• 2014-09-18, 20:27
  • 644

Wohoooo vilken rolig tävling vi ska ha nu!

Förra helgen bodde jag och tjejerna i den mysiga underbara sviten på SPAR hotell i majorna. Denna svit är helt ny och nästan 80 kvadratmeter stor och högt upp på 8e våningen. Vi blev knockade av hur mysigt det var med badkaret mitt i vardagsrummet och du har ett stort eget SPA där inne.

DSC_0937

DSC_0908

DSC_0914

Vi tyckte det var WOW! Jag kunde även ge er ett erbjudande om att boka hela den här sviten för endast 1595 kr (totalt för alla) fram till juni 2015.  (nytt pris mars-juni) Det sa pang och alla ville boka, haha! Men det finns dagar kvar. Tex. alla lov och vardagar mm. Och man kan bo 2-4 personer med egna fina sovrum. Vill ni boka ring 031-752 03 10. Tveka inte att ringa för det kan ju också ändra sig.

Hotellet ligger ca 10 min från centrum med spårvagn och det är enkelt att ta sig. Bonus för mysigt gym precis vid sviten samt hotellfrukosten öppen till 12. Planera inte för mycket annat när ni ska bo där för ni kommer vilja vara i sviten och njuta där. Göteborg måste ni förstås strosa runt i men gör det när ni checkar ut eller före. ;) Vill ni ha tips på vad man kan göra kan jag skriva ett inlägg om massa kul. Jill Jonsson tex kör på Rondo nu!

bild-52

Nu är det dags att köra en tävling där ni kan vinna en övernattning  i den här vackra sviten och valfritt datum gäller hela 2015 året ut.

Det ingår även ett välkomstpaket med goda ostar, kex mm och en fylld minibar. =) Inte så tråkigt att öppna minibaren och den för en gångs skull är “for free”. 

-För att vinna detta lyxpaket på det här mysiga hotellet skriv en kort kommentar här på bloggen om varför du vill vinna. 

-Gilla hotell SPAR på facebook HÄR. 

-Dela detta inlägg på fb knappen precis här under inlägget. (Viktigt, annars är man inte med i tävlingen)

Tävlingen är i samarbete med Spar hotell.

Vi kör tävlingen från nu till nästa torsdag den 25/9 20.00

Stort lycka till och tänk så här. Är man inte med vinner man aldrig. Plötsligt händer det!

KRAM Johanna

DSC_0832

DSC_0846

DSC_0923

IMG_7220.JPG

 

 

031-752 03 10

 

 

2014-09-18 Hälsa

Kommentarer

juni 6 år sen

Jag skulle då gärna vilja kunna ge min sambo en fin 50års present, men jag har inte råd eftersom jag har sjukersättning. Dessutom vore det så trevligt att få träffa min sons gudmor och min gamla brevkompis och min nya fbkompid som alla bor i gbgtrakten.

Anna Nömme 6 år sen

Om jag vinner vill jag dela upplevelsen med min älskling <3 Vi firade nyligen vår 20-åriga bröllopsdag så därför hade verkligen passat sååå bra!!! Tack för en inspirerande blogg Johanna :))

Anna-Maria Karlsson 6 år sen

Wow vilket ställe!!! Jag vill vinna för jag skulle vilja överraska min man med en lyxwekend! Vi har snart varit tillsammans i 20 år .. Och går just nu igenom en liten kris i äktenskapet och skulle behöva en kärlekshelg och bara få rå om varandra och ha tid till kärlek och egentid och kunna strosa runt i ett underbart höstigt Göteborg på tu man hand och upptäcka varandra på ett nytt sätt! Vi har två barn 13 och 17 år – vi har aldrig varit iväg själva en weekend pga att vi inte haft någon barnvakt, nu är dom så stora så jag tror att dom skulle klara sig utan oss en natt! Håller mina tummar för denna exklusiva vinst!!! Störst av allt är kärleken <3

Gunilla 6 år sen

En hotellvistelse skulle göra underverk inför den mörka årstiden. Där skulle man ladda batterierna så man klarar sig inför den ljusare årstiden.

Gunilla 6 år sen

Komma bort för att ladda batterierna inför den mörka årstiden skulle göra underverk innan man vi går mot ljusare tider igen:=)

Linda 6 år sen

Vilket fint hotell, ser ju helt underbart ut

Rolf 6 år sen

Hejsan!

Vinner jag ska jag överlämna den fina vinsten till min kära dotter som varit så svårt sjuk. Hon är så värd lite lyx efter allt hon gått igenom. Håller tummarna extra hårt!!!

MVH Rolf

Robert 6 år sen

Tjena!

Denna lyxiga hotellvistelse vill jag verkligen vinna, till min underbara kvinna. Hon betyder allt för mig och jag älskar henne så! Håller tummar och tår!!!

MVH/Robert

Madelene 6 år sen

Hej!

Har jag tur så tar jag utan tvekan med mig min underbara mamma på denna sköna hotellvistelse. Hon har vårdat mig i hemmet då jag nyligen var sängliggande i mycket svår cancer. Hon fanns vid min sida hela tiden och var med som stöd när jag fick tuffa cellgiftsbehandlingar på sjukhuset. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Därför håller jag tummarna extra hårt nu så vi kan få njuta båda två av denna sköna visstelse. Hoppas hoppas!!!!
Kram Madelene

Birgitta 6 år sen

Hejsan!

Skulle vara så enormt skönt att få ta med mig min älskade dotter på en lyxig hotellvistelse. Hon är en riktig kämpe som kämpat sig igenom mycket svår cancer och varit sängliggande under en längre tid och fått lärt sig gå på nytt igen. Vi har gråtit ihop många gånger under den hemska cancerresan, men nu när hon övervunnit den fruktansvärda sjukdomen så skrattar vi ihop istället. Hon skulle verkligen behöva få lite avkoppling och njuta av livet igen. Håller tummar och tår att just vi en skön avkoppling får!
Kram/ Birgitta

Karin 6 år sen

Skulle definitivt ta med mig mina härliga kollegor från jobbet. Vi har pratat i ca ett år att vi ska åka iväg till en större stad och övernatta med en massa shopping. Vi har fortfarande inte kommit iväg. Skulle vara skitkul att överraska dem om jag vann!

Marika Andersson 6 år sen

Efter en sommar med mycket sjukhusnätter som inneburit mycket borta från min kära familj. Vore underbart och kunna få rå om varandra på detta fantastiska ställe, både min man och mina barn❤️

Emmelie 6 år sen

Vårt första år som föräldrar, plus tre vattenskador i huset i sommar. Vi skulle verkligen bara behöva njuta av varandra, utan liten vilde, hantverkare och byggkaos. Plötsligt händer det, säger du, det hoppas jag verkligen! Skulle vara så fantastiskt!

Camilla Olausson 6 år sen

Alla vill väl kunna unna sig lyx. Även jag. Men det jag mest skulle njuta av skulle vara att få vara ensam med min sambo. Verkligen prata med varandra utan att våran 3-åring avbryter. Eller kanske inte prata :) Bara njuta av varandra. Ligga i badkaret och mysa, dricka något gott och bara få njuta av vår kärlek.

katarina Hansson 6 år sen

Åå tänk att få komma bort från vardagen och få unna sig njuta av detta…har aldrig fått denna chans utan hela tiden funnits och ställt upp för andra..har nu funnit kärleken och tänk att få överaska honom med detta ..ingen skulle vara lyxkligare än vi ..hoppas ……

Åsa 6 år sen

Oj, där vill jag kunna njuta av ett långt varmt bad i denna höstmånad.
Skratta med mina väninnor som betyder allt och lite till för mig. Kasta sig ner i gymmet för att sedan avnjuta en middag med gott vin.
På lördag kommer dom hem till mig, vi bor flera mil emellan oss och vad vore inte en bättre överraskning att få planera en tripp ner i Sverige med dessa härliga damer (41-45-år). Ren höstlycka för frusna tanter.

Anki Persson 6 år sen

Jag vill få möjligheten att skämma bort min underbara syster, som håller på att arbeta ihjäl sig! Hon förtjänar verkligen en lyxig paus! Och naturligtvis önskar jag även mig själv den tillvaron, som motvikt till vardagens stressiga och inrutade agenda. Vi skulle verkligen må bra av att få umgås i den miljö som Hotell SPAR erbjuder.

Hanna Wahlström 6 år sen

Vi är alla värda att få må gott i både kropp och själ. Skulle bjuda med min syster, som tyvärr bor alldeles för långt ifrån mig, och En weekend som denna skulle verkligen hjälpa till att fylla på kroppen med både energi och vila genom lite lyx och avkoppling och tid att “prata ikapp”! Hoppas hoppas!

Johanna persson 6 år sen

Borde egentligen ta med min sambo å utnyttja vinsten så vi kommer iväg å äntligen säga vårat borgliga men hemliga ja..
med lockar att få skämma bort mina fina vänner med träning bubbel å fniss in på småtimmarna, är ju de som kämpar å sliter, lyssnar å stöttar å som jag, alltid sätter andra främst, hade varit skönt att få säga, flickor ikväll är det vi å lyxen-njut!!! Kram

Jennie 6 år sen

Behöver lite roligt i den gråa tråkiga vardagen. 2 barns mamma, singel, sa upp mig från jobbet för 2v sen pga att jag inte får min rätta lön o min lön överhuvudtaget. Hoppas verkligen jag vinner isåfall vet jsg vem som ska få följa med mig ;)

Sandra 6 år sen

Förlåt för sent tävlande, men blev avbruten innan när jag satt och skrev då en vän ringde och behövde stöd. Jag brinner för att hjälpa och stötta andra men glömmer bort mig själv oftast så detta skulle verkligen göra mig mer än GLAD om jag VANN

Sanna Granström 6 år sen

Att vinna detta pris vore fantastiskt.
Håller mina tummar att det är just jag som kommer hem och överraskar pojkvännen med denna lyxiga övernattning innan han skall iväg på utlandsjobb i ett halvår.
Hoppas hoppas! :)

Elisabeth strömblad 6 år sen

Så mysigt det vore att fira 15 år tillsammans

Sara Ågren 6 år sen

Senaste året har varit riktigt jobbigt för mig. Flyttat isär från min man, få ha barnen varannan vecka, orolig för ekonomin, orolig för framtiden… Jag har från och till varit så totalt nere och haft väldigt mörka tankar. Har nu äntligen slutat med anti depp och försöker verkligen att tänka framåt. Hade verkligen behövt en sådan här härlig upplevelse, bara få rå om sig själv.

camilla 6 år sen

Jag och min man har ej varit iväg själva sen vi fick vårt försa barn och de är 12 år sedan. Hade verkligen behövts!

Annelie Melmblom 6 år sen

Min dotter fyllde 20 år 24/9 och vill ge detta som en present till henne för att hon är mitt allt och varit med mig hittills i våra liv. Kantat med allt vad livet kan ge både neg o pos. Vill ge henne något stort som jag ej kan köpa till min Rebecka. Hoppas på vinst. Tack.

Pia Brundin 6 år sen

Jag och min dotter behöver se andra väggar än hemma sjukhus. Hon kämpar sig tillbaka på grund av svår sjukdom. <vill ge henne henne lite lyx i vardagen och att försöka glömma det jobbiga och ångest. Min dotter är 21 men är mitt barn som jag alltid vill finnas för, spelar ingen roll vilken ålder våra barn har.

Renée Klang 6 år sen

Efter ett stenhårt tempo från start denna hösttermin på utbildningen, med stress till tusen är man helt slut varje dag. En fantastisk avkoppling en kväll utan att behöva ta sig an böckerna skulle göra underverk för det fortsatta pluggandet.

Maria Larsson 6 år sen

Skulle vilja ge detta till min älskade dotter :) vi behöver göra tillsammans något att ladda batterierna med / kram Maria

Veronica Olsson 6 år sen

Min son på 11 år har borrelia och kämpar med smärtor hela tiden
Han orkar inte träffa kompisar och är trött och sliten
När ens barn säger jag vill bara vara som allra andra
Får man en klump i magen och kan honom inte klandra
Just nu är jag totalt slut och orkar inte ett skit
Vore underbart komma bort en dag och njuta av denna svit❤️

Cicci 6 år sen

Sist

Daniel Petrini 6 år sen

Jag 6 min sambo Hanna bara älskar Göteborg med dess atmosfär och härliga människor. Skulle vilja överraska henne med en vistelse just på Spar i Göteborg då vi båda älskar att lyxa till det och vad är en vistelse utan Voluspa ljus & bubbel.. Det kan inte bli bättre för att lyxa till det lite…. En härlig vistelse i Göteborg skulle göra göra oss helt överlyckliga.
Mvh Daniel

Johanna J 6 år sen

Halva kom med,
35-år på fredag och kallad medelålders.
Behöver nog vila upp mig…

emma 6 år sen

Sista minuten tävlar då det skulle vara underbart att få åka iväg med min sambo på en mysig resa. Som småbarnsförälder har man inte så ofta tid för varandra så detta skulle vara helt underbart.

Lollo 6 år sen

Jag är 29 år och har tre underbara döttrar:) men grejen är att jag försökt spela super kvinna hela livet, ska klara allt själv. O den större delen av dessa 10 år som mamma har jag haft dom ensam. Vilket jag inte klagar på egentligen för gör ju allt för dom små hjärtanen. ..men har nu efter väldigt mycket hjärtesorger och min andra gång med att gå i väggen träffat min “den där” , och han har tagit både mig och flickorna till sitt hjärta:) skulle såå gärna vilja överraska han med lite egen tid med mig:)

Kerstin 6 år sen

Hej Johanna!
Jag har en underbar dotter som snart är färdig med sina studier. Hon läser på heltid och jobbar extra så ofta hon får och kan. Till våren är hon färdig apotekare.
Hennes kärlek är från Australien och om ett år ska de flytta till Sidney och prova på livet där.
Jag älskar henne så mycket och skulle värdesätta en helg tillsammans i Götet.
En riktig mor/dotterhelg där vi får mysa tillsammans och göra stan hade varit helt underbart. Inser att vår tid tillsammans kommer att bli reducerad.
Hoppas på mycket tur :-)
Kramar
/Kerstin

Camilla Isberg 6 år sen

Amma, amma, amma
lagom trött Trebarnsmamma

Tömma minibaren, plaska i badet och en gnutta sova
då skulle jag må kan jag lova

Låt mig nu vackra kvinna
få detta ovärderliga pris vinna

Kanske sämsta rimmet någonsin
dock inte lika tråkigt som att äta korvskinn!

Johanna J 6 år sen

35-år på fredag & kallad medelålders

Johanna Andersson 6 år sen

Oj vad jag och sambon skulle behöva detta. Som nyblivna föräldrar till en drygt 1 årig liten underbaring behöver jag knappast nämna hur mkt en sån här vistelse behövs för kärlekslivet ;) Jag lovar att jag skulle njuta vareviga sekund och lilleman skulle få en mysig övernattning hos mormor & morfar. Hoppas hoppas :)

Maria 6 år sen

För att överraska min helt magiskt underbara sambo! När vi bodde på hotell senast? Kommer inte ens ihåg! Vi kämpar hela tiden för att få dagarna att gå runt ekonomiskt ( jag är föräldraledig och det ser dessutom ut som att jag kommer bli varslad under tiden jag är hemma)! Åh vilken dröm med en helg för bara oss två! Hoppas hoppas

Anna-Stina 6 år sen

För lite mer än två år sedan förlorade min man och jag vår lille son, i åttonde graviditetsmånaden. Allt vändes upp och ner i våra liv. Ja, du vet ju hur det är att mista det vackraste man har. Några månader senare blev jag gravid igen. Det var en graviditet som jag aldrig trodde jag skulle orka mig igenom. Ett år efter att vi miste vår son föddes lillasyster, äntligen. Vårt lilla mirakel. Tänkte att allt skulle bli så bra bara hon var ute. Men, vi fick en tuff start med kolik och oro över att vi skulle kunna förlora ännu ett barn. Det är först nu när hon är 1 år som vi känner att vi tagit oss upp från allt kaos. Och vad vore mysigare än att få åka iväg till Gbg och lyxa till det lite och bara NJUTA? Hoppas vi får den möjligheten och att turen är med oss

Bea Larsson 6 år sen

Vore underbart att få bada badkar, sova i en skön säng och det bästa av allt, Hotellfrukost ;)

Emelie Heiskanen 6 år sen

Mys på hotell med mina favorit kusiner hade varit toppen. Speciellt nu när en av dem är på botten pga sjukdom. Hade varit underbart att få ta med dom och bara mysa tillsammans som vi älskar.

Frida 6 år sen

Skulle vilja överraska min sambo med detta underbara rum! Vi har två tjejer på 5år och 15månader.. Båda två hade kolik som små och den lilla tjejen vaknar minst 5ggr varje natt, har gjort sen hon föddes.. Och vi har bara haft avlastning två nätter sen hon föddes… Så en sån här härlig grej skulle verkligen va toppen så vi kunde få vara själva å
Tänka bara på varandra för en helg! Då vi är unga föräldrar har vi inte gjort sånt här speciellt ofta så vore så kul!
Håller alla mina tummar!

Linda Karlssons 6 år sen

Jag skulle verkligen behöva en date i lyxig miljö. Helt tom på energi för att själv bestämma & boka. Är den som uppskattar vinsten. Lovar!

Smulan 6 år sen

Ååå, hade varit perfekt höstmys med min sambo

zandra 6 år sen

Jag och min nya kärlek har svårt att hinna ses så mycket som vi vill kunna. Med denna stora svit skulle vi kunna ta med alla barnen på en mysig helg upplevelse och samtidigt få njuta av varandra. Helt perfekt helt enkelt!

Maria 6 år sen

Jag vill dela denna fantastiska upplevelse med min underbara och duktiga dotter! Hon är så flitig och ambitiös med skolarbetet och jag vill belöna henne med något riktigt mysigt. Vad kan vara bättre än en vistelse här under höstlovet! Hoppas på tur och ser fram emot att få skämma bort min dotter.

Emilie 6 år sen

Nu ska man försöka komma på nått bra att skriva för att vinna.
Jag är ju annars en ganska skärpt & smart kvinna.
Skulle kunna skriva att jag vill ta med min kära man, men tänk om han inte kan? då skulle jag kanske ta med mig en vän i livet, tjejprat, bubbel är ju ganska givet. Eller kanske man skulle kunna åka bara ja? en 3 barns morsa själv på ett spa. Nä det vore nog ganska trist ändå, är ju alltid väldigt mycket trevligare att vara två. Så om jag mot förmodan skulle ha turen med mig att vinna, får vi ses vem som får turen att följa med denna knasiga kvinna!
Tack och hej Leverpastej!

Birgitta Stensson 6 år sen

Jag och min man behöver komma bort en helg, skulle vara så skönt. Min man är fotbollstränare för 3 lag. Skulle va underbart att bara va en helg.

Sofie 6 år sen

Vill så gärna njuta av en helg i Göteborg, knappt sett staden.. Hotellet ser helt magiskt ut!!

Anna Westman 6 år sen

Åh skulle så gärna vilja dela detta med min dotter som bor och jobbar i Spanien vi träffas inte så ofta men längtar desto mer efter varandra. Skulle vara underbart.

Lina 6 år sen

Jag och min sambo har varit tillsammans i 11 år och har två underbara ungar! Förra måndagen gick min sambo ner på knä och jag blev/är världens lyckligaste:) vi är nu mitt uppe i planerna med bröllop, men det är svårt att få ihop tid ensamma tillsammans då han jobbar iväg i veckorna, detta vore ett härligt ställe att tillsammans få mysa och bestämma hur vi vill ha det på våran speciella dag

Therese Fuchs 6 år sen

Tänk om jag detta kunde vinna o få kidnappa min sambo o 2 pågar hit här o från verkligheten försvinna i denna underbara svit!! Har aldrig vunnit nåt så håller tummarna att det nu kan vara min tur:-)

Johan Fälth 6 år sen

Hej Johanna! Tänkte att jag ville överraska min flickvän med en härlig övernattning med lite extra lyx i tillvaron. Jag och min sambo har inte haft så mycket tid för varandra de sista sex åren, då vi har tre härliga barn tillsammans. Då jag jobbar mycket och min sambo Johanna får ta det mesta ansvaret hemma med barn, tvätt, städ mm, så tycker jag att hon verkligen är värd att få komma iväg. Samt att vi har haft det lite slitigt hemma så behöver vi verkligen hitta på något tillsammans utan barnen. Håller nu alla mina tummar för att just vi vinner detta, trots att jag verken kan rimma eller skriva en motivering särskilt bra// Johan

Nadja Forss 6 år sen

Det skulle vara en dröm för mig att få komma iväg tillsammans med min älskade mamma. Hon förtjänar det bästa och att kunna överraska henne med detta skulle vara underbart! Vi har inte samma tid att umgås som förut och en heldag och kväll tillsammans hade varit höjden av lycka!

Margareta 6 år sen

Plötsligt händer det mig. Skulle va en underbarhelg. O bara vara

Aw 6 år sen

Skriver ett inlägg i sista stund om en önskan att få dela detta med min underbara man som alltid finns där för mig

Jennie 6 år sen

Åhh vilket pris!!Det skulle jag vilja vinna till min underbare make som fått ställa upp och agera både mamma och pappa då jag drabbades av ett smärtsamt diskbråck för ett halvår sedan!!Nu är jag påväg att bli bättre och känner att jag vill skämma bort honom efter allt han har fått göra!!Man får ju inte in så mkt pengar på kontot när man är sjukskriven så det här skulle vara en sån lycka!!Hoppas på vinst,håller tummarna!!Tack för en riktigt inspirerande blogg!!

sofia markow 6 år sen

Hej
Min sambo är en slitande mjölkbonde som jag varit tillsammans med i 5 år. På de 5 åren har vi haft 1 dags semester och nu har de byggt ett nytt stall i år och slitit mer än vanligt. En natt på detta rummet skulle vi vara väl värda.

Elisabeth Svensson 6 år sen

Min dotter är 35 år och har fått ett nytt liv.Hon har lyckats gå ner hela 65kg,med med bra kost och träning.Och i somras hittade hon kärleken
Önskar verkligen henne en underbar SPA vistelse
Mamma Bettan

Tanya Stenling 6 år sen

Ständigt på väg, småbarnsmamma, gift och försöker njuta av livet. Men ibland går dagarna, veckorna, månaderna alldeles för fort och Vi är snart inne i månaden oktober. Jag skulle behöva, stanna & andas. Njuta av min tid, med min familj. I nuet och inte sedan ❤️

Gunnel Engelin 6 år sen

Har lidit av svår sjukdom sedan
många år, bröstcancer och svår lungsjukdom bl a. Har en stöttande familj men det skulle vara underbart att överraska min man som alltid står vid min sida. Socialt sett har vårt liv förändrats mycket och jag skulle bli så oerhört lycklig att få ge lite guldkant på tillvaron till den man jag älskar.
“Sally”

Marielle 6 år sen

Jag har jobbat ett stenkast från Spar Hotell de senaste 14åren och sett hur hotellet förändrats (på utsidan). Är jättenyfiken på hur det ser ut inuti, och framförallt hur sviten ser ut! Vore fantastiskt att få vinna, tänkte skämma bort min älskade mamma isåfall! Men jag vinner ju aldrig… Men nu har jag försökt iallafall!

Emma Svensson 6 år sen

När jag såg detta underbara spaerbjudande som du tävlar ut, så tänkte jag att de vore perfekt! Kanske kanske man kan ha tur! Min sambo och jag har inte tagit oss tid att komma
bort för att umgås på tu man hand sen våran älskade wilmer kom till världen, min man friade till mig i januari och har fortfarande varken kommit till skott att välja ringar eller ha en helg för att fira vår förlovning och våra 9 år tillsammans som jag vet att vi båda vill,och vi båda går runt med dåligt samvete för! Så denna tävling skulle kunna vara vår räddare i nöden, få komma bort och fira o ta hand om varann, släppa stressen och kunna fira vår förlovning! Jag hoppas och håller tummarna, denna slitna mamma behöver både omvårdnad i kropp, själ och hjärta! Alla plan! Kram Emma!

Catrin Andersson 6 år sen

Skulle så gärna vilja vinna detta till min under sambo då han har skämt bort mig en massa innan och nu har vi precis köpt ett hus som vi håller på och renoverar och han sliter som bara den för att få det iordning :) tycker att han är såå värd lite skön avkoppling i underbara Göteborg ihop med mig :)

Kim 6 år sen

Sedan vi blev föräldrar för snart 4 år sedan har vi varit iväg en gång själva. Något som vi önskar få göra igen, vi älskar barnen och att vara familj men ibland behöver man göra utflykter bara vi vuxna och ro om varandra. Får vi chansen att vinna denna underbara svit för en natt så har vi också möjlighet att träffa mina föräldrar som bor strax ovanför Göteborg som vi inte träffar så ofta när vi bor på varsin sida av Sverige. Har följt och läst din blogg länge och tycker du är fantastiskt duktig som gjort en sån resa vad gäller träning och du har så fina inredningsbilder både i bloggen och instagram. Tack för inspirationen!

Anna 6 år sen

Hej Johanna! Jag håller tummarna för att jag blir utvald att få spendera en helg på denna fina plats. Det skulle vara så roligt att få överraska min syster som är den finaste människan jag har mött i hela livet och bara få lite kvalitétstid systrar emellan. Hon är inte bara en fantastisk mor till sina barn utan hon finns alltid där för mig. Jag är så lycklig att jag har henne i mitt liv och skulle vilja ge något lite tillbaka. Håller tummarna. Massvis m kramar!

Adalmiina 6 år sen

För att fröken Adalmiina är värd det..älskar att bo på hotell, särskilt svit,
så hela familjen får plats och kan rå om varandra..Live and relax, enjoy life
Alla bäckar små av vardagslyx, är minnen som man kan ta fram och njuta av även efteråt

charlotte mattsson 6 år sen

Jag skulle vilja ta med min kära kusin som nyss har blivit mamma till världens underbaraste flicka. Hade varit kul att överraska henne med lite lyx och en avkopplande natt på hotel.

Ann-Sofie Gustafsson 6 år sen

Jag skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann denna tävling. Jag och min man gifte oss i början av augusti och har inte haft möjlighet att unna oss någon bröllopsresa. Vardagen tuffar på med heltidsjobb och rodda runt familjelivet med två barn. Känns som att det skulle bli en guldkant att kunna njuta av en avkopplande helg på tu man hand och prata ifatt oss om minnena från vår fina bröllopsdag. Nu håller jag tummarna hårt! Kram Ann-Sofie

Jessica 6 år sen

Att ha en underbar syster är mycket värt.
Och genom henne har jag många saker lärt.
Nu vi kämpat båda två,
Och lyckats med totalt 90 kg viktminskning uppnå!!

Nu vill jag fira med henne och vår gemensamma vän, i en härlig och fin svit-
Att skratta, umgås och få njuta av ost o kex tillsammans i Göteborg, känns som en fantastisk invit;-)

Om du meddelar mig att vi skall bo på Detta Spar-Hotell-,Lovar jag då att…..
Packa väskan, ta med systern och vännen och utbrista ett vansinnigt härligt glädjefnatt;-)

Martina 6 år sen

En helg i Göteborg gillar nog alla utan tvekan
& allra helst när västkustvindarna din kind vill smeka
Här vill vi mysa, kanske vi två eller vi fyra (familjen)
En svit på Spar hotell i hjärtat av Majorna vore helt enkelt vår grej<3

Ingela Lindh 6 år sen

Det var nära ögat att jag missade detta tillfälle att vara med och tävla ;) Hoppas hoppas hoppas jag kan överraska min älskling med detta på hans födelsedag i januari :))
Kram

Josefin 6 år sen

Jag skulle vilja skämma bort mig själv. Det låter kanske egoistiskt men jag har så sällan möjlighet till det. Att en gång i livet få bo i en så fin svit, och bara njuta i Göteborg, vore oförglömligt.

Maria 6 år sen

Efter en jobbig vår/sommar skulle det vara guld värt att få spendera en helg här med nära och kära. Det är då jag känner mig trygg och mår som bäst.
Åhhh…vad det skulle vara underbart!!! ❤️

Anette 6 år sen

Sviten låter fantastisk och efter en tuff start på hösten så skulle detta ge oss lite välbehövlig boost och tvåsamhet tid.

Ann Malmros 6 år sen

“Ensam mamma söker….” Jag är heltidssjukskriven och ensamstående mamma, som dessutom haft dödsfall i familjen i somras.Det vore en fantastisk lyx att få komma ifrån vardagen och bara vara, på en sådan underbar plats! Det skulle ge mig energi tillbaka.Hoppas,hoppas….

Sandra johansson 6 år sen

Kommer ta med mig sambo och våra bästa vänner för att njuta och bara relaxa:)

Sara 6 år sen

Detta låter ju magiskt! Det skulle ju passa mig och sambons ofta hektiska liv alldeles ypperligt! Så som livet som småbarnsföräldrar faktiskt är så hinner man sällan stanna upp och ägna tid åt varandra. För hur mycket vi än älskar att umgås med våra fina barn så önskar jag mycket mer tid med min stora kärlek, så nu håller jag tummar och tår för att vi kanske får lite tid ihop :) Kram!

Sofia emanuelsson 6 år sen

Jag vill överraska min sambo med en övernattning på detta vackra hotell. Jag själv pluggar och har inte råd och min sambo jobbar natt så vi hinner ej träffas, då vore de perfekt att få en helg att umgås och även fira våran 5års dag ❤️

Sarah Josefsson 6 år sen

Hade varit underbart att åka på en spa-helg efter jag fött (BF 28/10). Känner att min kropp hade mått bra av en vilsam helg om några månader och framförallt låter ostarna och mini-baren otroligt lockande i mina gravidöron ;)

Jessica ivarsson 6 år sen

Skulle så gärna vilja vinna detta till mig och min man som gått igenom en tuff period de sista 7 veckorna. Våran som på 8 år fick 3 krampanfall en söndag vilket förändrade våran tillvaro totalt. Ingen natt sover man lugnt och vi sover inte tillsammans heller då min man sover med sonen för att höra och vara med vid ev krampanfall. Ett lyxdygn tillsammans vore guld värt!

Petronella Wärnklint 6 år sen

Om jag hade turen att vinna denna lyx tävling, skulle jag bjuda med min trötta fyra barns mamma, och en pigg mormor. En toppen upplevelse för oss shopping brudar i tre generationer.. Hade varit perfekt för oss!

Ann Rubin 6 år sen

Min kära mor fyller snart 75 år. Tänk så kul att överraska henne med en SPA upplevelse tillsammans med dotter och dotterdotter. Lite lyx behöver alla och tillsammans med de man älskar ger upplevelsen så många minnen som lever kvar.

jennifer 6 år sen

Skulle vara underbart att vinna! Är hemma med två små på 1 och 2.5år. Skulle behövas komma iväg en sväng och slappna av!

Frida Larsdotter 6 år sen

Jag skulle så gärna vilja bjuda mina fina vänner till detta underbara hotell i en fantastisk svit! Dom ställer alltid upp gör mig!

Isabella 6 år sen

Denna tävling vore fantastiskt roligt att vinna, åka ner ifrån huvudstadens stress och koppla av på ett spa-hotell. Första spa-upplevelsen och att dela den med någon kär!

Carola öhrnell 6 år sen

Skulle vara helt underbart att få chansen till att vinna detta och kunna överaska och sprida lite glädje till min bästa vän som på senare tid gått igenom en fruktansvärt jobbig period och familje kris. Tänk att få överaska henne och att få henne att koppla av och tänka på någonting annat,även bara för en kväll i denna fantastiska atmosfär.

Karin 6 år sen

Har varit sjukskriven hela detta år. Började äntligen jobba förra veckan. Som sjukskriven har jag inte haft någon semester i år. Skulle därför vara fantastiskt att överraska maken med en hotellvistelse..

Lindie 6 år sen

När man har gått under en väldigt lång tid och plötsligt inser att man är redo för en separation är jag lika stark dom eld och vatten. Nu är snart allt klart, barnens varannan vecka schema, jag flyttar från hus & hem till nytt, till mitt. Jag känner mig trött men nyfiken. Hade gärna packat väskan tillsammans med mina underbara tjejer som stöttat mig genom denna livsresa.. Håller mina tummar.. Och tår.. Kram

Susanne Brissman 6 år sen

Om jag vinner tar jag med min Prins och njuter av lyxen på hotellet kombinerat med träning shopping i härliga Göteborg!

Mia Lundgren 6 år sen

Ååå skulle vilja ta med min man (som för övrigt behöver se sej om lite.Väldigt hem kär;)) och våra goda vänner som vi inte hinner umgås med så mycket längre:)

Ulrika 6 år sen

Jag skulle vilja vinna detta fantastiska SPA-paket och överraska min sambo med. Med en vardag med renoveringar och småbarn är det inte så enkelt att få tid till avkopplande egentid för oss själva. Dessutom har jag själv aldrig besökt Göteborg.

Vivianne Persson 6 år sen

Åhhhh det här skulle jag vilja vinna. Är inne på mitt tredje dåliga år med bla separation, flytt, sjukdomar m.m så jag vill gärna ladda batterierna o bli en gladare piggare mamma igen. Håller mina tummar så hårt jag kan. Kram Vivi.

Mikael Sandström 6 år sen

Skulle gärna vinna de för både jag och flickvännen behöver det nu med dottern som fått tänder och att en liten till som är på väg. Hade varit guldvärt att få överaska flickvännen med detta så kan vi få lite egentid också samt skämma bort henne som hon förtjänar att bli. Hon kämpar på bra med allt som är med små barn och graviditet.

Eva A 6 år sen

Det vore underbart med lite lyx i denna vackra svit på Spar Hotel! Efter en tung tid så behöver jag verkligen miljöombyte, ompyssling, ny energi och glädje…få sätta guldkant på tillvaron och andas ny luft.

Kerstin Johansson 6 år sen

Kan behöva detta efter skilsmässa och flytt. Lite tröst med älskade vänninorna.

Camilla Bergström 6 år sen

Gillar, delar och hoppas innerligt på stor tur

Pia Jansson Bröner 6 år sen

Vad vore inte skönare än att få komma bort och få lite lyx och verkligen njuta med den man älskar. Jag skulle ta med min man bara för att få njuta och ta det lugnt. Alltid skönt att komma bort från vardagsstressen.

Magda 6 år sen

Jag skulle så gärna vilja stanna en hel dag & natt i den här sviten med mannen jag gifter mig med på alla hjärtans dag 2015. Vi vill så gärna åka på bröllopsresa, men får inte ledigt från jobb och skola. Men TVÅ dagar och EN natt kanske vi skulle kunna få, speciellt om man har vunnit övernattningen?

Anna Lundqvist 6 år sen

Ja varför vill jag vinna. Jo jag har förföljts av otur senaste året o skulle verkligen behöva få komma iväg o känna lyxen i livet. Slippa fundera på bekymmer för ett par dagar o bara njuta tillsammans med maken.

Camilla Borg 6 år sen

Wow!! Vilken mysig tävling och vad mysigt och avkopplande det vore att få bo här. Har länge velat skämma bort min 16 åriga dotter som kämpar med skola och sin konståkning mm..Tänk och få överraska henne med en mamma-dotter weekend som vi pratat om så länge. Vilken önskedröm <3 <3

Malin 6 år sen

Hej
Jag är helt klart vinnaren av detta paketet.
VI kan säga så här, har under loppet på 1 år gått ner över 30 kg med hjälp av hälsosam kost och träning. Nu behöver jag en härlig upplevelse för kropp och själ, vi kan säga en present till mig själv:)
å vad kan bli bättre en att vinna en Svit?

För jag är värd detta!!!!!!!!

//Malin

Veronica D-C 6 år sen

Att vinna det här SPA-paketet skulle ju vara helt fantastiskt!!!!
Att som 2 barnsmamma få ett break i vardagen från jobb, läxor, städning, matlagning, skjuts till träningar osv osv är verkligen riktig LYX!!!
Älskar naturligtvis mitt liv men att få komma iväg och få ladda alla batterier på nytt
är verkligen behövligt. Att få glömma verkligheten en stund och bara få vara!

Marie Nyqvist 6 år sen

Märkligt..min kommentar verkar försvunnit. Gör ett nytt försök =)
Min 10-åringa son är multifödoämnesallergiker och vår 12-åriga son är på utredning för gluten.
Vi åker ut och in på sjukhus, telefonsamtal med läkare, lärare, dietist och skolmåltid.
Just nu hade det varit skönt att komma ifrån om bara för en kväll för att slippa tänka på att så fort sonen ska utanför dörren måste allt planeras.
Att kunna äta ute utan att stå och laga mat som ska medtagas och kunna slappna av…..
Hade verkligen behövt detta nu.. Jag skulle ta med mig min bästa Maria som finns där och stöttar oss i ur och skur <3

Erik Pedersen 6 år sen

Kan det finnas en bättre plats att vara på att ladda (batterierna) inför låånga vintern vi har framför oss om man stannar kvar i Göteborg alltså ; ()
Hoppas så klart på att vinna och överraska min flickvän som ställer upp för alla i ur och skur !

Veronica johanssson 6 år sen

Nästa år fyller min mamma 70 år hade varit roligt att ta med henne till detta spa och få njuta och få egentid med henne.

Susanne Lind 6 år sen

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna detta underbara pris och överraska mina tonårstjejer på 14 och 17 år som aldrig har bott på ett sånt fint hotell och svit och inte jag heller. Det skulle bli en välbehövlig paus mitt i allt läxplugg och en underbar upplevelse för oss att bryta av vardagen med och ha som härligt minne när höstmörkret och kylan närmar sig. <3

Veronica 6 år sen

Om jag vann så skulle jag ta med mig min flickvän som fyller 25 till hösten. Att få fira en födelsedag där efter ett tufft år när det gäller vår kärlek vore helt underbart!

Linda 6 år sen

Skulle vilja överraska min fina vän då hon fyller 35 år. Hon har alltid häcken full med heltidsarbete /barn o renovering av hemmet. Vinner jag inte detta t henne så lovar jag att hon firar sin födelsedag som alla andra dar. En näve i tvättkorgen och med dammsugaren i högsta hugg. Hon behöver firas som sig bör.

Andrea 6 år sen

Hade varit underbart och komma iväg och överraska familjen med en lyxig hotellnatt och sitta och njuta med sambon i bubbelpoolen.

Helena ollinen 6 år sen

skulle vara så underbart att få överraska min sambo som alltid ställer upp för mig! Det här sista året har varit så jobbigt! Båda mina älskade föräldrar har drabbats av altzhaimers demens och min son på 24 år är så dålig i sin rygg sedan 5 år. Jag saknar mina föräldrar dom bor i Tornedalen 120 mil ifrån mig! Men jag får vara mamma till min mamma nu när både hon och min pappa är sjuka! Jag skulle bli så glad över att få vinna en sådan här mysig grej❤️Kram Helena i Karlskoga❤️

Jessica Lövquist 6 år sen

Efter ett mycket tufft år känner jag att jag behöver komma hemifrån och vad passar bättre än att få bo på detta underbara hotell! Plötsligt händer det.

Mona Karlsson 6 år sen

Det skulle bara så himla trevligt att överraska mina söner. Få göra något trevligt mysigt med dem. Efter som vi aldrig gör något tillsammans.

Annette S 6 år sen

Du är verkligen fantastisk som ordnar så fina tävlingar för dina läsare:)
Älskar att ha lite “feel good” att se fram emot, stort som smått. Så att vinna
den här övernattningen skulle verkligen lysa upp nu när mörkret o hösten börjar att falla på.
kram kram

Angelica Eklund 6 år sen

Skulle behöva ett avbrott i vardagen för att hämta energi då jag studerar till sjuksköterska och är inne på sista året. Om jag skulle vinna skulle jag passa på att överraska min underbara sambo & ta med honom för få ta det lugnt och koppla av, då han alltid ställer upp och stöttar mig. Även under de stressiga tentaperioderna när mitt humör inte är det bästa pga prestationsångest & stress…

Lisa Larsson 6 år sen

Jag skulle vilja vinna detta underbara packet för att få en paus från vardagen. jag och min sambo behöver lite egen tid bort från och bara var vi och unna oss gottit :).

Lisa

Therése Grane 6 år sen

Åh, både jag och min fina familj skulle behöva detta! Min dotter älskar att bo på hotell och jag ger väldigt mycket av mig själv i mitt arbete och skulle behöva fylla på!! Att få tid med hela familjen på detta fina hotell skulle vara underbart!❤️

Amanda 6 år sen

Min mor fyller 55 år den 15 oktober och i år önskar hon sig en upplevelse. Det hade varit väldigt roligt att få göra henne lite extra glad och dessutom med en övernattning! Jag håller tummarna att min önskan slår in

Annica Grundin 6 år sen

Så underbart att få uppleva en helg med min sambo då livet hos oss är tufft Jag sjukskriven efter en långdragen borelia med muskelvärk en sambo som är trött och sover mest vi skulle behöva en helg att bara få rå om varandra på annan ort.

Wilma 6 år sen

Skulle gärna åka iväg och ha lite kvalitetstid med mina fina döttrar Emma och Ida innan Ida åker iväg till Tyskland för att jobba! Hon ska vara iväg ett år och det är ju inte superlänge eller superlångt men ändå så känns det i mitt modershjärta att inte kunna träffa henne när jag vill!

Susanne Malek 6 år sen

Jag läser till socionom och min man arbetar med människor som har olika funktionshinder. Det är en tuff tid i vårt liv med fyra barn och varken tiden eller ekonomin räcker till! Det vore underbart att få möjligheten att uppskatta varann, bara han och jag, för det var flera år sedan sist!

monica bakos 6 år sen

Jag skulle så gärna vilja åka med mina två flickor. Min ena tös har kämpat hela året med tuff skola och extra jobb, min andra älskling har givit mig ett underbart barnbarn, men har varken sovit eller haft tid för sig själv på 18 månader, därför skulle det vara fantastiskt att få skämma bort mina döttrar och mig själv och få vara tillsammans.

Ronja johansson 6 år sen

Jag och min sambo fick barn för snart 18 månader sen, och vi har ibte varit själva någon gång varken tillsammans eller var för sig! Så detta skulle sitta perfekt!!

Katarina 6 år sen

Det skulle bli en fin present till mej och min älskade sambo. Att få en kväll på tu man hand…så härligt! I en sån fin miljö dessutom.

Martina 6 år sen

För 10 år sen bodde jag ihop med 3 tjejer under ett år tid. Det va en underbar tid o efter det for alla iväg på egen hand. Vi hamnade lite överallt i världen o mil från vår hemstad. Men, vi tappar aldrig kontakt o sluter upp titt som tätt! Om jag blir den lyckliga så vill jag återförena oss 4 donnor för en helg :) Hoppas gillar o delar!

Jenny L 6 år sen

Jag hade tagit med mig min bestie, & vi hade njutit varje sekund av barnledigheten å haft en riktig tjejmyskväll med pjamasparty & massa snack.
Att få äran att få “bjuda” min vän på en hotellnatt i våra pengafattiga liv hade gett oss båda en upplevelse vi båda aldrig kommer ha råd med. :)

Carina Karlsson 6 år sen

Att få lyxa till det, även så för en natt,
gör att jag skulle få glädjefnatt!

Lycka är inte alltid pengar och flärd,
detta av livets hårda skola är jag lärd.

Att få känna mig utvald och som en “sessa”,
gör att jag delar nu dessa,
erbjudande vitt och brett,
och hoppas att du mitt bidrag sett!

Yvonne Antonsson 6 år sen

Efter att tidigare varit sjuk i twar (det där som Gunde Svan drabbades av) har jag nu frisknat till och kommit igång med träning igen. Skulle vara underbart att få ta med mannen i mitt liv och ha en riktig njuthelg tillsammans. Underbart med ett gym i närheten också :) Hoppas på turen efter mycket otur.

Ulla Hägglund 6 år sen

Vårt barnbarn studerar i Göteborg och han kommer inte hem så ofta Skulle vara roligt att överraska honom med en visit

Ida 6 år sen

Jag skulle ta med min vännina som jag aldrig hinner träffa. Vill finnas där för henne alltid men tiden räcker aldrig till. Är inte en av oss upptagen så är den andra det. Vill få överaska henne med detta. Massor av tid till att prata om både viktig och oviktigt. Skulle vara en dröm

Marie Nyqvist 6 år sen

Vår 10-åriga son är multifödoämnesallergiker.
Att slippa tänka på sjukhus och släppa tanken om så bara för en kväll att planera för sonen så fort man går utanför dörren. Känslan att kunna äta ute … Jag skulle ta med min bästa väninna som stöttar oss i ur och skur

Josefin Bengtsson 6 år sen

Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn.
Vi skulle äta pizza, busa med bad och kuddkrig sen krypa ner i sängen och se på film ♡
När barnen somnat skulle jag duka fram vin och ostbricka

Svar på kommentaren:
Josefin Bengtsson 6 år sen

Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn.
Vi skulle äta pizza, busa med bad och kuddkrig sen krypa ner i sängen och se på film ♡
När barnen somnat skulle jag duka fram vin och ostbricka och bara njuta av varandra och vad vi skapat under våra 12 år tillsammans ♡

Patrik 6 år sen

Jag skulle vilja ta med min underbara fru som inte bara är en fanastisk mamma till våra gemensamma tvillingar som är 3 år utan också den bästa styvmor till mina två äldre pojkar varav den ena har autism och utvecklingsstörning. Hon tränar med honom varje dag och kämpar för att han ska utvecklas. Vi har båda nyss fyllt år så det hade varit en härlig och välbehövlig försenad födelsedagspresent! Hade varit fantastiskt att få rå om varandra och bara njuta och vila i denna underbara svit!

Camilla Holmberg 6 år sen

Wow, Tänk o få dela denna med mina underbaraste vänner o kärlek ♥
Hoppas kram

Jenny 6 år sen

Som student så skulle denna hotellvistelse som jag vill dela med min mamma och syster vara guld värd.

Linda 6 år sen

Att livet har sina motgångar har vi alla fått erfara, men just nu har jag lite för mycket motgångar. Att strida för min dotters, med Down Syndrom, rättigheter och även för min mamma med en ovanlig cancerform som läkarna nu ger upp hoppet om, har gjort att mina energinivåer nått botten. Jag skulle vilja dela en sån här upplevelser för att boosta med lite ny energi, med de två underbaraste vännerna man kan önska sig, som får mig att fortsätta orka kämpa vidare och inte släppa hoppet!

