• 2013-10-24, 18:59
  • 11

Igår var jag och Janne bjudna till Jessica Anderssons Releasefest på Yaki-da i Göteborg då hon precis har släppt sitt album 40.14.4. Jag och Jessica känner varann sedan vi var tonåringar från Skövdetiden där hon växte upp.  Detta är hennes första soloplatta och hon har skrivit flera låtar på skivan tillsammans med Peter leMarc och Marit Bergman. Första gången jag fick höra en snutt på en utav låtarna satt vi på ett hotellrum i Sthlm för mer än 1,5 år sedan och hon spelade upp början till “aldrig aldrig” från sin mobil. Dagen innan hade hon träffat Marit Bergman och dom hade precis börjat sitt samarbete.

Vi lyssnade på lilla snutten hon hade i sin mobil, enbart sång och gitarr. Låten är tillägnat sin son Liam. Jag började gråta redan då och sa att den här låten Jessica kommer bli fantastisk! Texten handlar om trygghet, att aldrig bli lämnad. Igår fick jag höra den färdiga och tårarna kom igen, det var så vackert och så rakt in i hjärtat.

Jessicas första soloplatta handlar om hennes svåra uppväxt med missbrukande föräldrar precis som självbiografin som kom för fyra år sedan. Jag tycker det är helt fantastiskt att hon kan dela med sig av sin uppväxt rakt från hjärtat och jag tror hon är en stor förebild för väldigt många.

Vackra människa! GRATTIS till ett fantastiskt album! <3 Så fin i sin klänning.

Här kommer lite bilder från kvällen.

Michela frågade om jag villa prova den vackraste kavajen jag någonsin sett.. Valerie gör otroligt vackra kläder, som ett smycke…

Och den fick det bli. :) Snabb bild innan vi skulle gå så det blev en suddig mobilbild tyvärr.

Så kul att även Magnus och Mats var där. Längesen vi sågs nu så vi hade mycket att prata om :) Jessica kommer förresten vara med på Magnus Julkonsert i år tillsamans med Sonja Alden. Ni missar väl inte det? Jag ska skriva ut turneplanen och även tävla ut biljetter till Skövdekonserten! Håll utkik. Jag och Janne kommer förstås att gå. Det är fjärde året jag ser den och eftersom jag ÄLSKAR julen är det mysigt med pampig julkonsert som ni inte kommer bli besvikna på. HÄR hittar ni biljetter och mer info. (extrakonsterter har satts in pga stor efterfrågan)

…alltid mycket skratt :)

Underbara Bert Karlsson och GT chefsredaktör Frida Boisen.

Jag och min kärlek <3 Vi pratade med Bert och han tyckte förstås vi skulle gifta oss i hans fina kyrka. ;)

Fina killar! Jessicas Nicklas är dock längre. ;)

 

Många bra låtar på skivan som inte alls är mörker utan mer glädje och hopp. Köp den!

Ödmjuka och trevliga Jimmie med hans fina fru.

Två vältränade hunkar!

Här är jag med Ulrika som jobbar för Ester Elenora. Träffade även henne idag för ett annat samarbete. Snyggt med hårband! Visst är halsbandet underbart… Tydligen slutsålt överallt så jag vet faktiskt inte om det finns att få tag på..

Dagens GT!

Vi hade en mysig kväll och jag är övertygad att skivan kommer spelas väldigt mycket.

Lyssna på låten “Aldrig Aldrig”.

[vimeoplay id=”77674243″ size=”large”]

 

 

Kommentarer

maria g 5 år sen

O j ledsen att du ej beklagade sorgen att min mamma
är borta såklart du inte behöver det men för mej det
hade betytt att du bryr dej men men sånt är livet.

bella 7 år sen

Bert Karlsson, Sveriges otrevligaste gubbe ! Han får mig att vilja spy när jag ser honom. Du tycker han är underbar.. då kan man undra hur en människa behöver vara för att vara underbar i dina ögon… ganska hemsk..

Svar på kommentaren:
maria g 5 år sen

Håller med h verkar osympatisk ingen man som jag tycker om aldrid känt att han utstrålat någon värme.

Browneyedgirl 7 år sen

Vilken snygg kavaj =) Jessica är riktigt duktig så jag ska absolut kolla efter hennes album….Haha, Bert Karlsson, vet att många kanske inte gillar honom, och jag känner honom inte men tycker han verkar vara go…
Nehej, dags att hämta kaffekoppen. Idag har jag grym träningsvärk, ökade på mina squats lite igår, och idag känns det vill jag lova.
Kram söta du och ha en nu en järlig fredag <3

C.J 7 år sen

Underbare Bert Karlsson va det ja…HM! Håller inte med dig..Men däremot är Jessica helt underbar.Snacka om röst & utstrålning..Så fantastisk! Köpte förrästen Fitness tidningen idag..Vilka vackra bilder på dig.Texten ska jag läsa när jag lägger mig..Kommer att bli toppen-läsning det… Ingen Hänt extra i kväll här inte :)
Ha det så gott vackra du // Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Bert har ett hjärta av guld.

TACK vad gulligt du är, hoppas du gillar den!!

kram på dig

Karin 7 år sen

Jessica Andersson är verkligen en duktig sångerska, verkar vara en otroligt gullig person och så vacker.
Nyfiken som vanligt, men varför “zoomar” du in vad tidningen skriver om dig, när vi ser att du är med på den första?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Ja hon är fantastisk!
För att vi tycker texten är väldigt rolig….. ;) Stör det att jag gör det? :)

Svar på kommentaren:
Karin 7 år sen

Har jag skrivet att det stör? det var en enkel fråga. Trist att du fortfarande inte bara kan svara på frågor som inte innehåller fin/vacker/snygg och liknande, utan att bli stött, borde du börja öva på.

Svar på kommentaren:
Margit 7 år sen

Du borde öva på att inte alltid skriva något negativt…

Svar på kommentaren:
Karin 7 år sen

Det var en helt vanlig fråga precis som i real life inga hard feelings överhuvud taget.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…