• 2014-09-23, 23:36
  • 22

Älskar Gladiolus! Visst är dom underbara vackra höstblommor. Billiga också. Jag har alltid färska blommor och gillar höga, pampiga. Tycker det är ombonat och hemtrevligt.

Hur mår ni? Hoppas ni mår fint och har fått en bra start på veckan. I morse när jag var ute på PW hade jag mössa och vantar, haha. Vad hände? Men så länge solen skiner gör det inget med kylan. Idag har jag varit på salongen hela dagen och sedan utvecklingssamtal med Marilyn och körning till hennes fotbollsträning efter det. Direkt hem för att laga mat och sedan rakt ner framför datorn för att få iväg veckans krönika. Låter hysteriskt och jag ljuger om jag säger det är lugnt och fint. Träningen är min räddning sånna här tuffa dagar och det är prio 1. Inget annat kommer i vägen och det är skönt det är rutin på det. Vill man tar man sig tid oavsett hur mycket man jobbar. Mitt gift och jag sover bättre vilket är viktigt för kroppen med återhämtning.

Dagens outfit är min älskade Jofama jacka by Marie Serneholt. Snören i sidorna och så fin. <3 Vår sjal som finns i flera färger är super till att bryta av med. Flower/leo mot det rockiga är så snyggt! Dom finns HÄR. Blandning siden/ull (sticks inte utan jättesköna) Ni är så många som beställt och handlat på vår sida. Tusen tack för att ni gillar den! Hoppas sjalen finns kvar för den är fantastisk. (Inte hunnit kolla lager på den ikväll men tror det finns några kvar.) L-M har lagt beslag på den grå och idag har jag den rosa.

IMG_8065.JPG

DSC_0107

DSC_0094

DSC_0126

Nu är det kul att ta fram mer höstkläder och visst är det rolig tid. Kängor, halsdukar och roliga ytterplagg. Ska visa er mer inspiration i dagarna då jag har hittat massa fint att visa er.

Hade en lucka idag och då passade jag på att dels åka till posten och även ett besök hos färgaffären… Nu kommer vi strax göra ordning köket och hallen, jippie!!!!

Jag har ju grå, kalklitir i dom flesta rummen men kommer därför köra loss ordentligt med tapeter jag tycker är fantastiska på vissa väggar i hall och kök. Dom går i stil med min inredning och hittade några direkt. Till dom svarta, blanka golven och högt i tak kommer det bli super! Har inte bestämt mig helt än men ser jag något jag gillar direkt brukar det blir det.

IMG_8072.JPG

Lutar åt den högst till vänster. LOVE!

IMG_8069.JPG

 

Så roligt med tapeter!

IMG_8068.JPG

Den till höger på en stor vägg  i köket kanske… ÅH det blir så fint ihop med det andra. Kontraster är roligt!

Ni var många som frågade om inredningen på mina bilder häromdagen på insta när jag lade upp på vardagsrummet. Lovade svara på det också. =)

Men nu ska jag sova så jag orkar hela dagen i morgon. Ska dock börja med massage och jag ska njuta från början till slut. Vi hörs snart och god morgon till er som läser detta till morgonkaffet.

Puss Johanna

IMG_8052.JPG

2014-09-23 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

snygga tapeter 6 år sen

Tack för en inspirerande blogg, Du har hjälp mig att hitta inspiration till ett nytt vardagsrum.
hälsn tove

Lena 6 år sen

Hej, Johanna!

Vill börja med att tacka för en bra blogg…..speciellt när du skriver om inredning :)
Undrar om du skulle vilja och hinner skriva vad det är för märke på den gråsvarta tapeten med guld i, som finns på den tredje “tapetbilden”…….den är HELT FANTASTISK!

Kram/Lena

Pia 6 år sen

Skinnjackan Johanna vilken storlek har du i den? Den är ju såå snygg:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! Visst är den fin :)

Jag har 36 och egentligen kanske jag skulle kunna ha 34…. Men å andra sidan när det blir kallt har man kanske tjockare plagg på sig.

kram och hoppas du hittar den!

Lillan 6 år sen

Gud vad fint du har det hemma. Gillar dom där mörka möblerna och allt runtomkring. Stilrent och jättesnyggt verkligen. Man blir verkligen inspirerad att vilja göra något nytt när man tittar här.

Aa 6 år sen

Hej! Jag förstår int folk som klagar på tips och reklam i Johannas blogg! Det är ju det som är så bra när man får tips varifrån Johannas fina kläder och prylar kommer ifrån! Johanna blir ju hela
tiden överöst med frågor t.ex på
Instagram varifrån allting kommer
ifrån – så därför är det bra att hon tipsar :) Och Johanna har så god smak!!!!

Emelie 6 år sen

Hej Johanna! Tack för en inspirerande blogg. Skulle bli jätte glad om du kunde visa hur du gör dina fina knutar, både denna i detta inlägget och den du brukar ha mitt på huvudet;) Tack på förhand! Kram Emelie

Jag önskar att jag kunde ha blommor hemma för det piggar verkligen upp. Min man är tyvärr allergisk så här kör vi både blom- och parfymfritt :)
Men det går ju bra det också. Huvudsaken att alla kan andas och må bra :)

Jessika 6 år sen

Tack för din inredningsinspiration!

Har en fråga tänkte inför att jag skall in en tid på sjukhus göra fransförlängning för första gången o har för mig att ni hade en bra praktikant på Main som gör det!? Gör hon det fortfarande?

Trevlig kväll fina

Cecilia Lundgren 6 år sen

Kikar in här varje dag, du inspirerar till både det ena och det andra :-)
Hoppas på en solig höst med kalla krispiga dagar med frisk luft!

Eva A 6 år sen

Så snygga tapeter..ska bli kul se det färdiga resultatet sen. Superfin sjal!

Adela 6 år sen

Å härliga Johanna! Som en vitaminkick att kika in här:)

Många kramar
Adela

Maria 6 år sen

Vilka vackra tapeter :) Dom har ju så mycket fin på Billinge Färg. Ska bli roligt att se resultatet sen.
Ha en härlig onsdag.
Kram

Ann 6 år sen

Trist med så mycket reklam i bloggen nu för tiden. Det märket på tex skinnjackan finns i massor med bloggar nu för tiden. Förstår att bloggen är som ett litet företag, men om alla inlägg handlar om någon form av reklam försvinner ju den goa känslan i din blogg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Ann!

Tråkigt att du tycker det.

Jag tycker att jag delar med mig väldigt mycket av mitt liv och inte bara samarbetspartner. Ni får ta del av vardagen, mat, träning, inredning, kärlek, tonåringar mm mm. Jag lägger ner oerhört mycket tid på detta men det är också ett företag och jag kan leva på min blogg vilket jag förstås är glad och stolt över. Men det är ett hårt slit bakom som man kanske som läsare inte vet eller ser. En del verkar “störa sig” på samarbeten, annonser mm men har vi inga annonsörer finns det ingen blogg.
Precis samma sak med en tidning eller TV. Där hittar du reklam för att tidningen/kanalen ska kunna överleva.

Jag skriver dock aldrig om något jag inte kan stå för.
Tro mig, jag säger ner till många företag och skickar tillbaka paket eller säger nej att “ta emot” saker. Jag delar med mig av saker jag tycker om och som ni kan få ta del av. Om ni vill.

Kram Johanna

Therese 6 år sen

Hej, vilket märke på tapeterna?

Agneta 6 år sen

Godmorgon fina du:)

Wow ursnygga tapeter!
Ha en fin dag kram:)

terece almering 6 år sen

Puss och god morgon

Aa 6 år sen

Åååå din blogg ger sån inspiration och livsglädje! Så många bra tips och din blogg är så mångsidig, innehåller lite av varje! Som rutin – varje morgon kolla din blogg :) Tack för allt du delar med dig av!

Marie 6 år sen

Hej Johanna! =)) Vill börja med att säga – jag blir så glad av att läsa och följa dej här på bloggen med allt vad du delar med dej av!! <3 Ja nu är hösten här, men det är en viss charm med den oxå! Mys! Ha' en bra dag..Kram

Ramona 6 år sen

God morgon <3 Läser detta vid morgon kaffet :) Vilka läckra tapeter. Gillade verkligen den första längst upp till vänster. Superfin.
Är så skoj att göra om hemma. Idag kommer en vän över på middag och jag har ingen aning om vad jag ska bjuda på, nyttigt med gott, chicken thai kanske ;) Kram och ha en fin dag

Karin 6 år sen

Tapeterna på bild nr 3 är så snygga.Blir snyggt när allt är klart.
Härligt med höst.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…