Jörgen Lundqvist 6 år sen

just nu behöver jag ha avkoppling från mycket haft det tufft på jobbet med kollegor och även mitt liv på hemma fronten man behöver komma bort ladda batterierna så man orkar komma tillbaka till eN tuff miljö i skolan jobbar med barn med särskilda behov men även det tuffa på hemma fronten mvh Jörgen

Dragica Tudt Nilsson 6 år sen

Om jag vann? Då skulle jag ta med min man, min äldsta son (som flyttat hemifrån) och hans flickvän och ha en mysig vistelse på hotellet. Datum skulle jag välja med mål att se en Frölundamatch . Vi är tokiga i hockey!!

Rigmor Svensson 6 år sen

Skulle vara underbart att få vinna detta fantastiska . Går hemma och är sjukpensionär med mycket värk. Har varit så mycket de senaste åren o det blir lite ensamt när man går hemma, så detta skulle vara helt fantastiskt att få vinna! !! Hoppas hoppas på lite tur!:)

Carina Eklund 6 år sen

Verkar vara en helt underbar svit!! Vem skulle inte vilja bo där!!

Anna Nordin 6 år sen

Åh Johanna jag skulle såå gärna vilja vinna den vistelsen och överaska min man<3<3. Som du säger tävlar man aldrig så kan man ju inte vinna<3. Tack finaste du för en fantastisk blogg och för allt du fixar för oss läsare, du är guld värd<3<3 Kramar Anna

Nina Jokihalme 6 år sen

Skulle verkligen behöva lite tur. Tre veckor med otur räcker… Först bakruta inslagen på bilen, med diverse saker som jag blev av med. Sedan höll jag på att bli påkörd av en bil när jag cyklar till jobbet, dvs måste köpa nytt bakdäck till cykeln. Och toppen av isberget är att jag fått sår på hornhinnan, på bägge ögonen. Så hade verkligen behövt komma iväg och bara njuta!

My Strömberg 6 år sen

Min mamma är hemma och tar hand om 4 fosterbarn och även sina egna barn och hon lider även av fibromyalgi. Jag tycker att min mamma och pappa som nästa är helt blind ska få åka iväg och ha det trevligt och mysigt en helg själva, det är dom 100% värda!

Annika Olsson 6 år sen

Varför inte koppla av i sitt eget Göteborg , man åker alltid långt hemifrån.

annika martinsson 6 år sen

Efter plötsligt dödsfall av nära anhörig o hastigt avbrott i kärleksrelationen är energin ej stark. Ett rofyllt dygn i vacker miljö skulle vara som balsam för kropp o själ i denna svit! Tacksam vore ordet!

Lena Strömberg 6 år sen

Jag och min familj jobbar som familjehem och 11 veckor i sommar hade vi 4 extrabarn i åldrarna 11/2, 3, 6 o 9 år. Nu kommer dom varannan helg. Nu behöver jag o min man en härlig helg för att ladda om batterierna och få in lite kärlek o mys. Skulle bli så underbart.

Åsa Hinshalwood 6 år sen

Åhh såå underbart!
Om jag hade turen att vinna detta så skulle jag naturligtvis ta med min man och mina tonårsdöttrar på en lyxvistelse i Göteborg. Varför? Jaa, vi har turen att vara friska och lyckliga och kanske inte har nån speciell anledning.
Men, jag vill skämma bort de jag älskar mest <3

Sara 6 år sen

Maken och jag skulle verkligen behöva detta efter en turbulent höst med bakslag på alla plan och nära till separation om det inte vore för att vi VILL vara med varann. Som småbarnsförälder är vi inte prioriterade så detta vore ju helt fantastisk överraskning!

Lotta Jacobsson 6 år sen

Äääälskar Göteborg❤

Maria Q 6 år sen

Oj vad vi skulle behöva detta. Flyttade 1 maj till ny kommun och 4 dagar senare kom vår efterlängtade lilla sladdis. Våren och sommaren har vi försökt få i ordning i vårt hus och i augusti var fokus skolstart för 9-åringen och 11-åringen. Det gick som tur var över förväntan och äntligen kan vi pusta ut! Jag vill dela detta med dem för att de välkomnat sin lillasyster på ett så kärleksfullt sätt och även stått ut med att ta hand om sig själva under den här minst sagt omvälvande tiden. De förtjänar detta för de är bäst!

Britt-marie Jokela 6 år sen

Skulle gärna vilja att mina två döttrar som är ensamstående en med ett barn och en med fyra, skulle få denna härliga underbara egentid som dom så väl behöver.

Jenni Kullinger 6 år sen

Om jag vinner skulle jag ta med min vän som är höggravid. Vi skulle dricka jordgubbsbubbel och äta choklad. Gubbarna med barn skulle vi boka in i en annan svit. :)

Annika Andersson 6 år sen

Den 6 november har jag varit gift med världens finaste man. Han har varit sjukskriven i flera månader och vi har mest suttit hemma hela sommaren.
En natt på fint hotell och rå om varandra orkar han med. Så jag hoppas vi får chansen att fira bröllopsdag i badkaret mitt i vardagsrummet. <3

Anja 6 år sen

Skulle gärna överraska min man med en lyxhelg. Vi är slitna föräldrar till 6 barn varav ett barn nyligen fått diagnosen Adhd vilket gör att kalendern är fullbokad med möten och måsten. En helg av lyx och bara vara vuxna skulle vara guld värt för oss ,om inte annat bara kunna prata i lugn och ro över hur vi ska få vardagen att fungera med alla våra underbara barn :)

Mimmi 6 år sen

Jag skulle vilja överraska min fantastisk syster och hennes pojkvän samt min pojkvän med detta fina erbjudande. Det är dom verkligen värda!

Maria 6 år sen

Vore super kul att vinna och få överraska min fina sambo med att få bo på hotell. Vi firar 20 år tillsammans i år, och det vore en perfekt present!

Ulli Byrne 6 år sen

Vill överraska min man med en weekend i Göteborg! Han ska snart opereras i ryggen för andra gången på 1,5 år och det vore den perfekta presenten för hans återhämtning!!

Catarina 6 år sen

Skulle gärna vilja överraska min “trötta” man på vår 25 åriga bröllopsdag i december och hans då närmande 50 årsdag

Anna 6 år sen

Jag vill fira min sambo för efter 5 år i Sverige har han fått ett jobb och vi kan börja leva igen :)

Ewa 6 år sen

Att få överraska min kärlek <3 med en natt på "spar Hotell" så fint och lyxit i en härlig stad som Göteborg, bara så underart som en dröm, att få njuta och fira den man jag älskar är den bästa 50 års present.

Camilla 6 år sen

Jag skulle vilja unna mig själv en välbehövlig semester och vila. Som ensamstående mamma till 2 tonårskillar sätter man sig själv – helt naturligt – i sista rummet. Önskar att jag kan vinna detta och få ta med min väninna som helt oväntat just har mist sin livskamrat. :) Detta är något vi båda två skulle uppskatta och behöva!

Annika i Malmö 6 år sen

Det hade varit helt fantastiskt att få åka till Göteborg och bo så här lyxigt. Som arbetssökande så är det inte ofta man kan unna sig något sådant utan det är alla “måsten” som går först. Att se till att andra får vad de önskar. Kanske det är min tur nu? Kram!

Maria Thulin 6 år sen

Min sambo och jag firar 15 år i år som just sambor. Vi har aldrig fått tummen ur och gifta oss. Men har vi sådan tur att vi vinner en natt i denna lyxsvit så kanske jag till och med skall fria så att vi får bröllopsnatten där!! Nåja, man kan ju alltid hoppas!

Vitae Stilo 6 år sen

Att få lyxa till tillvaron med en härlig vistelse på hotell i den stad min “man” dessutom kommer ifrån vore en underbar höstpresent till honom.

Kram
Helen

Claudia Crowley Sörnsson 6 år sen

Jag skulle vilja överraska en av mina bästa vänner, hon ska gifta sig nästa sommar och jag har fått den stora äran att vara brudtärna och vad vore bättre än att ta med henne och två andra av hennes närmsta vänner för en avkopplande lyx helg i Göteborg. Hon förtjänar det allra bästa och jag skulle bli väldigt glad att kunna dela med mig av ett sådant fint pris till en väldigt fin vän.

Julia Härnborg 6 år sen

Åh det låter så härligt & ser så fint ut!! Jag skulle älska att få ta med mina döttrar på ett lyxäventyr! Vi har skjutit på vår sommarsemester pga min ryggoperation så det här hade varit toppen :) Kram /Julia

Teresa Pettersson 6 år sen

Ska operera min axel 10/10, vore underbart att få något att längta efter, en rehabilitering för både kropp och själ.

Laila Dåsjö 6 år sen

Jag skulle äntligen få komma till Gbg igen med min make som är min guide när vi kommer dit. Vi älskar båda Gbg, men bor nere i Skåne och kommer aldrig iväg på någon semester

Lise-lotte stig 6 år sen

jag skulle så gärna vilja överraska min toppenfina dotter med att göra detta tillsammans. Det var så längesen vi gjorde nåt kul ihop!
Håller tummarna!

Lina Eckerström 6 år sen

Åh jag somnade nästan här på toalettstolen av välbehag bara av tanken på mej o mannen i den sviten. Fick vårt andra barn för snart 11 månader sen och jag & han på tu man hand är en väldigt sällsynt grej… tyvärr. Skulle SÅ gärna komma iväg, bara vi två, få lyxa, äta gott, bada & soooova en hel natt. Det har inte hänt på snart 1 år.
Han fyller “the big” 35 år i mitten av november och tänk att få ge han (oss) detta i present.
Ja jag kan ju bara hoppas, gilla o dela.
Ha en strålande kväll Fröken Toftby.

Therese Mellwing 6 år sen

Hej. Tack för en grym & inspirerande blogg.
Jag skulle vilja vinna detta paket för att kunna ta med min man & dotter för att njuta och koppla av på annan ort då vi har renoverat konstant sen i juni när vi flyttade till vårt radhus. Detta för att vår dotter skulle få en ordentligt hem så fort som möjligt & nu vill vi ge henne vår tid och mer närvaro och ladda batterierna tillsammans. En liten mini semester för oss <3

Jenny Tilly 6 år sen

Skulle skämma bort min fru och mig själv med all denna lyx!! Har varit i Göteborg många gånger men aldrig på tu man hand med frun så det skulle vi absolut vara värda!! Vi firar ju 15 år tillsammans nästa år så det hade varit perfekt att vinna detta härliga lyxpaket! Nu hoppas jag på massa tur ❤❤

Anna Gullberg 6 år sen

Mysa å pysa i dena härliga vrå skumpa å bad i fina spar hotell i Majorna lyxsuit vad mer önskas

Frida Fogelberg 6 år sen

Ett tillfälle till egentid med min älskade make! Vi firade aldrig vår bröllopsdag i september så att överraska med detta vore kul!!

anette 6 år sen

Att få rå om min älskade man på hans 45 årsdag i November efter flera tuffa år med varsel,sjukdomar,sålt vårt hus ,utmattningsdepression med en underbar rehabilitering på Nynäs och nytt försök ta sig ut i arbetsträning och livet med sundare vanor och mycket inspiration från dig och er båda så önskar vi får tillbringa några dagar i älskade Göteborg och slå två flugor i en smäll träffa dotra min som bor jobbar där som fotograf ;) Varför inte ta med syskon och bonusar och tilbringa några dagar där vore underbart toppen i kropp och själv för oss och blir vi glad blir alla våra 6 ungdomar glada <3

Theresia Thernzon 6 år sen

Å så mysigt det ser ut

Leila 6 år sen

Jag och min sambo firar våran 10års förlovning den 23/10 och det hade varit underbart att kunna få dela detta med han, vi har haft det väldigt tufft detta året. Skulle vara underbart att bara njuta och ha det gott. Det skulle betyda väldigt mycket för mig och min sambo och våran dotter som är 9år.

Ulrika Rikardsson 6 år sen

Min man och jag har varit gifta i 21 år och vi har fortfarande inte varit på nån bröllopsresa. Så detta vore som att gifta om sig igen. Eftersom min man och jag älskar Göteborg så skulle detta vara helt underbart.

Margret 6 år sen

Att vinna något förven gångs skull och att få ta hand om sig själv nångång skulle vara underbart. Är en hård arbetande singelmor med just nu vuxna barn som jag fortfarande tar hand om. Har aldrig haft “ensamstunder”

Carina 6 år sen

Är en tonårsmamma som arbetar borta i veckorna, har arbetspendlat i två år nu. Från arbetsorten räknat har jag mina barn 25 mil uppåt i landet och särbon med sina barn bor 40 mil neråt i landet. Jag åker uppåt och neråt, min tonåring åker också uppåt och neråt samt särbon likaså. De skulle vara helt fantastiskt om vi alla fick en helg i Göteborg tillsammans. Vi trivs fantastiskt bra i Göteborg, men det blir oftast bara genomresa eller korta visiter pga att vi bor på så olika håll. Både vuxna och barnen gillar Göteborg och skulle bli otroligt glada över en gemensam helg på detta mysiga hotell i vår favoritstad :-)

Jessica 6 år sen

Åå hade ju bara varit helt underbart å åka iväg på en spa helg å ladda batterierna å varför inte shoppa å ära god mat å njuta av härliga Göteborg

Nina Eibring 6 år sen

Vi gifte oss den 1 augusti och har inta varit på någon bröllopsresa, detta vore ju toppen att vinna som en mini resa <3 <3 <3

Mary Larsson 6 år sen

Efter en väldigt tuff tid sen i maj skulle denna vinst kännas som en dröm, bara koppla av o njuta skulle vara fantastiskt. Min man skulle få dela denna upplevelse med mig <3

Linda 6 år sen

Finns mycket jag skulle vilja skriva om varför just jag skulle behöva vinna denna tävling, men det blir för långt,, kan fatta mig kort, ensam mamma med lång jobbig historia kanske räcker så kan nog många känna igen sig vad man behöver men aldrig har råd med! Jag håller tummarna att vinden vänder för mig snart, och att jag vinner tävligen:) kram och tack för en bra blogg

Erica Lundberg 6 år sen

” Det har nu nästan gått ett år utan dejting kärlek och romans …
Tid för återhämtning och läkning av det hela ❤️ som en gång fanns.
Sprickorna finns kvar men är äntligen redo igen att ta för mig av livet .
Klokare starkare och ännu räddare om bästa vännerna mina.
Vore underbart att få lämna Västerås , fira min ” nystart” skratta parta njuta – sätta stor punkt för det där med att grina .

Maria Wårhg 6 år sen

Skulle så gärna vilja överraska min fina familj med detta.
Jag har diskbråck och med detta följer mycket värk och vissa funktionssvårigheter. Min familj är enastående som står ut med mig och ställer upp till 200 % då jag mår dåligt och är sjukskriven.
Skulle vara kul att få ge ngt tillbaka till dem som jag älskar allra mest.. <3

Anna Lindström 6 år sen

Plötsligt händer det…. ☺Klart att jag vill vinna till mig och min familj!!!

Therése 6 år sen

Jag och min vännina har kämpat så länge med vår vikt och varit riktigt duktiga, att ha något att se fram emot som ett härligt delmål är guld värt, att få skämmas bort och hoppa i en fin klänning och känna lycka över prestationen vi gjort.

Cecilia Engvall 6 år sen

Skulle vara så underbart att ha något att se fram emot i vår och få skämma bort oss.

Mervi Wall 6 år sen

Vore härligt att få komma iväg och ha lite egentid med min man. Håller tummarna på vinst ;-)

Anette Eriksson 6 år sen

När det en mysig spa-weekend vankas
är det Spar hotell som högst rankas
Äta gott, koppla av i spa och bara njuta
då är det lätt att på morgondagens bekymmer skjuta
Detta är nog vad jag och sambon behöver
för nu känns allt tungt så det räcker och blir över

Annelie 6 år sen

Oopps! Ser att det var inte mycket av min kommentar som kom med, konstigt… Men du har så rätt Johanna , är man inte med vinner man aldrig. Har gillat o delat på fb och hoppas att “plötsligt händer det” mig.. kram o kram

Weronica 6 år sen

Har bara varit till Göteborg på mässa och inte hunnit njuta av staden. Skulle vara trevligt att få vara där och strossa runt utan måsten och bara njuta. Jag skulle ta med mig min sambo föratt han är så snäll och alltid ställer upp för mig.

Sophia 6 år sen

Jag och min kärlek sitter hemma och jobbar 98% av vaken tid. Det skulle vara helt underbart att få ett break i all stress och vakna upp på en plats som Spar hotell. En plats där man bara kan vara, vila och njuta :)

Emma Nilsson 6 år sen

ÅH! Satt precis och kikade lite efter en överraskning till min nyblivna man som 40-årspresent och så dyker din tävling upp! Tadaa! Perfekt ju!

Vi träffades av en ren slump för 4,5 år sedan och blev blixtförälskade. Vi har sedan dess pendlat mellan Stockholm-Lund då vi bor 60 mil ifrån varandra. Som du vet är det inte lätt att bara flytta när man har barn.
Men det är såå värt det och självklart drömmer vi om att en dag flytta ihop.

Denna vinst skulle jag ge till min bästaste vän, älskling och själsfrände i present. Eller jag skulle ge honom en weekend i Göteborg såklart men detta skulle ju verkligen vara som grädde på moset!

Självklart gillar & delar jag <3

Sofia Fredriksson 6 år sen

Vill så gärna överraska min underbara “mammavän” med detta. Vi är båda föräldralediga med vårt andra jämngamla barn och skulle verkligen behöva ett litet avbrott i vardagen och ha något att se fram emot i vår. Dessutom kan våra sambos gott få stanna hemma med barnen och känna “pressen” i två dagar, hehe. Hotellet ser verkligen superfint ut! Har gillat och delat på Facebook. Kram

Carolina 6 år sen

Min man är säljare och reser väldigt ofta. Är sällan hemma. Inte ofta vi får tid för varandra. Vi gifte oss förra året har inte åkt på någon resa ihop.

Han är så snäll och omtänksam och tänker jämt på mig. Vore så roligt att kunna överraska min man någon gång. Att få den tiden ihop skulle betyda så mycket för oss. Att få slippa stressen och koppla av och rå om varandra är något vi försökt planera in men mycket tragiska händelser i familj och jobb har kommit i vägen. Detta skulle betyda oerhört mycket!
Tusen tack!

Annelie 6 år sen

Du har så rätt Johanna

Emelie 6 år sen

Arbetslösheten tvingar oss isär, men det funkar när man är kär. Vore ändå underbart mötas helt apropå i en lyxig svit när längtan och ensamhet tränger på.

Jonas 6 år sen

vore så underbart få bjuda iväg frun på en härlig stund tillsammans själva utan barn för en gångs skull :)

Ylva Hindefelt 6 år sen

Har en jobbig höst framför oss så en helg med nöje och avkoppling lite senare skulle vara helt perfekt! Det ser så mysigt ut!

Sari 6 år sen

sitter och drömmer mig bort, tänk att få vinna något så underbart och att få överraska mannen som jag älskar över allt annat. Han är en fantastisk make, pappa och vän.
Vi behöver få rå om varandra!

Anette Andersson 6 år sen

Född och uppvuxen i Göteborg men har bott de sista åtta åren i Skåne, åker inte tillräckligt ofta till Göteborg på besök. Har bott på Spar Hotell Majorna en gång vid tidigare besök, åker mycket gärna dit igen.

Madde 6 år sen

Åh detta vore perfekt att ta med familjen på då vi snart är 4 st. Att jag dessutom haft en tuff graviditet och en tuff tid i familjen skulle göra detta guld att vinna. Perfekt överaskning!

Veronica 6 år sen

Ser på bilderna och drömmer mig dit, att vinna och överraska mannen med en helg för bara oss vore en dröm förpackad i en lyxig svit.
Man behöver sätta guldkant på livet när hösten piskar med regn på fönstret.

Cathrine 6 år sen

Är mammaledig med mitt andra barn som är underbart. Men önskar bjuda med mina fina tjejkompisar på en härlig weekend i Göteborg på detta hotell! Dricka drinkar och njuta av hotellet och trevligt sällskap

Jennie Hagström Jansson 6 år sen

Dåligt med tid för varandra nu när vuxna vi är. Mamma, broder och syster som jag hålller så kär. Med jobb, barn och 30 mil emellan blir det svårt att planera. Vilket lyx med tid för varandra och i Göteborg få flanera. För trots att vi blivit äldre och så, behövs det tid att om varandra få rå. Tänk att få ta med dom på er resa för bara oss. Spaá, relaxa och släppa lite loss :-)

Helene 6 år sen

Sitter och suktar till de härliga bilderna från hotellet. Tänker precis att det är ju ingen idé för jag vinner ändå aldrig men så såg jag det du skrev – är man inte med kan man inte vinna! Så jag är med – jag vill vinna!

Sandra Danielsson 6 år sen

Det vore en dröm att få bjuda min man och älskade son på en en tripp till vårat älskade Göteborg där vi tidigare bodde och saknar så mycket! Som student så finns inte denna möjlighet annars och min man och son som ständigt ställer upp för mig är mer än värda detta! Håller tummarna! :-)

Viktoria 6 år sen

Tänk om… ja.. behöver jag egentligen säga mer… Det både ser ut och låter som ett väldigt fint ställe och som jag gärna åker till, tillsammans med någon jag tycker om <3.. Hoppas på tur..

Emma Blomberg 6 år sen

Att få unna min man detta som har slitit hela sommaren med att byta fasad på huset vore fantastiskt!! Håller tummar och tår!

Annika 6 år sen

Jag är just nu sjukskriven med en bruten axel, efter operation väntar nu en lång tid av rehab. Min man och två barn har under dessa 5 veckor ställt upp till max och vi har fort arande några tuffa månader framför oss innan jag åter är på banan.Att få överraska och skämma bort dem (och mig) med en lyxig weekend på hotell skulle vara helt fantastiskt – för oss alla fyra.

Jennya Johansson 6 år sen

Hej!
Jag vill unna mig och min dotter Pernilla lite lyx i vår vardag. Eftersom jag bor i Helsingborg och hon i Stockholm, så är Göteborg en perfekt plats för oss att mötas upp på. Min dotter har en egen liten familj, men man blir aldrig för gammal för “mammamys”?! Har delat såklart, och gillat hotell SPAR på FB. Glada hälsningar Jennya

Marit Johansson 6 år sen

Såå Välkommet det skulle vara att besöka Göteborg och bara , njuta av lyxen på detta hotell , ge mig vinsten är du snäll :-)

Robert Lundberg 6 år sen

Vill överraska min älskade på vår årsdag som närmar sig. Det är 16 år mellan oss och vår kärlek motarbetas men vi kämpar vidare, väl värt att fira denna starka kärlek.<3

Anna 6 år sen

Efter intensiv sommar o start på hösten behöver jag avkoppling, och komma ikapp med bästisarna! Vill vinna, umgås och njuta… Utan att använda hjärnan :)

Jessica Eliasson 6 år sen

Vill bjuda med båda barnen och maken för en riktig myshelg med en massa umgänge, storstadspuls och avkoppling. Kan det bli bättre? Nä, jag tror inte det

Petra 6 år sen

Det ser väldigt fint och mysigt ut så jag kan inte låta bli att inte vara med och tävla. Om jag vinner vill jag ge denna spa-helg till min kära syster. Hon förlorade nyligen sitt barn under förlossningen och barnet gick inte att rädda. Hon skulle behöva en rogivande spa-helg och få lite annat att tänka på.

