• 2014-01-17, 21:04
  • 8

Åh vänner! Vilken efterlängtad helg! Vi är nere på Falkenberg strandbad som jag fick i julklapp av Janne och vi bokade detta för över en månad sen. Jag har precis fått världens behandling och är nästan religiös. Himmel vilken upplevelse och jag är redan som en ny människa.

Janne hade bokat in mig och han hade egenmystid och kollade hockey, haha…. jag är mer än nöjd efter att fått helkroppsskrubb, lerinpackning och klassisk massage efter det. Jösses….. <3

Mysigt rum!

Nere på relaxavdelningen…

Här inne var det varmt och helt underbart mysigt…… kommer vara här i morgon och man får ett “eget litet relaxrumt” där vi bara kan ligga och vila och njuta av lugnet. Havet precis utanför med gigantiska fönster så tänk på sommaren……

Visst är det fint?

Nu ska jag sminka på mig lite, duscha behöver jag inte för det gjorde jag nog tre ggr efter alla behandlingar där nere. Nu har jag druckit massa vatten och på rummet stod det frukt och en flaska bubbel som vi ska smaka på innan maten.

Mer bilder kommer och ni ska förstås få se resten från Sthlm. Ville bara in och säga hej och hoppas ni har en mysig fredag!

 

2014-01-17 Mitt liv

Kommentarer

jannice 7 år sen

vad mysigt ni har det! kram jannice – http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com

Petra 7 år sen

Vilket rum!! Var där för ngra år sedan men på ett vanligt hotellrum! Vad kallas dettarum? Var ju supermysigt ju!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Ja det var så mysigt!! Man lägger till några hundra så man får det ut mot havet…. det gör så mycket.

Kram

Ida Thorell 7 år sen

Åh det är så jäkla härligt där! Deras paket när man går igenom flera olika spa ritualer är magisk. Ska ta med mig mamma dit om en månad. De är min julklapp :)

Sofie Eriksson 7 år sen

Men åh vad härligt!! Njut så mycket ni bara kan :)
http://be-sofit.blogspot.co.uk

MarieD 7 år sen

Vilken härlig helg! Det är så jäkla fint därnere, längtar tillbaka när jag ser dina foton…mys på nu för fullt, det är ni värda, kramar!

Petra Nymans Dagbok 7 år sen

Så härligt ni har det! Det ser jättefint ut! Ha en underbar helg! Så snygga ni var på Formexmässan! Har ju läst en massa bloggar o sett massor av bilder! Thailand om en vecka så jag får väl satsa på att få diverse Spabehandlingar där! Kram Petra Trevlig helg!
http://petranyman.blogspot.com

Louisefoto 7 år sen

Ha en mysig helg :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…