• 2014-09-15, 23:22
  • 13

Tack snälla ni för att ni skriver så fint till Annica. Ni är så söta. Lovar att hon kommer bli glad för det. Hon är en fantastisk människa som jag är glad över att få lära känna. Jag hjälper henne med håret och hon var faktiskt hos mig idag och vi pratade mycket om ett spännande projekt hon ska vara med i framöver. Ni kommer snart få veta. <3

Valet behöver vi knappast beröra för det finns inga ord. SÅ illa vi röstar så jag smäller av.

Har ni haft en bra helg? Men gud vilket väder, man tror knappt det är sant. Så skön söndag vi hade igår. Älskar träna på gymet på söndagar och igår körde jag, Janne och Johan på Nordic Wellness nyöppnade gym på Krokslätt. Ni MÅSTE bara gå dit. Jag gillade det jättemycket.

IMG_7714.JPG

Trappmaskin i en monstemaskin- Superbra träning. Rumpan och låren får sig en match och pulsen jobbar.

IMG_7713.JPG

Linnet jag har är mxdc och kommer snart =) Gillar ni det lika mycket som jag? Har vi tur kommer ni kunna köpa det hos oss.

IMG_7762.JPG

Fin min va? Ser kanske fejk ut men Janne fotade under tiden medan jag  tog i för kung och fosterland. Vilken jäkla maskin säger jag. Både jag och Janne har så “ont i magen” på ställen som man inte annars känner.

Sedan var vi ute i flera timmar. Skönt att gå i vackra kvarter och strosa runt.

IMG_7728.JPG

IMG_7744.JPG

Har en förkärlek till kyrkor. Njuter av atmosfären och här är vi inne och kikar i den vackra Vasakyrkan.

IMG_7718.JPG

Sedan satt vi en stund utanför där Janne bor vid kanalen. Är ni i Göteborg- gå in i trädgårdsföreningen och ska ni inte springa eller pw kan man ta en skön promenad. Ljuvligt vackert och det är där ni oftast springer på mig. =)

Dagen har rusat fram och just måndagar är oftast ganska mycket att fixa med. Massa mail, kunder på salongen och leverantörer som ringer. Varor som kommer, nya webbshopen och ditt och datt. Men det är sånt här jag brinner för. Utmaningar och tidspress. Då jag jobbar jag bäst. Skulle aldrig klara av att bara vara hemma och jobba. Jag gillar när det händer saker. Träningen är dock min frizon där jag stänger av precis allt. Laddar batterierna.

Mina knän är mycket bättre och jag tog en morgonrunda nere i Göteborg tidigt i morse och mitt på dagen ett lunchpass på rehabcenter. Jag har en duktig sjukgymnast som hjälper mig med lite andra övningar. Skönt att det är på väg att bli bättre. Efter vår träning ställde jag mig på crosstrainern och körde ett 35 min tungt förbrännings/konditionspass.

IMG_7752.JPG

Variera er träning och framförallt- var  rädda om era knän så ni inte åker på det jag gjorde. Sprang för mkt på asfalt sedan sa det pang. Men nu så, nu —-> går det framåt. Tänka positivt hjälper oss med mycket.

Drog och handlade direkt efter salongen och visste jag hade tagit upp kyckling hemma, både jag och tjejerna gilla alla möjliga kycklingrätter men så jobbigt när man inte kommer på något. Puh, men sen så!

Vi gjorde chicken Thai!

DSC_1110

Steker alltid i kokosolja och jag dricker ett par msk om dagen. Drar ni på er massa virus och skit? Drick kokokolja.

DSC_1129

Tjejerna tog även ris till.

Receptet lovar jag fixa i nästa inlägg.

DSC_1148

DSC_1165

Har även fått hjälp av Lisa-Marie att fota detta blåa söta virkade linne från Love forever. Alla som handlar för över 1500kr kommer nämligen få med en sådan nu när vi öppnar.

DSC_1153

DSC_1172

DSC_1187

Nu sitter jag och jobbar för fullt. Har pratat massor med Terece om allt som ska var klart och vet ni- Strular inget så kör vi igång webbshopen i morgon!! Så kul! Ni kommer hitta länken här inne på bloggen.

DSC_1190

Detta rum är inte bara matsalsrum utan har också blivit mitt “kontor”, hihi.  Trivs <3

Nu ska jag jobba en stund till. Har testköpt i webbshopen och allt funkade, tralla lalla! Vi får se i morgon om vi är lika glada eller om vi har panik för att allt kraschar. Hjälp.  Håll tummarna för oss!