Ulrika 6 år sen

Göteborg när det är som bäst; underbar stad med stort utbud, romantik, god mat, julshoppa, Lisebergs Julmarknad… Spar Hotell har en känsla av lyx till väldigt bra pris och mycket trevlig och serviceinriktad personal! Man blir aldrig besviken på denna stad eller detta hotell <3

Anna Jonsson 6 år sen

Ja plötsligt händer det! Och det gäller nog även mig! Hoppas och tror jag iaf ;-) Att få slå två flugor i en smäll skulle sitta fint, både besöka Göteborg och få bo i en svit! Så tält, stuga och husvagn ute på vischan är nog nu ett minne blott.. Storstan och lyxen, here I come! :-)

Anna Långström 6 år sen

Det skulle vara helt underbart att få bjuda min make på en lyxig hotellövernattning. Efter ett tufft år på många sätt och vis är det dags att ge oss själva lite guldkant på tillvaron. Det här skulle vara en fantastisk start!!

Ulrika Andersson 6 år sen

Om jag vinner denna ska jag bjuda mamma o pappa från Skövde hit med oss o bara umgås o ha det mysigt. Bor i Skåne o har inte möjlighet att träffa dem så ofta

christina 6 år sen

om jag vann skulle jag dela denna vinst med mina goa vänner ,bara få njuta i goda vänners lag .

Nina Engström 6 år sen

Lite lyx vore inte fel en kulen höst/vinterhelg i Göteborg tillsammans med kärestan och vänner.

Mary Marie Jönsson 6 år sen

Vilka fina bilder du har lagt upp! Om jag vinner så blir de en dubbelvinst! Samtidigt som vi hälsar på våra goda vänner i Göteborg så får min man och jag tillfälle att njuta lyxigt på detta fantastiska hotetll :)

Anneli solberg 6 år sen

Lite vardagslyx är bomull för själen

Gunilla 6 år sen

Jag och mina tjejkompisar sedan studietiden har nu känt varandra i precis 20 år, och det är väl värt att fira…?!? Väldigt kul att vi fortsatt att hålla kontakten och umgås trots att vi nu bor utspridda på olika håll: Dalarna, Värmland, Sörmland och Uppland… Vi brukar ha en tjejhelg per år då vi ses och hittar på roliga saker. Ååååå, vad roligt det vore att få överraska dem med DETTA till nästa år, då jag dessutom fyller 40. Håller tummarna!!

Maria Henrikson 6 år sen

Bara för att jag är värd och vill det så mycket…

Anna Bergman 6 år sen

Skulle jättegärna vilja mysa med mina två tjejer! Ser jättefint och mysigt ut

Jeanette Svendsén 6 år sen

Kan det finnas en bättre plats att vara på att ladda (batterierna) inför låånga vintern vi har framför oss om man stannar kvar i Göteborg alltså ; ()
Hoppas så klart på att vinna och överraska min pojvän som ställer upp för alla i ur och skur !

Katarina Johnson 6 år sen

Ser riktigt mysigt ut!!! Hoppas vinna och överraska min härliga familj!!! Få mysa och rå om varann som man behöver ibland! Ha en skön höst! Kramas mycket!

Marie Larsson 6 år sen

Nästa år fyller mina döttrar 25 & 30 (har 2 söner oxå, en emellan & en yngre) Min yngsta dotters högsta önskan är att vi 3 tjejer ska göra en resa tillsammans (Hennes största intresse) Men min äldsta dotter bor i Oslo & jobbar vansinnigt mycket så det är svårt att få ihop det :( Därför tänkte jag att detta vore något för oss.. Då min äldsta dotter jobbar med hudvårdsprodukter så vore det underbart med en egen spakväll, god mat & gott vin & verkligen få umgås tillsammans <3

Ann-Sofie G 6 år sen

Wow!! Ser heeelt fantastiskt ut! Jag skulle förstås gärna vilja vinna precis som så många andra :)
Jag skulle ta med min fina mamma och min underbara syster som jag alldeles för sällan får spendera kvalitetstid med. Vi skulle nog inte gå utanför dörren när det är så fint, haha…

Jessica 6 år sen

Det hade varit underbart att få komma iväg på detta lyx! Dela det med mina underbara vänner och få egen tid.

Jessica 6 år sen

Hoppas att jag vinner så jag till Göteborg hinner…..
&&&&&&&&&&&&&& jag vill verkligen vinna och uppleva denna svit.
Skulle bjuda med mig min fina vän Wiveka som bor i Malmö. Vi träffas inte så ofta, men hon är alltid min bästa vän. Hon har en stressig vardag med jobb, familj osv. Hon behöver verkligen komma ut på lite galej….

Liza Björndahl 6 år sen

Tänk att få åka bort själv med nin man! Tänk att få ro om bara varandra! Tänk att få känna den där lyxiga känslan! Tänk att få somna tätt ihop, ensamma! Ja TÄNK bara tänk att få egentid som fru och man och inte bara vara mamma och pappa! Men det är väl bara en dröm;)

Caroline 6 år sen

En övernattning på det här hotellet hade varit underbart. Småbarnsförälder som är skitdålig på att unna sig avkoppling o lyx. Prioriterar städning, matlagning o allt annat vardagsfix istället. Hade jag vunnit så måste jag ju ta det lungt o det hade min sambo uppskattat :)

Maria 6 år sen

Att vinna detta vore helt fantastiskt! Jag och mannen pratar ofta om att vi ska åka iväg en helg men det blir liksom aldrig av. Med två barn och en egenföretagare till man är det mycket som kommer imellan och prioriteras… Det vore såå kul att få överraska mannen med detta och bara få njuta av att vata vi<3. Nu håller jag tummarna. Kram

Anetta Liden 6 år sen

Denna LYX vore en dröm att få unna sig som småbarnsförälder. Min man och jag talde senast idag om hur mycket det skulle vara värt att få släppa vardagen åtminstone en eller ett par dagar och få unna sig en gnutta vuxentid där vi båda fick rå om varandra :). Dock fick det absolut inte innebära att vi måste lämna våra små älsklingar allt för länge :). En vistelse i Göteborg på detta hotell och denna underbara svit skulle nog ingen förvalta bättre än oss två :).

Agneta 6 år sen

Vore så härligt

Pernilla Eklund 6 år sen

Vill gärna överraska min älskling med detta lyxiga hotell på Bästkusten ! Han överraskar alltid mig men nu är det hans tur att bli bortskämd.

Nils Håkan Karlsson 6 år sen

Klart jag detta paket vill vinna, jag vill bjuda min kära kvinna.
För år 2015 vi båda 70 år fylla, vi reser bort och vi tillsammans var och en ska hylla.
Fira detta i Majornas kvarter, jag kan inte önska så mycket mer.
I denna svit med SPA och den fantastiska utsikt över Göteborg, vi gamlingar kan inte önska bättre skoj.
Tänk ändå efter 42 års tid tillsammans med min gumma, få uppleva denna SPAR-vistelse, den vore mumma.

Elin Hellström 6 år sen

Hej Johanna,
Alltså vilket helt underbart ställe!
Jag har en blomsteraffär och jobbar väldigt mycket! Sena kvällar och många helger! Min sambo är en ängel som tar hand om våra barn när jag jobbar, läxor, skjuts till olika träningar mm! men vi hinner aldrig göra något tillsammans! Som en familj! Detta vore ett fantastiskt tillfälle att få spendera med min fina familj! Dessutom firar jag och min sambo 10 år iår och det vire så kul att få ge detta ❤️️
Ha det gott :)

Lena 6 år sen

Jag är en ensamstående mamma och vi har det rätt slitigt emellanåt jag och min dotter som jag älskar över allt annat. Jag tänker att vi behöver få skämma bort oss med något lyxigt, något annorlunda och något fantastiskt. en het ny upplevelser för oss båda, som vi kan dela och minnas. Hon blir stressad av att vara bland mycket folk så för hennes del är det helt perfekt att hålla till på hotellrummet. Å när hon mår bra ja då mår jag bra :-).

Kristina Lowisin 6 år sen

Trötta fötter, trötta ben, få njuta, vila, ladda och fylla själen!
Vad mer kan jag begära,
När jag även får ta med mina nära och KÄRA ❤️❤️❤️!

Therese L 6 år sen

Åh hade varit toppen! Skulle sovit på hotell i augusti och haft det mysigt men slutade med att vi fick sova på sjukhuset ist då vår son ramlade ur en trädkoja och bröt båda armarna

Camilla Sandmark 6 år sen

Jag har aldrig varit i Göteborg! Bara en sån sak…! Så när jag väl åker dit, låt då Götet ta mig med storm! Låt mig få bo på det bästa stället i stan! Låt mig förföras och förgöras av allt det syndiga som dukas upp där i sviten! Låt mig få känna mig som en prinsessa och se Göteborg från dess bästa sida. Om jag nu tar mig utanför dörren… Tillsammans med mannen i mitt liv finns det nog risk för att vi glömmer vardagen och ger oss därhän åt alla förlustelser med alla sinnen på helspänn. Och vem vill inte ha ett eget spa att koppla av i?

Åsa Åkerlind 6 år sen

Åh vilket underbart ställe för mig och min bästa vän att rymma till från gnälliga småbarn och tjatiga karlar. ;-) bara få prata i lugn och ro och dricka lite för mycket vin! Hoppas hoppas hoppas!!!

Liselotte karlsson 6 år sen

Tänka att få säga Hasta la vista till vardag, stress och spis
och att få åka till detta fantastiska paradis

Elin Segerholm 6 år sen

Ååå, det skriker spa i hela min kropp, när jag läser detta! I maj-13 fick jag besked om en hjärntumör. Opererades i sept-13. Då trodde vi att livet, med stort hus, heltidsjobb och tre barn, snart skulle bli som vanligt… Det blev det inte. Jag har bestående men, så som dåligt minne, koncentrationssvårigheter, svårt att fokusera och planera osv. Vi, min man och jag har levt i 21 år tillsammans, nu känns det som att turen ska vända! Vi behöver slappna av, få prata ifred för en kväll i vårt liv! Skulle tacksamt ta emot denna vistelse! Tack på förhand.

Anita 6 år sen

2015 det smäller, då fyller vi båda 70 o presentkortet på Spar Hotell gäller.
Vore väl väldigt skoj, att sätta sig på tåget till Göteborg.
Spårvagn nr 9 jag tror, för en natt i Majorna en av dessa dagar jag vill bo.
Nu hoppas Karlssons tant, denna vinst känns så intressant.
Slappa, mysa med Ost o Bad, ja det blir en fantastisk 70-årsdag.

jonas ross 6 år sen

Jag vill gärna vinna och ta med min fru.
men jag kan inte komma på någon bättre motivering än
någon annan dom ni redan har.
Så som en som snart skall föda eller ett par dom råkade få barn och inte fått någon kvalitets tid tillsammans.
Så deras motivering är outstanding.

Camilla själin 6 år sen

Vi är ett tjejgäng som umgås sedan lågstadiet…. Vore fantastiskt kul att ses i Göteborg för en lyxig helg!

Camilla Berg 6 år sen

Efter 25år tillsammans, slog vi till! Vi gifte oss! Det känns jätte bra,skulle kännas ännu bättre med en övernattning( smekmånadsnatt) att överraska min underbara MAN med:)

Svar på kommentaren:
Joakim Berg 6 år sen

Har ni gift er?!!?????? ?!??!?

Malin 6 år sen

Hade vart så otroligt skönt att få komma bort och koppla av lite grann. Har haft en hel***s sommar som började med en riktigt tuff separation med min f.d sambo, ingen fast inkomst så fick flytta hem med min son till mina föräldrar och allt har gått i ett. Nu har vi äntligen fått oss en lägenhet men det är ett ständigt pussel för att det ska funka. Är egenföretagare så för att få allt att gå ihop blev det inte mycket till semester varken denna eller förra sommaren. Jag har även en väninna som skulle behöva följa med mig på detta då hon som småbarnsförälder med en sambo som jobbar rätt mycket även hon skulle behöva få komma iväg och slappna av en smula. Det skulle vara fantastiskt att få överaska henne med detta. Håller alla tummar och tår :)

Mirja 6 år sen

Bara för att det skulle vara så sjukt skönt och lyxigt att komma ifrån renovering och alla måsten för ett dygn. Vi skulle behöva fylla på en dos energi, jag och mannen.

Tina 6 år sen

Låter som en drömhelg för lite romantik med maken! Skulle vara en mysig överraskning att bjuda honom på en helg med extra allt, långt borta från små barn, eget företag och vardagens alla måsten!

Jennie 6 år sen

Åh! Detta skulle vara den perfekta ‘kvalitetstidmedsvägerskanhelg’ som aldrig tycks bli av! Vinner gärna, vore kul att överraska! ;-)

Clara Nilsson 6 år sen

Åhh va roligt!!
Min motivering till att just jag och min partner ska vinna är för vi kämpar sååå hårt med att vårt förhållande ska hålla! Vi gör allt, vi har en liten kille på snart 3 och vi hann inte riktigt lära känna varandra innan vi blev gravida med våran lilla prins. Detta har tärt på vårt förhållande då vi inte riktigt prioriterat våran tid och att bara få vara nykära läänge! I våras tog vi beslutet att flytta isär för att rädda förhållandet vi bor nu grannar och gör de bästa av allt för att våran son och vi ska va så glada och lyckliga som möjligt! Min dröm och mitt mål är att vi efter denna kris flyttar till ett ställe där vi känner ett lugn och kärlek! Vi ska ju bara dit!!
Jag hade tyckt de va sååå härligt att få överraska Mikael med denna hotell vistelse då vi för en gångskull bara kan stänga av och ro om varandra! Kärleken är evig, och kämpig i mellan åt haha
Kram och tack för din motiverande och positiva blogg och instagram! Clara

Katta 6 år sen

Härligt att efter många om o men att äntligen ta med dottern till Göteborg för lite lyx o shopping

Malin Petersson 6 år sen

Här har ni en trött trebarnsmamma som om någon dag ska föda nr 4… Älskar mitt liv som mamma, men även en sådan skulle behöva lite romantik o få leva lite lyx för någon natt. Nu håller jag tummarna hårt. ✨

Alexandra 6 år sen

Hade varit fantastiskt att få ta med mig min blivande man till denna fina svit och koppla av mitt i all bröllopsplanering.

Eva 6 år sen

Tack gärna!! Jag tar med hela familjen för lite mys. Plötsligt händer det :-)))

Åsa Johansson 6 år sen

Det skulle sitta fint o bo där en natt!!!

Karin 6 år sen

Wow säger jag bara. Håller tummarna och önskar riktigt hårt

Kathrine Jonsson 6 år sen

Men alltså, wow! Det skulle vara underbart att dra med tjejerna på en sån grej! Hoppas med hela min själ att jag blir den lyckliga och får överraska dem med det!

Emelie 6 år sen

Att få vinna den möjligheten skulle vara UNDERBART för mig och min pojkvän. Eftersom han har precis blivit klar med sin utbildning till undersköterska och det gör att han jobbar hela tiden som timanställd. Det gör att vi aldrig kan planera något ihop eftersom han måste hela tiden vara bered på att hoppa in och jobba. Detta är väldigt jobbigt eftersom vi också har ett distans förhållande på 9 mil. Jag vill så gärna ta med han på något spa liknande eftersom har förtjänar det så mycket! Men som fattigt student så funkar inte det med ekonomin! Detta skulle vara så underbart för oss båda att få vinna den möjlighet!

Malin Mellberg 6 år sen

Perfekt Perfekt att få uppleva Göteborg från 8:e våningen!love is in the air!

Anne-lie 6 år sen

Det vore en grym upplevelse att få fira min 30 årsdag tillsammans med min sambo nästa år! Vi har en 15 månaders här hemma & vi har inte sedan lillen föddes gjort något tillsammans bara han & jag.

Madelene Stahberg 6 år sen

Efter mycket upp och nedgångar i vår relation under våren och sommaren skulle det vara underbart att få rå oss själva en helg, och bara lägga vardag och allt annat bakom oss och fira att vi trots allt ändå vill fortsätta satsa på vår kärlek och kämpa på ett VI!

Malin Rohbrahn 6 år sen

Ohhh vilket underbart sätt att vårda sin vänskap på! Tar med mig mina bästa tjejer (mina vänner och mina barn)! Lätt att bara njuta och vara på ett sådant ställe!

Mirre 6 år sen

Det är värt att fira 8 år som enastående 4-barnsmamma! Hur gör jag det helst? En hotellhelg med guldkant tillsammans med barnen vore klockrent :-)

Jessica 6 år sen

Jag och min familj har gått igenom ett enormt svårt år. Och skulle behöva bli lite bortskämda, och få kvalitetstid.

Sanna 6 år sen

Håller tummarna för denna dröm som jag skulle dela med min fina man ❤️

Louise Lerjéus 6 år sen

Efter 44års äktenskap, få överraska underbara mannen, med detta kärlekens rum, DET vore något det………<3

annika 6 år sen

Mina fötter jobbar på o springer för att hjälpa andra och mina händer är snälla, vårdar, sköter och tar hand om många
Nu behöver jag ta hand om mej lite grann så fötter orkar mera och händerna kan hjälpa flera !
Tar med mig bästa vännen Mimmi som arbetar som undersköterska och jag arbetar som förskollärare

Camilla 6 år sen

Åh hade ju varit sååå mysigt o vinna en hotellövernattning på detta underbara ställe

Carina Sjöholm 6 år sen

Tanken att kunna få spendera sin 50 årsdag i den sviten ihop de som betyder allra mest i mitt liv, nämligen mina tre underbara barn/ungdomar vore helt fantastiskt :-) PralinKramar i överflöd

Jennie Fredriksson 6 år sen

Å vilken underbar svit! Det vore något för mig och maken som firar tioårig bröllopsdag i år. ❤️

jessie 6 år sen

Flyttat från Göteborg, men älskar den stan – i mitt hjärta finns Majorna för alltid kvar!

Lea 6 år sen

Vore skönt att överraska de mina och fylla på med ny energi efter en tuff start på hösten.

Marina 6 år sen

Vore UNDERBART! Skulle verkligen ge mig & min sambo ENERGI! Vilket både behövs & krävs nu…… <3

Sara 6 år sen

Vilken underbar möjlighet för mig och mannen att få komma iväg på lite lyx, ta en paus i från renoveringen och bara vara! <3

Ulrika Krassman 6 år sen

Skulle behöva få ny kraft,energi och inspiration. Få stanna upp från vardags stressen och bara få vara, utan alla måsten , än om det bara är för en liten stund. Andas, njuta och bara få vara!!

katharina Rosengren 6 år sen

Sjukdom gjorde att vi fick avbeställa vårt besök i Götet i somras så en ny chans hade suttit fint! Avkoppling och spa hade gjort gott för makens ömmande ben!

Karin Hansson 6 år sen

Jag skulle gärna vilja åka från Skåne till Göteborg då min syster dotter bor där sedan 1,5 år, och just nu behöver hon lite tröst då hennes pappa gick bort förra veckan. Vi kunde gå ut och shoppa och gå och äta en bit mat på något av de ställe du brukar besöka. Håller tummarna.

Jennie 6 år sen

Vill ha lite guldkant i vardagen & överraska mannen☺

Caroline B 6 år sen

Vilken fantastisk möjlighet att uppfylla en önskan för dottern! Hon vill inget hellre än prova på spa. På de flesta ställen är det åldersgräns på 16 år och hon är 10, men drömmer om spa!!

Malin Callh 6 år sen

Så underbart att spendera en dag där med bästa tjejerna :) Vore fantastiskt!

Agneta krassman 6 år sen

Skulle verkligen behöva lite lyxig guldkant i vardagen för att återhämta kraft och energi i livet…

Pia-Lotta 6 år sen

Den som spar, den har. O vinna detta spa och få va! Med sina barn jag far! Och bara få va på ett super spa! Kram kram

Jenny 6 år sen

Hade varit så behövligt & skönt att få komma utanför Alingsås 50skyltar…

Fredrik Johansson 6 år sen

Hej här kommer kanske en konstig motivering,om ja vinner så skulle ja inte ha priset själv utan ge bort det till mitt ex som är mitt uppe i en jobbig behandling inom cancersjukvården å låta henne få komma till er en helg skulle ge henne hur mycket kraft å kämpa vidare med sin svåra sjukdom.

Britt Lindeborg 6 år sen

Ja Johanna, vad vore en bal på slottet? Kommer nog aldrig att få veta…. Men Askungen kanske kan få känna och ana hur det skulle vara. Skulle betyda mer än du kan förstå. Håller nu både fingrar och tår.
Kram/Britt

Ann-Louise 6 år sen

Ta med mina goa döttrar som är småbarnsföräldrar så dom bara får vara

Camilla Johansson 6 år sen

Eftersom jag inte haft semester på flera år , skulle det sitta perfekt med hotell i Göteborg

Magdalena 6 år sen

Har under en tid tänkt o fria,till min sambo då han aldrig tycks få tummen ur, men inte funnit rätt tid,o plats för det än! Där o då kanske vore ett bra tillfälle ;)

Jenny Åberg 6 år sen

Tänk att äntligen få göra den där tjejutflykten vi drömde om som 18-åringar men aldrig fick chans att göra. Det skulle göra tre utsjasade småbarnsföräldrar mycket lyckliga.

Linda Snäll 6 år sen

Höstens mysiga mörker och vinterns krispiga dagar närmar sig
Solig och varm sommar vi nu lägger bakom oss
Jag vill njuta här och nu också och
att bara få vara i en lyxig miljö för ett par dagar gör det ännu mer njutningsbart.
//Linda

Anna 6 år sen

Bara första raden kom med…Men försöker igen! Skam den som ger sig!:P jag hade badat tills jag fått russinfingrar och tår (och lite till:P) och njutit fullt ut! Tänk att få komma bort en natt och bo så sagolikt fint! Bara njuta och glömma alla måsten tillsammans med min fästman❤️

Jenny Elfström 6 år sen

En tjej helg som belöning efter tuffa studier hade varit toppen i vår

Elin Grenabo 6 år sen

Men åh! Vilken dröm det vore att ta med min blivande man till detta ställe. Nästa sommar gifter vi oss och det vore ju ett perfekt ställe att spendera natten innan vår stora dag!

Anna 6 år sen

Vem vill INTE bli bortskämd med en natt där!

Anna 6 år sen

Vem vill INTE bli bortskämd med en natt där!

Emilie 6 år sen

Vill överraska mina väninnor med en annorlunda upplevelse!

Jenny Andersson 6 år sen

Önskar lyxhelg med mannen min!’

Anna...fembarnsmamma 6 år sen

Jag mailade hotellet och hade ett par frågor gällande en bokning av två rum…
Detta är ca 2 veckor sedan och något svar, det fick jag aldrig.

Tråkigt!

//Anna

Marie 6 år sen

Mina barn och jag har haft två riktigt jobbiga år, men försöker att inte ge upp. Lite pushing hade inte varit fel! :)

Hanna 6 år sen

Så jag som inte HAR FB kan inte vara med och tävla? Tråkigt… Men skitsaksamma. Oddsen att man skulle vinna är ju inte skyhöga direkt. Ha en go helg

Natalie 6 år sen

Skulle vara otroligt skönt att få komma iväg och bli bortskämd bland all stress och alla måsten. Perfekt nu när höstkylan drar in och bara få mysa ner sig och umgås :)

Anna Broberg 6 år sen

Hej vi är ett kompis gäng på fyra stycken sedan 26 år tillbaka som börjat hitta tillbaka ännu en gång till varandra hade njutit till fullo att få träffas en kväll och mysa, prata vad som skett tiden vi varit ifrån varandra. Vad skulle passa bättre än lite spa och bubbel för att påbörja jakten på en lyckad återförening?

