En hektiskt tisdag och vackra tapeter


Älskar Gladiolus! Visst är dom underbara vackra höstblommor. Billiga också. Jag har alltid färska blommor och gillar höga, pampiga. Tycker det är ombonat och hemtrevligt.
Hur mår ni? Hoppas ni mår fint och har fått en bra start på veckan. I morse när jag var ute på PW hade jag mössa och vantar, haha. Vad hände? Men så länge solen skiner gör det inget med kylan. Idag har jag varit på salongen hela dagen och sedan utvecklingssamtal med Marilyn och körning till hennes fotbollsträning efter det. Direkt hem för att laga mat och sedan rakt ner framför datorn för att få iväg veckans krönika. Låter hysteriskt och jag ljuger om jag säger det är lugnt och fint. Träningen är min räddning sånna här tuffa dagar och det är prio 1. Inget annat kommer i vägen och det är skönt det är rutin på det. Vill man tar man sig tid oavsett hur mycket man jobbar. Mitt gift och jag sover bättre vilket är viktigt för kroppen med återhämtning.
Dagens outfit är min älskade Jofama jacka by Marie Serneholt.

Snören i sidorna och så fin. <3 Vår sjal som finns i flera färger är super till att bryta av med. Flower/leo mot det rockiga är så snyggt! Dom finns HÄR. Blandning siden/ull (sticks inte utan jättesköna) Ni är så många som beställt och handlat på vår sida. Tusen tack för att ni gillar den! Hoppas sjalen finns kvar för den är fantastisk. (Inte hunnit kolla lager på den ikväll men tror det finns några kvar.) L-M har lagt beslag på den grå och idag har jag den rosa.





Nu är det kul att ta fram mer höstkläder och visst är det rolig tid. Kängor, halsdukar och roliga ytterplagg. Ska visa er mer inspiration i dagarna då jag har hittat massa fint att visa er.
Hade en lucka idag och då passade jag på att dels åka till posten och även ett besök hos färgaffären… Nu kommer vi strax göra ordning köket och hallen, jippie!!!!


Jag har ju grå, kalklitir i dom flesta rummen men kommer därför köra loss ordentligt med tapeter jag tycker är fantastiska på vissa väggar i hall och kök. Dom går i stil med min inredning och hittade några direkt. Till dom svarta, blanka golven och högt i tak kommer det bli super! Har inte bestämt mig helt än men ser jag något jag gillar direkt brukar det blir det.


Lutar åt den högst till vänster. LOVE!



Så roligt med tapeter!


Den till höger på en stor vägg  i köket kanske… ÅH det blir så fint ihop med det andra. Kontraster är roligt!
Ni var många som frågade om inredningen på mina bilder häromdagen på insta när jag lade upp på vardagsrummet. Lovade svara på det också. =)
Men nu ska jag sova så jag orkar hela dagen i morgon. Ska dock börja med massage och jag ska njuta från början till slut. Vi hörs snart och god morgon till er som läser detta till morgonkaffet.
Puss Johanna