• 2013-10-22, 00:34
  • 7

Igår hade vi kalas för att fira Marilyns 14-årsdag. När vi samlas är vår lilla familj över 20 pers och då är det “bara dom närmsta” :) Syskon, föräldrar, mormor och morfar. Men oavsett om man är 3 eller 25 så är det lika mysigt med tårta och blåsa ljus och öppna paket. Marilyn var glad och nöjd med sitt kalas och här kommer lite bilder.

Tända ljus överallt är så mys..

Lite “smörgåsmat” och plock bjöd vi på.

 

Min älskling och småkusinerna =)

Mina kalaskläder blev guldiga snake jeans från Love forever och en guldig kofta Ester Elenora. Tror den kan finnas hos Greta och Anna eller Isacouture. Finns även i svart.

14 ljus blåser Marilyn ut efter att vi sjungit ” ja må hon leva”. Vi hade ett trevligt och fint kalas, det är kul att vi är så många för vi får ses ganska ofta ändå när vi alla fyller år. Nästa gång är det systers lilla Nicole i November och i December är det Lisa-Marie som ska fira 16 (!) år. Den här hösten rusar iväg! Varje helg är det något fram till jul känns det som.

Sist men inte minst en dagens, vet ni vill se och då visar jag. Dock ett helt osminkat ansikte idag och en ganska trött Johanna men nu väntar kudden och kommer sova gott.

Sköna leojeans som sitter bra där bak ;) Hur går det med squatsen? Halvvägs nu för många som var med när jag körde igång! Top Religion.  Sneakers, Airstep från förra året.

Puss på er, sov gott.

2013-10-22 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

sanna ros 6 år sen

Johanna! Får man fråga vad du har för storlek i dina? :) Första gången jag beställer i från Clarks! Tänkte bara hur dom är i storleken.. Jag är vanligt vis en 36/38 :/ Kram på dig o superhärlig o motiverande BLOGG! // Sanna

Petra 6 år sen

Körde igång med hundra knäböj i går, det tar ungefär fyra minuter, tänkte bara tipsa om det för dem som tror att de inte har tid. tror även det är bra om man känner sig lite trött, för det fick verkligen fart på blodet. men, tänk på tekniken. körde dagens före klockan sju. 98 dagar kvar då… ;)

Birgitta 6 år sen

Så härligt med oktoberkalas! Jag ska också ha det nästa vecka och tänkte bjuda på litet plock och är därför nyfiken på vad du ställde fram på kalasbordet. Har du möjlighet att berätta det skulle jag vara glad.

Browneyedgirl 6 år sen

Godmorgon =) Samma här när alla det närmaste samlas, blir rackarns många. Men det är mysigt. Härligt att höra att hon var nöjd. Visst känner man sig grå ibland när man strosar runt osminkad *hihi* Men du är lika fin med eller utan smink sötis <3
Kram och ha en toppen dag…..

Svar på kommentaren:
Miia 6 år sen

Känner du Johanna privat?

Svar på kommentaren:
Browneyedgirl 6 år sen

Nej det gör jag inte =)

Carolina 6 år sen

Visst e det mysigt med kalas. Vi är också en stor familj och blir snabbt väldigt många. Älskar dina ljusstakar i samlingen på halvmånebordet. Vart kommer dom ifrån? Särskilt dom 2 stora som är lika.
Ha en fin dag, kram Carolina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…