Gabriella 6 år sen

Jag vill gärna överraska min man på födelsedagen. Han jobbar ju mellan 7.00-21.00 o jag inom vården +att vi har en liten tös på 4 år. Vi behöver vara tillsammans utan alla måsten.

Åsa 6 år sen

Hahahaha…..varför skulle man inte vilja vinna sådan lyx!! Jag vill vinna bara för att det skulle vara så otroligt lyxigt att bara få gå omkring och mysa i den härliga svit! Tänk att få uppleva samma förtjusning som du, när du bara tjöt av lycka då du såg badrummet ;) kram Åsa

Jeanette 6 år sen

Vore en dröm att få fira vår 10 års dag den 15/1 2015 där! Min sambo har stöttat och stått vid min sida genom en knäop, tre tarmoperationer,två diskbråcksoperationer och en steloperation. Skulle va så kul att få överraska honom med en natt här

Olivia 6 år sen

Vem skulle inte vilja bo i detta drömrum. Tjejweeken i Göteborg :)

Mia Törnqvist 6 år sen

Min mamma som bor 2h härifrån som har det väldigt tufft just nu då två älskade familjemedlemmar helt plötsligt vandrat vidare och blivit änglar. Känner mig så långt borta just nu. Hade känts skönt att få skämma bort henne lite

Susanne Westlund 6 år sen

Hade tänkt att boka till makens födelsedag nu i oktober men det var fullt. Nu får jag hoppas att vi vinner så kan vi fira vår 20 åriga bröllpsdag i april där istället:)

Malin Eriksson 6 år sen

Vi förlorade vår älskade son Vilmer i cancer, han skulle fylla fem år. Vi har levt och lever för våra barn på jorden efter detta. Vi älskar att vara med Lova, Mio och Lykke men skulle önska att vi vågade göra något tillsammans med några av våra vänner. Lämna bort barnen och vara förälskade och vuxna, rå om varandra. Hoppas på att få överraska min man med detta, hoppas det är vår tur. Vill våga igen, vill leva igen, vill vara Malin igen…om så bara för ett dygn…i den fantastiska sviten ❤️

Jessica Johansson 6 år sen

Jag är inte mer värd detta än någon annan men vem älskar inte avkoppling och känslan av lyx! Håller tummarna att jag har turen på min sida! Vem eller vilka som får följa med får jag se:) Härlig tävling!

Marie Tagesson 6 år sen

Å de här såg hur mysigt ut som helst!
Skulle vara toppen när minsta tjejen blir någon månad till så kan hon och storasyster sova borta för första gången och jag och deras pappa få en härlig hotellvistelse för oss själva! Barnen får annars alltid vara med och om vi vinner kanske det slutar med att de får följa med och mysa iallafall :)

Ulrika Bennelöv 6 år sen

Skulle vilja ta med mina två flickor på en underbar upplevelse då de älskar spa och hotellfrukost. Att vinna denna chansen skulle betyda allt för de två och mig, 7&9& 37 år gamla ⭐️Or

Ann 6 år sen

Jag vill så gärna vilja bjuda min mamma på denna lyxiga weekend. Skulle vara så fint att kunna få överraska henne med detta då hon alltid ställer upp för alla och nu behöver få bli lite ompysslad själv.
Hoppas på vinst! :-)
Varma hälsningar,
Ann

Ann-Mari Nyhlen 6 år sen

Här vill jag bo o bjuda in mina döttrar som bosatt sig i Göteborg, för att få mysa tillsammans en härlig mamma-dotter helg! :)

Kattis 6 år sen

Jag tycker kommentarer är överflödiga!!!
Vem skulle inte vilja på i detta drömrum

Ann 6 år sen

Jag skulle så gärna vilja bjuda min mamma på en weekend på detta lyxiga hotell. Hon har alltid ställt upp och gjort allt för mig och nu behöver hon lite extra omtanke i vardagen.

Hanna Andersson 6 år sen

Åhh det här hade suttit som handen i handsken. Fyller 30 år det 15 oktb. och det här skulle absolut vara den bästa presenten att kunna bjuda in sina tjej kompisar för lite härligt lyxigt tjej häng!, runt min födelsedag hade varit helt lovly. Skulle också behöva en välbehövlig paus ifrån alla vardagas måsten. Håller alla tummar och tår att det är min tur denna gången.

Johanna Öhman 6 år sen

Vore en kanonbra present till min sambo som fyller 30 år den 22:e oktober! Att kunna ge honom en barnfri helg, utan en massa måsten. Det är han värd, mitt hjärta A :)
Ha det!

Linda H 6 år sen

Hej :-) Ser helt fantastiskt mysigt ut!! Jag skulle vilja vinna därför att jag och min man har inte gjort något tillsammans utan barn sedan vi fick vårt första barn för 7 år sedan. Skulle vara underbart att få vara man och fru för en natt och inte bara mamma och pappa (vilket självklart är något fantastiskt det oxå). Håller tummarna för lite ensamtid med kärleken <3 Kram

Maria j 6 år sen

Åh hoppas hoppas. Jag o min man skulle bli så glada över detta , vi har aldrig vart på hotel ensamma utan barnen. Så det hade vart helt fantastiskt!!

Marie Ottosson 6 år sen

En underbar och härlig weekend med familjen utan en massa måsten. Skulle vara välbehövligt i dagens ekorrhjul som vi ständigt lever i.

Pernilla Lundin 6 år sen

Skulle gärna överraska min man och liva upp våran annars så vanliga vardag med barn och jobb. Romantik, mat och ett underbart rum vi aldrig vill lämna….

Johanna 6 år sen

En mysig lyxhelg för hela familjen – alla får sitt: barnen älskar att bada, jag älskar hotellfrukost och att allt bara är fixat när man kommer och min sambo älskar en skön säng. På din beskrivning av SPAR får man alla önskningar i en!

Susanne 6 år sen

Efter ett tufft 2013 har jag lyckats hitta kärleken igen med en underbar man, men det är inte alltid lätt att hitta tid för varandra när man har barn varannan vecka och bor en bit ifrån varandra… ;-) Så en helg för att bara rå om varandra och njuta av det bästa sällskapet skulle vara underbart :-)

Johanna Nordin 6 år sen

Hej Johanna,

Jag fyller 50 år början av 2015 och det vore fantastiskt att få en sådan weekend som present.
Kram Johanna

Janelica 6 år sen

Å detta är precis vad jag skulle behöva.
Bjuda med mina väninnor på en härlig kväl i Göteborg!
Bor nu mera i Norge så jag träffar de inte så ofta. Och nu har det vart så mycket med livet, jobb och allt vad livets berg och dal bana har att erbjuda!
Så vore helt kanoners att bara få komma bort över en natt :)

Hoppas på lycka denna gången *

Emma Gustavsson 6 år sen

Åh jag vill vinna detta paket , åt min underbara familj ! Ett besök på Liseberg med pojkarna och kanske jag får höra jill J , eftersom jag missade henne i Kalmar för min syster gifte sig samma dag

Sofia Bertilsson 6 år sen

Att flytta från vårt kära Göteborg för ett år sedan var svårt
Men Stavanger och Norge känns nu också som vårt
Nu snart fem år vi hand i hand vandrat
Och då och då vi varandra klandrat
Stundtals behövs lite tid på tu man hand
Under en helg med lyxigt spa kan vi dra åt våra kärleksband
Ibland vi hem till Göteborg oss önskar
Så varför inte flyga dit till våren när allting grönskar?
Min förhoppning är att få överraska med glans
För att kanske lyckas få honom helt ur balans!

Christina Unosson 6 år sen

Hej Johanna!
Det här skulle vara en fantastisk present till min sambo, som fyller 60 år 2015. Jag har sjukpension efter en olycka 2000, och min sambo råkade ut för en olycka 2012, och blev helt förlamad. Han blev opererad i Uppsala, och har med stenhårt arbete och gott humör kommit på benen igen, och jobbar nu deltid. Men med sjukpension och liten lön, är det här något som vi aldrig kan kosta på oss, jag hoppas på vinst, så att jag kan överraska honom med en fantastisk upplevelse :) Kram

Sara 6 år sen

Hej Johanna!:) vill bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig! Jag Läser din blogg varje dag, och tycker den är fantastisk. Jag vill vinna den övernattningen för att fira 3 år med min fästman Han är verkligen den bästa man kan tänka sig. Det hade varit riktigt trevligt att överraska honom med en sån fin övernattning på ett sånt fint spa. Kramar Sara

Lina 6 år sen

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna underbara övernattning på fantastiska SPAR hotell! Då skulle jag ta med mig min fantastiska kompis som jag träffar alldeles för sällan sen hon flyttade 60 mil ifrån mig :-/
De har hänt mycket i våra liv sista åren, så vi är värda denna lyx!
Kram

Lina 6 år sen

Åh, vilket underbart rum

Annelott Johansson 6 år sen

Hej Johanna!

Jag läser din blogg dagligen, jag tycker den är kanon och tycker om alla tipsen med inredning! Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna tävling, då skulle jag ta med min underbara mamma som är pensionär och överraska henne med detta. Hoppas du får en kanon helg!

/Annelott

Linda 6 år sen

Att få koppla av och bara njuta är inte vardagsmat när man har 4 barn i åldrarna 2-13år. En mysigt tillfälle att vårda kärleken kanske❤️

Monica chism 6 år sen

Skulle vara så härligt att få vinna detta! Att få mysa, njuta och bara slappa i en härlig miljö. Vardags lyx när det är som bäst!

Felicia 6 år sen

Hej Johanna :) vill bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig:)
jag vill vinna den övernattningen för att fira 4 år med min pojkvän. Han är den mest underbara pojkvännen man kan ha och det hade varit roligt att överraska med en sån fin övernattning☺ kram Felicia

Julie 6 år sen

Jag skulle så gärna vilja vinna denna övernattning som en överraskning till min mamma. Hon ställer alltid upp och hjälper mig, även fast hon själv har det svårt i sin vardag. Hon är verkligen värd att bli bortskämd med en dag av lyx. Detta är en perfekt chans för mig att få ge någonting tillbaka till kära mamma ♡ *kryssar fingrar och tår*

annica tufvander 6 år sen

Hej Johanna!
Vill börja med att tacka för en kanon fin blogg och er nya webbshopp.
Nu till tävlingen =)
Min kille och jag träffades 2012, säger bara gnistor ;)!!
Vi förlovade oss och flyttade ihop, tyvärr höll det inte mer än till juni 2013… Meeen så januari 2014 så hittade vi tillbaka tillvarandra igen
Nu fyller han 50 år 1/10 och jag skulle så gärna vilja ge honom den här fina gåvan samt fira våran fina kärlek
Tusen tack på förhand
Annica

Therese Jacobsson 6 år sen

Min syster och jag vi alldeles för långt till varandra har
Vi bor på varsin kustsida och vår vänskap får för det lida
Tänk om jag med detta i min famn kunde till henne i
Göteborg fara
Åh vad glada vi båda skulle vara

Daniel eksell 6 år sen

skulle jättegärna kunna bjuda med min underbara sambo, även mamma till min dotter å kommande bebis, så för oss skulle de betyda väldigt mycket att komma iväg å koppla av å ha det lite lyx.

Ewa Abrahamsson 6 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle jätte gärna varit med och tävla men har tyvärr inte Facebook lite synd att vi som inte har det inte kan vara med och tävla.Men jag gillar din blogg jättemycket ha det bäst kram Ewa

Ulrika Wimnell 6 år sen

Underbart! Jag som dessutom aldrig (!!) varit i Göteborg skulle med glädje bo i detta fina rum, strosa runt och se stan, äta mysig middag och njuta av en lång och härlig frukost tillsammans med gubben. Det skulle va fantastiskt!

Frida 6 år sen

Detta hade varit underbart! Jag hade tagit med mig kärleken och firat våra 10-år ihop och även bröllopsresa som vi inte varit på.

Louise 6 år sen

Hej,

hur ska man kunna vara med och tävla om man inte har FB? Lite trist att ett krav är gilla och dela på FB. :(

Tack annars för en toppen blogg :)

Vivianne Norlin 6 år sen

Skulle så gärna vilja vinna en övernattning att bjuda bästa väninnan på så vi kan sitta och njuta av tillvaron och prata om livets väsentligheter i en lugn och skön miljö!
/ Vivi

Annika Björk_Andersson 6 år sen

Vore rent underbart att få ett välbehövligt avbrott i ett påfrestande liv med min man som är svårt njursjuk och har genomgått två operationer sen i våras och nu genomgår transplantations utredning. Mina studier gör att ekonomin är ansträngd så det finns inte utrymme för liknade välbehövliga avbrott. Håller tummarna!

Carina 6 år sen

Jag vill, jag vill, jag vill vinna. Vore fantastiskt roligt :)
Älskar lyxiga hotell, lååånga hotellfrukostar, strosa på stan, egentid…..
Du har en kul och inspirerande blogg :)
Trevlig helg

Mia 6 år sen

För flera år sedan var vi duktiga på att övernatta i härliga Götet någon gång varje år.. Nu var det länge sedan

Sussi J 6 år sen

Vad underbart det hade varit att vinna detta paket. Det är en jobbig höst i väntan på operation, vår vandringsresa som vi planerat i ett år kan vi inte genomföra så allt är avbokat. Detta hade livat upp det lite

Maria 6 år sen

Jag och min man är båda långtidssjukskrivna och har under 3 år levt på enbart hans sjukersättning.
Vi gifte oss i december, på Nobeldagen och vi har inte haft råd att åka på bröllopsresan till Prag som vi vill, så att vinna detta skulle verkligen uppskattas av oss.
Trots att vi bor i Borås så har jag aldrig varit i Göteborg mer än på fotbollsarenorna, så jag skulle uppskatta att kunna bo lyxigt och även utforska staden

Erica 6 år sen

Åh tänk om man kunde vinna detta, vinner aldrig något. Måste ha en himla otur i spel men tur i kärlek hahaha :) detta skulle vara perfekt för mig och min sambo . Han är från Gbg och Majorna men flytta till mig för några år sedan . Hans släkt, familj och vänner bor i Gbg så vore underbart om vi kunna få bo såhär fint när vi åker ner .:) vi har haft ett tufft år med en son som aldrig sover känns det som, just nu jobbar båda heltid, mitt uppe i en flytt och vardagen är lite kaos. Vore underbart att få överraska han med detta . Plus att farmor och farfar i Gbg skulle få chansen med egen tid med Noel

AnnaCarin 6 år sen

Hade varit romantisk att nästa år kunna fira vår 10 års bröllopsdag där. Och då hade även vår bestmen och tärna kunna vara med.

Inegla jakobsson 6 år sen

Efter flera års sjukskrivning med hemsk värk i kroppen behöver jag en oas att ladda mina batterier. Den här vinsten känns behövlig och jag hoppas verkligen jag har en chans att vinna!

Linda 6 år sen

Åh.. blir avslappnad bara av att titta på bilderna. Skulle vilja ta med min man dit. Stänga av vardagens små och stora bekymmer. Bara vara. Jag brukar inte vara med och tävla, men som du skriver, är man inte med vinner man aldrig :)

Cina S B 6 år sen

En perfekt överraskning till min man som inte haft någon semester i år, då han är målare och vädret varit perfekt för att måla ute.
Han skulle verkligen behöva ladda batterierna.
Hoppas på tur.
Kram Cina Sunnerås Börjesson

Lotta Blomberg 6 år sen

Gifte oss i Göteborg i somras och skulle gärna åka tillbaka för en romantisk helg på Spar.

Annika Nykvist 6 år sen

Hej! Åh, detta är precis vad vi behöver nu. Skulle bli så glad om vi fick chansen att få lite egen tid och höstmysa i vackra Göteborg. Kanske tillochmed få köpt lite julklappar ;) Håller tummatna hårt på just min tur!!!!! Tack för trevliga erbjudanden, roliga tävlingar och bra läsning du bjuder oss på. Mvh Annika.

Annelie 6 år sen

Efter flera år hittade jag tillbaka till träningen tack vare dig Johanna! Jag läser och inspireras av din blogg varje dag! Till och med på semestern var du med! Det skulle vara så underbart att få rå om varandra , mannen och jag en helg i Götet! Promenera, äta gott och bara vara!

Johanna Gustafsson 6 år sen

Hej
Skulle gärna vilja vinna detta och ge det i 45års present till min sambo. Som egna företagare är en helg det enda vi kan unna oss då och då. Det vore perfekt då barnen älskar att bo på hotell och gärna inte vill lämna rummet. (vilket vi inte behöver göra här)! Har inte facecbook ( pga utbrändhet, lägger min enegri på vänner och familj IRL i stället) men hoppas ändå på att få vara med!

Alexandra Färnestav 6 år sen

En svit som denna vore perfekt. För en sådan som mig vars hjärna är defekt. Att springa in i väggen med en väldig fart, upptäckte jag inte var så smart. Har en vän vars liv just nu är skit. Så att ta med henne till “Götet” vore pricken över i:t

catharina Bernhardsson 6 år sen

Hej Johanna
Skulle bli så glad om jag vann, jag och Min man firar 20 årig bröllops dag den 20 maj, hade varit så roligt att överraska honom med detta fina hotell.

Linda 6 år sen

Klart man vill vara med och tävla!! Man kämpar och sliter varje dag och ibland behöver man ett litet break och vad skulle inte passa bättre än en natt i en lyxig svit……… Kramizar till Er & trevlig helg =)

Madelen 6 år sen

Hej Johanna! Oh detta skulle jag vilja vinna o överraska maken o barnen! Vi jobbar som sjutton o vi får mindre tid med barnen känns det som. Därför vore det underbart att åka iväg på detta!

gabriella normark 6 år sen

Är rätt så nykär i min kille och skulle vilja överraska honom med detta..wow säger jag….han skulle älska mig för evigt( inbillar jag mig iaf) hihi :)

Malin Ljungström 6 år sen

År 2014 började inget vidare för mig, då jag i slutet på mars fick hjärtopereras för andra gången under loppet av 1,5 år (är 22 år, första operationen vid 20 år). Fick opera aortan/stora kroppspulsådern första för den hade förstorats till dubbla storlek och andra gången hade jag fått en infektion i klaffen och fick byta ut den. Har varit en pärs både för mig, pojkvännen och familj alltihop. Tidigare i veckan var jag på sjukhuset och gjorde ultraljud på hjärtat och fick höra att nya klaffen funkar utmärkt, inga problem alls med den så detta skulle jag vilja fira och att vinna detta paket vore perfekt! Skulle vilja bjuda med min mamma för hon stöttat mig så mycket, pojkvännen och min syster :) vore perfekt!

Helena 6 år sen

Här är jag!! En ensam mamma som nyligen har funnit kärleken igen efter många ensamma år, en kille på bilverkstaden. Ofattbart!! Hur underbart som helst! Visst skulle det passa perfekt med lite romantik <3

Carina Ekelund 6 år sen

Efter en tids högtryck i hjärnan , tungt på jobbet,mycket privat så skulle jag och min familj bara behöva komma i väg hemifrån och ta hand om varandra.
Just nu springer vi omkring i ett jobbigt ekorrhjul som känns hopplöst att komma ur

Hanna 6 år sen

Varför ska jag vinna?
Jag är ju bara en vanlig kvinna!
Inte så mycket tragik att komma med
Skulle mest bara vilja få vara ifred
Lyxa, vila, träna, älska, njuta
Att bara få sippa på bubbel utan att något säger ”sluta!”
Just nu höggravid och ful
Ska börja mitt nya liv efter jul
Då är ungen ute och jag behöver en natt i en svit
Några praliner och kanske lite sprit
Tack på förhand Johanna
Om jag inte vinner ska jag dig inte banna! :))

Annelie 6 år sen

Min man fyller 50 år nästa år, skulle vara härligt att överraska med en hotellhelg för honom!! Håller mina tummar…..

Ann-Sofie 6 år sen

Hej Johanna! Vad roligt med tävling:)
Kanske har jag turen att vinna den här gången, jag och min man har varit gifta i 14 år och tillsammans i över 20 år. I alla år han har spelat fotboll på högre nivå( med min tillåtelse såklart) men då förstår du säkert också att det finns obefintligt med lediga helger…Det är träningar 4-5 dagar/veckan + match. Ett roligt och inspirerande liv och vi är väldigt engagerade alla i familjen, men det har ju av naturliga orsaker blivit väldigt lite “åka bort” på helger och weekends tillsammans. Förra veckan fyllde jag fyrtio, nästa sommar tar dottern studenten och det hade varit underbart att kunna åka iväg hela familjen och njuta en helg i Göteborg tillsammans. ( Ja min man slutar med fotbollen efter den här säsongen, han är trots allt 41 år..hehe). En bra julklapp till oss alla, shoppa, äta gott och umgås innan dottern flyr på sitt håll!
Håller tummarna, kram

Frida Lindgren Karlsson 6 år sen

Det vore fantastiskt att få ge det här till min make när han fyller 40 år. Han är den finaste människa jag känner. Och efter 18 år tillsammans är jag fortfarande lika övertygad om att han är mitt livs stora kärlek. Därför vore jag oerhört tacksam om jag fick chansen att visa honom min kärlek på det här sättet. Stor kram från Frida

Linda 6 år sen

Hade vart helt underbart att få bjuda ned min syster Mia och skämma bort henne då jag inte alltid vart närvarande pg a diverse svårigheter.
Vi bor 50 mil ifrån varandra och har båda barn ,så vi behöver verkligen komma iväg tillsammans och bara vara Mia och Linda

Frida Lindgren Karlsson 6 år sen

Det vore fantastiskt att få ge detta i 40års present till min make. Han är den finaste människan jag känner och efter 18 år tillsammans är jag fortfarande lika övertygad om att han är mitt livs stora kärlek.
Så jag vore väldigt tacksam om jag får chansen att visa honom det med denna överaskning.

Annica Rosquelii 6 år sen

Skulle vara super härligt att få överraska mannen och tonårsdottern på en lyxhelg i mysiga Göteborg. Mysa, bubbla och träna i det fina gymmet. Kanske som en födelsedagspresent till mig själv efter som jag fyller år på våren. Håller tummarna för lite tur.
Annica

Sussie 6 år sen

Åh, det vore underbart att få ta med sambon på detta. Han har stått vid min sida och stöttat mig när jag fightats mot min cancer. Nu skulle vi behöva lite tid ihop att mysa och bara vara tillsammans…

Frida Lindgren Karlsson 6 år sen

Det vore fantastiskt att få ge detta till min make i 40års present

Linda Tillemar 6 år sen

Min fästman Magnus och jag har haft ett ganska tufft 2014 så här långt och skulle verkligen uppskatta lite återhämtning och tid tillsammans här ❤️

Malin Bergqvist 6 år sen

Skulle vara underbart att ta med min sambo och njuta en helg på ett så lyxigt äventyr! Det är precis det man behöver för att hålla kärleken levande❤️

Åsa Fredrikson 6 år sen

Jag vill ta med syrran och mamma för att de alltid ställer upp och behöver lite återhämtning.

