ANNONS

Nu känns det bra!

/

God afton vänner eller det är mitt i natten som vanligt. Fattar inte varför jag aldrig kommer i säng. Älskar att sitta uppe när alla gått och lagt sig, man kan jobba i lugn och ro…  Men en stund blir flera timmar oftast när jag kommer igång…


Här har vi lagat mat, lax med grönsaker och god kall sås. Marilyn har lite käningar i halsen och tränar inte dom här dagarna då dom har tuffa träningspass. Lisa-Marie har kört sitt pass på gymmet och har också kommit in ordentligt med sina träningar. Kul när tonåringana får in det i vardagen och gillar att röra på sig. Det hjälper dom med mycket. Studier visar att dom som tränar får bättre resultat i skolan tex.


Nåväl. Hur mår ni idag? Hehe har ni ont i rumpan? Benen? Tredje dagen och det har verkligen spridit sig detta, jag säger bara WOW! Det är en häftig känsla att se alla taggar på instagram och ni verkar peppade. Nu har vi bara 97 dagar kvar. Ni som inte börjat och vill köra igång, det är bara att börja vilken dag ni vill. Men det ska vara 100 dagar om ni kör den utmaningen jag dragit igång. Här ska tränas rumpor och våra muskler ska bli starkare så påfrestar vi inte ryggens muskler. Otroligt många som är med i detta! Jag sprang min runda på 5 km efter jobbet ikväll, jag blev så lycklig då jag kom upp för en lång seg backe och joggade hela vägen ända upp och det har jag inte klarat förut. Vi blir starkare och starkare, känslan är skön när man ser så snabba resultat. Jag lovar att ni kommer märka förändring…Ska förtydliga, svara på några saker en del skriver i kommentarsfältet.


Nej man behöver SJÄLVKLART inte ha dyra (?) (som någon skrev) träningskläder. Förstås inte. Man kan träna i precis vad som helst. Man kan träna naken om det är så. Tänk vad roligt, ta med er partner vettja. 


Någon skriver att detta behöver man INTE känna att man måste hänga på. Det finns så mycket annat man kan göra. 


Nej självklar inte. Men det vore väl lite korkat dock om jag skrev en utmaning och sedan skrev att ”fast förresten, ni behöver inte vara med… strunta i det, ta något annat istället”.  Öh…


Jag peppar er och man väljer ju själv?! Klarar man övningarna (som att resa sig upp från en stol och ner igen) så är man med. Klarar man inte eller vill inte, ja då är man inte med. Var glad över det DU fixar och jämför med dig själv men jag vet av erfarenhet att kroppen orkar mer om man har draghjälp…


Någon skrev, töntigt att välja bort pommes när man dricker vin.


Jag tycker det är mer töntigt när man stör sig på andras val. 😉 Sedan väljer jag hellre ett glas vin med god mat än BÅDE  pommes och vin. Man väljer själv.


Någon skrev måste du skriva om träning, det blir tråkigt.


Jag förstår om det blir tjatigt om man inte gillar att träna, men vi som gillar behöver pepp och jag tycker jag blandar ganska bra med olika inlägg. Mitt liv handlar mycket om just det ämnet och vissa dagar blir det mer och vissa mindre.
Så här kul är det efteråt när alla 100 squats är gjorda!


Någon frågade varför det känns mer i benen än i rumpan, Johan säger att vi ska spänna rumpmusklerna ännu mer så kommer det kännas. Idag fick jag till det bättre tror jag, nu känner jag mycket mer…. men benen får också jobba men glöm inte fokusera på rumpans muskler när ni går ner.Skrattar ihjäl mig när vi snart går som vaggande ankor allihop av all träningsvärk, haha!


Glöm inte att stretcha…


Nu har jag fått svar angående den söta mössan jag fotades med i fredags. Många som undrar vart den är från och nu veta jag.


Märket på mössan är Kari Traa!Måste visa en förändring jag gjorde på en utav mina goa kunder…. hon har haft lååångt hår ner till baken och nu klippte hon av… mycket.Efter….Vill man inte klippa kortare kan man få enomt stor förändring ändå genom en ny form, här blev det ändå ganska sor skillnad. 😉 Fräscht!


Ligger i soffan och skriver, bästa som finns att somna här… orkar nästan inte ta mig upp. Kanske behöver färdtjänst i morgon?Nu ropar kudden, 97 dagar kvar av vår utmaning =) heja oss!


Natti natti
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00