• 2014-09-14, 12:21
  • 15

Stor dag i Sverige- Valdagen! Jag förtidsröstade och min röst är lagd. Ni röstar väl?! Ska bli spännande!

Helgen rusar förbi och ska lägga upp några bilder på vad vi har gjort. Fredagsmys hade vi hemma i Skövde.

Som jag älskar detta rum. Både jag och tjejerna sitter gärna här och äter istället för i köket. Tänk vad det gör mycket att få ordning som man trivs. Därför man ska lägga ner lite tid och arbete på att få färg på väggarna och möblera som man gillar. Sovrummet tex. Ofta lägger man kanske inte ner mycket tid på att fixa ordning där för “gäster mm är ju aldrig där inne ändå.” Jag har aldrig sovit så här bra som jag gör i vårt nya sovrum. Det känns harmoniskt och skönt att krypa ner när man trivs.

Även matsalsrummet börjar ta form. Det är bara det jag ska har upp på väggarna kvar som ska upp.

Längtar till vi kan börja elda i spisen!

DSC_1095

DSC_1102 2

Måste visa världens sötaste väst jag fick med från terece när vi sågs sist. (Snaaaaart äntligen släpper vi webbshop!)

DSC_1159

DSC_1114

DSC_1155

Leopardfoder och den är ljuvligt söt. Jag kommer ha den mycket i höst och funkar till många outfits. Klänningen och västen är Love forever och kolla på hemsidan så hittar ni vart dom finns. Nog många butiker som har denna oufit. Så fin klänning! Armbandet är vårt eget och kommer på endlesshair.se snart. :)

Påminner om  alla bilder. Jag ser i bland på instagram mm att många butiker tar mina foton för att sedan visa upp att dom har min outfit i butiken. Det är INTE ok. Lagen om upphovsrätt. Vill ni använda mina bilder måste ni maila mig.

DSC_1189

Visst är det kul med lite höstnytt nu! Men igår var det sommarvärme nere i Göteborg. En utav sista båtturerna innan båten ska upp och det var 18.8 grader i vattnet och Janne badade. Jag är badkruka dock.

IMG_7687.JPG

Härligt!

Sedan tog vi ett kvällspass på gymet. Nordic wellness ullevi ligger nära.

IMG_7708.JPG

IMG_7694-0.JPG

Jag gillar pilatesbollen mycket. Enkelt redskap som du kan träna alla muskelgrupper med och ett bra kompliment till annan träning. Du tränar balansen och därmed blir övningen både roligare och jobbigare än en maskin som du håller balansen automatiskt med. Musklerna får jobba lite extra och du får även en bättre rörlighet.

Här kör jag baksida lår genom att rulla bollen mot mig och tänk på att inte “tappa ryggen”. Jättejobbigt och roligt med pilatesboll. Insida lår tex, då sitter jag på bollen som om man sitter på en häst. Spänn låren och sedan kan man köra armar med hantlar under tiden. Finns massor med roliga övningar.

Vi var ute och käkade igår på berzelius. Riktigt bra mat och en mysig kväll med hjärtat.

Nu blir det gym igen och hoppas ni får en fin söndag!

KRAM

Tips! 

Förresten! Min grymma kompis Ida som jag pluggade med dom första två stegen i PT utbildningen, tipsade om en träningshelg på vackra Nääs fabriker en helg i november på instagram som hon kommer medverka på. När jag gick in på deras facebooksida fick jag se att dom kör en träningshelg redan nu den 19/9 och även i oktober. Utomhusträning, middag, övernattning och vill ni shoppa finns bomullsfabriken.

Innan Janne flyttade in till Göteborg bodde han precis bredvid och vi gick över ibland och käkade middag i deras restaurang. Har ni varit på Nääs fabriker någon gång? Så mysigt och fint! Jag har även varit där och gjort brud en gång :)

När jag skrev Nääs fabriker i mitt sökfält här uppe till höger på bloggen så kom massa gamla bilder upp. Då blev jag sittandes som vanligt när jag hittar gamla kort, haha. Men det är mysigt att titta tillbaka. Här går vi på isen precis utanför Nääs fabriker och det var en fin vinterdag i februari.

20130225-140538

20130225-140446

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Natalie 6 år sen

Hej Johanna!
Jag måste bara säga att jag verkligen älskar din inredning. Grymt snyggt! Jag flyttar snart till min första lägenhet och letar inspiration och inredning för fullt. Jag undrar vart man kan få tag på det otroligt snygga svarta “halvcirkel” bordet som du har mot väggen? Det är så fint!!

Ramona 6 år sen

Jättemysigt så jag förstår att ni gärna äter där :)
och tänk att kunna lyssna till en sprakande brasa där med.
Längtar tills webbshopen öppnar, hoppas det är väldigt snart. Är så nyfiken.
Kram och ha en toppen dag <3

Kicki 6 år sen

Tack för en härlig blogg :) Va fin du är :) Nu blir det nog en ny beställning från Love forever :) Men var har du köpt dina leggings. De var också jättesnygga. Ser fram emot när ni lanserar ert nya ;) Kram

katja 6 år sen

Ja, förtidsröstat och det på Socialdemokraterna då vården och skola är viktigt för mig. Likaså hemskt med alla utförsäkringar av sjuka. Sveriges ekonomiska buffert är mycket mindre idag!

Jajamensan, har precis varit och röstat!
Pilatesbollen är ett jättebra träningsredskap att ha hemma. Jag har problem med en höft och tränar bålstabilitet mm på den.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag älskar träna med den! Perfekt att ha hemma eftersom man inte behöver så mycket redskap :)

Kram

Sara 6 år sen

Åh så fint ni har! Hade kunnat flytta in rakt av! :) Tack för en härlig blogg. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla du <3

kram

Mange 6 år sen

Tillhör också de som är nyfiken på din träning och utbildning. Är det bra att göra uppehåll så länge som du har gjort känns inte helt seriöst också nyfiken på det där du skrev om dina distanser för ett tag sedan när 5km var för kort men du gillar att springa snabba korta vad är kort för dig då och vilka tider har du. Mvh PT Mange utbildad i ett svep

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Mer nyfiken på dina patetiska kommentarer eftersom du byter namn hela tiden.
Tappat bort din identitet helt? Samma mail, ip nummer men sist hette du Sanna, Marion och lika skrivna kommentarer.

Väx upp.

Linda 6 år sen

Väx upp din fegis!/ Linda

maria 6 år sen

Måste vara jobbigt och komma ihåg alla dessa olika namn och om man ena veckan är en kille eller tjej komplicerat verkar de va.

Linda 6 år sen

Super snygg klänning, snyggt med den coola västen till. Jag gillar även din frisyr. Yes! Det är en viktig dag idag hoppas att nu alla lägger sin röst idag ni som inte förtidsröstat. Det kommer bli en mkt spännande kväll. Ha fin Söndag! / Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! Ja det blir spännande i kväll :))

Hoppas du har en fin söndag i underbara vädret!

kram

mica 6 år sen

Hej Johanna!
Tack för en inspirerande blogg och tack för att du delar med dig, såg den vita västen och blev förtjust! Kommer den att finnas i er webshop? (Hoppas!:)
Önskar dig en fin höst!
Mvh
Marika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…