• 2014-09-21, 22:44
  • 15

Igår vid lunch var vi bjudna på lite “försnack” inför matchen Frölunda-Djurgården av Xtended på Berzelius. Vi fick god mat och det var ett trevligt mingel på uteserveringen i det fina vädret. Kavajen är Love forever. Rosa foder och tryck på ryggen. Finns på endlesshair.se. Det var flera kom fram igår och frågade vart den fanns. Kul!

23773657-origpic-40d34d

10645022_10152757082957608_1224892617179300589_n

Här står vi med för tillfälligt skadade spelarna Magnus och Christian. Trevliga hockeykillar och vi pratade om allt från föräldraskap till ett event vi kommer ha framöver.

Matchen slutade 2-1 och efteråt gick vi till nyöppnade Toso (asiatiskt) som ligger uppe vid Götaplatsen fd Fond. Mitt bästa tips om ni vill äta på en cool, läcker restaurang- Gå hit. Fast ni måste nog boka bord för den är riktigt populär just nu.

Den här gången tog vi bara något att dricka i baren och satt en stund för vi hade Amanda som skulle komma hem och vi skulle laga mat hemma på kvällen.  Men det var ett riktigt positivt intryck och vi har pratat med flera som är supernöjda med maten.

IMG_8016.JPG

IMG_8013.JPG

IMG_8014.JPG

Det är en påkostad restaurang och det ska bli spännande att gå hit snart igen. Ni måste gå hit för att uppleva.

IMG_8012.JPG

Min finaste! <3

IMG_8011.JPG

IMG_8018.JPG

Två Göteborgsprofiler, haha!

Lördagskvällen tillbringade vi hemma och gjorde en god middag- Recept och bilder får ni se i morgon bitti. Vi sov ut i morse (söndag) och sedan gick vi ca 6 km och det blev en bra uppvärmning inför gymet.

IMG_8025.JPG

Idag testade vi Nordic Wellness på Odinsgatan. Fördelen med att dom har så många gym är att man kan variera.

Vi körde bröst, rygg, mage men kunde inte låta bli att köra några ben övningar.

IMG_8008.JPG

Har ni testat denna? Djupa knäböj och kasta medicinbollen upp mot taket. Den ska inte studsa ner i golvet utan du ska fånga den när du gör en squat och sedan kasta upp den igen. Det finns flera olika vikter och jag gillar den övningen! Den är tung och effektiv för rumpa och lår. Sedan kan du lägga till några andra roliga övningar och tex köra cirkelträning. (Stationer)

När jag är på gymet har jag ofta svårt att ta mig därifrån. Det är så roligt att vara där, speciellt när man tränar med sin partner eller med sina tonåringar. <3 Jag gillar miljön. Gör träningen rolig, effektiv och framförallt- kontinuitet. Ser så många som kör intensivt, lägger upp några bilder och sedan rasar igen. Hitta balans och hitta något du tycker om, dessutom- när du tränar ska det ge resultat. Du ska bli trött, svettas och kroppen måste piskas, det ska vara jobbigt. För att sedan få den där aha upplevelsen, kicken och endorfinerna som gör att du vill fortsätta. Det är då du kommer tycka det är underbart roligt. 

Kämpa och njut av det ni tycker om.

Puss och god natt

 

 

 

 

 

 

 

 

2014-09-21 Hälsa, Johanna Toftby

Kommentarer

Carina H 6 år sen

Hej. ville rådfråga dig ang lite träning, pga artros och reumatisk så är det svårt för mig att träna allt som jag vill. är nu ute varje dag och cyklar långturer 1 till 2 mil, mest för att det fungerar med min onda fot, emellanåt blir det stavgång, men frågan är. hur får man bort dom små limpor man har bak strax under armarna?? vid bh banden .kan tilläggas att jag även har artros i händerna så tunga lyft fungerar inte så bra, och jag äter allt men inte alltid. tack på förhand Mvh Carina

Barbro 6 år sen

Nu har du inspirerat även mig, inte till träning men minst en promenad om dagen ingen PW det orkar jag inte för jag är 70 år. Men promenera i min egen takt är väl bättre än inget Johanna? Fd Fond har jag varit mycket min son har jobbat där. Tack för inredningstipsen de är toppen. Fint har ni det du och dina fina flickor.

Svar på kommentaren:
Barbro 6 år sen

Ursäkta det blev ju två ggr. Samma inlägg.

