• 2014-08-01, 18:24
  • 5

Vill man “unna sig” lite kollisar vilket jag förstås gör ibland är detta mums! Man ska inte sluta leva utan hitta en balans man själv trivs i. Ska jag äta kolhydrater vill jag äta något smaskigt och inte en torr brödskiva för då kan det lika gärna kvitta. En tallrik krispig pommes tex hur gott är inte det…;) Sånt kan jag njuta av någon gång men skulle jag vräka i mig det dagligen blir jag ett berg och en kropp som mår kass och det vill jag inte.

Grillade Tortillas med västerbottenost, kantareller och guaccamole fick Janne efter hans hockeyträning igår (Ja dom har redan börjat och han är överlycklig, haha) Han var ganska nöjd med den rätten och jag måste säga att herremingudars vad gott det är. Krävs nästan ingen recept utan man kan ta vad som, men västerbottenost ger så god smak. (Idag åt vi kräftor till!)

Tortilla 

Västerbottenost

Kantareller

tomater

ruccola

salt och peppar

Stek kantarellerna, lägg allt på en tortilla, vik ihop dubbelt och stek. (kokosfett från mm sport är bästa tycker jag) Jag stekte i grillpanna så blir det extra krispigt eller om man lägger dom på grillen.

Sedan skär i bitar- även gott som snittar till en fördrink.

Jag gjorde även med salami på några.

Guacamole har jag inget exakt recept men detta var gott:

1 mosad avocado

2 pressade vitlöksklyftor

1 dl creme fraiche

Några droppar citron

Några droppar Santa maria Extra hot pepparsås

Rör ihop och låt stå en stund.

DSC_0337

Jag lade dom på en salladsbädd och extra gott när dom är krispiga.

Mums!

Nu har vi kommit tillbaka från havet. Puss så länge!

20140801-182750-66470769.jpg

 

 

 

2014-08-01 Recept

Kommentarer

55 kg 7 år sen

Det där är väldigt gott att göra på grillen oxå!

Tina 7 år sen

Oj såg väldans gott ut, testar detta idag! En undran bara….vad är den röda såsen du har på? :)

Ramona 7 år sen

God morgon :)
Så var man hemma igen efter en vecka på vift.
Har kikat ikapp i din blogg nu. Måste säga att jag längtar till webbshopen startar, så mycket fint ni har på gång.
Hoppas du får njuta av en fin lördag <3 kramen

Barbro 7 år sen

Vad enkelt och gott det ser ut att vara såna grejer gillar man.Har du testat glasstårtan än?
Ha nu en mysig helg både du o Janne.
Blir nog en tur på Vänern imorgon om vädret tillåter.
Kram från en som gillar din blogg. ♥♥♥

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…