Härlig helg i Göteborg


Igår vid lunch var vi bjudna på lite ”försnack” inför matchen Frölunda-Djurgården av Xtended på Berzelius. Vi fick god mat och det var ett trevligt mingel på uteserveringen i det fina vädret. Kavajen är Love forever. Rosa foder och tryck på ryggen. Finns på endlesshair.se. Det var flera kom fram igår och frågade vart den fanns. Kul!



Här står vi med för tillfälligt skadade spelarna Magnus och Christian. Trevliga hockeykillar och vi pratade om allt från föräldraskap till ett event vi kommer ha framöver.
Matchen slutade 2-1 och efteråt gick vi till nyöppnade Toso (asiatiskt) som ligger uppe vid Götaplatsen fd Fond. Mitt bästa tips om ni vill äta på en cool, läcker restaurang- Gå hit. Fast ni måste nog boka bord för den är riktigt populär just nu.
Den här gången tog vi bara något att dricka i baren och satt en stund för vi hade Amanda som skulle komma hem och vi skulle laga mat hemma på kvällen.  Men det var ett riktigt positivt intryck och vi har pratat med flera som är supernöjda med maten.




Det är en påkostad restaurang och det ska bli spännande att gå hit snart igen. Ni måste gå hit för att uppleva.


Min finaste! <3



Två Göteborgsprofiler, haha!
Lördagskvällen tillbringade vi hemma och gjorde en god middag- Recept och bilder får ni se i morgon bitti. Vi sov ut i morse (söndag) och sedan gick vi ca 6 km och det blev en bra uppvärmning inför gymet.


Idag testade vi Nordic Wellness på Odinsgatan. Fördelen med att dom har så många gym är att man kan variera.
Vi körde bröst, rygg, mage men kunde inte låta bli att köra några ben övningar.


Har ni testat denna? Djupa knäböj och kasta medicinbollen upp mot taket. Den ska inte studsa ner i golvet utan du ska fånga den när du gör en squat och sedan kasta upp den igen. Det finns flera olika vikter och jag gillar den övningen! Den är tung och effektiv för rumpa och lår. Sedan kan du lägga till några andra roliga övningar och tex köra cirkelträning. (Stationer)
När jag är på gymet har jag ofta svårt att ta mig därifrån. Det är så roligt att vara där, speciellt när man tränar med sin partner eller med sina tonåringar. <3 Jag gillar miljön. Gör träningen rolig, effektiv och framförallt- kontinuitet. Ser så många som kör intensivt, lägger upp några bilder och sedan rasar igen. Hitta balans och hitta något du tycker om, dessutom- när du tränar ska det ge resultat. Du ska bli trött, svettas och kroppen måste piskas, det ska vara jobbigt.

För att sedan få den där aha upplevelsen, kicken och endorfinerna som gör att du vill fortsätta. Det är då du kommer tycka det är underbart roligt. 
Kämpa och njut av det ni tycker om.
Puss och god natt