• 2014-01-14, 22:20
  • 5

Hej hopp!

Jag sitter nu på tåget, mitt andra hem (tredje) den här veckan men det  har gått väldigt bra ändå. Jag har jobbat som en galning idag och mellan kunderna om jag fått en liten stund över har jag ringt och grejat vid datorn. Pratat med elektriker, pratat med rörmokaren, varit hemma och mätt och varit och hämtat det sista som ska dit. Dra mig baklänges vilken jäkla dag. Men snart är vi i hamn och det ska bli såååå skönt!

Jag började dagen i Gbg med en underbar rask PW. Jag skulle sprungit men har lite känningar i halsen tyvärr så det fick bli en pw men det är bättre än inget.

Äntligen vinter även i Göteborg! Blir så mycket ljusare! Jag gick raskt ca 45 min och Bcaa-xx före och två ägg plus kaffe på tåget mot Skövde efter närjag duschat och fixat mig lite.

Många frågar vad jag har för kläder när det är kallt. Det är nog den frågan ni undrar mest över och vad jag äter.

Jag tittar ALLTID på hur många grader.  Är det ca 5-7 plus så behöver jag bara en kortärmad träningstopp under tunn vindjacka och bara pw vindbyxor. Mm sport(mxdcsport)  har fantastiska kläder som står emot vind och regn vilket är viktigt. Känner ni att i är “lagom varmt klädda” när ni kommit ut är ni för påklädda. Man ska helst “frysa lite” sedan går i er varma i raskt tempo så ni blir svettiga.

Är det 0 eller några minus har jag underställ. Jag ÄLSKAR kompressionskläderna och det finns inget bättre tycker jag. Jag springer i dom fast korta under sommaren och på vintern har jag långärmad och långa tights under. När man svettas blir man inte kall och det andas,,,, ni måste läsa mer om detta och det är en bra investering om ni tränar mycket. Klä sig fel under sin PW eller löpningsrunda är inte roligt alls.

Är det ännu kallare har jag lager på lager. Det är det bästa! Även något för halsen och upp över ansiktet. Mössa, vantar förstås. Nu har jag även köpt broddar så jag kan ut och springa trots det är snö! Jippie!

Nu ska jag visa några mer grejer till badrummet jag fixade idag. Detta vackra duschdraperi stod det Johanna på! Så fint mönster och kritvitt som jag gillar. Två stycken så det blir lite maffigt. Jag gillar inredning men har inte hunnit med det det sista men nu så har jag inspiration igen.

Spegel spegel på väggen där…. =) Denna kommer upp över handfatet och långt från det man kanske egentligen har men jag gillar det pampiga. Från mio.

När jag var hemma några timmar efter jobbet kom Lisa-Marie och hämtade lite grejer, min fina tjej. Dom är så glada för att få ett nytt badrum och det ska bli härligt med vardag hemma med flickorna nästa vecka igen. <3

Kran från tapwell och jag valde en rak snygg modell från bad och värme.

Krokar har jag inte köpt än men letar efter lite större. Dessa är snygga!

Jag ska visa er allt när det blir klart!

Nu är jag i Göteborg och har pratat lite med Ida och Janne packar. Han ska på konferens i några dagar över till Finland och Ida åker hem till Stockholm igen. Så mysigt att ha henne här några dagar. Jag kommer också åka till sthlm tidigt i morgon bitti så nu måste jag sova så jag inte ser ut som ett vrak i morgon.

Det är ju Love forever visning på fomex för sjutton!!!!!! SÅ KUL! Kanske vi ses? Jag bloggar mer från tåget!

Dessa coola glasögon fick Ida av sin farfar som i sin tur fick dom av Janne & Mats på sin 50-årsdag…Svincoola retro RayBan´s  Han (jannes pappa) fick dom för 20 år sedan så tänka sig att han fyller ju jämt i år!

Hoppas ni haft en bra dag vänner!

Love <3

2014-01-14 Hälsa, Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Natalie 6 år sen

Var kommer duschdraperiet ifrån? :) otroligt fint badrum!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack!
Åhlens!
Kramar

Titti Nilsson 6 år sen

Hoppas att visningen gick bra igår. Väntar med spänning på att få se lite bilder från den

Ulrika 6 år sen

Hej Johanna!

Undrar bara, visst bor du inte i samma lägenhet nu som när du var med i EMS? Äger du lägenheten du bor i nu eller är det en hyresrätt?

Ha det bra!

Ulrika 6 år sen

Tack för en superblogg! Jag undrar när du kör pw hur snabbt går du då? Jag går ca 7 kilometer på en timma och undrar om det är för sakta för att ge effekt? Önskar dig en trevlig dag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg