och det tycker jag alla har rätt i och det är inget elakt i det jag har skrivet.

TILL JOHAN !! 7 år sen

Johan! det här är Amelias Blogg inte HENNES!

Lisa 7 år sen

Johan, kanske du kan förklara hur återhämtningen blir bättre? En bloggare bör ju kunna svara på produkter som marknadsförs? Så fort någon inte hyllar inläggen så är man missnöjd?? Jag undrar varför mitt inlägg raderades. Men kritik verkar vara tungt. Jag gillar tränings inspirationen men inte all smygreklam och påståenden om både pulver och annat. Men bättre återhämtning .. Hallå. Har alla som tävlar dem redan ?

Garry 7 år sen

Bästa Johan. Jobbar du eller äger MM sport? Eller är det den fantastiska Janne under alias

Hanna 7 år sen

Radera detta inlägg också då, för varför ska Johan få kränka och göra dumma påhopp om att spegeln visar fel och att man är missnöjd? Om man säger att “folk” inte ska vara elaka- var INTE det själv då.

Lisa 7 år sen

Tror på på det själv? Snabbare återhämtning. Kanske du skulle testa och utvärdera FÖRE dina reklam inlägg? Trovärdig bloggare? Nä. Mer patetisk. Trist eftersom din träning inspirerar. Det övriga kan kvitta. Bekräftelsebehovet verkar vara enormt.

Browneyedgirl 7 år sen

Här var full fart, dessvärre en del otrevliga kommentarer men dom låter vi rinna av oss, inget att ödsla tid på. Jag gillar dina nya träningskläder =) Även om jag gärna tar på mig neutrala färger, så jag inte syns för mycket när jag kämpar på….*fnissar*
Här springs inte mycket då jag jobbar intensivt nu men då får man komma ihåg att det går att motionera ändå, ta cykeln till och från jobbet, springa extra i trappor m.m
Men idag ledig, kanske blir en runda. Kram fina och ha en toppen dag <3

Cleo 7 år sen

Stackars lilla osäkra Johanna. Allvarligt talat så ser det inte klokt ut att ränna runt i såna kläder, skulle få mig ett rejält gapskratt om jag fick syn på dig under din runda i Trädgårdsföreningen. Ser verkligen galet kul ut. Mig gör det inget så sett – din blogg börjar bli riktigt riktigt underhållande men kanske inte på det sätt som du hade tänkt. Tyvärr har du blivit ett riktigt “fikarastfniss” och det var väl inte meningen.
Sedan kommer ju det där med hur du väljer att leva ditt liv och se på dig själv och din tid. Ta gärna ett inlägg om varför du offrar så mycket tid på att förflytta dig till glassfiskarjanne. Varför kan aldrig han åka till Skövde så att du får lite lugn och ett par dagar i veckan i alla fall?

Maria 7 år sen

Hej på dig!
Vad trevligt med nya träningskläder. Jag måste säga att det är helt sjukt vilken liv det blir här på din blogg när du lägger ut träningsinlägg. Rätt intressant hur vi människor tycker och tänker ibland. Hur mycket man vågar skriva till varandra på bloggar och annat och vad man vågar i det verkliga livet.
Jag känner inte dig och vi känner inte varandra men tycker det är roligt att du verkar gå in så helhjärtat med allt du gör.
Grymt jobbat. Rolig färg och mönster på kläderna också.
Roligt med lite nytt.
Ska in och läsa om dessa kläder verkar intressant :-)
Ha det bra.
//Maria

Svar på kommentaren:
Hanna 7 år sen

Det stämmer inte att de blir “liv” vid träningsinlägg, det gäller ju SPONSRADE inlägg (reklam) – det ska TYDLIGT stå att det är “ett inlägg sponsrat av xx” , eftersom annars kan det bli problem. Många bloggare har åkt på däng av Skattemyndigheten på grund av detta. Eftersom Johanna aldrig tar upp detta, vilket andra bloggare gör så funderar man ju lite.

Svar på kommentaren:
Tina 7 år sen

Men… Det är skillnad på sponsring o har det slagit er nån gång att det är GÅVOR. Sen vad gäller vad kläderna ” står för” har J inte hittat på själv, titta på klädernas hemsida, PUCKON… Ja jag försökte stå emot ordet, men nu rann det över.
SLUTA LÄS, O SLUTA GNÄLL.
AVUNDSJUKA är vad det är o kom inte o påstå nått annat.

Kram bästa Johanna, gör som gåsen o låt detta passera.
Kram från F

Maria 7 år sen

Men är man så dum så man inte tar reda på den fakta man behöver och går på allt till höger och vänster så får man väl skylla sig själv. Du blir ju inte tvingad att varken köpa läsa eller ha något med detta att göra. Känns som det är någon skaka tvångstanke att man måste göra allt som står här inne. Jag skiter väl fullständigt i om det är reklam eller bara ett litet tips. Jag tycker dessa kläder verkar bra. Gå in på deras sida och läs vad som står. Eller tror ni att det är johanna som är tillverkaren av kläderna. Hahahah ja dör av skratt.

Karin 7 år sen

Handlar inte om träningen utan kläderna för min del och vad de ska kunna göra låter helt ofattbart i mina öron. Reklam för att få läsarna att vilja ha och ha och det är det så mycket av tycker jag och sedan är det inte billigt heller för oss som ska betala.

