• 2014-04-24, 00:34
  • 17

När jag lade upp denna bild på insta igår blev det hur mycket likes som helst. Det enkla kan vara det bästa. Frästa goda grönsaker med kyckling som jag ringlade lite olivolja, soja, vitlök, salt och peppar. Jag blandade snabbt ihop en kall sås som är så enkel men väldans god. Creme fraiche, en skvätt sweet chilisås, vitlök, salt o peppar, lite cayenpeppar och sim salabim. Så enkel men vädigt god. Jag gjorde en för ett tag sedan som också är en höjdare. Turkisk yoghurt, 2-3 msk ajvar, 2 vitlöksklyftor och salt o peppar. Eftersom jag älskar fetaost brukar jag också göra denna-  Creme fraiche, mosad fetaost, hackade soltorkade tomater, 2 vitlöksklyftor, salt och peppar. Såser ska vara enkla men goda =)   Nu till något helt annat även om det också är mat. 20131222-222830-720x720

Förra tisdagen kom äntligen leveransen! 4 kassar fullproppade med ekologiska nyttigheter från fitnessmatkassen.se . Praktiskt och skönt att få mat levererad till dörren. Redan i höstas pratade vi om att köra igång men sedan har tiden rusat iväg. En utav ägarna är nämligen vår kompis Marcus som även har hjälpt oss här inne med squatsfrågorna när vi körde utmaningen. Marcus är PT, läser till läkare och nu är han också med i Gladiatorerna som den blonda Herkules. =) TACK Marcus för att du hjälper oss alla här inne med våra frågor. Janne fick kasse nummer 2 igår och jäklar vilken mat han lagar nu. Vill ni ha nyttiga grejer hemleverat är detta grejen! Vi har testat över en vecka och stort plus för att det mesta är ekologiskt. Stort plus för mig är att det är i Göteborg så Janne fixar allt. Nästan ;) 20131222-222821-720x1280

Marcus är även nära vän med Johan som vi tränar med ofta, ibland tränar vi alla ihop och det blir inga enkla pass kan jag lova, haha! Tuffa pojkar. 20140315-183252 Fitnessmatkassen  är en sund, god och lättlagad mat som är perfekt under veckan så äter man “lite gottgotti” på helgen sen. Vi valde “middagsmatkassen” och i den ingår: 4 middagar för 4 personer. Alt. 4 middagar och 4 luncher för 2 personer 2-4 personer Fitnessmatkassen Middag är kassen för dig som vill äta sund, god och lättlagad mat. I kassen ingår fyra middagar för fyra personer eller fyra middagar och fyra luncher för två personer. Läs mer här >>

  • Närings- och kaloriberäknade middagar av vår dietist Sierra de Goldsmith.
  • Lättlagade, inspirerande och nyttiga recept från vår kock Karin Andersson (känd från Kockarnas Kamp).
  • Fyra middagar för fyra personer. Altern-ativt fyra middagar och fyra luncher för två.
  • Hemleverans.
  • Ekologiska inslag.
  • Hemleverans 

Du kan även välja andra alternativ tex middagskassen plus där även PT mm ingår för att hjälpa dig uppnå dina mål. HÄR hittar ni all info! Detta fick Janne hem förra veckan när vi fick första kassen. Oh shit säger jag bara! Recepten får du på mail samma dag som kassarna levereras.

20140423-235227.jpg

20140423-235315.jpg

Första middagen han lagade var Rökt makrill med ägg, spenat, kokt potatis och pepparrotskräm. 20140423-235219.jpg

Jag fick med mig en lunchtallrik som han hade gjort ordning och detta var jättegott! Lyx att ha en plastad färdig tallrik med lunch i kylen…. <3 Bilden ovan är dock ett stort serveringsfat och inte min tallrik ;)

Innan vi åkte ner till Falkenberg käkade vi denna goda gulaschsoppa med citruskvarg. Den åt vi tre dagar i rad för den var så god.

