• 2014-04-13, 22:17
  • 8

Vill ni bli av med sötsuget? Då ska ni testa dessa jag och många fler tuggar sedan ett par månader.

Vad kul att det är så många som gillar dessa som jag skrivit om tidigare. Jag är så imponerad och tycker dom funkar riktigt bra! Blir jag sötsugen (även fast jag äter bra mat) så stoppar det suget om jag tuggar dom. Speciellt när jag kör bil då jag gärna vill tugga på något men då funkar dessa super!

Body Science Slim Gum

De sex aktiva ämnena i Body Science Slim Gum, är noga utvalda, har en synergisk effekt och är bevisat effektiva när du vill minska din vikt. Vetenskapliga studier har visat att Svetol, som finns i grönt kaffebönsextrakt och är huvudingrediensen i Slim Gum, är en effektiv viktminskare. De aktiva ämnena, som grönt teextrakt, tiamin och biotin, arbetar tillsammans för att öka fettförbränningen (ökad användning av fettsyror istället för glukos), minska kolhydratsupptaget och öka ämnesomsättningen.Body Science Slim Gum är ett hälsosamt sockerfritt och stimfritt tuggummi som kan hjälpa dig att gå ned i vikt det där lilla extra. Slim Gum stimulerar matsmältningen, stärker dina tänder och neutraliserar placksyror. Tuggummina ger dig en frisk andedräkt och en fräsch känsla i munnen tack vare den goda pepparmintsmaken som varar länge.

Body Science Slim Gum kommer i en praktisk och behändig 8-bitars blisterförpackning som får plats i fickan. Du kan alltid ha den med dig när munhygien står i fokus, som efter en måltid, om du ska på möten, eller tala inför många människor. Eftersom Slim Gum inte innehåller några stimulantier, som exempelvis koffein, är det ett perfekt alternativ för dig som vill ha ett stimfritt alternativ till Body Science Power Gum, vårt uppiggande tuggummi.

För mig funkar det bra och jag tar dom efter jag ätit. Jag blir nämligen inte sugen på något mer… som man kanske kan bli en stund efter man ätit.

Efter vi hade provat sängar  åkte vi för att fylla på förrådet hos trevliga och kunniga killar på mmsports.

mmsports

Dessa kostar egentligen 240kr för en hel låda med 12 paket, 8 tuggumin i varje. Just nu kan ni via mm sports köpa en hel låda för 199kr istället! Vill ni testa kan ni ju dela med någon tex om ni inte vill ha så många. Men jag tror ni kommer gilla dom. Jag kan inte leva utan dom.

Klicka på länken nedan så kommer ni direkt till erbjudandet – går ni annan väg in till mm sport för att hitta dom kommer ord pris upp. Vill ni kika runt på sidan för att handla andra grejer? Då måste ni klicka i slim gum först sedan kan ni fortsätta annars kommer ni inte tillbaka. Om ni inte klickar in er igen förstås.

Hängde ni med? =)

HÄR har ni SLIM GUM.

2014-04-13 Hälsa

Kommentarer

monica 7 år sen

Jag önskade verkligen att dessa skulle vara lösningen på mitt godissug, men tyvörr funkar de inte på mig iaf

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Vad synd!!
På mif funkar dom :) Men testa att byta ut godis mm mot annat! Till slut ger det med sig… lovar.

kram

Linda 7 år sen

Hej gäller rabatten i deras butik med eller är det bara på nätet?
Superbra erbjudande. Tack

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Linda- den gäller enbart på den länken och inte i butik eller webb.
kram

Ewa Svensson 7 år sen

Nu har jag beställt en kartong :) tack för tipset och rabattkoden //kram

Andrea 7 år sen

Hej Johanna
Har alltid varit skeptisk mot sådana här produkter men har ikväll beställt hem en låda för att testa. Skall bli sååå spännande att prova om jag känner samma effekt som du gör. Och alltid lite roligare att handla när man får rabatt, tack för länken ;)
Kram A

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vad kallt det var i morse när jag var ute med Lucy, men jag gillar det! Frisk luft och lite varmare kläder är skönt. Jag tränade på morgonen idag, härligt…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…