• 2014-09-16, 09:24
  • 2

God morgon!

Fick frågor på instagram om slim gum fanns kvar för det billiga priset och om man kan köpa det fler än än gång? Yes! Dom finns fortfarande kvar och med denna länk kostar en hel låda 120kr istället för 199kr. Köper ni i butiken blir det ord pris. En låda med 8 paket och varje paket/karta är 12 tuggumi. Jag har en hel låda ca en månad. (Minst)

Ni som inte vet vad slim gum eller powergum är kan klicka HÄR för att läsa mer. Slim gum stilla suget och Powergum koffein. Ni som inte dricker kaffe tex eller för att bli lite pigg. :) Bra för tänderna är dom båda och jag har alltid slim gum i väskan. Koffein är dessutom bra för förbränningen.

Jag vet inte hur mycket som finns kvar i lager av dessa eller när dom tar slut så passa på om ni vill köpa billigt. Lovade ta fram en länk igen för den måste gå via mig för ni ska få rabatten.

HÄR finns slim gum och HÄR finns powergum.

I samarbete med mm sports. 

Dags för morgonrundan sedan äggfrukost.

Kram så länge!

2014-09-16 Hälsa , ,

Kommentarer

Pia H 6 år sen

Hej Johanna! Nu har jag beställt Slim Gum en av varge skall bli spännande att se,jag som nästan aldrig tuggar tuggumi,Tack för rabatten.

Kram Pia H

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Smoothie går inte tröttna på. Frukost, mellanmål? Magen mår prima av smoothie. Man kan dessutom göra det av stort sett allt, ta vad som finns hemma typ. Idag gjorde jag en vansinnigt…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…