• 2014-05-07, 23:17
  • 14

Hej vänner!

Hoppas ni har en fin onsdag, jag har jobbat på main idag (Vilka goa kunder!)  och började med en morgonrunda före frukost hemma i Skövde. Jäkla regnväder men det är bara att dra på sig bra kläder och ut och köra. Jag har alltid mxdc sport kläderna som funkar även i regn och vind men som andas. I morse blev det knappt 5 km men riktigt skönt att hinna ut.

Sedan dusch, frukost,  på med höstkläder (!) och springa till tåget. Jackan är tigha från passion for brands,  jeansen please, dom vanliga ljusa, bara älskar dom.  (Dessa är XS)  från modesto och scarfs från style level. (Vet att det kommer frågor annars hehe) Glittrig blå tröja från isacouture fick liva upp en regnig onsdag. (Systemkamera borta igen, men ligger väl i någon låda i röran)

20140508-081153.jpg

Nu måste jag visa er bilderna från vår reklamfilminspelning vi gjorde i Stockholm.  Tycker inte alls om sena inlägg på en blogg men ibland blir det så. Tanja fylking frågade mig för ett tag sedan om jag ville vara med och spela in på en segelbåt och inte kunde jag ana då hur kallt det skulle vara. =) Eftersom jag flyttade precis den dagen så var det svårt för mig att ta mig upp på söndagen så jag kom lite senare på måndag fm.

Väl framme möttes vi upp av en som körde ut oss med båt ut mot den trevliga segelbåten ute till havs där produktionen spelades in.

Vilken dag det blev!

20140507-183559.jpg

Det var flera tjejer jag kände och vi hade så kul! Och kallt… Jag trodde vi skulle frysa ihjäl men vi fick på oss filtar och vinterstövlar sedan var det bara att köra igång och filma. Detta kommer ni kunna se på TV 4 från 1 Juni och vi skulle visa upp bikiniföretaget Sunkini. Jag har en hemma sedan förra året och den är riktigt bra om man inte vill ha ränder då den släpper igenom ljuset.

20140507-184308.jpg

Här är jag med min söta TVkollega Åza och kolla in mina stövlar. Hehe.

20140507-183842.jpg

Gulliga underbara Terece som är Love forever och fina Christina Melin. Tack för en supermysig dag till havs. Ska bli kul att se detta sen! Eller inte =) Min uppgift var att hissa segel och jag är van vid motorbåt så jag fick ta några lektioner på plats.

20140507-183527.jpg

Produktionen! Grymt duktiga och trevligt gäng.

20140507-183435.jpg

Vi stannade till och gick iland på en klippa, där var det lä och solen var framme men det är inte riiiktigt lika varmt som det ser ut.  Jag, Tanja och Christina. Puss på er finingar.

20140507-183934.jpg

Frös så mycket så jag inte ens kunde hålla in magen. Ni kommer få se så mycket fina badkläder och strandklänningar, det finns mer på deras fb eller hemsida.

20140507-183518.jpg

Vi seglade och jäklar vad det blåste!

20140507-183547.jpg

Skönt att få på sig kläder..

20140507-230518.jpg

20140507-230505.jpg

20140507-230445.jpg

Ni ser vem som har solduschat och inte va? Terece har sin fina rosa jacka från Love forever.

20140507-230542.jpg

Premiär på sjön! Helt underbart…Nu längtar jag till Janne tar sjösätter sin båt.

20140507-231424.jpg

Flera goa tjejer som var med, vi kanske ses snart igen! Flera frågar om mina bryn. Jag ljusar upp dom för jag ogillar mina svarta och eftersom jag har en gång i tiden noppat sönder dom suddar jag lite med en brun pensel för att få dom bredare. Tycker det är snyggare med bredare bryn och man får ett helt annat uttryck. Men det är ju jag och alla är olika. Testa får ni se vad som händer då jag personligen tycker man får ett lite “mjukare uttryck”. ( Mina egna kolsvarta gör jag ser arg ut om dom är smala och mörka)

20140507-231204.jpg

Tack hela gänget och tack för att jag fick vara med. Vi hoppas resultatet blir bra. Puh.

Nu har jag ätit en god middag med min fining och ska snart krypa ner. Kramar nästan ihjäl honom idag så nu måste jag sluta blogga. <3 Visst är det underbart med kärlek.

20140507-232327.jpg

Hehe <3

Puss och tack för alla fina kommentarer. Ni är underbara!

 

 

 

 

2014-05-07 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Marita 5 år sen

Hej Johanna följer din blogg och gillar den skarp . För ett tag sen vissa du dina nya rosa löparskor (salmings) gillar dom skarp har nu hittat dom på nätet . Nu undrar jag om dom är normala i storlek eller du går upp en storlek större en vad du har i vanliga skor .

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Marita!

Jag gick upp en storlek men vågar inte säga exakt hur du ska göra, står det något kanske om det? Har för mig det finns halvstorlekar?!

Hoppas du blir nöjd!
Kramar Johanna

Åsa Johansson 5 år sen

Hej!
Vi vill se massor av bilder från ditt nya fina hem!
Vi/jag behöver inspiration håller nämligen själv på att målar,flyttar.packar ut och packar in! Ganska jobbigt men jäklar när det börjar ta sig i röran då är man lycklig!

anneli 5 år sen

Över huvudtaget, skulle det stå

anneli 5 år sen

Men snälla du, av vilken anledning skulle du , som har lagt ner så mycket tid och energi till att träna din kropp, behöva hålla in magen över huvudet ??? Jag tränar jag med och behöver aldrig hålla in min mage, den är platt oavsett !

55kg 5 år sen

Har precis rivit av styrketräningen här hemma & ska alldeles snart bege mig ut på dagens andra PW!

Anette 5 år sen

Mage?? Xs i kläder??

Jeanette Johansson 5 år sen

Åh, avundas dig inte det kalla vädret i bikini. Men det såg härligt ut med sol iaf :) Blir skoj att se resultatet!
Kram på dig!

Åza Brennander 5 år sen

Ja jäklar vad vi frös men kul var det! Hoppas vi ses snart igen fining! Kram! <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja herrejesus vad kallt det var ;) Men kul att ses!!
KRAM !!

Louise 5 år sen

Vilken härlig dag på båten. .:)

Siv åhlin 5 år sen

Vilka bilder! Wow. Såg ut som det var full sommar, hehe. Din blogg är jättefin, så kul gå in och läsa, vill renovera överallt. Ha de gott.

J 5 år sen

Så mycket spännande och kul du får uppleva! Förstår att du jobbar hårt för det dock. Tack för att du orkar (hehe) så vi får ta del av allt kul! :)
Älskar(!!) för övrigt stilen på första bilden. Mycket snyggt i all sin enkelhet!
/J

Ramona 5 år sen

Vilken härlig dag på båten :) Men ser kallt ut, haha, jag som frös igår med både kofta och jacka….
Spännande att se det på tv sen.
Hoppas du får en fin dag <3 snart fredag igen, härligt.
Kram fina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg