• 2013-08-10, 15:50
  • 13

Hej vänner hur mår ni? Jag njuter av lördag och vi hade en skön fredagskväll igår. Jag fick middag serverat när jag kom fram, kyckling med grönsaker och bea… Mums!
Sedan gick vi till Dorsia som ligger precis i närheten här. Ca 3 minuter :)
Det är något utöver det vanliga att sitta uppe på deras vackra takterass…
Väldigt osvenskt, väldigt vackert med alla träd, lampor och en varm känsla…
Svårt att fånga på bild så ni måste bara gå hit.


Jag hade nya VILA klänningen och mina ASH kängor från Greta & Anna jag fick av Michela när jag fyllde 40. Älskar dom!

20130810-155711.jpg

20130810-155727.jpg
Väldigt mörkt men åh så mysigt. Janne ville bjuda mig på en speciell öl och sedan gick vi hem. Lyx att ha några minuter till ett sådant vackert ställe. Det räcker ibland att gå en promenad, stanna till på ett mysigt ställe och njuta av sommarkvällen.. Det blev ändå tidigt i säng och vi sov ända till 09.20 och det är länge för att va oss …
Vid 11 hade vi bestämt träning med vår kompis Johan och jag vet hur slut man är som människa efter ett pass med Johan. Träning ska dock kännas och ge resultat så det är bara att köra på.
Vi har skaffat kort på Nordic Wellness idag körde vi på Almedal- vad fint det var där!! Bra när man kan träna på många ställen i flera städer.

20130810-160518.jpg

20130810-160534.jpg

20130810-160559.jpg
Vi började med RoddTabata! Maxhög puls… Bra för förbränning och konditionen prövas.
Man kör max 20 sekunder, vila 10 sekunder 8 ggr.
Efteråt blev det cirkelträning, 3 stationer . Trxrodd, chins och sittups på pilatesboll. Varje övning 10 rep förutom sittups där vi körde 15.
Alla övningar 5 varv.
Avslutade med en extra magövning med negativ belastning. Efteråt var jag mer död än levande men känslan är bästa som finns!

20130810-161403.jpg

20130810-161449.jpg

20130810-161553.jpg
TUR Janne hade med sig BCAA XX som är rena, snabba proteiner som tas upp fort av musklerna och grymt när du vill träna hårt och länge.

20130810-162250.jpg
Härligt men trött :)
Idag fick vi en låda med det godaste jag ätit på länge… Johan kom med en riktig överraskning där vi skulle få testa nya nötter som är på G ute i handeln.
Jag är ju svag för allt som innehåller choklad och är dom då nyttigare är det ett stort plus.
Jämför man dessa med andra dragerade nötter har dessa dubbelt så mycket protein, en fjärdedel kolhydrater och 4 ggr så mycket fibrer.
En liten “näve” max om dagen.
Självklart testade jag några direkt och herregud så goda dom var! Men efter ett par stycken var jag nöjd. (Mätt)
Ett gram socker per 100 gram.

20130810-162749.jpg
Visst ser dom läckra ut ;)
Meddelar när dom finns ute!
Efter träning-viktigt med mat för att bygga upp kroppen igen.

20130810-163020.jpg
Gott med kyckling igen, sallad och mozzarella…
Nu ska jag till salongen för att lägga i färg i mitt hår. Även putsa Jannes lite och kanske en skön promenad då solen tittar fram igen.
Flera vill att jag skriver mer om viktresa, självklart kan jag det!
Hörs snart //
Puss och ha en underbar lördag!

Kommentarer

Anna 7 år sen

Vad äter man/du innan träningen om du tränar på morgonen?

Susann 7 år sen

Snygg skinnjacka. Var är den ifrån?

AnnP 7 år sen

Förstår inte varför man som motionär ska behöva äta och lägga ner en massa pengar på olika proteinpulver och bars. Har tränat hårt och regelbundet i snart 25 år och alltid fått i mig det jag behöver genom att äta lunch/middag efteråt eller supplera innan med keso, nötter, torkad frukt, bananer och liknande naturliga saker. Vill man bygga muskler, elittränar mycket, hårt och regelbundet helt ok men annars känns det rätt onödigt tycker jag.

Anna 7 år sen

Hej Johanna!! Jätteinspirerande att följa :) du ser såå fräsch ut!!! Tränar själv löpning och lite hemmaövningar och äter lchf på mitt sätt. Önskar att du berättar om de produkter du har från MM sport, är sugen att prova men vet inte riktigt vad man ska välja?? Hur klarar du fallgroparna, är ju så lätt att halka tillbaka om man unnar sig nåt ibland iaf för mig, gärna tips på detta hur man ska stålsätta sig :) Stor kram ska ha dig som motivationsblogg nu när jag kommit in i mitt träningsflow igen ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hej Anna!
Vad härligt att du kommit igång! Visst mår man bättre?!
Jag kan berätta vad jag gillar i ett inlägg men vi dricker gärna caseinprotein choklad eller päronsplitt smak som jag har i smoothie… Ska berätta mer ingående framöver!! Jag försöker att inte stoppa i mig för mycket onyttigt för då trillar jag dit… tar något på helgen jag gillar och kör ganska låghydratekost på veckorna.
Lycka till med din träning, man mår fantastiskt bra efteråt!

kram

Linda 7 år sen

Tack för din inspirerande blogg!
Idag startar min löpträning. Har i flera år försakat min egen hälsa och blivit sockerberoende och trött.
Jag vill orka leka med mina barn och vara pigg och glad. Jag vill känna mig stark, snygg och självsäker och kunna hantera energitjuvar i omgivningen bättre.
Jag kommer börja i lugn takt och senare köra med intervaller.
Kram! /Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Heja heja !!!!!!! Man MÅR såååå mycket bättre och man känner sig snyggare! Börja i din takt…
kram och lycka till.

Deandra 6 år sen

God help me, I put aside a whole aftrneoon to figure this out.

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon =)
Vad mysigt ni har det. Skoj när man hittar små pärlor som man gillar och gärna går till igen. Vad goda de där nötterna såg ut att vara. Mums. Kram fina och ha en toppen dag <3 <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack fina du. Nötterna är underbara! ;)
kram på dig

Lisa H 7 år sen

Den restaurangen såg härlig ut, kanske testa den nästa gång vi är i Göteborg. Godiset såg väldigt gott ut, det vill jag också testa…;) Ha det så bra.

Marta 7 år sen

Skulle vara kul och höra hur du började träna.Om det var mycket promenader eller var det rätt på styrketräning. Har själv lite svårt och komma igång och veta vad jag ska äta, då jag är vegetarian är det lite svårt ibland.Men bara man kommer in i det ska det nog gå.Men tycker du har kämpat på bra.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Jag började med pw men gick på löpningen ganska snabbt, man kan jogga… sedan ökade jag löpningen och lade till styrka på gym. Kör gärna crossFit då det ger snabba resultat och man förbättrar sin kondis… men man måste hitta det man själv gillar. Händer det ingenting med kroppen måste man öka på något.
Lycka till!!!
kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…