Svar på kommentaren:
Maria 7 år sen

Gå in på sidan och läs vad som står innan ni säger något. Ett litet tips :-)

Svar på kommentaren:
Karin 7 år sen

Har jag gjort men gör man reklam för något även om det är en gåva så måste man väl ha provat själv också kan ju inte bara köpa grisen i säcken väl? det är det enda jag har frågat om plus att jag tycker det är väldigt dyra saker.

Lotta_71 7 år sen

Att alla orkar!!!! Sluta gnäll! !! Eller läs en annan blogg! Ni är ju uppenbart avundsjuka. Lägg lite kraft på er själva istället. Tycker du är grym Johanna. Har för några månader sedan börjat läsa fin blogg. Gillar den skarpt. Coolaste frisören :-)! Kram

Svar på kommentaren:
Anna 7 år sen

Nu kommer det igen, ordet avundsjuka. Snälla Lotta, berätta varför vi skulle vara så avundsjuka på Johanna. Vad har hon i sitt liv som inte vi andra har?

Karin 7 år sen

Ja snälla sluta med all reklam det är bara för MYCKET nu och att få bättre resultat snabbare återhämntning av kläder HUR skulle det hänga ihop? skulle mer än gärna få lite mer information om det. Dyrt är det dessutom för oss som ska betala.

Maria 7 år sen

Du har inte funderat på att lägga ner det här med bloggandet? Du verkar ha tappat stinget. Du är så sur på alla som skriver negativa saker till dig men jag måste vara ärlig och säga att du eldar på rätt bra du själv ibland. Du är inte heller så sockersöt i dina kommentarer så vissa saker har du dig själv att skylla för.
Din blogg består mest av reklam och ett himla tjat om Janne hela tiden. Puh

AnnaE 7 år sen

Jag tycker det är bättre och lägga pengarna på ett par riktigt bra skor. Det är ju ändå viktigaste. Så tycker jag alltså… :)

anneli 7 år sen

Är detta inlägg ett skämt ? Hur i herrans namn kan man få bättre resultat pga kläderna ?! Varken du eller vi andra är väl några idrottsmän på elit nivå ! Och bättre återhämtning pga kläderna ! Nej, jag håller med många andra som också påpekar detta med reklam, skriv istället rakt upp och ner när du gör reklam för något istället för att försöka lura oss på ett så här korkat sätt !

anna 7 år sen

LOL! 95% av dina inlägg är ju numera reklam. Din trovärdighet sjunker Johanna. Skall det inte framgå om ett inlägg är sponsrat? Vad tycker Skattemyndigheten om det??
Ps. Snabbare återhämtning???? Tror du att dina läsare är helt dumma i huvudet??

Åsa 7 år sen

Snälla, kan du inte berätta lite snabbt om hur du har lagt upp din träning? Vad tränar du och hur ofta? Följer du någon diet? Tacksam för svar! Tack! /Åsa

AnnP 7 år sen

Håller mig nog till ett hederligt linne, tights eller kortbyxor, det där känns mest som ett nytt reklamtrick tycker jag och inte särskilt snyggt heller om jag säga min mening. Träningen kommer inte an på kläderna, annat än skorna som är superviktiga när man springer.

a 7 år sen

Kikki D…? Puta med läpparna… Alkohol i mängd…. usch för din påhittade livsstil – när ska du bli äkta? DÅ får du respekt!

Lotte 7 år sen

Här är träningen i full gång!! Jag ska träna något varje dag nu fram till bröllopet :-) Det är alltid roligt att läsa om andras träning för då får jag upp min motivation mer!!
http://www.lotte4.blogspot.com

Maria 7 år sen

TACK för underbar inspiration och för att du delar med dig så mycket av både vardag, fest och livets tankar. Skulle vilja prova dessa träningskläder, vilken storlek har du? kram Maria

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Jag har XS och dom ska verkligen sitta tight :)
Kvalitén är grym och du svettas inte lika mycket som ett annat tight linne när du springer.
Eftersom dom sitter så hårt känns det grymt att springa i… Men läs mer på länken så du får rätt info.

Kram och tack förresten! :)

Eva 7 år sen

Hej! Har länge tänkt att skriva till dej och TACKA för fina blogg! 14/4 bestämde jag mig för att gå ner mina extra kilo. Är inte så många men ändå några irriterande kilo.
Idag har jag gått ner mina kilo som jag satte som mål + några till. Allt tack vare att jag börjat springa, och jag älskar det!! När ett spring pass är över längtar jag till nästa.
Och dessutom mår jag fantastiskt, är mycket piggare och gladare. Så ett STORT TACK till dej Johanna / Eva

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Grattis !!!! Wow!! Åh så underbart :-)
Sköööönt att bli av med dom :-) m
Bra kämpat!

Kram johanna

a 7 år sen

Snabbare återhämtning med dessa kläder… hahahahah gäller bara om man putar med läpparna eller – kan du NÅGOT om träning eller?? Nu får du skärpa dig! Börjar likan KISSIIIEE – helt desperat för att få in sponsorer! Skärp dig!

Svar på kommentaren:
Klara 7 år sen

Äsch då. Man får ta det med en nya salt. Det är väl ändå jättebra om man inspirerar en massa människor till att röra mer på sig. Sen spelar det väl mindre roll om man är frissa eller PT.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…