• 2013-09-04, 23:10
  • 9

Jag är just nu nere i Göteborg efter ett besök/möte på ett trevligt ställe här nere, direkt efteråt gick jag till main för att kolla lite i schemat och hälsa på lite. Nästa gång jag är där och jobbar är nästa onsdag och fredag!

Här har vi ätit middag, janne är gullig och fixar alltid mat när jag kommer ner,  Amanda och Janne har även kört sina 100 squats! Hehe… Amanda ligger utslagen i soffan och Janne mår illa ;) men dom körde hårt!

I morse hann jag med en pw, det var skönt att få gå ur träningsvärken lite. Jädrar i min låda vilka kännigar efter dessa dagar, hur underbart som helst och det är rikigt galet att denna utmaning blir bara större och större…. det skrivs fantastiskt roligt ute på instagram! Ni måste kika in på #squats100dagartoftby Det är så många bilder där många lägger upp bilder på sina squats och vi peppar varann. WOW säger jag, detta är så kul att vi är många som gillar den här utmaningen. Ni måste läsa allas kommentarer där, jag skrattar ihjäl mig!! Vi går som vaggande ankor hela högen snart haha! Men tänk vilka julskinkor vi kommer ha till jul. Jag kommer peppa er varje vecka här inne, nu är det mycket i början men mest för det är så jäkla kul.

När ni har träningsvärk, gå eller jogga så ni spinger ur eller går ur er det värsta. Det hjälper… stretcha lite innan och framförallt efteråt. Till jul kommer vi alla klara av hopp på varje squats!

Snyggt Hahaha…. Men 100 är gjorda.

Här kommer några underbara bilder från vår hashtaggs på instagram. Det är otroligt många men jag lägger upp fler då och då.

Goa underbara!!

NI ÄR SÅ GRYMMA! Heja heja heja!!!! Ett litet urplock av alla fina bilder, det ramlar in hela tiden så kika in där får ni se hur roligt vi har det. Nu ska jag peppa er till att dessutom förtsätta kämpa. Får ni ont, förutom träningsvärken som är bra, lyssna på kroppen men detta är inte någon som helst farlig träning. Som att resa sig upp och ner från en stol där rumpmusklerna får jobba som vi annars använder varje dag men sällan tränar. Vet man med sig att man är otränad gör man alla i flera omgångar under hela dan. Johan är vår träningscoach som jag rådfrågar om allt, han hjälper oss med detta vilket jag tycker är jättekul och snällt.

Nu kör vi! :) Följ med oss ni som inte hängt på, det är bara att börja på dag 1 och räkna 100 dagar.

Nu ska jag krypa ner, sova gott bredvid min fining och i morgon upp till Skövde och jobb.

Puss och god natt!

 

 

 

2013-09-04 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Jessica 6 år sen

Heja Johanna! Du behöver också pepp! Jag har självklart antagit utmaningen. Blev gravid som 17-åring så att få tillbaka sin rumpa sitter inte fel. Glöm bara inte bort dig själv och peppa även dig. Du kämpar på, det syns!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla vad glad jag blev :-)
Stor kram

carro 6 år sen

Hej Johanna
Exakt vad är de man tränar med här träningen? bara rumpan eller är det låren med?
vad blir resultatet liksom ? bara fastare rumpa ller blir de förändring på lår med ?
kram kram :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Både och ;)
Knip och spänn rumpmusklerna så tar det mer där… Men även låren :)

Squats är grymt!!!!

Kram

Jenny 6 år sen

ååå bara jag blir frisk så ska jag haka på. Testade att göra några (40) igår, men efter konstaterad bihåleinflammation och konsultation hos farbror doktorn så blir det till att vänta :( men sen jäklarns:o)

sofia 6 år sen

Hej Johanna, har du någon mejladress? Jag har en fråga som du kanske eller Johan kan svara på.
Tack på förhand!

Karro 6 år sen

Hm, har hoppat på, MEN finns det inte en risk att man får ett par gigantiska “monster-lår” på köpet? Hur undviker man det? Vill ju bara ha rumpan….

Svar på kommentaren:
Jane 6 år sen

haha jesus christ! Tjejer alltså… Älskar dem, men de är så otroligt blonda ibland.

Browneyedgirl 6 år sen

Godmorgon =) Jisses vart ska detta sluta, börjar kännas ordentligt i ben och rumpa. Fast nästan lite mer i benen, ska kolla om jag kan ändra lite. Men det är en grymt kul utmaning. Skrev om den på facebook, får se om fler hakar på <3
Kram fina och ha en toppen dag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg