• 2013-09-24, 01:05
  • 15

Klockan hann slå över midnatt och höll på att glömma er! :/ Hur mår ni? Hoppas ni haft en bra start på veckan. Jag har jobbat lång dag och direkt efter jobbet åkte jag iväg för att skaffa en ny mac, jag reser mycket och behöver den i jobbet så nu var det dags för en max book air. Så jäkla skönt! Eftersom jag vill kunna blogga oftare och inte från iphone för mina handleder tar stryk och när jag ändå sitter på tåget kan jag ta fram den här fantastiska lätta lilla utan att få kramp. Har en mac pro här hemma så jag vet att jag gillar mac men den är så tung att släpa med sig och tjejerna använder den här.

Dagens outfit!

Osminkad och trött men vaken iaf. =) Jeans är från clarkskläder och märket- Circle of trust. Lite stora i stl så jag gick ner till stl 25 så satt dom perfekt. Ash sneakers har ni sett innan (greta och anna) Tröjan är religion också Greta och Anna men tidigt i våras. Favorit fortfarande. Gillar armband, här är tre olika, det breda silver är snö of sweden och dom andra två från clarks.

Jag fick för ett tag sedan ett litet paket från en tjej som berättade om sin lilla uppfinning och jag hann just då inte testa produkten hon skickat till mig. Det var nämligen ett paket med disktrasor men nu har jag äntligen använt och testat dom.

Detta är på riktigt en fantastisk disktrasa som har en liten skonsam skrubbsida på ena hörnet, lite större än blomman på bilden. Ni vet när det är lie kladd som inte går bort med trasan… detta tar bort ALLT. Den repar heller inte och jag gillar den även fast vi inte längre har några småbarn.

Malin heter kvinnan som gick hela vägen från ide till färdig produkt och jag tycker det är otroligt duktigt gjort och framförallt modigt. Jag förstår att det inte har varit en enkel resa och det är häftigt att en tre-barnsmamma gör en sån här grej verklig.

Hon skriver på baksidan bland annat att “ Jag såg en lösning på ett vardagsproblem- Man måste vara lite modig, ha tillit att det faktiskt går att se möjligheterna istället för problem.”  

Så sant så sant!

Eftersom jag gillar detta skriver jag om den och självklart  får hon reklam här av mig. Hade jag inte gillat den hade jag heller inte skrivit om den alls. Så vet ni (en gång för alla) Tror den finns på Coop forum mm….Förhoppningsvis överallt snart för den här kommer sälja bra, det är jag helt övertygad om.

Grattis Malin! Bra jobbat!

Dag 23 och till ensam mamma söker framför Tvn körde jag styrketräning och även mina 100 squats förstås. Skönt att göra dom när jag värmt upp och har lite puls. Gjorde även med kettlebells så armar fick jobba. Den är även med på en del squats.

Kämpar ni på? Vad roligt att vi blir fler och fler på facebooksidan! 

Squats går att göra på många olika sätt, jag får mycket tips från Johan och Marcus. Öka på belastningen när ni känner er starka. Man märker stora resultat och det är så häftigt vad fort det går!

Jag gör olika squats varje dag så man får variation, hopp eller lyft och man kan ha en pinne över som man håller i. Balans samt rygg och bålträning. Hur känner ni? Går det lättare och ni fått in rätt teknik? Man kan hoppa, stå smalt ihop, stå på tå… det finns massor!

Dag 23 -Det bränner i rumpan! Träningsvärken är underbar! Jag läser på instagram att ni orkar mer och mer, vad roligt det är att detta peppar så många att komma igång. Flera skriver också att detta gjorde dom tog tag i sin träning.

Bilderna ovan-

Dag 1 och dag 23, Skillnaden är att jag är redan betydligt starkare i ryggen. Jag har inte ont i min svank som jag alltid hade innan. orkar fler och fler och kommer djupare ner med rakare rygg för vaden är inte lika “tight”. Lårmuskeln är starkare! Även armar orkar mer. Ryggen faller inte framåt.

Dags att släcka ner och krama kudden när inte Janne sover bredvid…

Puss och kram på er

 

 

 

Kommentarer

AnnP 7 år sen

Har alltid tränat mycket men undrar bara om alla de här squatsen varje dag kan vara bra för knäna?

Svar på kommentaren:
Maria 7 år sen

Jag har fått så jävla ont i knäna efter två veckor med knäböj. Det känns svullet och ömmar så in i norden

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Lyssna på din kropp som jag sagt från början :)
Trappa upp istället för att gå på för hårt. Vi har olika kroppar.
Kram kram

Isa 7 år sen

Har sett flera gånger att dina byxor sitter väldigt konstigt framtill på dig. Ser ovårdat ut.

Frida 7 år sen

Hej Johanna! Tänkte fråga om du har något tipps på ett bra schampo, balsam och inpackning till tjockt hår som är lite frizzigt/burrigt? :) kram Frida

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hej!
Svarar på massa frågor på tåget i morgon :)

Kraam

Jessica 7 år sen

Hej!
När jag gör mina squats känner jag fortfarande bara i benen, kört en vecka nu…vad gör jag för fel? Går ner djupt som man ska…
Tack för din inspirerande blogg! Tack vare dig som jag börjat träna, 33 år gammal efter fyra barn :) aldrig vägt så lite som jag gör nu, el varit så “vältränad” som nu. Tack!!!

Hälsningar Jessica

Caroline 7 år sen

Det va ett försök att gå tyst på kommentarerna om reklam…

Lotta 7 år sen

Tack för ett bra tips, skall genast kolla om de finns att köpa i mina affärer. Modigt av henne att göra något som många drömmer om men inte lyckas få till!

??? 7 år sen

Är det här svaret för frågor som vi har ställt ,om du gör reklam för olika företagen?är det Amelias! sätt och säga att det är okej, att du gör som du gör?

Millan 7 år sen

Hej!
Jag måste bara få fråga var du har köpt dina ursnygga sänglampor?
Tack för en toppenfin och peppande blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack! Vad roligt du tycker det!
Skärmen är Ikea och foten från Nordljus home.. Kolla om dom finns kvar?!www.nordljus.net
Kram johanna

AnnaE 7 år sen

Fråga inte…Då blir det reklam ;)

Karin 7 år sen

Det är ju alltid lite lättare att gilla något man har fått gratis också.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hahaha
Ha en fin dag du också!
Skickar lite positivt energi genom cybervärlden :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu har vi en facebooksida där ni kan lika, lägga upp bilder och peppa varandra med era erfarenheter och positiva tillrop! Blir ännu roligare :) HÄR finns sidan ni kan gilla och…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…