• 2014-08-08, 01:15
  • 4

Hallå på er!

Idag har det varit en hektisk dag med mina goa kunder och lite annat smått och gott. =) Vi har en som fixar vår balkong hemma och hantverkare vill ju gärna komma hem tidigt, plus att jag var ute och sprang innan för att hinna med min dagliga morgonrunda. Men jag hann och nu är renovering igång. Kommer bli så fint och jag tror vi hinner klart allt jag planerat tills Marilyn ska konfirmeras nästa lördag. Så mysigt och roligt det ska bli!

Hon och hennes kompisar läser för fullt nu och dom valde temat sport, sommar. Dom har jättekul! Igår fick dom segelflyga, dom ska även testa kickboxning och har även varit på ridläger. Hon kom hem efter lägret och hade kunnat stanna en vecka till sa hon. Jag tror det var mysigt med gemenskapen och det är lärorikt och att konfirmeras är bara bra tycker jag om man vill.

Det sista jag gjorde idag på salongen var att fixa inför lördagen brudklädsel. Jag är nämligen ledig i morgon och ska klä min vän och kund Ulrika till vacker brud lördag morgon.  <3 Så kul det ska bli! Nålar, produkter och tänger ligger redo och väntar. Ni ska förstås få se när vi är klara. (När dom är gifta ;)  Mina systrar med deras respektive ska också på bröllopsfesten och jag är övertygad om att det blir ett jättefint bröllop efter allt jag fått höra av Ulrika.

IMG_5766.JPG

Här hemma har vi grejat för fullt i kväll och jag gjorde grillade wraps till tjejerna som även L-M kompisar fick testa och det gick hem hos alla. Gott med västerbottenost och jag skrev om det för ett tag sedan här.  (Skippade kantarellerna och tog bara ost, ruccola och salami)

DSC_0333

Dom ser kanske inte mycket ut för världen men herrejesus alltså vad gott. Frasiga…. Olivoljan jag fick av min kompis Linnie kan vara den godaste jag någonsin smakat.

Nu måste jag sova även fast jag är en nattuggla som gillar att sitta uppe och jobba sent när alla sover.

Puss och god natt!

IMG_5782.JPG

2014-08-08 Mitt liv

Kommentarer

Caroline 6 år sen

Hej finaste Johanna! En viktig
Fråga!! Kan man boka dig
För bröllopsfrisyr? O går Mats Carlsson att boka för
Smink? Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej!

Absolut! Vi är ju superduperteamet ;)

Maila mig så ska jag se datum (Om ni bestämt dag mm ;))

[email protected]

Kram Johanna

Sussie 6 år sen

Hallå där!
Tänkte testa wrap, men vad har man för bröd eller bakar du själv brödet?

Tack för tips. =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hade jag haft mer tid hade jag gjort själv men nu var det bråttom så vi köpte. Finns massa roliga recept tror jag.

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…