• 2014-08-01, 18:24
  • 5

Vill man “unna sig” lite kollisar vilket jag förstås gör ibland är detta mums! Man ska inte sluta leva utan hitta en balans man själv trivs i. Ska jag äta kolhydrater vill jag äta något smaskigt och inte en torr brödskiva för då kan det lika gärna kvitta. En tallrik krispig pommes tex hur gott är inte det…;) Sånt kan jag njuta av någon gång men skulle jag vräka i mig det dagligen blir jag ett berg och en kropp som mår kass och det vill jag inte.

Grillade Tortillas med västerbottenost, kantareller och guaccamole fick Janne efter hans hockeyträning igår (Ja dom har redan börjat och han är överlycklig, haha) Han var ganska nöjd med den rätten och jag måste säga att herremingudars vad gott det är. Krävs nästan ingen recept utan man kan ta vad som, men västerbottenost ger så god smak. (Idag åt vi kräftor till!)

Tortilla 

Västerbottenost

Kantareller

tomater

ruccola

salt och peppar

Stek kantarellerna, lägg allt på en tortilla, vik ihop dubbelt och stek. (kokosfett från mm sport är bästa tycker jag) Jag stekte i grillpanna så blir det extra krispigt eller om man lägger dom på grillen.

Sedan skär i bitar- även gott som snittar till en fördrink.

Jag gjorde även med salami på några.

Guacamole har jag inget exakt recept men detta var gott:

1 mosad avocado

2 pressade vitlöksklyftor

1 dl creme fraiche

Några droppar citron

Några droppar Santa maria Extra hot pepparsås

Rör ihop och låt stå en stund.

DSC_0337

Jag lade dom på en salladsbädd och extra gott när dom är krispiga.

Mums!

Nu har vi kommit tillbaka från havet. Puss så länge!

20140801-182750-66470769.jpg

 

 

 

2014-08-01 Recept

Relaterade inlägg