ANNONS

Happy friday och mer rabatt till er!

/

Men vilken fredagsmorgon! Jag hade bråttom till tåget i morse så hann inte med någon runda tyvärr men njöt av vår vackra utsikt hemma vid Janne. Alltså hur underbart är det inte…..


Så vackra hus och vi pratade senast om detta igår, hur skönt det  är med Göteborg. Han/vi stormtrivs men har ni en takvåning som ska säljas så hör av er till Janne =)
Vi var på ett trevligt event igår som Jonas Mattson bjöd in till då NK hade sin årliga vårfest! Efter hockeyn.. som tyvärr inte gick så bra men jag tycker det är oerhört bra spelat ändå och att ha kommit så långt. Nu får vi följa dom andra i semin och jag tror nog att jag får hålla på Färjestad  😉 om jag ska välja som desutom pappa och hans familj håller på.
Tack Jonas för ett trevligt event!


Överallt fanns det lite plock och gott att dricka om man ville.


Janne hittade en snygg skjorta på Stenströms, rosa med snygga detaljer och fick även med en snygg slips som han kommer ha bland annat till den blå Tigerkostymen. Grym service av en kille vi fick hjälp av. Alltid lika trevligt med ödmjuk och proffsig personal.


Åh, Michael Kors! Jag har ju en vit jag fick av Janne som jag snart ska börja använda när det blir vår och sommar.


Och detta blev min present och vårens käraste ägodel. Visst är det underbart med lite äkta ytlighet 😉 Så snygg så jag smäller av och äntligen en keps som sitter riktigt bra då mitt tjocka hår alltid ställer till det.
Personalen i guccibutiken var också fantastiskt trevliga. Ser ni detta,  kram till er.
Dags för en ny rabattkod till er läsare!  Jag har två stycken igen, nu är det snart vår och sommar och vet att många vill handla lite vårnytt. Rabatter är trevligt.
Passion for brands har massor av vårnytt och ger er 20 % som kommer gälla en vecka från idag. Den svarta ybersnygga byxdressen……


Denna sitter så jäkla bra på, inget häng som en del inte gillar och snygg midja. Jag ska visa er någon dag hur den ser ut på. Lise sandahl och bra pris. HÄR om ni vill kika mer.
Min klänning från Åby travkvällen..


Märket är Religion.  Kolla in dom andra på den sidan… snygga grejer!


…Just R jeansen! Jag gillar att dom sitter snyggt och har alltid snygga detaljer. Italienskt… dessa jag har är lite tightare över låren så ni kanske måste gå upp en storlek. Supersnygga alla modeller.

Frontrow kuvertväskan som jag har även den stora. Perfekt att ha datorn med sig mm och mycket får plats. (Finns på passion for brands hemsida.)


Om ni handlar, skriv in Toftby vid kassan så dras det 20% direkt! HÄR har ni hemsidan.
Sist men inte minst,  min goa vän Michela o hennes kollega Jessica har ganska nyligen öppnat ny butik som heter The little showroom som ni måste kika in på. Där kör dom just nu också 20% om ni är sugna på vårnytt. HÄR hittar ni hennes inlägg om detta.


Underbara färger man blir glad av och hoppas ni gillar lite modetips.
Dags att sätta fart här, fullt ös på salongen och en härlig fredagskänsla i luften.
Vad roligt ni gillade tävlingen! Är man aldrig med vinner man aldrig….. plötsligt händer det.
Puss

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00