• 2014-06-21, 23:49
  • 16

Min klänning jag hade på midsommarkvällen är från Ester Elenora. (Jag har en tight underklänning under då denna är genombruten spets.) Funkar även till stranden tex… Hade även mina LdIr boots till för att bryta av. (hårbandet är det jag hade när jag fyllde 40)

Har nog aldrig fått så många frågor vart mina skor kommer från. Dom är från Top shop. Bra pris och sköna.

Lite klädtips och svar på det ni undrade över på instagram.

DSC_0202

Halsbandet är Love forever och detta fick jag när vi plåtade sist. Har sällan örhängen eller halsband men detta blev jag kär i!

bild-36

Äntligen är han hemma. Tänk att två dagar är länge att vara från varann haha ;)

DSC_0167

Middagen hos Jannes kompis var så god. Till förrätt fick vi tortilla som han hade västerbottenost, ruccola och lite salami i som han sedan vek ihop och lade på grillen. Sedan fick vi grillad lammfile’ med primörer, färsk potatis och underbar chimichurrisås!  Jordgubbar efter :) Tusen tack för en trevlig middag.

Lite mer smyckestips:

DSC_0208

Armband däremot är något jag nästan alltid har. icon är mina favoriter, jag gillar dom för man virar och det inte är något som “slänger och är i vägen”.

DSC_0231

DSC_0183

 

I fm tog vi en riktig långpromenad  skulle sedan åkt ut med båten men det blåste lite för mycket. Hoppas det blir havet i morgon istället.

Hoppas ni har haft en fin midsommardag, nu är det natti här.
Puss och sov gott

Kramar

 

 

 

 

 

2014-06-21 Mode / Skönhet

Kommentarer

Marie 6 år sen

Hej! Otroligt fin klänning. Har letat runt på nätet men inte funnit den. Vart har du köpt din? Har googlat mig på ester Eleonora men inte hittat den.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej!

Kollade du länken jag klickade i? Där måste finnas vart man kan köpa den eller maila Caroline Carlsén som äger Ester elenora, hon finns även på facebook om du kan maila henne där och fråga henne. Hälsa från mig! KRAM Johanna Ps Fantastisk klänning <3

Marita Andersson 6 år sen

Hej Johanna! Jag undrar hur många gånger man kan ta bcaa-xx per dag. Det står inget på burken?Tycker smaken blir bättre nu när jag tar ca 6-7 dl vatten! Har ju inget med midsommar att göra det här men jag frågar ändå:)
Ha det redigt gött;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag tar den före, under träning 1-2 ggr om dagen. Tränar jag inte tar jag den kanske inte lika ofta. Inga problem att ta den ändå om du tex inte vill eller kan äta frukost direkt på morgonen. Skönt du tycker bättre om smaken. Det är bra grejer! kramar

Katja 6 år sen

Jättefin!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! <3

Lotte 6 år sen

Vilken söt klänning :-) Hoppas ni får mindre blåst idag så ni kan ut på skön, vi ska ut på en kantarellrunda här efter frukost :-)
http://www.lotte4.blogspot.com

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Åh! Kantareller!! Finns det mycket?
Så gott!

Ha en härlig söndag, kram johanna

Ramona 6 år sen

God morgon <3
Så söt klänning. Och de fina blommorna du har i håret gillar jag.
Tack för goda recept i inlägget innan, sparar jag.
Ha en fin dag, kram kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack och hoppas du får en skön söndag också! :)

Kram!

Jessica 6 år sen

Tänkte överraska min kärlek med en sådan snygg blazer som din kärlek har…..är det en Tiger?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Den blå är från Brothers,(två är sedan..) den ljusblå kostym är Tiger däremot.
Kolla även Morris kavajer, dom har supersnygga! J har en blå.
Mycket blått ;-)
Kram johanna

Åsa 6 år sen

Kul att du haft en skön midsommar. Men det måste väl kännas konstigt att alltid behöva lämna barnen när det är helg för att ta tåget till Janne.

Svar på kommentaren:
Carina 6 år sen

Varför skulle hon tycka att det känns konstigt? Barnen är inga småisar o gör ju massor med sin mamma hela tiden! Vad vill du få ut av din fråga? Trycka ner eller få stöd själv för att du också försöker träffa din särbo men kanske får dåligt samvete? Vi som tycker att barnen mår bäst om föräldrar mår bra kan stötta dig isf. Kram

Lollo 6 år sen

Det var väl ändå inte du som fick frågan Carina.

Carina 6 år sen

Är du helt säker Lollo

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…