• 2014-09-17, 23:38
  • 18

Hallå vänner!

Hoppas ni har det bra. Idag har jag varit på main hela dagen och det var även många som kom ner för att kolla färg till håret ni ville beställa och jag hade även med mig en tofs för att visa. Vi jobbar för fullt just nu och varken jag och Terece hinner inte med knappt, haha! SÅ roligt att det blivit så positivt bemött. Jag kommer i dagarna lägga upp en film och även fler bilder steg för steg. Men tro mig. Janne skulle klara av att sätta fast den, haha det är BUSenkelt.

Tack fina kunder på main idag och exakt om två veckor är jag där igen. Fick förresten lucka nu på fredag i Skövde om någon vill ha tid där.

Till något helt annat även om mitt liv just nu består av mycket jobb med webbshopen. Mat måste vi ju ha ändå. ;)

Här kommer världens godaste Chicken thai gryta. Fick receptet från en duktig kock jag jobbade med för många år sedan.

Chicken Thai 4p

3-4kycklingfileer

3dl grädde

½dl Chilisås

½dl Oystersås

1 Röd paprika

1 Gul paprika

½ msk riven ingefära (jag missade det när vi gjorde sist men funkar bra ändå)

2-3 vitlöksklyftor

1 tsk sambal Oelek

Salt ,peppar

Kokosolja som jag steker i men häller även i 1 msk.

Stek kycklingfiléerna i mindre bitar, stek paprikan lite lätt.

Häll i Chilisåsen, grädden och Oystersåsen. Riv ingefäran och pressa vitlöken.  Salta och peppra och koka ihop i ca 20 minuter på svag värme.

Sist hade vi sallad till men ris är godast om man äter kolhydrater till.

Så gott, så gott så gott! Berätta gärna vad ni tyckte om ni gör den.

Dagens outfit,

IMG_7783.JPG

Sprang som en stolle till tåget i morse och tog bild i farten. När jag väl kom ner var det 20 min sent.

Vet att ni gillar outfit och tips. Leobrallor är Love forever och dom finns i många butiker. I Skövde tex på Clarks. Skor Ldir är passion for brands. Top är 5 preview isacouture. Nyinkommen och älskar deras tröjor. Armband är vårt eget Endless och även väskan. Väskan är äkta skinn med fransar och underbar!

Vid 20 kom jag hem till Janne och Amanda och hon fick testa håret. Hon gillade den kan man säga ;) Så söt i flätan!

Sedan gick jag och Janne till gymmet. Nordic wellness Ullevi är nära och bra och i dag körde vi överkropp. Men när ni ändå kör armar tex, sätt er på en pilatesboll och kniiip. ;) Superbra träning för insida lår och dom gillar vi ju att få med när man tränar.

IMG_7840.JPG

Slutkörd men glad av träningsruset och detta var sista övningen sedan hemgång. Nu soooova skönt efter god middag.

I morgon ska jag fixa en del skoj på förmiddagen och det blir även skön avkoppling.

God natt och kram!

 

2014-09-17 Hälsa, Mode / Skönhet, Recept

Kommentarer

Therese 6 år sen

Ska det vara sweet chilisås eller vanlig som ser ut som ketchup? :-)

Heléne 6 år sen

Hej Johanna!

Har läst din blogg en tid men aldrig kommenterat tidigare, men nu måste jag efter att ha testat denna maträtt nu ikväll, mmmmm:-).
Tack för en härlig och inspirerande blogg samt ett fantastiskt gott kycklingrecept.
Ha en fin helg.

Kram Heléne

Annica 6 år sen

Tack för ett supergott och enkelt recept!
Hade ingen Sambal Oelek hemma så jag tog Röd curry pasta istället. Vet inte om det spelade någon roll ….. Sjukt gott blev det i alla fall :-)
Kommer att lagas flera gånger hemma hos oss!
Önskar en underbar helg!
Kram Annica

Cecilia Lundgren 6 år sen

Stark och snygg som alltid :-)

Linda 6 år sen

Tänkte ha lite fredagsmys imorgon med din chicken Thai gryta, men undrar om den är en stark gryta? Vill gärna att mina barn också ska äta av grytan. Tacksam gör ditt svar! Ha en fortsatt trevlig kväll! /Linda

marta 6 år sen

ang bullar ,,, vad kan jag använda istället för socker när jag bakar eller lagar mat att det ska vara nyttig ,,, tack för din fina blog

Pernilla 6 år sen

Hej Johanna!
Tänkte bara fråga, har du någon ledig tid för klipp och färg nästa lördag 27/9? Hade vart så kul att få din hjälp med mitt hår!
Lite kort varsel, men tänkte jag frågar alla fall.
Många kramar till dig :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Pernilla! Nej tyvärr jag jobbar inte då.
Hör gärna av dig om du kan någon annan dag eller kväll.

kram Johanna

Maria 6 år sen

Vad otoligt gott och fräscht det ser ut. Vem älskar inte riktigt god fräsch och bra mat.
Tack för ditt härliga recept detta ska vi prova här hemma :-)
Kram och ha en fin dag
//Maria

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack vad roligt! Berätta vad du tyckte :)

Ha en fin kväll!

kram!

Agneta 6 år sen

Hej Johanna.
Mums! Så gott det ser ut!! lagas imorgon fredag:) kram

Agneta 6 år sen

Hej

Miia 6 år sen

Åh så gott ut. Blir hungrig nu! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Supergott!!

Melina 6 år sen

Hej!! Duktig du är som håller i med att träna och inte ger upp!! Men jag undrar, blir du inte hungrig efter jobbet tex, jag menar du verkar alltid äta så sent. Jag måste alltid äta bra innan träning. Hur gör du?:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej!

Jag planerar. Riktig bra lunch på dagen. Det är superviktigt när du ska träna.Jag äter även något på jobbet tex ett mellanmål och när jag kom hem igår tog jag en god proteindrink. Jag var först halvdöd och det är lätt att man då lägger sig i soffan för man är typ slut,haha. Men proteindrinken ger mig energi och sedan gick vi iväg. Har jag druckit den orkar jag ett bra gympass och sedan mat direkt hemma efter. Inga kolhydrater så sent. Tex kyckling sallad, tonfisk, omelett mm mm..
Sen middag men jobbar man sent som jag gjorde igår finns inga alternativ och träna ska jag. ;)

Planera är A och O och alltid ha bra saker hemma man snabbt kan ta.

Kör hårt!

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…