• 2014-01-17, 00:19
  • 12

Hallå på er!

Vilket dygn! Jag började med att gå upp till Mats när jag kom fram vid 11 igår då han skulle hjälpa mig med sminket. Han är superproffs när man ska gå visning med mycket lampor och när man ska ta kort. Han lägger en fantastiskt grund och ansiktet “kommer fram” som det ska. Dessutom har han gjort mig  många ggr så han kan det utan och innan vilket känns tryggt. Framförallt väldigt snällt att han vill!

Mats är GRYM på att lägga makeup och även duktig stylist.

Jag köpte med mig vita tulpaner då jag vet han gillar det och även varsin minisemla och inte för jag är snål utan för att vi tänker ungerfär lika. =) Jag tror vi alla är nöjda med en mini….Dessvärre glömde jag av min då vi fick ganska bråttom. Men Magnus gjorde en underbar kaffe från deras magiska kaffemaskin som jag njöt av ….

Mums! Linda kom även upp och det var mysigt att ses en stund allihop även fast det blev bråttom ut till mässan det sista.

Och så här blev det! Vad tycker ni?

Vill ni veta hur han gjorde? Kolla in hans blogg där han skrivit “steg för steg” och fler bilder. Verkligen SÅ bra förklarat och vad han använt. TACK underbara vän, lika nöjd varje gång och det var mys att ses.

Sedan var det dags för visning! Love forever high summer och höst 2014. Vi var ett härligt gäng och här kommer massa bilder!

Halsband från Johan by billgren, skor är Ash från Michela och Jessicas Greta och Anna men numera “The little showroom” som har premiär snart. Spännande!

 

Några bilder är lånade från Ulrica Thuresson som plåtade till Love forever och fler bilder hittar ni här.  Söta My som var en av Ensam mamma söker 2013.

Åza solbränd och fin från semester i Thailand nyligen. Dessvärre blev hon jätterisig på em efter någon infektion i ögonen, hoppas det gick bra till slut.

Snygga Maggan Graaf! Som alltid bjuder på härlig humor och glädje.

Tur vi har några yngre modeller bland tanterna. Söta Sarah! 

Tanja som alltid är lika go och glad!

Härliga klänningar på fina tjejer! Annika Duckmark och Christina Melin. 

Anki Bagger, som för en gångs skull kunde stanna en stund efteråt. Mys att ses och vi planerade melodifestivalen i Göteborg. Ser fram emot det!

Underbara Terece som är Love forever! Här med Nina (som var med i Sverige bakar) hon är så gullig och kommer alltid och tittar på visningarna. Hann ju inte prata alls knappt den här gången men vi får prata destu mer nästa gång vi ses. Hur snygg är hon inte i hatt då?!

Hela gänget efter visningen! Så kul att det var mycket folk och även många vi kände som kom och tittade.

KRAAAM fina vän för att du är så duktig och gör ett jättejobb med mässan och visningen.’

Efter visningen förutom Terece mammas underbara hälsotallrik som hon hade till alla modellerna (tradition och galet god) så gick jag och Linda en sväng för att hälsa på en del företag som vi känner. Fler bilder kommer i morgon.

Sedan åkte vi in till Rica för att ha ett spännande möte som jag kanske kan berätta om lite längre fram. Och vipps var klockan 19 och vi fick snabbt upp på rummet för att byta om. Tack vare Mats grymma makeup var jag ju helt klar och vilken lyx att bara behöva byta om och vara klar på 10 min, haha!

Terece hade nämligen bokat bord till alla tjejerna på Taverna Brillo och bjöd oss alla på en jättefin middag! Vilken mat.. vilken kväll … vilket tjejgäng!

Det blev en del bubbel, massa skratt och roliga samtalsämnen.  Jag visar er alla bilder i morgon. =) 

I fm var det möte igen bland annat på Bonnier och sedan tog jag snabbt tåget hem för att vara hemma och greja och städa…. badrummet är klart! Nu är det bara allt som ska in och städa efter allt fix här hemma…. Marilyn är hemma och vi har haft en mysig kväll. Så gott att kramas igen.

Missa inte bilderna i morgon och framförallt- Tävlingen zebra outfiten avslutas kl 12!

Ett litet smakprov och jag är såååå nöjd med valet av speglen och allt runtomkring. En del hade jag innan och en del är nytt. Framförallt badrummet…….

Puss och god natt

2014-01-17 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Petra Nilsson 7 år sen

Fasen vad snygg du är.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tusen tack!!! kram

Anna 7 år sen

snyggt! Vart kommer spegeln i från?:)

Kicki 7 år sen

Hej Johanna! Tack för en underbar blogg som jag följer varje dag :) Du har så underbar klädstil som jag verkligen tycker om. Love forever har ju sååå mycket snyggt också. Längtar tills allt kommer i butik. Vad heter Ldir stövlarna som är korta och beige-brun mocka? Magdalena har väl ett par såna på sig på Formex både till ljusa långtröjan o till den ljusa klänningen med nån päslliknande jacka.. Du har ju just sån höjd på stövlarna ofta till klänning. Men om jag förstår rätt så finns det två olika höjd o båda passar till klänning eller? Hoppas du kan hjälpa mig få lite klarhet i detta, så jag kan söka o beställa ;) Jag frågar dej för du svarar nog på kommentarer vilket många inte gör tyvärr och dessutom ar du såååå bra koll på vad som passar ;) :) Kram till dej

Nina 7 år sen

Alltså kläderna. Herreguuuud.

madelena 7 år sen

Gillar spegeln i badrummet. Grymt fint :-)

Rika 7 år sen

Väldigt snyggt sminkad gick in och läste på Mats blogg! *L* Gulligt gjort med mini semla tycker jag!*L*

Petra 7 år sen

Hej vackra Johanna:) Tack för en bra och inspirerande blogg! Jag måste fråga.. jag såg nämligen någonstans att du hade skrivit om att du tagit bort din argrynka. Vad använder du då Restylane? Anledningen till min fråga är för att jag har en argrynka som jag vill bli av med. Hoppas att du inte tar illa upp av min fråga.

Anna 7 år sen

Snygg spegel , vart är den i från?:)

MarieD 7 år sen

Vad strålande vacker du är! Fantastiskt snygg sminkning! Badrummet ser riktigt tjusigt ut, du har så jäkla bra smak, du är en stor inspiration där också! Kramis

Marie 7 år sen

Sminkningen är heeeeelt fantastisk! Som du skriver….framhäver ansiktet på absolut bästa vis. Han är duktig den killen!

Browneyedgirl 7 år sen

God morgon <3 Sååå skoj med bilder från visningen. Du är verkligen jättefin. Han kan verkligen konsten att lägga an grym makeup. Inte är ni tanter inte *skrattar* Hur snygga som helst hela högen :) Är så nyfiken på badrummet, vilken härlig känsla med ett nytt fräscht badrum. Hoppas du får en jättefin fredag, kram kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg