• 2014-09-17, 00:15
  • 9

TACK, TACK, TACK från mitt hjärta för er fina respons idag. Jag och Terece är så glada för alla mail och kommentarer. Ett tag gick det knappt komma in på sidan. Ni var så många som var inne samtidigt och tack och lov kraschade inget, haha.

Detta ska bli så roligt och jag älskar att få vara kreativ och få göra det här med Terece. Vi har redan gjort beställning på smycken som jag tror ni kommer gilla. Dom ÄR SÅ SNYGGA. Lite leopard, zebra, nitar och rosa. Jag har en förkärlek för armband som man virar runt flera varv- kanske för jag inte är förtjust i “tingel tangel” eller saker som är i vägen. Det är såå roligt att få ta fram saker jag tycker om och det känns personligt. Jag och Terece har varit med och bestämt så det blir riktigt fina godbitar ni kommer få se på webbshopen snart.

En annan sak- Kanske ni skulle vilja vi körde en tävling så här på en gång? Kanske vill ni vinna en snygg tofs i valfri färg? (Vår webbshop finns förresten på facebook om ni inte redan gillar oss där. [email protected]

Dagen har varit väldigt rolig och hektisk. Vore kanske konstigt annars en sådan här dag. Jag hann dock med en långrunda i morse på nästan 7 km och där fick jag min energi för att orka. Direkt efter jobbet var det föräldramöte för Marilyns klass. Det är dags för gymnasieval. Fattar ni. Min yngsta tjej ska börja gymnasiet och jag har inte längre några småbarn. Vad hände….? Skumt men skönt. =) Värsta tonårinstiden med allt vad det innebär börjar vi snart ta oss igenom.

Mina älskade tjejer hade bakat bullar i kväll. Dom hade ingen träning idag och var hemma båda två och då drog dom igång ett bak. Jag kom hem vid 20.30 och satte mig då med krönikan. Kunde knappt tänka. Vad står uppdukat? Massa fina bullar låg på en plåt,  doftade ljuvligt och låg och skrek- Kom och ät upp miig nuuuu. Kärlek!

DSC_1226

Hur gott? Två stycken unnade jag mig och dom var så goda.

DESSUTOM. Stort plus i kanten. ALLT var i ordning. Allt var diskat. Allt var på sin plats.  Det sista fungerar det mesta här hemma. ÄR så tacksam och lättad för det ;)

Mina gullungar, vilka goda bullar och vad fint ni hade gjort idag. <3

Tänk på detta ni som har småbarn som vaknar vid 5 och lever rövare, hihi. En vacker dag får ni tillbaka allt. <3

Kanske vi ses på salong main i Göteborg i morgon? Nu ska jag sova efter en rolig och fantastisk  stor dag. Varm kram och kärlek på er alla.

Johanna

DSC_0001

 

 

 

 

 

2014-09-17 Mode / Skönhet

Kommentarer

marita 6 år sen

hej johanna kollar era smycken superfina men saknar längd på halsband o armband

katja 6 år sen

Tack för svar! :) Oj, ert märke!! :)

Terece Almering 6 år sen

Tusen tack för alla positiva kommentarer! Det blir vi så glada för!!! Ha en mysig kväll alla!

Anki 6 år sen

Hej Johanna !!!

Jaaaaa……jag vill så gärna vinna en tofs !

Lycka till med allt….så fint !

Med vänlig hälsning/Anki Ellegaard

Pia 6 år sen

Hej Johanna!
Jaaaa jag vill gärna vinna en tofs!!
Lycka till med allt!
kram kram Pia

Katja 6 år sen

Vad är det för märke på tunikorna? Och vart tillverkas dem? Funderar på ett köp .. Men löshår har jag aldrig använt.
Lycka till!

Svar på kommentaren:
Terece Almering 6 år sen

Hej! Det är vårt märke på kläderna! De tillverkas i Kina och jag och Johanna har handplockat dem. Välkommen in på http://www.endlesshair.se och shoppa loss :-)! Ha en trevlig kväll!

Maria B 6 år sen

Har en fråga om du kanske har erfarenhet av…när jag färgar håret får jag oftast lite eksem …
Dessvärre nu har jag HELA rumpan full av nässelutslag, nacken o de kliar i hårbotten så jag blir galen, Dock är det 3 veckor sen jag färgade ..
Tror du de kan vara något ämne i färgen som är boven? vart till läkare två gånger nu o de säger olika så jag blir lite fundersam. Tänker allergitest

Lotte 6 år sen

Vilka duktiga tjejer!! Skönast är ju när de plockar iordning efter sig!! Mina barn bakar gärna men de glömmer den lilla detaljen med disken efteråt ;-)
Måste säga att hemsidan är snygg och det finns måååånga snygga grejer!! Det har ni lyckats med :-) Kram
http://lotte4.blogspot.com

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…