• 2013-10-22, 12:50
  • 21

Hoppas ni vaknat trots den här mörka morgonen och allt regn, det känns ändå ganska mysigt tycker jag. Min pw i morse kommer dock bli av ikväll efter jobbet och hoppas det inte vräker ner regn då. Finns inga dåliga kläder jag vet… men man kan ju annars gå in på gymmet istället.

Idag får ni gå och köpa nya Hälsa och Fitnesstidningen som är ute! Mitt tränings/modereportage och en lång intervju som jag är nöjd med. GLAD och stolt att vara med i en fitnesstidning, det trodde jag inte för ett par år sedan. Hehe.. Blir så glad över alla mail och kommentarer på instagram att ni blir inspirerade till att komma igång.  Jag hoppas ni märker lika mycket som jag hur underbart det är med hälsosam livsstil. Man lär sig efterhand vad kroppen klarar av och vad man kan stoppa i sig. Så länge du orkar träna, sover bra, håller vikten och mår bra- då har du ju hittat en balans. Vi är alla olika och det tog lång tid för mig att lära mig vad jag kan äta och inte äta. Sedan räcker det med att se bilder från något år tillbaka så blir jag påmind…. Foton ljuger inte och det är inte ytligt. Man får se sig själv i spegeln och ställa frågan- Vill jag må så här? Kropp och själ hör ihop.

Mer bilder kommer men här är ett par från tidningen.

Så fina kläder! Info, köpställen står i tidningen.

Så kul att det även står om squatsutmaningen på instagram!

Jag har lunch nu så det blir ett snabbt inlägg, strax tillbaka till salongen och jobb till 18. Först en dagens-

Blusen har jag haft ett tag men kolla om den finns HÄR.  Gillar den jättemycket och spets är snyggast att bryta av till jeans tycker jag. Dels syns spetsen mer och jag gillar inte att känna mig “för fin. Därför tycker jag alla slags jeans funkar.

 

 

Tänk till klänning och tjocka strumpbyxor, så mysigt med stövlarna man kan hasa ner.

Vi hörs ikväll!

Puss

2013-10-22 Hälsa, Mode / Skönhet

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…