Kommentarer

Linda 6 år sen

Jag förstår inte folk som tar sig friheten att säga precis vad de tycker när de bara har negativt att säga! Om det inte gäller något livsnödvändigt är det väl bättre att hålla tyst? Många gånger har jag blivit ledsen och i djupet sårad bara för att vissa inte kan hålla inne med sin negativitet, detta trots att jag har bra en självkänsla! Det är verkligen ynkligt att sitta anonymt och klanka ner nåt så fruktansvärt som dessa personer gjort mot dig Johanna och ditt “gäng”. Bara för att man har en åsikt behöver man inte alltid uttrycka den! Och NI som tvunget MÅSTE, tänk en gång extra nästa gång innan ni publicerar en kommentar med kränkande innehåll! En sak om man på ett fint sätt säger att kläderna inte är i min smak, men ändå… Måste man verkligen klicka iväg en sådan? Jag såg stolta glada och vackra kvinnor, låt dem fortsätta vara det. Frågar hon däremot om lite positiv input om hur ni vill att kläderna ska se ut är det en annan sak. Lycka till med allt Johanna och tack för en jättetrevlig blogg! Du har verkligen inspirerat mig att ta tag i min träning, blir avis på hur vacker du är och det ger mig ett jäkla anamma att så vältränad ska jag också sträva efter att se ut!

sara 6 år sen

Hej,

Först av allt vill jag tacka för en bra blogg som jag besöker så gott som dagligen
En liten reflektion dock – vad är det som gör att det blir riktigt stämning i vissa bloggar? Och då menar jag dessvärre både från dom läsare som kommenterar men även från bloggaren själv i dom svar som hen ger sina läsare (då menar jag svaren på dom tråkigare kommentarerna). Det finns ett antal bloggare som aldrig någonsin går ner på samma nivå som sina mindre begåvade läsare, till exempel
Hanna Graf
Ebba Von Sydow
Pernilla Wahlgren
Carolina Gynning
Charlotte Perelli
Mikaela Forni

..vilket gör att det blir skillnad på bloggar och bloggar tyvärr!

MVH Sara

Svar på kommentaren:
Camilla 6 år sen

Håller med Sara!

Sara H 6 år sen

Jag håller inte riktigt med dig. Det jag tycker är urtråkigt med många bloggare är att de aldrig ger sig in i kommentarsflödena och bemöter sina läsare.
Carolina Gynning t ex har jag aldrig sett svara på en enda kommentar från sina läsare. Hennes blogg har jag slutat läsa för längesedan.
Uppskattar mycket mer Johannas blogg som inspirationsmässigt ger mig mycket mer än de andra tejerna och som har så engagerade läsare att de direkt kastar sig in i kommentarsflödet!
Och du, du glömmer nog att många av de stora bloggarna har moderering på sina bloggar och kanske raderar kommentarer innan de ens blir synliga på bloggen.

Maja 6 år sen

Så sant sara och det är väl här den stora skillnaden på A och B kommer fram.

jossan 6 år sen

Flera av dom bloggarna modererar sina kommentarer eftersom det står “måste godkännas” först. Många kommentarer släpps inte ens fram.
Hanna graaaf tex, där måste man tydligen vara inloggad och registrerad.
Jag håller med Sara H!

Gynning svarar inte några alls…..

kramis

Maria 6 år sen

Det har varit liv i luckan hos alla de bloggare du nämner, Mikaela Forni vet jag inte vem det är dock.
Alla de andra har givit sig in i argumentationer med läsare i kommentarsfältet och det har aldrig varit någon nöjsam läsning, även om förstås bloggarens fans har jublat och hurrat, och har ofta resulterat i att kommentarsfunktionen har stängts av för att senare låta bloggen modereras så att endast de positiva kommentarerna har godkänts.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Så är det nog…. här är det fritt fram iaf och jag tar endast bort “skit” som skrivs om andra än om mig själv även fast det är ett fåtal då dom gärna skriver från samma mail och samma ip. Dock i flera namn ;) Sedan tycker jag vissa kommentarer är på en låg nivå INTE en ren åsikt som en del hävdar. Den åsikten skulle jag isf vilja höra om någon kommer fram på stan och det har faktiskt aldrig någonsin hänt överhuvudtaget. Är inte det konstigt…? ;-)

Kram Johanna

Lena 6 år sen

Hej Gott folk!
Tänk på det här: Strong people don’t put others down… They lift them up
Michael P Watson

Svar på kommentaren:
Saga 6 år sen

Så bra citat!!!!

Johanna Toftby 6 år sen

;-)

Kram

AnnaE 6 år sen

Yes!! :)

55kg 6 år sen

Allt jag såg på bilder från mässan var vackra kvinnor med vackra kroppar iklädda i vackra kläder och med vackert hår!

Mulliga tjejen m naturlig o spirituell utstrålning 6 år sen

Jag bara häpnar :)). Tänk va!! Jag är en tjej…..kvinna… Strax 48 år. Älskar livet m allt vad det innebär. Jag åker till affären m oborstat hår i tofs. I hästkläder. Vem bryr sig. Jag kan va lika sexig ändå. Det handlar om äkta utstrålning…..allt det kommer inifrån :) äkta energier!!!! Sen på kvällen kan jag sminka upp mig o klä upp mig som vilken modell som helst! Hallå där ute. Gör det ni känner MÅ BRA. Lyssna till erat hjärta.

Magdalena 6 år sen

Jag brukar inte kommentera här men nu gör jag det. Tycker det finns gränser för hur man uttrycker sig och i kommentarsfälten är det en del som passerar den gränsen. Det är väldigt enkelt att bakom sin dator och ge uttryck för vad som helst. Jag är helt övertygad om att många, kanske de allra flesta ALDRIG skulle säga samma sak till Johanna om de mötte henne personligen.

Jag skulle kanske inte välja de kläderna som syntes på bilderna till mig själv, men vad tusan det är ju ursnygga tjejer allihop. Framförallt tycker jag det syns när någon känner sig fin, ser det på mina egna tonåringar (grabbar) att det liksom lyser om dem när de själva gillar vad de ser i spegeln. Dom stunderna framstår sönerna (för mig som mamma) som det vackraste av det vackraste därför att de strålar. Insidan och utsidan hör ihop.

Följer bloggen då jag har blivit inspirerad av träning och kost. Och jag skulle fortfarande vilja ha receptet på den där pajen med kokos som ni hade på konfirmationsbjudningen :-). Lät grymt gott och jag ska fira sonens flickväns körkort imorgon så hinner du lägga ut den blir jag glad.

anneli 6 år sen

Heidi som skriver en kommentar här inne om att man enligt henne inte kan kalla sig för tjej då man är över 40 år, men det kan man faktiskt :) Jag är 53 år och jag kan nog fortfarande kalla mig för tjej, det gör väl inget hoppas jag :))

Svar på kommentaren:
Marie 6 år sen

Det finns de som är griniga kärringar vid 25 o de som är härliga tjejer vid 55 ;)

48-årig tjej 6 år sen

Underbar kommentar Marie!!

anneli 6 år sen

Härligt, Marie :))

Caroline 6 år sen

Mycket bra krönika! Jag har följt din blogg hur länge som helst och jag blir så less på folk som då och då använder den för att spy ur sig negativa kommentarer om både dig och andra personer.
Du har rätt i att man som bloggare får ta både ris och ros men någonstans finns det faktiskt en gräns.
Man får tycka vad man vill om operationer, löshår, kläder och annat men gissar att 99% av de som skriver taskiga kommentarer fullständigt skulle bryta ihop om de fick höra något negativt om sig själva.
Jag beundrar dig att du orkar, vet att du lägger massor av tid på detta.
Älskar din blogg och blir hela tiden inspirerad av din stil!
Så, stå på dig och stor kram till dig fina Johanna!

Svar på kommentaren:
Maria 6 år sen

Det kräver lite tid per dag att blogg på den här nivån som Johanna gör, men timpenningen är å andra sidan inte små potatis. :)

hejdi 6 år sen

Ett gäng tjejer?? Har man passerat 40 så tycker inte iaf jag att man är en tjej. Är man inte kvinna då?

Elaine 6 år sen

Jag går in på johannas blogg för att jag tycker det är roligt och inspirerande och helt enkelt för att det ger mig en positiv känsla/ upplevelse. Min rekommendation till alla som stör sig av det som skrivs här eller i andra bloggar är… Låt bli och gå in där om det ni ser och läser provocerar er och ödsla hellre er tid och energi på någonting som ger er (och andra) glädje i livet istället. Bara ett tips!

Maria 6 år sen

Men det är helt ok att du skriver om familjer på mataffärer som inte passar in i din mall?