Vi hörs snart. Sov gott och god morgon om ni läser till morgonkaffet.

//Kärlek

ps. Ni har till kl 10 i morgon på By leonnie grejerna hos inreda.com. Kod JOHANNATOFTBY så dras 20% rabatt av!

Kommentarer

maria 6 år sen

Hej hur gör m när man dricker kokosfett j behöver bättre immunförsvar hoppas du svarar mvh maria.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag steker i det, blandar framförallt i mina smoothies, sedan kan man även ta en msk utan något annat.
Man gör som man vill. Smoothies är bäst tycker jag.

kramar Johanna

Helen Nyholm 6 år sen

Jag ville fråga dig om vad du tycker om schampoot och balsamet Hair bell?
Hälsningar
Helen

johan 6 år sen

låter bra det där,handla – nu 20% rabatt o.s.v sen ska man skriva “toftby” för att få rabatten i fråga hm?? Själv skulle jag kosta på mej dem stegen å orken det kostar att bege mej till butiken i fråga istället för att handla”genom” dig hjälper andra att sälja så som hotell weekend os.v undra va du tjänar miss toftby genom att Försälja andras varor o förmedla genom din blogg i diverse olika butiker?!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej “Johan”!

Det är ju helt valfritt att handla och få rabatt, det är ju även valfritt att läsa min blogg.
Jag hjälper inte andra, det är företagen som köper och betalar annons precis som i en tidning, TV, blogg.

Mvh Johanna

Johan 6 år sen

Håller med mange fullt ut!!..
men du får massa trista kommentarer ofta
alla kan inte tycka om dig
många tycker nog att mycket e patetiskt i det
säger skriver å håller på med :/

Mange 6 år sen

Vill bara tala om för dig Johanna att jag skrev en kommentar från ett cafe i ett stort köpcenter via deres wifi!!! och känner absolut inte till de andra namnen du skrev om. Om man nu vill göra något sådant så använder man väl inte samma mailadr så dum är man väl inte!!! Ser att du fick samma fråga häromdagen ärdet också jag eller? Tror du letar efter något så fort det kommer lite jobbiga frågor istället för att svara hur det ligger till.g Men nu vet jag i alla fall att dina svar om ip adr inte stämmer.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Så klart du säger så. Bäst du kollar din mail. Samma patetiska kommentarer om träning.Negativ energi. Alltid bara massa skit.
Garanterat du som tjatar på min träning om min distans också. Steffe hette du då.
Exakt samma stil på kommentarer.
Grejen är kära “mange” att du är ganska bortgjord.

Just Mange har du använt dig av flera ggr. Exakt samma mail har du råkat haft i två olika IP adresser.

Men sorry, jag är så trött på dig att du sprider din skit här inne så ofta, DU ska skriva flera kommentarer i flera namn så det ska verka som jag har massa trista kommentarer.

Jag har en kompis som arbetar med just IP. Nu lämnade jag över dessa till honom så ska vi se om du tycker det är lika roligt.

Trevlig kväll//

maria 6 år sen

Vad roligt att ni snart öppnar webbshopen. Kommer bli spännande att se resultatet :)
Ha en fin dag!

Hanna 6 år sen

Väntar och längtar tills ni öppnar webbshopen. Kram

A-C 6 år sen

Godmorgon! Stort lycka till med er webshop och håller tummarna att allt klaffar! Ska bli spännande att se blandningen av favoriter ni valt ut. Ha en bra dag och kom ihåg att stanna upp en stund emellanåt och andas och njut för det är du värd. Kram

Ramona 6 år sen

håller tummarna för er <3 Spännande, måste kika in här under förmiddagen igen. Grymt kul detta med webbshopen :) Kan inte bli annat än toppen. Du har säkert skrivit det tidigare men vart köper du kokosoljan? Kram och lycka till <3

Eva A 6 år sen

Så fint du har det, förstår att du trivs i det vackra rummet. Vart har du köpt de två vackra silverljuslyktorna? Ska bli kul att kolla in nya webbshopen :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…

Såg ni mellon? Jag gillade båda som gick till final! Idag har vi tagit en skön sovmorgon, Lucy ligger bredvid mig här i soffan och sover och jag letar inredning. Vill hitta…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…