• 2014-08-08, 08:23
  • 4

Har ni testat appen utgiftskollen som jag skrev om för ett tag sedan? Jag laddade ner den och har testat några veckor. Genom appen får man hela tiden koll på vart alla pengarna går mm och man får sig en tankeställare.
Just i juli månad under semestern blev det mycket äta ute, småutgifter som man inte annars har mm men det är alltid så under semestermånaden. Man gör av med mer pengar när man är ledig men då är det också lite intressant att se vart pengarna går. Och hur mycket…

Matkontot och bensin är också något som var högre under juli månad.

Jag hade en kund på salongen idag som precis separerat och vet inte alls hur hennes ekonomi kommer att se ut. Hon oroade sig lite för om hon “skulle klara sig” och hon frågade om just den här appen för att ” få lite mer koll” och jag tipsade henne att ladda ner utgiftskollen. Läser du detta, kram på dig vi ses snart!

Jag sparar tex i några olika fonder till mina tjejer och har gjort ganska länge på Swedbank. När jag gick in och kollade hur det såg ut blev jag glad över att det faktiskt hade hänt en hel del. Dom pengarna som jag kanske sparar genom utgiftskollen vill jag öka på deras fondsparande och även lägga in mer till pensionsparandet till mig själv.

Har ni testat appen? Vad tycker ni?

Missa inte att vara med i tävlingen som vi ordnar tillsammans med Swedbank och Utgiftskollen på tävlingssektionen!
På modernmom.se/tavling kan du gå in och ge dina tre bästa tips hur du sparar pengar i vardagen.
Tävlingen pågår fram till den 22 augusti och dom tre med de bästa tipsen vinner varsin Ipad mini.

Är man inte med vinner man aldrig så lycka till!

Kramar

Här är ett exempel på hur det kan se ut i appen. Man kan enkelt använda olika kategorier för olika utgifter. Detta är inte en bild från just min app men kanske bjuder er på en sen :)

Utgiftskollen_oversikt_juli

2014-08-08 Mitt liv

Kommentarer

Maria 6 år sen

Kanske ska testa Utgiftskollen! Hur är den jämfört med andra appar såsom till exempel Tink? Har du testat fler?

Katarina 6 år sen

Hej Johanna!
Visst har jag läst ditt inlägg och jag ska genast ladda ner appen från Swedbank. Ser fram emot nästa klipptid då jag ska berätta hur det har gått med utgiftskollen!
PS Är sååå nöjd med frisyren, tittade mig i spegeln lite extra igår. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Vad kul att du gillar! SÅ fint med den färgen :) Ha en fin helg nu och vi hörs snart! kramar

Caroline 6 år sen

Visst är den bra Utgiftskollen! Jag har använt mig av den hela sommaren och det är verkligen både intressant och hemskt att se vad man spenderar pengar på haha.
Vi äter också ute rätt mycket på sommaren, känns som man vill unna sig lite extra då. Går åt en hel del gott kött på grillen hemma också då min man älskar att stå vid sin gasolgrill och gärna grilla åt alla grannar också!
Det som var positivt för oss detta år är att bensinkostnaden gick ner något. Vi har istället valt att cykla till badplatsen då båda döttrarna är tillräckligt stora för det nu!
Tack för en fin blogg och tack Swedbank för era grymma tjänster, kul att du samarbetar med dem!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg