ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kycklinggryta i jordnötssås

/

Hallo på er, har ni fredagsmys?!
Detta inlägg började jag skriva igår men sedan somnade jag nästan i datorn… Behöver fler timmar på dygnet helt enkelt. Eller också som många andra bloggare, bara blogga. Men skulle nog tröttna (eller också tröttnar ni på mig, haha) och vad ska man skriva om när man inte har sina andra jobb? =)
I alla fall. Fredagen började med en underbar rask pw före frukost. Skönaste starten jag vet. Helst löpning men eftersom jag varit pangförkyld har jag fått låta bli all träning i nästan två veckor. Men nu är det stort sett borta. Blir ni sjuka-Vila och sedan på´t igen. Finns inget som ger bättre resultat än kontinuitet. Jag kan vara tröttast i världen en morgon men ut ska jag och redan efter 10 minuter börjar jag känna av ruset. För det är verkligen en kick. Varje gång. Många kör perioder några veckor sedan platt som en pannkaka ner igen och ingen träning alls. Sedan upp igen och nya mål. Jag tror det är lätt att man sätter för höga krav och svåra mål.

Börja lagom för att inte tappa suget. När ni är igång kommer ni inte kunna sluta. 😉 Ni som vill läsa om träning, jag har mängder med inlägg och om ni skriver träning i sökrutan ovan kommer allt upp.


Så här blev det med zebramattan! Lovade en bild hur det blev när mattan kom. Pappa som hade fixat och bra med snälla kontakter. Jag behöver dock ha en till för en matta blev lite litet men eftersom det är äkta skinn är dom i denna storlek. Två bredvid/omlott blir super framöver.
Vårt lilla mysiga matsalsrum blir så fint. Ändå är inte färgen på väggen gjord, den ljusgrå med min fotovägg kommer nog bli bra, sedan elda i öppna spisen. Åh, jag gillar hösten och få tända ljus och bjuda hem gäster. Visst är det roligt att greja hemma. Vill bestämma ett datum för att bjuda hem vänner nuuu!
Janne kollar fina takvåningar i Gbg så kanske kanske det blir till att inreda där nere också framöver. <3


I kväll efter jag jobbat så lagade vi mat och för en gångs skull kunde vi sitta ner samtidigt och äta middag. Inte ofta när alla är lediga och hemma. Underbart.


Det blev kycklinggrytan med jordnötsås. Så gott!Här kommer recept: (SÅ enkelt)
Strimlad kyckling i jordnötssås 
Strimla 4 färska kycklingfilleér och stek med salt och peppar
Skär 2 paprikor gul, röd och fräs i pannan 
2 vitlöksklyftor som jag hackar och steker ihop med grönsakerna
1 tsk sambal oelek (Starkare ta ännu mer) 
skvätt sojasås
ca 1/2 dl jordnötssmör
1 burk kokosmjölk   
Låt koka ihop på medelsvag värme ca 10 min. Severa med en god sallad, ev ris och hacka nötter som man kan strössla över. 
Njut! 
Så där, ett litet inlägg både från igår kväll och idag.
Lisa-Marie är med sina kompisar uppe på sitt rum efter dom varit ute och käkat och Marilyn kollar film men fick agera fotograf efter en deal att hon fick en grej av mig och sedan ställde upp och plåtade lite grejer jag ska visa i nästa inlägg.
Bra med byteshandel ibland och tonåringar får jag muta men är båda nöjda är det ju bra hehe.
Puss och njut av fredag!

23
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00