• 2014-08-08, 01:15
  • 4

Hallå på er!

Idag har det varit en hektisk dag med mina goa kunder och lite annat smått och gott. =) Vi har en som fixar vår balkong hemma och hantverkare vill ju gärna komma hem tidigt, plus att jag var ute och sprang innan för att hinna med min dagliga morgonrunda. Men jag hann och nu är renovering igång. Kommer bli så fint och jag tror vi hinner klart allt jag planerat tills Marilyn ska konfirmeras nästa lördag. Så mysigt och roligt det ska bli!

Hon och hennes kompisar läser för fullt nu och dom valde temat sport, sommar. Dom har jättekul! Igår fick dom segelflyga, dom ska även testa kickboxning och har även varit på ridläger. Hon kom hem efter lägret och hade kunnat stanna en vecka till sa hon. Jag tror det var mysigt med gemenskapen och det är lärorikt och att konfirmeras är bara bra tycker jag om man vill.

Det sista jag gjorde idag på salongen var att fixa inför lördagen brudklädsel. Jag är nämligen ledig i morgon och ska klä min vän och kund Ulrika till vacker brud lördag morgon.  <3 Så kul det ska bli! Nålar, produkter och tänger ligger redo och väntar. Ni ska förstås få se när vi är klara. (När dom är gifta ;)  Mina systrar med deras respektive ska också på bröllopsfesten och jag är övertygad om att det blir ett jättefint bröllop efter allt jag fått höra av Ulrika.

IMG_5766.JPG

Här hemma har vi grejat för fullt i kväll och jag gjorde grillade wraps till tjejerna som även L-M kompisar fick testa och det gick hem hos alla. Gott med västerbottenost och jag skrev om det för ett tag sedan här.  (Skippade kantarellerna och tog bara ost, ruccola och salami)

DSC_0333

Dom ser kanske inte mycket ut för världen men herrejesus alltså vad gott. Frasiga…. Olivoljan jag fick av min kompis Linnie kan vara den godaste jag någonsin smakat.

Nu måste jag sova även fast jag är en nattuggla som gillar att sitta uppe och jobba sent när alla sover.

Puss och god natt!

IMG_5782.JPG

2014-08-08 Mitt liv, Recept

Kommentarer

Caroline 5 år sen

Hej finaste Johanna! En viktig
Fråga!! Kan man boka dig
För bröllopsfrisyr? O går Mats Carlsson att boka för
Smink? Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Absolut! Vi är ju superduperteamet ;)

Maila mig så ska jag se datum (Om ni bestämt dag mm ;))

[email protected]

Kram Johanna

Sussie 5 år sen

Hallå där!
Tänkte testa wrap, men vad har man för bröd eller bakar du själv brödet?

Tack för tips. =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hade jag haft mer tid hade jag gjort själv men nu var det bråttom så vi köpte. Finns massa roliga recept tror jag.

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller reklam för min bok Middag hos mig  Idag var jag på gymet före halv åtta. Grym känsla att ge sig ut i mörkret och in på gymet för att träna, redan…

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…