• 2014-08-08, 21:02
  • 9

Jag åkte ner till Janne i Göteborg efter lunch då han slutade lite tidigare och vi åkte ut med båten. Det var så fint väder! Vi åkte ut till Vinga och det är som balsam för själen där ute. En sån här kväll ska man vara kvar och nästa år hoppas jag vi har en större båt! Tröttnar aldrig och tur är nog det att vi gillar det båda två. Vi badade och vattnet är varmt och skönt. Snacka om att förlänga sommaren. 10563137_10152654212982608_6133535538077499475_n IMG_5798.JPG Hoppas ni också haft en fin fredag och kanske njuter av sol och fint väder. Till något helt annat. Har inte hunnit med vissa inlägg med rabattkoder mm och här kommer ett par som jag måste tipsa er om! Först ut är asif där bland annat mina älskade sängkläder kommer från. Har man sovit på dessa en gång vill man inte sova på några andra. Riktig “hotellkänsla” och underbara. Lyxiga! DSC_0320 DSC_0322 Nu får ni 20% rabatt när ni uppger Toftby vid kassan och rabatten dras direkt. Detta gäller till och med 15/8 . Ni hittar deras sängkläder HÄR.  present_kartonger   RandigGraDuschhandduk Deras fina handdukar håller också hög kvalite och dessa randiga är mina favoriter som vi har både i Skövde och Göteborg. Randigt är alltid snyggt. Nästa rabatt ni ska få är hos min duktiga nageltjej nere i Göteborg. Jag är så imponerad över hur naglarna håller och dom blir så fina! Sist höll dom i 5 veckor utan en enda som hade släppt eller blivit ful. (Har man rätt färg så det inte blir skarv funkar det att ha dom länge eller om man filar) Dom växer med och inga fula kanter. Hon är GRYM och gör det du önskar. Hon har ganska svårt med tider men idag skrev hon att hon lyckats få loss några tider redan nästa vecka så ring och kolla tid direkt om ni vill ha tid för dom lär ta slut. Så här blev det sist när vi gjorde för en vecka sedan. IMG_5512.JPG Somrigt rosa och lite glitter. =) IMG_5518-0.JPG

Alltid lika kul att få bli fixad av dig Sukran!IMG_5523-0.JPG

Ni får 20 % rabatt hela augusti på hennes behandlingar och för att boka ringer ni eller smsar henne på Beauty Concept på 0737-699683 Hälsa från mig! Nu är jag på tåget mot Skövde igen för jag har en del att fixa med inför min Brudklädsel i morgon bitti, men det mesta är klart. Eftersom jag själv ska vara gäst på bröllopet behöver jag ha allt förberett så det bara är att fixa mig själv snabbt när Ulrika blivit vacker Brud. <3 ÅH så underbart med bröllop! Ni kommer få se massor av bröllopsbilder här förstås. Puss så länge!

Kommentarer

Barbro 6 år sen

Hej Johanna tänkte jag kunde fråga dig om en sak.
Min Fd man har ihårbotten något som liknas vid eksem eller psoriasis testat en massa kurer men inget har hjälpt honom.
Är det något du stött på i ditt yrke. Vi ska ordna så han får komma till specialist för på vårdcentralen kunde de inte hjälpa , där fick han penicillin men det har har inte hjälpt honom.
Tusental för svar.

Svar på kommentaren:
Barbro 6 år sen

Tusen tack skulle det stå.

Maria 6 år sen

Hej Alla,

Något hade blivit fel med rabattkoden hos oss, men nu funkar det som det ska igen. Koden Toftby ger 20% rabatt
Vi ber om ursäkt att det blev så tokigt!

Med Vänliga Hälsningar,
Maria på AsIf 4476

Rosanna 6 år sen

Tränar du inte på gymmet längre? Tänkte bara att för några månader sedan var du med i bästa träningsblogg tävling och jämfört med dina konkurrenter så är din blogg väldigt annorlunda nu. Tar man träningen seriöst och inte bara som en “fluga” så gör man det väl kontinuerligt tänker jag.

Ramona 6 år sen

Dom sängkläderna är så snygga :) Ska kika in där.
Härligt att spendera de varma dagarna vid vattnet <3 Har vart en riktig kalas sommar.
Ha det underbart på bröllopet idag och lycka till med fixandet av bruden.
Kramen

Marie Larsson 6 år sen

Funkar inte med nån av koderna :(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tråkigt! :( då har något blivit fel.
Jag har mailat dom och skriver när allt funkar! :)

Kram

Camilla Sandberg 6 år sen

Tyvärr funkar inte rabattkoden på Asif :(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Va? :(
Testa alla små bokstäver
Testa även Toftby20

Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…