Barbro 6 år sen

Nu har du inspirerat även mig, inte till träning men minst en promenad om dagen ingen PW det orkar jag inte för jag är 70 år. Men promenera i min egen takt är väl bättre än inget Johanna? Fd Fond har jag varit mycket min son har jobbat där. Tack för inredningstipsen de är toppen. Fint har ni det du och dina fina flickor.

Maria 6 år sen

Du är så fantastiskt duktig och inspirerande. Tycker det är så roligt med alla dina träningstips, så för min del så mer sånt :) Dig skulle man ju haft som PT jäklar vad roligt det hade varit. Längtar verkligen till du blir klar med utbildningen så kan man kanske få dig som personlig tränare :) Hade varit så grymt rolig.
Ha en fortsatt härlig kväll
Kram
Maria

Marita Holm 6 år sen

Jag fullständigt älskar min träning. Från början är det du som inspirerat mig till detta. Nu har jag gått ner 20 kg och har aldrig mått så bra som jag gör nu. Snacka inte om hur stort mitt klädkonto blivit. Men det är jag värd hihi. Ha en fortsatt fin kväll ❤️

godzilla är en pojke 6 år sen

Det är skoj att läsa din blogg :)

Emma 6 år sen

Tycker du har en så sjukt snygg stil! Vart får man tag i dina ASH sneakers? Så snyggt till jeans!
Kram :)

LottaF71 6 år sen

God morgon :).

Önskar jag också kunde komma på ideér på gymmet. Just nu får det bli löpning och pass för min del. Jag har fortfarande inte förlikat mig med att göra functional training övningar på gymmet.
Det är bara massa spänniga grabbar i vägen :(, man får liksom inget utrymme och då tappar jag sugen … Kan vara jätte peppad när jag går dit å sen visar det sig att det är jätte många grabbar som kör i det rummet jag vill vara och då får man inte plats … då tappar jag sugen och motivationen :/ …

Så nu när hösten och vintern närmar sig, försöker jag sikta in mig på diverse grupp pass istället. Hoppas att jag skall hitta något som passar i tid nu i höst schemat :).

Fortsätt gärna med lite tränings- och mattips på bloggen :).

Kram och ha en fortsatt fin dag!
LottaF

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

God morgon!

Men what??? Flytta på dom !! Haha! Du ska verkligen inte känna så. Jag blir frustrerad över sånt för det är många som säger så.
Dom tar plats, jag vet och dom gillar att stå och spänna sig framför spegeln lääääänge hehe. Skoja.
Vet du, “dom” är vanliga männsikor dom med och bara för dom är stora så respekterar dom alla. Jag lovar.
Visa att du inte bryr dig och ta din plats du också. Vissa tider är det mindre folk i dom rummen och då smyger du in och visar vart skåpet ska stå. Finns massor av kul redskap!!

Men pass är ju underbart!! Jag som är så bokad och alltid har tider att passa tycker dock det är skönt att inte ha just en tid att passa på gymmet. Men älskar energin och den enorma kicken man får av gruppträning så jag försöker köra pass emellanåt.

Heja dig och kör på!!

kram Johanna

LottaF71 6 år sen

Tack :D.

Härliga du :). Tack snälla för peppen :). Ler när jag läser ditt svar! Ja de spänner sig länge och struttar runt … Hihi jag ska försöka “ta plats” nästa gång :). När man är lite osäker på övningar som man kanske vill testa (googlar väldigt mycket och vill ha lite roliga övningar) så känns det mest pinsamt, men jag ska försöka tänka annorlunda. Kanske ska testa i morgon när jag är på gymmet ;).
Gruppträning ger mig den där extra kicken, man orkar lite extra :).
Förstår att det blir svårt för dig med en fast tid på gymmet ;) … önskar man hade samma energi som du har :).

Ha det toppen!
Kram Lotta

Lotte 6 år sen

Så otroligt fint hår du har!! Mitt har vuxit sig ganska långt nu under graviditeten men inte alls så blankt som ditt… Vad är hemlisen???
Ha en härlig start på veckan :-)
http://lotte4.blogspot.com

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla du!

Jag har torrt och frissigt hår som är min “kvalité”. Använder bra produkter… sällan färg på längderna. Det blir matt och trist. Alltid bra utväxt- ofta inpackning… det ger glans!!

Kan tipsa om mina favoriter i ett inlägg någon dag. :)

kram Johanna

Ramona 6 år sen

God morgon <3
Vilket otroligt härligt ställe det ser ut att vara :)
Och så fina ni är. Hoppas du får en bra start på veckan, måndag igen, nya tag….kram kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla <3

Hoppas du får en fin måndag! kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…