Svar på kommentaren:
carita 6 år sen

Håller med,, vad är skillnaden när du dömer andra på vad de har i matkorgen och eller om nån är överviktig, ,,som du skriver själv,,## så länge man mår bra i sig och trivs så ##,,känns ibland att du dömer andra själv, , och har negativa kommentarer om andra,, ,Tragiskt att en del ska vara så hårda och otrevliga i sina ord,, håller med där,, ,

Maja 6 år sen

Undrar samma sak.

jossan 6 år sen

Kanske ska läsa hennes krönika en gång till…….

Maria 6 år sen

Jossan: Varför det?

Terece Almering 6 år sen

Fantastiskt bra skrivet!! Heja dig!!! Puss

Svar på kommentaren:
Kristina 6 år sen

Härligt att du är här inne och skriver Terece, vill passa på att säga att dina kläder är superfina!
Och vad spännande med det nya håret du och Johanna har börjat med, jag ser fram emot att beställa en tofs och börja fixa lite roliga festfrisyrer med mitt hår som aldrig verkar vilja växa :)
Kram till dig!

ubbe 6 år sen

Var och en bestämmer själv hur han/hon vill se ut. Jag, som snart är 43, går med specialsydda jeans av märket JapRag. dom har mycket detaljer som specialsömmar etc. Jag får väldigt ofta komplimanger av kvinnor för hur jag klär mig medans män muttrar “tror du att du är 20?” den allmänna uppfattningen är att om man är över 30 ska man tydligen köpa sina Jeans på Dressman.

Ålderskomplex som jag ser det är när man ständigt jagar partners som är 20-25 år yngre… inte hur man väljer att se ut.

Svar på kommentaren:
Annlie 6 år sen

Håller fullständigt med dig!
Är lite nyfiken på dina coola jeans :)

Ann 6 år sen

Har inga problem med att folk får se ut hur de vill. Men varför använder man inte sitt sunda förnuft och tänker på hur ens insida av kroppen mår i stället av allt man tillför. Tyvärr finns det ju ingen återvändo när man har kört på ett tag med botox eftersom man förstör sin ansiktsmuskulatur.

Maja 6 år sen

Det är väl inte det att det inte är ok med silikonbröst eller botox eller vad det nu gäller.Men allt tillsammans blir lite för mycket.Inte snack om naturlig skönhet,men ibland kan det bli lite för mycket Lolo Ferrari över det hela.
Men som tur är är det vi själva som bestämmer hur vi vill se ut.Men vi har också åsiktsfrihet.

Minna 6 år sen

Hej. Det är oftast avundsjuka från andra kvinnor. De är inte nöjda med sitt utseende och har kanske inte dom pengarna till att ändra det eller att de inte får det för sina män. Har en väninna som ska operera sina bröst nu men hennes partner förstår inte varför!? Han säger att jag har ju aldrig klagat, varför ska hon göra det då? Jo det är inte roligt att ha en platt byst , en A kupa. Man känner sig inte kvinnlig. Jag förstår henne. Skulle han ha ett litet könsorgan typ 4 cm och kan få den till 7 cm så skulle han fixa det!! Eller hur? Vi lever bara en gång, gillar vi inte ngt, så kan man ändra på det, gör det! Och njut av livet!! Den kommer inte tillbaka…..

Svar på kommentaren:
Anna 6 år sen

Den ständiga kommentaren… Att det skulle handla om avundsjuka. Hur vet du det?

Sara H 6 år sen

Såklart det handlar om avundsjuka! Brings out the worst in people..

Maja 6 år sen

Också så trött på detta med avundsjuka så fort man tycker och tänker annorlunda och så tjatigt att höra nu.

Johanna Toftby 6 år sen

Hahahahah! SÅ galet kul kommentar! Så rätt så rätt….
Stor kram!

LottaF71 6 år sen

Härligt! Bra skrivet Johanna!
Jag kan inte förstå varför folk skall skriva så negativt???
Går de verkligen fram till folk på stan också och talar om för den, helt okänd för denna personen hur de tycker??? Skulle inte tro det!
Så varför ska de då skriva det på nätet?

Nä, skärpning i cyperspace! Nu får det vara nog! Har vi inte nog med hemskheter runtom i världen, vi behöver inte vara elaka mot varandra!

Ha en toppen dag fina du <3
Kram Lotta

carita 6 år sen

Tänker när du var med i en artikel som hette,, ,Vägrar ta till kniven,, när du hävdar i princip att allt kan tränas bort?
Hur kommer det sig att du ändrat åsikt?

Emelie 6 år sen

Din krönika var kanon. Men det står att den är skriven av en Albin, det kanske ska ändras!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…