Helen Hellström 6 år sen

Vår familjs mest traumatiska händelse för ett halvår sedan, vi förlorade vår son i magen vid fullgången graviditet. Allt har varit dött och trist, men vi gifte oss i augusti, för att få lite ljusglimtar i tillvaron. Fest mm får vi ta senare i livet. Men om lyckan vore med just mig vore detta som att vinna en mini smekmånad…..hoppas.

anna härstedt jäderhed 6 år sen

Skulle få dåndimpen om jag vann det här! Har inte vunnit mycket i mitt liv och försöker tänka att någon gång är det väl min tur…..! Så, det blir kanske nu!!!

Sandra Bech 6 år sen

Åh jag vill så gärna vinna denna sköna tävling, då det skulle betyda så mycket för mig och min sambo att bara komma iväg och få vara bara vi två och mysa och bada! Vi har inte haft så mycket tid nu det sista med plugg och jobb hela veckor till sena kvällar, så det skulle vara helt underbart för oss att få vara med om detta! :)

Sofia 6 år sen

Kan inte tänka mig en bättre present än att få ta med min älskade sambo till Göteborg och njuta av staden och av varandra. Vardagen är oftast fylld av olika aktiviteter och måsten, vore helt fantastiskt och underbart att få släppa det hemma och få åka iväg bara vi två!

Elin Lindgren 6 år sen

Om jag vann den här tävlingen skulle jag ta med min bästa vän Emma. Vi båda har gått igenom en hel del på senaste tiden och det har gjort att vi kommit varandra ännu närmare, nyligen bjöd hon med mig på en konsert, detta vore mitt stora tack och att få ta med henne vore så mysigt :)

Tina 6 år sen

Under snart 13 år har han stått vid min sida min blivande man♡ vi har fått en underbar son♡ som nu är 12 år. Vi har Aldrig lämnat bort honom för att vara ensamma,för vi har ej velat♡. Vi har gått igenom mkt tuffa händelser i familjen men han har aldrig svikit mig för det utan stått vid min sida o stöttat,varje dag talar han hur vacker jag är o hur mkt han älskar mig,o städar och lagar mat.Därför skulle jag vilja vinna detta för att få egentid o vårda vår kärlek ge tillbaks till honom o få tid att Prata ensamma , Njuta bada skratta, leva!!!Så Johanna Ja tack Vill överraska honom♡Kram Tina

sofia 6 år sen

Jag skulle vilja vinna detta till min pojkvän och mig. Han har utbildats till specialofficer under lite mer än ett år nu och har fram till jul kvar. Vi bor i Uppsala i vanliga fall men nu bor han i Halmstad under utbildningen. Vi får givetvis betydligt mindre pengar och tid tillsammans nu än i vanliga fall och det vore underbart att få fira att han är färdig med någonting sånt här! /Sofia.

jorun 6 år sen

Jag skulle vilja ta med min man på detta då vi sedan vi fick barn ända lämnat bort dom 3 gånger för “egentid” barna är 6 och 4 år

Anna Gustafsson 6 år sen

En upplevelse utöver det vanliga, tar med mina närmaste och får återuppleva och betala igen för den underbara möhippan (som aldrig glöms) för 10 år sen!

Monica 6 år sen

Alla skriver både rörande och bra anledningar..så min är väl pluttig i jämnförelse..men jag skulle vilja vinna då jag och mitt hjärta firar 25 år som gifta i höst och 30 år som förlovade..han är min bästa vän och jag längtar fortfarande efter honom om vi är ifrån varann några dagar :) Griniga kan vi bli på varann men han är min andra halva som jag aldrig skulle vilja vara förutan..två fina ungar har vi uppfostrat som nu skapat egna hem..nu lever vi vårt vuxenliv igen..så en lyxhelg att överaska hjärtat med hade suttit fint!

Nina 6 år sen

Hade vart mysigt att dela detta fina rum med min man , att få andas ut bara vi två . Kort och gott en lyxig helg inte så ofta man får ihop det med barn hus och massa jobb . Hoppas på tur . Tack för allt du delar med dig , en superfin blogg . / Nina

jeanette 6 år sen

Vore toppen att få vinna och unna sig själv en dag i lyx.. istället för bara ta hand om andra.. både i jobbet och hemma.. bara med massa måsten. .. ta en brejk ifrån vardagen…

Marika Eriksson 6 år sen

Det skulle vara så roligt och skönt att få komma iväg och bo på hotell med sambon! :-)

Emma Håkansson 6 år sen

Att få överraska min absolut bästa vän med en övernattning och lyx. Hon går just nu igenom det värsta man kan tänka sig med sambons ex som hotar och bär sig åt. Vänner som sticker henne i ryggen. Och mycket mycket mer.. Hon är den starkaste tjejen jag känner och gör mig så stolt.

Carina Andersson 6 år sen

Vilken underbar svit i härlig Göteborg! Jag skulle ta med min familj tillbringa en helg där! Kul erbjudande som du delade på din sida Johanna! Bra pris så många fler människor kan njuta av lyx! Tack! <3

Maria S 6 år sen

Jag tar gärna med min sambo på en härlig övernattning på SPAR hotell. Kanske bjuder vi in våra vänner på en liten fest också.
Vi har haft en tuff början på hösten då vi efter att äntligen ha blivit gravida på IVF-försök nummer fyra, dessvärre fick missfall för två helger sedan. Det hade varit skönt att komma hemifrån en stund och få tänka på annat än hormonbehandlingar, barnlöshet och faktiskt glädjas åt att vi ju faktiskt har varandra!

Ida H 6 år sen

Då vi är två som bara jobbar jämt så skulle detta vara helt underbart, att bara få åka iväg på en mini weekend tillsammans bara han o ja! Tror han där hemma skulle bli ganska glad över detta! :-)

Camilla 6 år sen

Hej!

Jag skulle så gärna vilja vara med om att tävla om detta!

Anledningar är många och några av dem vill jag dela;)

Att få ta med familj på en egen resa och bara få vara VI tillsammans utan en massa måsten vore härligt!
Inget som skall göras, fixas eller måste göras..

Välj mig till detta

Annelie Berntsson 6 år sen

Är värd lite vardags lyx med mina vänner

paula 6 år sen

Han är den högre inkomsttagaren i detta förhållande och jag är den botlösa romantikern i som gör vad som helst för att vi inte ska hamna i slemitran. Min ekonomi står inte på egna ben och det skulle vara härligt att dela den här upplevelse med honom. Vem vet, det kanske sätter ideer i han!

Ann Drugge 6 år sen

Åh låter ljuvligt! Jag skulle vilja vinna detta till mig och min underbara man. Han finns vid min sida nu när jag behöver det som mest. Tack för att du inspirerar en!

Annika 6 år sen

Gillat, delat och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska pris!
Äldsta dottern är hjärt och lungsjuk och är van att bara se Göteborg från sjukhusfönstret. Skulle gärna vilja visa henne Göteborg från “andra sidan”.

Kramisar

Mikaela 6 år sen

Jag vill bjuda min underbara sambo på en sådan överraskning då han har ställt upp för mig detta år då det börja med att jag skada mitt knä pga av en korsbands skada vilket gjorde att jag tyvärr blev deprimerad då jag inte kan träna som jag vill och har gått upp lite i vikt väntar fortfarande på operationstid.. sen efter det kom en smäll till med att jag blev varslad ifrån mitt jobb vilket gjorde att jag har fått leva på honom i ett par månader och mkt renoveringar på vårt nya hus blivit lidande för detta. Skulle vara underbart att få överraska honom med detta då vi om en månad firar 5år..

Maria Henrikson 6 år sen

En romantisk tur, på tu man hand med sambon vore inte fel, det var ju inte i går liksom! Behöver väcka liv i romansen! Att lämna vardagens bestyr och bara vara! Mysa, äta, prata och gosa! Vi vet nog inte hur man gör längre…Den här vinsten skulle göra oss och familjen gott…

Helena 6 år sen

Åh håller tummar o tår för då skulle jag bjuda med mina 3 närmaste girls för att fira min födelsedag 2015. Tänk att få bjuda med dom som present när jag fyller år istället för dom ska köpa något till mig, skulle vara perfekt för att visa min uppskattning för dom alltid ställer upp med barnvakt och dylikt när jag inte får ihop livspusslet.

Anette Fredman 6 år sen

Har tyvärr ingen glad historia att motivera varför just jag skulle få vinna…är en sliten och sjuklig, frånskild 3 barnsmamma som skulle tycka att det vore ljuvligt att få dela detta med mina älskade barn, tänk att få uppleva lite lyx och flärd ihop med dom istället för tristess, tjat etc etc!! Dom förtjänar det nog mer än mig då dom ställer upp och hjälper mig fantastiskt mycket, mina älskade ljuvliga barn ❤️

Hanna 6 år sen

Jag och min sambo har haft en jobbig sommar då vi varit påväg mot separation. Vi har två små flickor, 4 år och 7 månader. Vi har lyckats hitta tillvaka till varandra men det är inte lätt att hålla kärleken vid liv när man har barn;) därför vore en natt på hotell perfekt för att krydda vår relation. Kram på dig

Madeleine 6 år sen

Skulle så gärna vilja ta med kössen på en lyxig o avkopplande hotellvistelse för det behöver han!!

Mari 6 år sen

❤️Perfekt tillfälle att fly vardagen. Jag tar med mig mannen och mina barn och upplever en lyxig familjehelg. ❤️

Linda jönsson 6 år sen

Vår två tjejer fyller 2 den 15 april och detta skulle jag gärna fira med min sambo Petter.
Dagarna är fulla med lek bus å stoj med tjejerna men inte så mycket lek med sambon ;)
Hade varit superkul att få överraska honom med en underbar övernattning!

Ida 6 år sen

åh detta skulle vara underbart, speciellt efter en tuff tid med min kärlek. de här skulle vi verkligen behöva, vi båda. vi älskar varandra men ibland kommer saker mellan. att komma iväg bara vi två skulle vara värt mer än allt. (gillat och delat)

Maria W 6 år sen

Jag vill vinna för att skämma bort min man som på grund av min förlossningsdepression och att vår dotter låg på neonatal inte fick nån semester denna fantastiska sommar utan bara fick ta hand om mig och dotter på olika sjukhus. Skulle vara fint att äntligen verkligen få fira att vi numera är en familj, en lycklig och frisk familj!

jennie 6 år sen

Varför skulle jag vinna…. Det ända jag vunnit i mitt liv är kärleken till min man och det har givit oss den största kärleken av allt, våra två underbara döttrar. Och de skulle älska att få bo så här lyxigt vilket vi aldrig skulle ha råd med annars. Så jag vill ge mina döttrar detta!

Linda 6 år sen

Tänk vad härligt att få lämna vardagslivet för en stund och unna sig lite lyx! Att få åka iväg och samla in nya krafter och sedan återkomma hem med ny energi och glädje. Detta är något jag önskar att jag fick uppleva å då tillsammans med min pojkvän som också behöver avkoppling från stressen. Hotellrummet ser ut och vara ett riktigt ljuvligt paradis. Nu håller jag mina tummar extra hårt. Kram Linda

Benita 6 år sen

Åh skulle så gärna vilja mysa med min underbara sambo på det fina hotellet. Äta och dricka gott. Koppla av och bara njuta♥♥

Caroline 6 år sen

Jag har ingen fin historia att komma med som anledning till varför just jag ska vinna och jag är inte småbarnsförälder. Jag är toklycklig och älskar min sambo över allt annat på denna jord och att vinna en sån här grej och få överraska honom med den hade vart priceless ( han älskar stt bo på hotell ) . Man måste testa för att vinna något som du skrev i ditt inlägg så nu hoppas jag på att äntligen få vinna något bättre än min förra vinst för 13 år sen som var en ost …

Denice Eriksson 6 år sen

Jag vill vinna detta till mina kära föräldrar då dom jobbar och sliter så mycket hela tiden och även jobbar om varandra så dom knappt hinner ses och spendera tid tillsammans! Dom ser alltid till att hjälpa mig med allt och det är jag så otroligt tacksam för! Så jag vill vinna detta till dom så dom får åka iväg och bara släppa allt annat och ha det super mysigt och få vara med varandra.

Mari 6 år sen

BEHÖVER JAG!

Sofie Westman 6 år sen

Lördag den 18/7-2015 blir det bröllop mellan mig och min m2b. Vad vore inte en bättre överraskning än denna vinst för mig att ge honom i bröllopspresent.

Elisabeth Haddleton 6 år sen

Jaaa, vill precis som dig Johanna ta med mig min tonåring och njuta av lite lyx! Håller tummarna – hårt!

Carina Granholm 6 år sen

Det här skulle jag vilja ha framåt i tiden för att ge till min kära sambo. Framåt i tiden efter att det värsta är över mitt i vår stora sorg då min mamma nyligen plötsligt ryckts bort från oss i en olycka. Min kära sambo drar ett tungt lass för oss alla fem i familjen idag då jag befinner mig i ett kaotiskt vakuum efter bortgången. Jag vill ge tillbaka något för allt jag får från honom i dagens läge. Känner att vi skulle behöva rå om varandra. Senare. När det värsta jobbiga är över och livet fortsätter.
Krama om nära och kära medan de finns!
Ha en skön helg.
/Carina

Catrin Axbrink 6 år sen

2014 skulle bli ‘det lyckliga året’. Istället har det kantats av sorg. Jag hoppas och önskar att 2015 blir bättre. På alla sätt.

Malin 6 år sen

Hej Johanna! Tack för kul o inspirerande blogg! Skulle såå gärna vilja vinna denna lyxiga vistelse! Komma bort o njuta på tu man hand med min underbara sambo! Bubbla, mysa, relaxa o shoppa på stan! Blir ett bra tillfälle för vår dotter att umgås med morföräldrarna i Vara, som blir i närheten! Och Även tid för mig att hinna umgås med mina föräldrar en sväng, då vi har 19 mil till varann ❤️
Håller alla tummar!!! KRAM!

Emma Karlsson 6 år sen

Ååh va underbart att få komma dit som hetsig småbarnsförälder och en tuff pågående graviditet:p tänk att få komma hem o va en glad utvilad mamma:)

Johanna L 6 år sen

Min sambo och jag har under de senaste tre åren haft tre tuffa år då vi har gått igenom mycket tillsammans. Vi har fått två små fina tjejer, vi har förlorat anhöriga m.m. Det har varit både skratt och tårar, samtidigt har vi haft ett väldigt litet och trångt boende. Bristen på gemensam tid då bara jag och min sambo får rå om varandra är lika med noll och behovet är stort. Skulle vara fantastiskt om jag fick överraska min sambo så att vi fick tillbringa en kväll/natt själva med denna lyx och bara få ta hand om varandra och få känna oss som det par vi var innan vi fick barn.

Anna Berg 6 år sen

Ojojoj detta skulle vara underbart och dessutom i Göteborg dit jag och sambon vart på väg i flera år.
Skulle vara skönt att släpoa vardagens alla måsten och bara rå om varandra.

ulrika 6 år sen

Hej Johanna.

Jag har precis anmält mig till göteborgsvarvet (hjälp ;) och har lovat min äldsta son som fyller år den dagen att vi ska bo på hotell och fira hans födelsedag.

Det vore UNDERBART att fira 21k och hans dag DÄR i den lyxiga sviten, hela familjen.

Kram och ha en fin dag

Lina 6 år sen

Jag skulle vilja vinna så att jag och min syster kan förenas vi våran hemstad då vi båda flyttat därifrån pga av kärleken. Vi älskar vårat Göteborg men bor ju aldrig på hotell där så när mina vänner här i småland frågar vilket hotell man skall bo på så har jag allt för dålig koll. Hoppas på tur !

Jenny 6 år sen

Hoppsan så underbart vi skulle ha det jag och min man! Vi lever ett liv tillsammans med 6 barn varav 2 fosterbarn. Detta skulle vara en själslig oas för oss. En tid att andas tillsammans

Malin T Frisell 6 år sen

Att få rå om varandra i en stad full av liv och glädje; det ljuvliga, sinnliga mötet.
Att låta kärleken spira och gro
och allt i Sveriges framsida; härliga, goa Götet!

Susanne 6 år sen

Glad men trött mamma till barn i spretande åldrar (18,15,5) skulle vilja se Göteborg med HELA min familj, här kan vi ju bo ihop!

Malin 6 år sen

Min syster bor i Göteborg och restan av familjen i Blekinge. Blir inte att man tar in på hotell när man hälsar på henne eftersom vi sover hos henne. Om jag hade vunnit så hade jag tagit med mig mamma upp och vi tre kunde haft en mysig tjejkväll tillsammans med spa och bubbel:) Love!

Marie Eng 6 år sen

Å vilken mysig vinst, den skulle jag vilja dela med min älskade darling. En natt på tu man hand till våren skulle behövas som småbarnsföräldrar till två små flickor;). Har haft ett turbulent år med ohälsa i familjen så Vi håller tummarna och tackar för en fin tävling!

Hanna 6 år sen

Hej, Hanna heter jag, är 27år och mamma till tre underbara barn och gift med min man Anders. Efter många års kroniska sjukdomar som immunbrist och sle som ger fruktansvärd värk dygnet runt, trötthet och övrigt som man också kan dra på sig som hjärnhinneinflammation, inflammation i njurarna, blodförgiftning och svininfluensan bara för att räkna upp några. Så därför vore det helt underbart att få en paus i allt och få tänka på annat och bara njuta tillsammans med sin familj..kram

Helena Christensen 6 år sen

Hej. Jag skulle vilja vinna denna underbara lilla tripp. Bara för att jag inte har haft någon semester på tre år. Vore fantastiskt att komma i väg och koppla av lite. Tror att jag skulle ta med en tjej kompis och ha en riktigt tjej tripp. Med en massa skratt och lite vin:)

Lovisa Fallström 6 år sen

Hej!
Hade vart en perfekt mini semester för mig och min sambo. Då vi väntar en liten knodd i oktober kan detta vara en chans att få komma iväg & bara vara vi. ☺

Linda Ejnarason 6 år sen

En mysig helg med min man hade varit underbart nu när höstmyset drar in. En helg, bara vi två, kärlek bad bubbel o mys ❤️

Ann-Sofie Ahlström 6 år sen

Oj vilken grej! Vilken lyx att få vinna detta pris! Men hur stor är chansen till det när vi är så många som vill vinna.
Många skriver om sina kramper (vilket jag också skulle kunna göra, varit sjukskriven i 2,5 år å kämpar med fibro och reumatism att komma tillbaka tillarbetslivet. Är bara på 10 tim/v men F-kassan tycker inte det räcker de vill att jag jobbar mer)
Eller så skriver dem om kärlek (vilket jag också skulle kunna göra. Har tillbringat mer än hälften av mitt liv med min make som jag har tre barn tillsammans med (20,16 & 11år) upplevt massor tillsammans både glädje, sorg, medgångar och motgångar jag älskar honom av hela mitt hjärta och vill bli gammal med honom och dela allt med honom ❤️
Så vad jag ska skriva för att deltaga i tävlingen blir svårt. Men hoppas att jag vinner detta och får en skön avkopplande helg med min älskade och hoppas vara utan värk och bara få njuta av all lyx
Kram å ha en bra fredag

Lisa Åkesson 6 år sen

Något att längta till i vår, bubblor o spa vill jag ha. Lyx på hotell med god middag en
Kväll …..

Teresia Hellman 6 år sen

Teresia heter jag och älskar myshelg med mitt hjärta ❤️
På tu man hand, bad vin och bubbel
Sköna sängar och inget grubbel
Kanske resulterar kyssar och smek
Till något som inte är någon lek
Barn vi önskar och dottern ett syskon
Pa

cecilia 6 år sen

Jag skulle vilja att mina kära mamma och hennes sambo får lite tid tillsammans. Efter att de ställer upp i vått å torrt för mig å mina 4 barn. Mamma är verkligen värd detta ♥

Maria Grunnegård 6 år sen

Vem vill inte vinna, ser ju grymt mysigt ut. Skulle naturligtvis ta med min sambo och njuuuuta och kanske några mer vem vet..Älskar Göteborg och strosa runt och det är vår stad vi flyr till ibland och tankar upp varandra med energi och bekräftelse..Testar gärna denna mysiga svit..

Ewa R 6 år sen

Åhhhh detta vore ju perfekt att överraska min älskade man med då han snart fyller 40 år. Med tre barn hemma så är det inte alltid lätt att få till det och åka iväg någonstans på tu man hand.Detta hade ju varit underbart!

Kicki Svensson 6 år sen

Efter ett hemskt år bakom oss, där vårt förhållande tagit massa stryk skulle detta vara som en dröm för oss att bara vi två få ro om varandra

Ulrika 6 år sen

Because i´m worth it :)

Madeleine Larsson 6 år sen

Genomgår nu en skilsmässa med allt där till o känner energin börjat sina.. Det här vore perfekt att få komma iväg och ladda batterierna så mina barn får en piggare mamma.. Med mig tar jag en av mina vänner som alltid finns där dygnet runt när jag behöver ett bollplank❤️

Lotta 6 år sen

Det vore underbart att få en övernattning i denna svit samt överraska min man som ett tack för att han har uppmuntrat, hjälpt samt funnits vid min sida när jag fick en hjärnblödning. Det är tack vare honom som jag har blivit så bra som jag är idag. Samt shoppa i Göteborg till våra barn som ett tack för alla timmar och veckor de var och hälsade på mig på Karolinska och hjärnskaderehabiliteringen.

Helena 6 år sen

Hej Johanna, Sambon & jag hade gärna vunnit detta så vi kunde åkt iväg tillsammans, vi har inte gjort något på tu man hand sen dottern föddes för 1.5år sedan. Hade varit perfekt då Göteborg är så mysigt! Kram

Hanna Harkén 6 år sen

Efter ett tufft år på många sett skulle jag vilja överraska mannen i mitt liv på vår 2 – åriga brölloppsdag. Träffade min ungdomskärlek igen för 5 år sen och det slog fortfarande gnistor om oss, en så underbar känsla på alla sett. Men senaste året har varit tufft då min man blev arbetslös så jag har fått jobba dubbelt, vattenläckage i huset, ja nya problem har avlöst varandra under hela året. Så en lyxig övernattning bara vi två hade varit alldeles underbart

Therese Håkansson 6 år sen

Det hade varit kul o vinna detta o överraska min man som har gått ner över 70 kilo o även nu lyckats ta körkort jag hoppas på att vinna kram Therese

Emma Jonsson 6 år sen

Skönt att få lämna vardagen ett tag å bara få njuta av lyx! Stänga in sig å njuta av varandra en helg!

