• 2014-08-23, 17:12
  • 28

I morse vaknade jag redan 07, grrrr så typiskt när man varken ska upp och jobba eller har småbarn som väcker. Men men, fördelen är att man kan kicka igång lördagen tidigt och ge sig ut på morgonrundan. Regn men skönt!

bild-84

1 timma rask pw före frukost sedan körde jag Marilyn till handbollsgänget och dom ska vara bort ett dygn för att umgås och tacka tränare som slutar mm.

Jag har städat, varit och handlat och fått massor gjort här hemma.  Visst är det skönt att bara vara hemma en lördag. Älskar det! L-M är hemma men ska iväg i kväll så strax ska jag köra ner till min darling. Han har varit iväg med sina säljare i Skagen och kommer hem i kväll. Ska bli mysigt att äta en god middag <3

Lovade outfit. Lade upp bild igår på instagram men sedan missade jag fota hela oufiten igår. Kommer här istället =) Många frågar vart allt kommer från och svårt att hinna med att svara på alla frågor på insta. Jag lägger upp allt här istället så hoppas jag ni hittar.

IMG_6394.JPG

DSC_0749

Pleasejeans från modesto (våras) och visst är denna poncho söt? Kolla på Love forever.se såg den fanns på halva priset nu.

DSC_0762

Michael Kors väskan fick jag av Janne när han var i USA och ballerina är från NK våras. Kanske också finns på rean?

Här kommer hösttips på grymma brallor och söt jacka till. Allt finns på clarks.  Jeansen är SÅ sköna och visst är det allt kul med leopard fortfarande. Så roligt med alla kommentarer som “tantkläder”, “kärringvarning”, “klimakteriekärring” mm SÅ jäkla kul för vad säger man om tex Lisa-Marie har leo vilket hon har? =)

Jag älskar det och när jag har leoklänningen från Love forever kommer till och med tjejer fram och frågar vart den kommer från så nog gillar vi det allt. ;) Men vad tycker ni? Fritt fram för åsikter så passa på, ut med det! ;) Vad tycker ni? Hiss eller diss?

IMG_6442.JPG

DSC_0692

Brallor HÄR  (Jag har S och normala i stl, tighta men töjer sig något) och Jacka HÄR.  Kolla söta ryggen med lite volang bak.

Hoppas ni har en skön och härlig lördag, fler tips på inredning i nästa inlägg plus mer oufit. Kul med höstkläder nu!

Kram!

 

 

 

2014-08-23 Mode / Skönhet

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…