ANNONS

Fantastiska Jessica Andersson

/

Igår var jag och Janne bjudna till Jessica Anderssons Releasefest på Yaki-da i Göteborg då hon precis har släppt sitt album 40.14.4. Jag och Jessica känner varann sedan vi var tonåringar från Skövdetiden där hon växte upp.  Detta är hennes första soloplatta och hon har skrivit flera låtar på skivan tillsammans med Peter leMarc och Marit Bergman. Första gången jag fick höra en snutt på en utav låtarna satt vi på ett hotellrum i Sthlm för mer än 1,5 år sedan och hon spelade upp början till ”aldrig aldrig” från sin mobil. Dagen innan hade hon träffat Marit Bergman och dom hade precis börjat sitt samarbete.


Vi lyssnade på lilla snutten hon hade i sin mobil, enbart sång och gitarr. Låten är tillägnat sin son Liam. Jag började gråta redan då och sa att den här låten Jessica kommer bli fantastisk! Texten handlar om trygghet, att aldrig bli lämnad. Igår fick jag höra den färdiga och tårarna kom igen, det var så vackert och så rakt in i hjärtat.


Jessicas första soloplatta handlar om hennes svåra uppväxt med missbrukande föräldrar precis som självbiografin som kom för fyra år sedan. Jag tycker det är helt fantastiskt att hon kan dela med sig av sin uppväxt rakt från hjärtat och jag tror hon är en stor förebild för väldigt många.Vackra människa! GRATTIS till ett fantastiskt album! <3 Så fin i sin klänning.


Här kommer lite bilder från kvällen.Michela

frågade om jag villa prova den vackraste kavajen jag någonsin sett.. Valerie gör otroligt vackra kläder, som ett smycke…Och den fick det bli. 🙂 Snabb bild innan vi skulle gå så det blev en suddig mobilbild tyvärr.Så kul att även Magnus och

Mats

var där. Längesen vi sågs nu så vi hade mycket att prata om 🙂 Jessica kommer förresten vara med på Magnus Julkonsert i år tillsamans med Sonja Alden. Ni missar väl inte det? Jag ska skriva ut turneplanen och även tävla ut biljetter till Skövdekonserten! Håll utkik. Jag och Janne kommer förstås att gå. Det är fjärde året jag ser den och eftersom jag ÄLSKAR julen är det mysigt med pampig julkonsert som ni inte kommer bli besvikna på.

HÄR

hittar ni biljetter och mer info. (extrakonsterter har satts in pga stor efterfrågan)


…alltid mycket skratt :)Underbara Bert Karlsson och GT chefsredaktör Frida Boisen.Jag och min kärlek <3 Vi pratade med Bert och han tyckte förstås vi skulle gifta oss i hans fina kyrka. 😉Fina killar! Jessicas Nicklas är dock längre. 😉

Många bra låtar på skivan som inte alls är mörker utan mer glädje och hopp. Köp den!Ödmjuka och trevliga Jimmie med hans fina fru.Två vältränade hunkar!Här är jag med Ulrika som jobbar för Ester Elenora. Träffade även henne idag för ett annat samarbete. Snyggt med hårband! Visst är halsbandet underbart… Tydligen slutsålt överallt så jag vet faktiskt inte om det finns att få tag på..
Dagens GT!
Vi hade en mysig kväll och jag är övertygad att skivan kommer spelas väldigt mycket.


Lyssna på låten ”Aldrig Aldrig”.


[vimeoplay id=”77674243″ size=”large”]11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00