Carina Magnusson 6 år sen

De sista åren har varit tunga och jobbiga med olycka som löst av varandra …det har tagit hårt på mig.. Hade så gärna velat “ladda batterierna” att få tillbaka orken & energin…så har jag turen med mig så får mannen min följa med och hoppas få åka därifrån som en gladare fru… Kramis❤️

Linda Mogren 6 år sen

Det skulle vara underbart att överraska min fantastiska man och mina goa flickor med detta.
Vi har på mindre än en månad sålt vårat hus köpt en bostadsrätt och packat,packat,packat,röjt å slängt.
Barnen har varit fantastiska på att hjälpa till. Nästa helg flyttar vi och då vore det toppen att få visa min uppskattning med detta.
Håller tummarna…..
Kram Linda

Elin 6 år sen

Hade gärna överraskat min älskade MAMMA med detta nästa år när hon fyller jämt. Hade vart härligt att skämma bort henne o ha lite mor och dotter tid!
Tack för chansen Johanna <3

Jennifer Eriksson 6 år sen

Hej! Tack för den glädje och inspiration som du sprider! :-) Jag skulle gärna vilja vinna för att mitt 2014 har hittills varit det sämsta året på länge, mkt som har gått fel. Jag och min pojkvän skulle även ha åkt till Gbg i somras men resan blev inställd pga. ekonomin och en trasig bil. Jag känner att det här är precis vad vi behöver och det skulle ge lite ljus i tillvaron att vinna :-) Kram

Emelie Jonsson 6 år sen

Jag och min sambo skulle behöva lite egentid efter ett väldigt hektiskt år. Vi hade en väldigt tuff start på vårt förhållande då hans pappa dog plötsligt, hans bästa vän. Vi har nu en liten prins som får växa upp utan varken farmor eller farfar :( hade vatt underbart att då komma bort lite.

Susanne weidenhag 6 år sen

Jag åker till Göteborg 1 gång om året. Alltid bor vi hemma hos min vännina. Nästa år firar vi 10 årsjubileum på mina resor så det hade varit kul om vi fick slå på stort och fira det ordentligt! Och som en liten överraskning bo i denna svit! Hade varit underbart!

Maria 6 år sen

Jag har faktist bokat från ditt erbjudande i maj, men vore ju fantastiskt underbart att vinna den ist :) ( som små barns föräldrar så är man ju inte jätte rik ;) ) vi får vårat 3 barn i mars och vore så skönt att komma iväg med sambon och bebis o få lite egentid. Ser underbart ut, alltid vart en dröm med ett hotell rum med badkar, men detta är ju något mycket mer, som sagt vore en dröm. Och tack för härliga erbjudanden :) gillat och delat. Kram Maria

Helena lindberg 6 år sen

Vi bor nära detta fina hotell. Jag skulle vilja att min svärmor och barnens gammel farmor nu 84 år skulle få bo i denna underbara svit när de kommer ner från Falun för att hälsa på barnbarn och barnbarnsbarn. Vi bor så trång att de tyvärr inte får plats hemma hos oss.

Marina Ryding 6 år sen

Gubben fyller 40år nästa år, tänk att få överraska med detta :)

Elin 6 år sen

Om jag vinner, skulle jag överraska min älskade bästa vän! Hon behöver all uppmuntran man kan få just nu, då livet valt en annan väg än vad som var väntat.

Eva Flood 6 år sen

Skulle vilja ta med mig dottern som inte har mått så bra det senaste året,till det kommer då bråk med försäkringskassan med mm,och så sonhustrun
som bor en bit bort så man inte kan ställa upp så mycket med barnvakt och annat,det här skulle bli en dröm upplevelse för oss,att få bara vara och njuta.

hanna 6 år sen

Tänk att få mysa med mina drömmars man i den här underbara sviten, mysa med ljus, god mat, bada och det bästa av allt, få tid till varandra i vardags stressen:)

Karin Dahllöf 6 år sen

Har tänkt planera en weekend för mig och min man. Pengar som aldrig räcker till roll det där extra. Hade varit super kul att vinna detta lyxiga pris

Kristina ♡ 6 år sen

2015 är året då jag fyller 30. Väldigt spännande men samtidigt som jag ofrivilligt känner lite ångest över detta. Men en trevlig övernattning tillsammans med min älskling hade varit ett fint firande av denna händelse.

Lena 6 år sen

Åh! Jag och mina tjejer är mitt inne i bebisträsket med allt vad det innebär. Vi älskar våra barn, men en kul kväll och natt tillsammans i detta fina rum hade bi alla behövt!

Mikaela 6 år sen

Skulle va kul och överraska min kille med detta, vi firar ett år i mars. Båda har haft de tufft detta året med arbetslöshet och andra familjeproblem. Att få komma till ett hotell rum och bara få slappna av hade vart helt underbart och få vara tillsammans där!:) brukar aldrig vinna pch brukar aldrig ens kommentera på någon sida, men när jag såg detta och när du skrev att försöker man inte så vinner man inte så klockren så tänkte jg får ge de en chans!:)

Linda 6 år sen

Jag och min bästa vän har länge snackat om att överraska våra män på en härlig weekend men vi har aldrig riktigt tagit tag i saken för ekonomin inte tillåter det! Men detta hade ju verkligen varit perfekt :)

Katarina Karlsson 6 år sen

Sambon fyller 35 i februari, hade vart mysigt o överraskat honom med en övernattning på tu man hand, då vi är dåliga på att ta oss iväg utan barn, o man behöver få bara vara så hade detta vart toppen för oss att njuta ett dygn. Gillat och delar på fb/ ha en härlig höstdag kram Katarina

Mirjam Jansson 6 år sen

Jag är ju inte så bra på att rimma… Men åååå vad jag detta vill vinna !!! Tvättar städar och gnor, skulle i mitt liv behöva lite mer glamour. Mannen i mitt liv jag skulle bjuda, tror att efter denna helg skulle kärleken åter sjuda

Rebecka 6 år sen

Detta skulle vara en perfekt present till mig och min sambo som firar tre år snart, då han studerar så är inte ekonomin den bästa så skulle vara underbart att få njuta en natt på detta fina hotel och av varandra :)

Maria Meijer 6 år sen

Tänk att få en ny chans att fira min och makens 9- åriga bröllopsdag då årets tyvärr slutade på akuten med en trasig menisk och korsband.
Efter operation och många smärtsamma timmar av sjukgymnastik vore det en mysigt belöning att få krypa ner i ett bubblande bad tillsammans med min älskade make och ett glas champagne.
Jag håller tummarna hårt och hoppas på tur..
Kram Maria

Emelie Johansson 6 år sen

Hej Johanna. Åh vilken rolig tävling o tack för all inspiration du ger.
Jag skulle bjuda med min underbara sambo på en romantisk lyxövernattning, Då skulle vi lämna vår ettåriga lilla guldklimp hemma hos våra föräldrar, och ge varandra maximal uppmärksamhet. <3

Kram <3

Matilda Hansfeldt 6 år sen

Jag hade blivit så lycklig om jag fick vinna denna lyxiga svit för då hade jag tagit dit min blivande man!
Jag och min fästman gifter oss 29/11 men vi har tvärr inte råd med någon bröllopsresa och det hade varit så underbart om jag kunde få vinna detta och ta med han! Det hade varit alldeles underbart att få bada i det stora badkaret och bara slappna av efter alla bröllopsplanering!

Jag håller mina tummar och tår för denna tävling <3

Emma 6 år sen

Göteborg är en mysig stad
Inte nog med allt du skriver här rad för rad
Åka spårvagn, Coloseum, Liseberg, eller bara strosa runt på stan
Ja Göteborg bjuder på något för hela dan
Stora som små
Finns alltid något att hitta på
Att sedan få lyxa till det men sviten
Det har man väll drömt om sedan man var liten
Inte nog med deras dubbel “shower”
Jag skulle avsluta helgen med ett glas, högst upp i Gothia Tower

Josefin hedlin 6 år sen

Hade varit så mysigt att fira 3 födelsedagar där den 10/2❤️

Katarina Schwab 6 år sen

Vill överraska mannen i mitt liv, om så blir verklighet.

24 år tillsammans och fyra söner ihop – med- och motgångar, men år av ändlös kärlek och glädje så vill jag ge honom ännu mer kärlek – på tu man hand – i lyx och relax. ;).

Julia 6 år sen

Sambon fyller 30 nästa torsdag den 25/9 och vinner jag vore det en perfekt extra present! En övernattning på detta hotell med lite tid för oss själva och i den där sängen såg man ut att kunna sova gott och samla lite ny energi som småbarnsföräldrar till två busfrön.

Annelie Håkanson 6 år sen

Tänk vad det skulle vara härligt,
nåt vår familj skulle behöva helt ärligt.
Ta med både barn och mannen,
hus och djur får vaktas av grannen.
Håller nu både tummar och tår,
att turen är vår!

Ida 6 år sen

Jag hade tagit med mig min bästa vän för en riktig tjejhelg!!

Frida Elmgren 6 år sen

God morgon på dig,
jag önskar vinna det här för att;

En fantastiskt kille jag har mött,
han har en gnista i mig pånyttfött.
Skämmer bort mig han gör,
jag har länge varit väldigt skör.
På kärleken jag börjar tro igen,
han har blivit min bästa vän.
Denna överraskning jag till honom vill ge,
för att på vår årsdag ett härligt leende på hans läppar få se.

Önskar dig en toppenhelg från soliga Göteborg/ Frida

Malin 6 år sen

Vill ge detta till min underbara man som behöver få vara ledig efter all stress som är. Han fyller år i oktober och jag skulle gärna vilja ha ensamtid och ro om varandra utan småbarn, jobb och plugg! Vi är värda detta!

Maria Jönsson 6 år sen

Jag och min man firar 10 – årig bröllopsdag i januari, detta vore kul att överraska med.

Ida 6 år sen

Vilken roligt tävling!
Just nu bor jag uppe i Luleå då jag studerar medan min käraste bor nere i Skåne på grund av jobb hade varit underbart att då chansen att spendera lite ensamtid med honom då det va ett tag sen :)

Anna-Maria Andersson 6 år sen

Om jag vinner tar jag med mig tjejkompisarna på en oförglömlig övernattning i denna underbara svit. Åhhh vad roligt det hade varit!!!!!

Marie 6 år sen

Gillat och delat. Har ingen aning om vilka som ska få följa med. Familjen? Bröderna som jag längtar efter att få prata ostört (mycket småbarn nu) med? Svägerskorna som så smått undrar om jag aldrig ska bjuda tillbaka på den där middagen? Tjejkompisarna? Svårt…men roligt:)

Anna Gustafsson 6 år sen

Jag är nykär efter många år som singel, men har dessvärre inte råd att göra någonting lyxigt. Här hade varit fantastiskt att få mysa omkring och vårda kärleken <3

Mikaela 6 år sen

Hade inte tvekat en sekund på att ta med min mamma som alltid ställer upp i vått och torrt! Detta hade varit perfekt för henne då hon genomgått en ryggoperation och både behöver & älskar avkoppling.

Camilla 6 år sen

Jag och min sambo ska gifta oss 1augusti nästa år! Hade varit underbart att få åka till detta fina hotell dagen efter!

My Sjöstrand 6 år sen

Detta skulle vara perfekt att vinna!
Jag och min man har en son på 2,5 år, han har cancer och han har dessutom en imnunförsvarsrubbning som gör att han och jag har vart hemma i snart ett år då han är så infektionskänslig.
Detta skulle vara ett perfekt tillfälle att få umgås med min man! Och bara lämna alla sjukhus besök och mediciner bakom sig en stund.

Emma Andreasson 6 år sen

Hej Johanna!

Skulle så gärna vilja bjuda med min underbara familj! Har under de senaste 7 åren drabbats av många olyckliga saker.. Oturen vill aldrig ta slut.. Och i all denna kaos, förtvivlan och oro har de alltid funnits där för mig och ställt upp till 100 %

Jenny N 6 år sen

Efter att ha bott några år i Göteborg i vår ungdom är det en favoritstad… Tyvärr har vi inte haft möjlighet att besöka “vår” stad på länge nu, så att vinna detta hade varit fantastiskt! Håller tummarna för vinst!

johanna jossan lindell 6 år sen

Jag skulle bjuda min underbara sambo hit på en romantisk lyxig helg.. är precis vad vi behöver ha att se fram emot! Han fyller i april och de skulle vara underbart att få komma till göteborg och strosa runt där på våren å få vårda våran kärlek till varandra.. två små barn och heltidsjobb tar mycket energi..
Nu hoppas ja för allt i världen på tur..
Kram från johanna

Jennie 6 år sen

God morgon, efter en svårfamilje tid och minsta dottern nu e 8 månader hade det varit underbart att komma iväg å mysa med min man en natt❤️❤️

Linda 6 år sen

Hade varit underbart för mig och min sambo att komma dit och bara njuta och ta hand om varandra. :) En välbehövlig paus från vardagen.

Julia Larsson 6 år sen

Gillat och delat. Jag skulle så gärna vilja bo i denna svit med mitt tjejgäng. Nu för tiden jobbar alla om varandra och pluggar så tiden att hinna ses är svår. Det vore grymt med tjejmys i denna svit.

Henna 6 år sen

Skulle verkligen vilja komma bort en stund, ta med min sambo, och bara mysa :) är dåligt med det nu för tiden. Håller tummarna! Trevlig helg!

Anna Looström 6 år sen

Vill åka i väg med min 13 åriga son på Mamma & son mys dagar. Kan behövas då han ständigt får kämpa med sitt handikapp.

Sofia 6 år sen

Hej!
Jag skulle gärna ta med min man, vi skulle åka på bröllopsresa till Turkiet i juli men några dagar innan gick hans hälsena av så vi va tvungen att ställa in resan, skulle va så mysigt att få bli bortskämda där och ha en lite min bröllops resa :)

Elin 6 år sen

Min fantastiska sambo skulle jag vilja överraska och ta med på denna underbara minisemester bara han&jag. Vi har två små barn. Han har precis blivit försäljningschef och jag är mitt uppe i en kamp om att få hjälp med enorma pms besvär som sätter kärleken på spel. Jag håller tummarna. Han och jag tillsammans är värda ensamtid med lyx♡

Britt Eng 6 år sen

Hej Johanna! Skulle vilja tillbringa en mysig helg där, nu när jag snart blir pensionär. Kramar Britt :-)

Hanna Hansson 6 år sen

OH jag och min familj älskar verkligen att bo på lyxiga hotell :) detta hade varit så himla underbart att få uppleva detta fantastiska hotell :)

Anna 6 år sen

Vill bjuda min man,då vi har haft en väldigt tuff start med våran nyfödda dotter. Skulle vara så mysigt att bara rå om varandra!

Michaela 6 år sen

Gillat och delat, så klart. Hade varit mysigt att komma iväg på en lyxig helg med manne, göra en paus i vardagen och lämna alla måsten bakom oss och bara njuta av varandra

Julia 6 år sen

Jag fyller arton väldigt snart så det hade vart underbart att få vinna en sån helg. Jag är med!

Felicia 6 år sen

Åh, jag och min mamma skulle behöva ha mysigt. Jag vill överraska henne. Hon gör allt för mig och min bror och hon får aldrig någonsin njuta en ända sekund, hon behöver få njuta och slappna av med god mat! Skulle bli superduper glad om jag vann de skulle bara vara såå kul och så bra för både mamma och mig❤️

Sanna larsson 6 år sen

Hade varit de perfekta stället att spendera min sambos (sen 8 år tillbaka) 30 års dag! Barnfria o kanske våga ta steget mot ett frieri? Oh detta hade ju varit så ljuvligt! :-)

Charlotta 6 år sen

Min sambo fyller 40 år nästa år, och jag skulle gärna vilja fira honom. Vi bor i Stockholm men har de senaste åren åkt till Göteborg på somrarna & har blivit löjligt kära i stan. Håller tummarna!!

Emma 6 år sen

Min pappa har fått parkinson en hjärnsjukdom från helvetet, och därför skulle jag vilja bjuda min mamma på detta. Hon är fantastisk. Hon ger allt till alla andra, tänk att få överraska tillbaka. Kram

Linda Frank 6 år sen

Skulle så gärna ta med min mamma dit som fyller år imorgon. Hon behöver skämmas bort,hon jobbar så mycket! Kram

Jessica 6 år sen

hej johanna! Jag skulle vilja vinna denna tävling, då jag fyller 25 nästa år,och skulle vilja tillbringa en kväll med mina närmaste, bara få njuta av god mat, och bästa sällskapet, vill visa hur mycket jag uppskattar mina närmaste och käraste, många kramar Jessica

Mirjam Håkansson 6 år sen

Hej Johanna! Min man och jag har varit tillsammans sen vi var 15 år gamla. Det blir 27 år snart!

Jenny Wilhelmsson 6 år sen

Att få komma på en mini bröllopsresa med min älskade man. Vi har inte åkt på bröllopsresa ännu trots att vi varit gifta i 5 år. Jobb och familj har alltid kommit i vägen. Att få rå om varandra som man och hustru vore helt underbart.

Anette Åsen 6 år sen

Vill ta med mig tre person som har haft det tufft i snart 2 år. Mannen/pappan gick bort, mamman står ensam med 5 barn o blivit vräkt från huset. Hon o hennes två döttrar skulle jag vilja ta med mig ❤️

Annika 6 år sen

Min mamma ställer alltid upp för mig med barnvakt, hade varit helt underbart att få ta med henne hit och njuta av spa och mys tillsammans. Utan barn, utan vardag och bara kunna umgås jag och hon.

Jeanette Thure 6 år sen

Som en dröm….

Jeanette Thure 6 år sen

Som en dröm…..

Nina 6 år sen

Med ny sambo vill jag så gärna åka iväg med honom och fira vår förlovning.

Gunilla Johansson 6 år sen

Jag och mannen i mitt liv sen 24 år tillbaka skulle behöva en upplevelse att njuta och minnas innan de sista ljuva åren…

Marie 6 år sen

Skulle vara fantastiskt att få hälsa på Sveriges vackraste sida med min dotter.

Moniqa Tilly 6 år sen

Kommentarer är överflödiga, men som arbetsnarkoman hade det varit välkommet att få komma och njuta på riktigt i era fantastiska lokaler! ❤️

Ann-Sofie 6 år sen

Efter en lång tids sjukskrivning håller jag tummarna för att kunna få ta med mig kärleken på någon dags vila där vi bara kan få mysa och ha det gott tillsammans.

Karin 6 år sen

Åh så härligt att få komma bort och bara njuta i vackra fina Göteborg.
Kunna få ta hand om maken min eller dottern.
Ser ju ut som ett underbart spa.

jenny 6 år sen

Jag måste ju ta chansen! Vilken vinst! Jag hade velat åka dit med min mamma för att skämma bort henne riktigt ordentligt efter så mycket hon ställer upp för mig ❤. Lite lyx & tid tillsammans med hade varit så fint! Håller tummarna!

Caroline K Wellsjö 6 år sen

Vore underbart att överraska familjen med lite lyx❤️

carola 6 år sen

Så mysigt ☺ vill gärna tillbringa några dagar där

Zara 6 år sen

Efter att för sexmånader sedan nästan mist livet i en fruktansvärd varinfektion i magen med kallbrand som följd och massiv operation, samt lite tarmvred på det skulle jag vara glad för lite lyx

Mia 6 år sen

Åh vad skönt och välbehövligt det skulle vara med en lyxig hotellvistelse! Mina älskade söner skulle uppskatta detta!

Cecilia Lundgren 6 år sen

Skulle vara otroligt härligt att få dela detta med min dotter!

Linda 6 år sen

Jag skulle vilja vinna detta och då överraska min nyblivna man. Vad skönt att åka någonstans där man bara kan vara och ha det helt underbart!!!

Catrin 6 år sen

Är varken mer eller mindre värd att vinna detta än nån annan. Hoppas bara på otrolig tur! Stor kram!

Eva Stridh 6 år sen

Min finaste vän bor 40 mil från mig. Vi har båda 4 döttrar, så tiden att hinna ses är svår att finna. Det kan gå uppemot ett år mellan gångerna…
Jag skulle så gärna vilja tillbringa en helg med henne i denna fantastiska miljö!!

Tanja Åström 6 år sen

Åh, vad bilderna ser underbara ut!
Skulle bli så glad över att få sova borta, unnas lite lyx, njuta av att bara vara.
Tar med mig gubben om jag vinner. Boosta romantiken lite..;)

ZRJ 6 år sen

Hvorfor jeg skal vinde? Jeg savner fantastiske Göteborg og et par skønne dage sammen med gode veninder hvor vi bare slapper af og rigtig nyder hinandens selskab + masser af shopping bl.a i den “lille” butik ved siden af hotellet :-)

Agneta Aaltonen 6 år sen

En tjejhelg i Göteborg skulle vara något att se fram emot.

Carola kjellen 6 år sen

Gillat och delat

Anna 6 år sen

Hej Johanna! Tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har nyligen börjat jobba igen efter min mammaledighet.
Min man jobbar dagtid och jag bara kvällar så vi ses bara på helgerna. Att få ihop detta med 3 barn är inte alltid så lätt. En hotellnatt bara vi 2 tillsammans är vad vi skulle behöva mitt i vår vardag!

Louice M 6 år sen

Vem vill gå miste om en sån hör tävling!? Inte jag iallafall så därför är jag med! Kanon julklapp till sin partner eller varför inte ta med sina bästa vänner. Kvalitetstid i vardagens hysteri behöver alla! Håller tummarna

Linda 6 år sen

Känner mig ibland som Askungen….”vad är väl en bal på slottet…” Det här kanske kan bli min bal för en natt.

Sanna 6 år sen

Som arbetslös och ensamstående till två barn vore detta en dröm att få överraska barnen med.
Äntligen skulle de få något att “skryta” om för Sina kompisar. ❤️

Maria 6 år sen

Skulle så gärna vilja ta med min kära mamma till detta underbara ställe..där skulle hon få den avkoppling o njutning hon behöver som allra mest. Att bara få rå om sig själv. Att jobba o samtidigt ta hand om sin sjuka man hemma tär på krafterna o att unna sig nåt har hon inte gjort på länge:((
Vore en dröm att ta med henne till vackra Göteborg o få se lite energi hos henne igen..

Marita Holm 6 år sen

Åhh vad jag skulle vilja vinna detta. Överraska min man som fyller 60 snart. Vilken lycka och få lyxa till det riktigt ❤️

Sanna 6 år sen

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska pris och bjuda med mig tjejgänget på lite äventyr. Som ensamstående mamma unnar jag mig allt för sällan tid med mina vänner och det senaste året har jag insett att jag nästan tappat bort mina vänner helt då fokus enbart det senaste åren har varit på jobb och mitt föräldraskap. Det vore därför helt fantastiskt att få hitta tillbaka till det gamla tjejkompisarna och bara gå ut ihop och vara lite sådär galen som jag var innan jag fick barn för snart 7 år sedan, jag är ju trots allt fortfarande bara 23 år.

Givetvis delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen), där jag även gillar hotellet.

Kram Sanna

Mia Bardh 6 år sen

Wow vilken underbar känsla att få njuta av detta~ ❤️Behöver stanna upp i vardag med intensivt jobb o fullt upp med allt i livet~ vilka bilder ~ mina ögon njuter av allt vackert & jag hoppas såååå att jag får landa här ❤️❤️❤️

angela 6 år sen

Jag är ensamstående med 2 underbara barn på heltid. Vore en dröm att få ladda batterierna.

Cecilia Dyk Sandèn 6 år sen

Att få spendera en helg med min fina familj & bara ro om varandra & myza/bubbla.
2014 har varit ett tufft & dystert år för vår familj men nu så kanske det vänder allt kan bara bli bättre.

Marie Olofsson 6 år sen

Vill gärna vinna detta, då det skulle vara skönt med lite lyx på ett fint hotell.

Barbro 6 år sen

Oh vad fint det hade varit att vinna detta fina priset,vi har återförenats efter en skilsmässa och vad vore bättre än att få uppleva lyxen att bo så här.