DSC_1082

Igår kom veckans fitnessmatkasse och jag har fått fina bilder vad han har lagat ikväll. På menyn stod det chilistekt lax med grapefrukt, svarta bönor och fänkål. I morgon kväll är jag nere i Göteborg ska smaka på detta. Han hälsar att även detta var gott.

20140423-235238.jpg

Är ni sugna på att testa? Bor ni i Göteborg eller däromkring?  Marcus hälsar att ni får 100 kr i rabatt per beställd kasse och när ni beställer uppger ni jtoftby vid kassan. Vill ni även ha Marcus som hjälp med Pt och lägga upp hela din profil? Ni får även rabatten på den kassen. Fitnessmatkasse plus. Klicka här för att kolla vad som finns. Nu har jag suttit flera timmar och jobbat vid datorn och strax natti…. Vi målade klart båda Lisa-Maries rum  och fredag kör vi omgång två. Älskar fixa och greja så det blir som man vill ha det. En vecka kvar… =)

Ska visa er snygga tapeter i morgon och har äntligen skrivit ordning mammas fröknäckerecept.

God natt och god morgon!

2014-04-24 Hälsa

Kommentarer

karin 6 år sen

Det skulle stå goda och frächa

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hahaha! ;)

kram

karin 6 år sen

Många goda recepet har testat flera av dina både ogoda och fräscha.
Tack för att du inspierar.

Rina 6 år sen

Ååå allt ser så gott ut…Killarna med ;-) Jag skulle verkligen behöva alla tips, när det gäller att få tighta lår….mina är hopplösa, har tränat i över 2 år, alltifrån löpning till PW och gymmet. Det verkar som jag samlar vätska mkt i låren…dom är ofta sladdriga och gropiga…är rätt smal i övrigt.
SNÄLLA HJÄLP!!! :-) ALLA TIPS MOTTAGES.
Johanna du är grym, som alltid :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack fina <3

Trappor, utfall, pilatesboll (som man rider jag har visat, man kan tex köra hantlar samtidigt) Squats, det finns massor!

Du behöver köra mer styrketräning :)

Heja heja!!

kram och trevlig fredag

monica 6 år sen

Hej Johanna.. Ser super gott ut!! Men jag kommer inte in på deras hemsida!! Har försök hela dagen :(( Bor också i Stockholm och har samma fråga om det finns här? Tack för en super inspirerande blogg <3 Jag har gått ner 5kg och tränar 3 dagar i veckan och tar PW två dagar. Detta tack vare dig!! Du har satt fart på mig och jag mår sååå mycket bättre.. Tack för det!! Hejjja dig Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Dom är på väg att starta i Sthlm!! Snart :)

Har du kommit in på sidan? Jag testade och det gick bra?

Trevlig helg!
kramar

Adela 6 år sen

Suveränt med såna matkassar! Kan ingen köra igång det i närheten här med??:-) ser så gott ut och känslan av att äta nyttigt är enorm! Tack Johanna för all inspiration! Du är fantastisk!:)
Kram
Adela

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

TACK snälla <3

Hoppas dom snart finns i fler städer. Riktigt bra!

Trevlig fredag!

kram johanna

HannaB 6 år sen

Godmorgon, vad gott det låter och ser ut :-) Önskar dig en bra dag kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

God morgon :)
Solen skiner idag med, nu ska jag ut på en runda.

Kram

browneyedgirl 6 år sen

God morgon <3 Lät ju som en riktig toppen kasse det där. Är smidigt att få hem maten med recept. Man behöver inte fundera på vad man ska äta och man får nya roliga recept att testa.
Vilken mysig utsikt dottern din får från sitt nya rum :) blir sugen på att renovera hemma nu *haha* Kram och ha en fin dag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Mycket smidigt…….. ;)

God morgon!
kram

Helen 6 år sen

Gillar din blogg jätte mycket, fitness matkassen får utöka o finnas i Sthlm oxå el gör den det?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

God morgon!

Tack snälla du!
Jag vet att dom skulle köra även där men kollar direkt om dom börjat.

kram

Karin J 6 år sen

Får du lägga ut receptet på soppan? Lät gott och spännande med citruskvarg till.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag kollar! Den var hur god som helst.

kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…