Anneli Frykmalm 6 år sen

Själ och hjärta är helt slut denna höst. Att få komma till Göteborg och uppleva denna svit vore en Lisa för själen!

Christine Gustavsson 6 år sen

I maj åker hela familjen till Göteborg för att heja fram barnens pappa och min sambo när han springer Göteborgsvavet! Efter alla månaders träning och ett genomfört lopp är han mer än värd att få koppla av i en svit! Hoppas kunna få överraska honom med det!

Linda stjern 6 år sen

Skulle jätte gärna vinna å få lite egentid mä min sambo :-) vi bor i Sälen å har släkt i Gbg å på Gotland så har aldrig barnvakt lr nåt sånt så hade vart så sjukt mysigt å ba ro om varann nån gång :-) då ni finns i Gbg så kan vår dotter få mystid mä sin mormor å morfar medans vi göttar oss i lyx :-)

Carina Newman 6 år sen

Efter en tuff vår av lika slag så ser vi med glädje fram emot hösten och vad skulle vara bättre att få åka iväg och rå om varandra och bara koppla av och unna sig lite lyx och flärd det skulle vi uppskatta.

Ulrika eriksson 6 år sen

Ja e fn lycklig mamma till 1 åring underbar pojke , men skulle verkligen behöva lite avslappad semester o skulle då bjuda med min mamma o min gamla farmor som verkligen alltid ställer upp.! Mysig tid att minnas för oss senare:)

Nina 6 år sen

Vore en dröm att få ta med min dotter hit och få mor&dotter tid i detta lyx! Något vi aldrig fått uppleva förr.. Önskar, önskar, önskar….

Jannie Nettum 6 år sen

Tänk lite barnfri lyx, tu man hand, massa godsaker och läskande dryck…
Alla förtjänar en sån upplevelse!

Ylva Johansson 6 år sen

Det skulle vara helt underbart att dela denna vinst med min sambo. Få lite egentid och bara mysa utan att bli avbruten av små barn.

Fia 6 år sen

Vill vinna för att jag längtar efter att få egen vuxentid utan en massa måsten såsom tvätt, städ o allt andra. Jag vill ladda batterierna ❤️

Jenny 6 år sen

Åhhh! Jag skulle ta med mina bästa tjejkompisar! Tänk att få skämma bort oss, utarbetade mammor;))) Tjejsnack, bubbel, bästa som finns!

Emma Salomonsson 6 år sen

“Jag hoppas verkligen på vinna, och bli jordens lyckligaste kvinna! Att under en helg få slippa all stress och inte känna någon press. Jag håller alla tummar och tår på att jag ett glatt vinst-mail jag får” :)

Frida A 6 år sen

Hej

Pernilla Blåholtz 6 år sen

Detta hade varit så underbart att få dela med min man då både han och jag har gått igenom en otroligt tuff period sedan i mars. Han blev dålig i sin sjukdom och jag gick in i väggen. Med tre barn och sjukskrivna har vi aldrig råd att unna oss nått. Det hade varit så fantastiskt att få egentid och dela detta med honom

petronella Algelin Jonsson 6 år sen

Åh tänk vad underbart det skulle vara att få överraska min man med en natt på det mysiga hotellet. Vi blev man o fru den 9 maj i år o vi firar 8 år den 22 september. Det är inte alltid lätt att få tid att rå om och vårda kärleken ensamma tillsammans. Min man jobbar dag o jag jobbar natt o sen har vi tre tonårs barn som är trillingar. Höns mamma som jag är så går alltid barnen före.Skulle vara helt underbart med en natt för oss själva o bara njuta av varandra…

Anna 6 år sen

Skulle vara trevligt o komma till Göteborg igen, var där i somras, men fick hals fluss o halsböld, så skulle vara roligt att se all shopping o allt annat som Göteborg levererar.. Kram

Caroline Gustafsson (Olausson) 6 år sen

Min väninna och jag har varit föräldrar lediga i många år,
4barn var.
Behöver lite mamma lyx!!!
Hade gärna åkt med våra äldsta flickor 8 & 9 år gamla!
Hade varit fantastiskt att kunna ta med dem på mor/dotter mys!

Maria 6 år sen

Vilken underbar tävling. Hade varit som en dröm att få ta med sin kära till ett sånt fantastiskt ställe. Ett välbehövligt avbrott i vardagen.
Stor kram
Maria

Jennie Sandén 6 år sen

Lycka vore att få komna bort till denna lyx med goa fina vänner, njuta och lyxa och må bra. En flykt ifrån vardagen med allt det underbara den har att erbjuda…
Men ombyte förnöjer livet…

Ewa / Tjejmorsan 6 år sen

Sällan och aldrig får vi vuxentid så denna tävling skulle verkligen ge oss husefrid. Mannen och jag en hel natt och dag, oj vad vi skulle njuta och champagnen skjuta :)

amy 6 år sen

det hade varit helt fantastiskt att få vinna jag skulle vilja överraska min bästa vän som fyller 20 år i april hon har en mamma som är sjuk och får därför göra väldigt mycket hemma samtidigt som hon går i skolan så hon gör sällan något för sig själv så det hade varit så kul att få ge henne det hållet alla mina tummar

Linda 6 år sen

Ååhh vad trevligt om man skulle få tillbringa en natt med lite lyx. Skulle själv klart ta med min bästa vän (min man). Vi har varit tillsammans i 13år och gifta i 3år och har en son på 2år.Många tyckte vi skulle gifta oss tidigare eftersom vi var som ett gift par långt innan vi sa “ja”. Vi har så roligt tillsammans och lite lyx i vardagen skadar ju inte. Hoppas på att vinna en lyxnatt tillsammans med killen som fånga mitt hjärta❤️

Jennie a 6 år sen

Då jag jobbar 100%, studerar 100% och har tre små barn hemma tycker jag att jag är vär det här ;)

Malin Djebari 6 år sen

Jag skulle vilja vinna denna övernattning för att jag och min man skall fira att vi träffades för 10 år sedan och sedan dess varit ett par❤. Våran första lya låg i Majorna/hjärtat i Göteborg

Eva Hast 6 år sen

Jag längtar till ett tyssst ställe, där jag bara kan vara, läsa eller bara tänka. Lider av utmattningsdepression och med hus, jobb, barn och aktiviteter får jag aldrig tystnad runt mig, som jag så väl behöver för att återhämta mig! Detta skulle vara UNDERBAAART!!!

Sofie Bjureblad 6 år sen

Jag vill övraska min man som gör allt för mig. Fyra barn och jag har varit sjuk i två år. Han är en hjälte

Rina Löfqvist 6 år sen

Detta skulle verkligen göra mig gott. Att få stressa ner, tanka massa ny energi och bara vara. En helg med lyx, mys och god mat med någon man håller kär. Hoppas hoppas

Marie Larsson 6 år sen

Precis som du skriver Johanna, är man inte med så vinner man inte… Därför gör jag ett nytt försök :) Jag har 2 döttrar som fyller 25 & 30 (har 1 son emellan & 1 senare) nästa år & vi har länge pratat om att åka nånstans bara vi 3 tjejer, men det blir aldrig av… (Den äldsta bor i Oslo) Jag hoppas att jag kan styra upp nåt nu iom denna tävling :) Jag har varit väldigt mycket i Majorna som barn då min farfar m. fru bodde där. Det är ca 25 år sen dom gick bort. Det skulle va jättekul att strosa omkring där igen & visa mina tjejer vart jag var mycket som barn <3 Hoppas på tur :)

Stina Mandl Pettersson 6 år sen

Jag vill vinna för att jag förtjänar det och behöver lite lyx . Har arbetat alldeles för mycket och haft för lite semester pga olika anledningar. I need this !!!!!!!!puss och tack för en jättebra blogg :)

Linda Isaksson 6 år sen

Det skulle vara jätte mysigt att få bo där en natt med min man och våra två tjejer. Bara ta det lungt och umgås med varandra!

Camilla Andersson 6 år sen

Jag å min man har 2 underbara tjejer som båda spelar handboll å vi båda är tränare för var å en av dom….tiden räcker inte riktigt till så detta hade varit perfekt att få mysa i lugn å ro mellan alla träningar å matcher:)

Jessica 6 år sen

Skulle vara sååå kul och ta med min underbara barndomsvän på detta. Vi känner varandra utan och innan . Har alltid funnits för varandra i vått och torrt i glädje i sorg så detta skulle vara “kungligt lyx” för oss

Elina Engström 6 år sen

Den 12/9 friade min Magnus efter 17h vandring upp på kilimanjaros topp i Afrika. Lyckan är total och det vore underbart att få njuta av detta och bo en mysig natt tillsammans (efter vandring och tältande) kram

Anna Albertsson 6 år sen

Eftersom jag är särbo hade det varit mysigt att skämma bort sig själv och mannen lite extra och njuta när man är tillsammans :)

Madelene 6 år sen

Min pojkvän bor i Norge och bi kämpar för att få ihop tid tillsammans. En sån här
Övernattning hade varit super .hoppas hoppas då vi är
Lite frustrerade över att inte ses så ofta.

Jessica Johansson 6 år sen

Jobbar jämt här och där för att sen vardagen ha så kär..har en man som jobbar borta så vi ses inte så ofta..så en helg som denna hade passat…mycket bra!

Madelene Olsson 6 år sen

Att få åka iväg på spa vore en dröm just nu! Är en 2 barns mamma med en härligt glad trotsig 3,5 årig son, och en underbart mysig 6 månaders dotter med galen tandsprickning som kräver allt just nu! Gnälliga dagar sömnlösa nätter! Sambon jobbar borta en del så börjar snart se dubbelt av trötthet, så att få en paus i vardagslivet och ladda batterierna vore underbart!

Lena höglund 6 år sen

Skulle ta med mina vänner på shoppingresa till Göteborg, vilket mysigt ställe att bo på!!

anneli roting 6 år sen

Skulle vara så kul att ta med syster yster o svåger på en trevlig helg. Har bott i Göteborg när jag var ung.

emma 6 år sen

Hoppas att det plötsligt händer för mig denna gång då ;)
Fyller 31år i slutet på oktober så hade varit kul att få bjuda mina närmsta vänner på en helg i gbg. Inte så ofta man får chansen till att göra nått kul ihop, tjejgänget.

Maria 6 år sen

Min man skämmer alltid bort mig vid födelsedagar och jul men jag har haft föräldrapeng länge och nu studiemedel och har inte kunnat ge honom någon fin födelsedagspresent i år trots att han fyllde för 3 månader sen. Vore roligt att ge honom detta och få skämma bort honom och då kan ju mina pengar räcka till en present också.

Johanna Damgren 6 år sen

Ååå! Vore helt underbart att få ge en härlig helg till min underbara man som alltid ställer upp o stöttar mig i vardagen. Efter flera års sjukskrivning för min värk , så skulle det förgylla våran vardag.

Camilla Aronsson 6 år sen

Med tanke på hur mycket min kära sambo jobbar så får vi oftast bara tid för varandra när vi åker iväg❤️ Skulle vara mysigt att överraska honom med detta. Kram❤️

madeleine Johansson 6 år sen

Skulle vara trevligt att få en natt på detta fina hotell med mina Barn. Som ensamstående/Sjukskriven så har man ju inte så mycket att röra sig med. Mina Barn o jag skulle kunna få må så Gott för en Natt

Annika Warnerbring 6 år sen

Hotellgäst i sin egen stad… DET måste vara lyxigaste lyxen.

Ulli 6 år sen

Åååå detta skulle jag villa vinna och mysa med mina stora utflugna tjejer, en bor i Norge och en bor i Stockholm så vi träffas inte så ofta…..skulle värma i mamma ❤️att få en helg tillsammans och bara njuta och rå om varandra.

Gunilla 6 år sen

Skulle vara härligt att spendera en övernattning på detta mysiga hotell. Lite njutning i vardagen är livskvalité.

maria eriksson 6 år sen

Göteborg är en stad där jag aldrig bott på hotell i, man gör ju inte det när man bott några mil ifrån i 10 år.
Nu sen några år tillbaka så flyttade jag hem till Skövde igen men saknar, Göteborg, Liseberg och framförallt HAVET.. Hade varit underbart att få vinna detta. <3

Marie Olsson 6 år sen

Jobb,träning,barn,stress, mat,tvätt, ja helt enkelt livet! Det blir lätt att man tar varann för givet. Vart är vi, min man och jag? Vi skulle behöva en dag… Hitta oss, mitt i allt, göra vår vardag mindre kallt. Komma tillbaka med energi, vinna, det vill allt gärna vi!

Anna 6 år sen

Skulle vara super nice att få spendera en natt tillsammans med maken här. Vi jobbar omlott och det gör att vi sällan har tid för vandra

Pia Göransson 6 år sen

Jag har vänt ut o in på mina tankar o försökt fundera ut en bra och uppskattad 40 års present till min älskling som fyller år i November. Fram tills nu har det varit Ide torka :). Men hade jag haft turen med mig att vinna denna lyxiga övernattning så hade jag & My love blivit superglad. Då är en del av presenten avklarad. En fantastisk i weekend tillsammans med mig, lite egen tid, shopping, kärlek och mys tror jag att han hade blivit jätteglad för. Nu håller jag tummar o tår allt vad jag kan för att jag skall slippa o fundera o knepa o knåpa mer med hans present. Tusen tack för en bra blogg som jag följer varje dag. Kram, kram

Malin Unger 6 år sen

Helt ärligt, tro det eller ej, men jag har aldrig varit på SPA.
Fyllde 40 i somras. Detta kunde ju vara en fin försenad present. OCH på tiden att jag får testa det som alla pratar om, SPA! ;)

Linda 6 år sen

Wow så mysigt det ser ut!!
Som tvåbarns mamma med all släkt på 30 mils avstånd så blir ensamtid med min nyblivna make utan barn ungefär en gång om året . Detta hade varit så välbehövligt för att ladda batterierna och ge lite extra kärlek till min man <3

Angelica Ekman 6 år sen

Skulle vilja bjuda min man på detta. Han peppar mig i vått å torrt. Jag lever med ständig smärta men så bestämde jag mig för att ta rodrett över min smärta första steget var din squatutmaning 100 i 100 dagar sedan ändrade jag kosten med hjälp av åses hemsida 56 kilo. Nu kan jag styra över min värk med hjälp av träning och bra kost, som jag inte kunde göra förr. Inspiration från dig och 56 kilo Åse plus stöttning i vått och torrt från min man, så detta är han värd.

Christina Frisberg 6 år sen

WOOOOW!! Vilken helt underbart härlig vinst!! ;) Jag skulle ta med mina goa väninnor och bara njuta och bubbla o babbla o ha det hur mysigt som helst, o det vore ju som en helt ofattbar dröm!! :)
Jag har gillat fb sidan under mitt namn Christina Frisberg.
Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn.
ber i smyg till min lyckliga stjärna att den åtråvärda vinsten hamnar just hos mig.
Kramar till alla som vill törs o behöver :) <3

Petra Wijkström 6 år sen

Jag skulle vilja överraska min gubbe för han fyller 50 i Januari sen har vi haft 2 tunga år fyllt med sjukdomar och bortgångar. Skulle verkligen vara välbehövligt ❤

Maria 6 år sen

Jag provar att kommentera i hopp att vinna, skulle kunna bli vår “bröllopsresa” för mig och min nyblivna man. Då vi var i rådhuset för 2 veckor sedan, tillsammans med våra barn och föräldrar. Enkel vigsel, enkel bröllopsresa

Anna Dahlberg 6 år sen

Hej Johanna!
Det sista året har varit tufft i mitt liv…..känner att en natt i den fina sviten och i Göteborg hade varit bra för min själ.
Håller tummar & tår!!!

Linda 6 år sen

Wow så mysigt det ser ut!!
Som tvåbarns mamma med all släkt på 30 mils avstånd så blir ensamtid med min nyblivna make unge

Carolina Åhsberg 6 år sen

För snart 5 månader sedan bestämde jag mig, jag skulle förändra mitt liv – jag var enligt BMI fet och jag vantrivdes så med mig själv – jag bestämde mig för att nu vill jag må bra, nu vill jag trivas med mig själv och jag vill orka vara med mina barn – nu har jag gått ner 15 kilo och jag kämpar vidare. Utan makens stöd med maten så hade det inte funkat och nu vill jag ge tillbaka, han förtjänar att få njuta i en svit med lyx medan jag såklart skulle vilja besöka gymmet – något jag aldrig innan skulle gjort…

Maritha Tillberg 6 år sen

En natt i denna svit,
vilken härlig invit.
Tänk om man det kunde vinna,
lite lyx skulle få allt elände att försvinna.
Vi kämpat har i många år,
med sjukdom och arbetslöshet där jag fällt mången tår.
Nu håller jag alla tummar och tår,
att det blir vi som detta vinna får.

annelie 6 år sen

Skulle vara kul att överaska sambon som fyller 30 år :) håller tummarna!!!!!:)

Lotta olsson 6 år sen

Hej! Det hade varit härligt att göra detta med min sambo o våra två barn!! Få lite kvalitetstid tillsammans. Med vänlig hälsning, lotta

Åsa Roth 6 år sen

Hade varit en perfekt 50-årspresent till mig :)

Natalie 6 år sen

Oj så mysigt!!
Vi har inget badkar hemma så det är för mig riktig lyx. Tanken på att få ligga i varmt bad mitt i vardagsrummet är himmelsk. Håller tummarna ✊

marta 6 år sen

gud vad fint,aldrig vart på spa haha skulle vara kul att åka och koppa av…
lycka till alla
kram Marta småbarnsmamma, bonusmamma

Jeanette 6 år sen

Skulle vilja ta med sambon på en härlig övernattning för att bara mysa. Det behöver vi nu efter en lite stressig tid.

Josefina 6 år sen

Som ensamstående så vore detta en dröm! Är inte duktig på att göra saker för mig själv. Skulle verkligen behöva detta!

anneli 6 år sen

Skulle jag ha turen att vinna, då skulle jag vilja unna mig och min väninna och våra tjejer denna underbara svit och bara njuuuuta ☺! Underbart !!

Mite 6 år sen

Packar nu och hoppas tur

Maud W 6 år sen

Jag o 4 väninnor fyller 50 nu i sep å okt (2 har fyllt å vi e 3 kvar) vore så kul att kunna bjuda med dom på en lyxig övernattning o fira lite ihop❤️

camilla 6 år sen

Hej Fina Du <3 Det finns inte så mycket att skriva utan att jag älskar din Blogg och att jag är en kämpe som varit själv med mina tre barn haft oturen att träffa män som ska äga och styra mig , till jag besluta att leva själv efter min rygg operation , Då träffade jag mannen i mitt liv på ICA .. det sa klick och nu har vi varit tillsammans i tre år . Jag skulle bli så lycklig att få vinna och ta min blivande man till Göteborg.. Kram Camilla Ifrån Dalarna

Jessica Martinsson 6 år sen

Ooooo va jag behöver ett SPA! Ingen semester i sommar, nytt jobb. Studier, jobb, familj o allt man ska få ihopa. Tänk att få komma iväg tillsammans med mannen i mitt liv o bara njuta.

Emma 6 år sen

Åh jag vill vinna
Stress bort ska rinna
Med älskling i detta spa
Vi vår drömhelg skulle ha
Stress, jobb, barn (fem!) måsten
Lämnar vi hemma i skåneblåsten
För att i Göteborg få relaxa
Så låt oss denna svit få paxa!

Anna lindberg 6 år sen

Skulle vara underbart att få tillbringa vår bröllopsdag i denna lyx:)

Madde 6 år sen

Är gärna med och tävlar. Nu skulle jag inte behålla vinsten själv utan ge bort till min äldsta dotter som kan utnyttja när hon vill under nästa år. Varför ska hon få det? Hon kommer ha massor att fira bland annat sin 30 årsdag.

Pia 6 år sen

Jag skriver en kort kommentar om att det skulle vara väldigt roligt att någon gång kanske få vinna, få känna känslan av “plötsligt händer det”. Jag skulle vilja tillbringa en helg i Göteborg antingen med mannen i mitt liv eller kanske istället ta med väninnorna.

Maria Blomström 6 år sen

Men shit, åh- wow ja alltihopa – vilken FANTASTISK tävling…

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helts men ska försöka göra det någolunda kortfattat…
Har gått igenom en sjuhelvetes vår som kantats av en de ena o än de andra, när vi väl i sommras kom iväg på semester va vi nere i Tyskland/Bremen när vi nåddes av samtalet att svärfar låg svårt sjuk på IVA hemma i Falun..vi vände hem 120 mil sträckkörde vi me några timmars sömn..En fruktansvärd upplevelse..vi hann hem o vakade i stort sett hela semester´n på sjukhus..det har vänt men svärfar kommer aldrig mera hem utan kommer på boende…De är så tragiskt så oj..Sen har de vart lite jobbigt på de personliga planet jag inte skriver öppet om som nu resluterat i håravfall samt utslag på kroppen i massor – stress…Så jag önskar av HELA mitt hjärta på lite tur i denna fantastiska tävling…
Behöver verkligen avkoppling, avkoppling o ännu mera avkoppling – detta skulle ju bara vara för bra för att vara sant….
Hoppfull supervarm stressad kram fr mig Maria

Anna Lindström 6 år sen

Egentligen vet jag inte varför jag ska vinna…. men jag ser aldrig bakåt i mitt liv… Har träffat min stora kärlek äldre dar och det hade varit så mysigt att göra nåt för honom och mig. Vi träffades 2011 i juli ett år senare har jag flyttat hem till honom och 2013 i december gifte vi oss. Jag är 50 år och min man är 66 år. Och han är min livs kärlek.

Anneli Jorderud 6 år sen

Här SPAR dom inte på något! Vilken lyx att få ha SPAr mitt i rummet ;) Jag och mina vänninor skulle lämna Stockholm för en resa till Sveriges framsida, underbart!

Maria johansson 6 år sen

har äntligen efter tio år som singel hittat mannen i mitt liv, vi pusslar hit o dit med kalendern för att få tid så det vore underbart att få en natt på hotell o bara lyxa o njuta av varandra

Mia 6 år sen

Oh vilken tävling. Jag vill vinna :-). Jag o min man skulle behöva detta han spelar i band seniortränar brottning o jag tränar själv o jobbar med ca 3 timmars resväg om dagen så vi knappt hinner ses. Kram

Johanna 6 år sen

Som ensamstående småbarnsmamma har jag varken tid eller råd att åka iväg särskilt ofta, och skulle jag vinna skulle jag ta med mig min vän som även hon är ensamstående och bara lyxa oss för en extra energiboost!!

Loella Holmqvist 6 år sen

Hej Johanna!
Nu säger dom att det kostar 1595 kr per natt. Men du skriver 1295 kr. Det är ju bra vilket som men du vill kanske ändra priset här i bloggen.

Loella 6 år sen

Åh få ta med mina bästa tjejer på ett lyxdygn här hade varit helt underbart! Vi hinner aldrig ses ensamma och sitta och prata och skratta eftersom vi alla har barn i olika åldrar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

När jag var ute på min morgonrunda i dag så kände jag något nytt i kroppen. Jag hade energi igen! Jag kände mig piggare och kunde pressa på utan att känna mig svimfärdig,…

  17.30 ringer det på telefonen från ett dolt nummer. Jag blir skakig i kroppen, men samtidigt lättad. Hoppas det är läkaren! Jag ska äntligen få besked på mina provsvar. I tre månader har jag ätit…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…